Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ιστορικές στιγμές: Ολοι, πλην Μελανσόν, στηρίζουν Μακρόν για πρόεδρο

Ιστορικές στιγμές: Ολοι, πλην Μελανσόν, στηρίζουν Μακρόν για πρόεδρο

Διεθνή | 24/04/2017 - 16:35
Ιστορικές στιγμές: Ολοι, πλην Μελανσόν, στηρίζουν Μακρόν για πρόεδρο
Ενα δημοκρατικό μέτωπο όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης υψώνεται στη Γαλλία εναντίον της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.

 Από το Σοσιαλιστικό κόμμα, την Δεξιά, ως το Κομμουνιστικό κόμμα, όλα σχεδόν τα κόμματα της αντιπολίτευσης (πλην νεοκομμουνιστών και ακραίων αριστερών) κάλεσαν τους Γάλλους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον φιλελεύθερο σοσιαλιστή Εμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο της προεδρικής εκλογής, που θα γίνει στις 7 Μαίου, ώστε να κόψουν την πορεία της Λεπέν για την προεδρία. Ο μόνος που δεν ζήτησε από τους οπαδούς του να στηρίξουν την δημοκρατική λύση, αλλά αντίθετα εξομοίωσε τον Μακρόν με την Λεπέν ως «εχθρούς», ήταν ο νεοκομμουνιστής υποψήφιος Ζαν Λυκ Μελανσόν, ο οποίος ήρθε τέταρτος στον πρώτο γύρο.

Μελανσόν: Ελεύθεροι οι ψηφοφόροι μου για τον β’ γύρο Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο νεοκομμουνιστής υποψήφιος Ζαν Λυκ Μελανσόν. «Το αποτέλεσμα που ακούσαμε δεν ήταν εκείνο που ελπίζαμε όλοι. Δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα.» παραδέχθηκε. Ο Μελανσόν διαβεβαίωσε τουλάχιστον ότι θα το σεβαστεί το εκλογικό αποτέλσμαόποιο και αν είναι. Ο Μελανσόν επιτέθηκε και τους δύο «μονομάχους» Λεπέν και Μακρόν τους οποίους κατηγόρησε ότι θέλουν να παραμείνουν οι υπάρχοντες θεσμοί και ότι δεν έχουν οικολογική συνείδηση. Ωστόσο δεν έδωσε «γραμμή» για τον β’ γύρο. «Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Ο καθένας από σας ξέρει τις θέσεις μου. Δεν έχω λάβει καμία εντολή για το τι θα πράξουν. Οι υποστηρικτές μου θα λάβουν τις δικές τους αποφάσεις» είπε.

Ο Ολάντ συνεχάρη Μακρόν Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ τηλεφώνησε στον Εμανουέλ Μακρόν στις 8.15 μ.μ. (9.15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) για να τον συγχαρεί για το αποτέλεσμα. Ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους, σύμφωνα με την γαλλική Προεδρία, θα εκφραστεί σύντομα με δήλωση, πιθανότατα στις αρχές της εβδομάδας. Ο κ. Ολάντ θα καλέσει σε ψήφο ενάντια στην Ακροδεξιά. Ο κ. Ολάντ παρακολούθησε τα αποτελέσματα στο προεδρικό γραφείο, μαζί με στενούς του συνεργάτες.

Φιγιόν: Στηρίζω Μακρόν Ο συντηρητικός υποψήφιος Φρανσουά Φιγιόν εξέφρασε ανοικτά την στήριξή του στον Μακρόν στον β’ γύρο. «Δεν το κάνω ελαφρά τη καρδιά, αλλά η αποχή δεν είναι επιλογή. Πολλώ δε μάλλον που ένα κόμμα όπως το Εθνικό Μέτωπο είναι κοντά στην εξουσία» δήλωσε θυμίζοντας: «Είναι γνωστό για τις μισαλλόδοξες απόψεις του το κόμμα που ίδρυσε ο Ζαν Μαρίν Λεπέν. Δεν υπάρχει άλλη λύση από την καταψήφιση της άκρας δεξιάς. Συνεπώς θα στηρίξω τον Εμανουέλ Μακρόν».

Αμόν: Στηρίζω Μακρόν και όχι την εχθρό της Γαλλίας Σε δηλώσεις του ο ηγέτης των σοσιαλιστών Μπενουά Αμόν τόνισε ότι «δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε». Διεμήνυσε δε πως στο β’ γύρο θα στηρίξει Μακρόν. Οπως είπε «από αύριο έχουμε αναμέτρηση μεταξύ ενός «πολιτικού αντιπάλου» - εννοώντας τον Μακρόν – και «μιας «εχθρού της Γαλλίας» εννοώντας την Μαρίν Λεπέν.

Υποκλίνεται στον Μακρόν το Σοσιαλιστικό Κόμμα -Του τηλεφώνησε ο Ολάντ Ο απερχόμενος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ τηλεφώνησε στον Εμανουέλ Μακρόν για να τον συγχαρεί. Πηγές από το περιβάλλον του Ολάντ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος «θα εκφραστεί πολύ καθαρά και γρήγορα» για την επιλογή του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Αλλά όχι την Κυριακή», εξηγεί το προεδρικό μέγαρο.

Την στήριξη του σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας στον Εμανουέλ Μακρόν στο β' γύρο, εξέφρασε ανοικτά ο ηγέτης του σοσιαλιστικού κόμματος Μπενουά Αμόν που καταποντίστηκε στον α' γύρο των εκλογών.

Σε δηλώσεις του ο ηγέτης των σοσιαλιστών Μπενουά Αμόν έκανε λόγο για «ιστορική ήττα του Σοσιαλιστικού κόμματος» και τόνισε ότι «δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε». Διεμήνυσε δε πως στο β’ γύρο θα στηρίξει Μακρόν. Οπως είπε «από αύριο έχουμε αναμέτρηση μεταξύ ενός «πολιτικού αντιπάλου» - εννοώντας τον Μακρόν – και «μιας «εχθρού της Γαλλίας» εννοώντας την Μαρίν Λεπέν.

Αλλά και το νούμερο δύο της ομάδας του Μπενουά Αμόν στην προεκλογική περίοδο, Aurélie Filippetti, κάλεσε τους Γάλλους να ψηφίσουν υπέρ του Εμμανουέλ Μακρόν. «Φυσικά είμαι απογοητευμένη, γιατί ο Μπενουά Αμόν έκανε μια αξιοπρεπή εκστρατεία και παρά την ήττα του έδειξε μεγάλο ανθρωπισμό. Εφερε νέες ιδέες τις οποίες χρειαζόμαστε. Η Αριστερά δεν βρίσκεται στον δεύτερο γύρο, ο Εμανουέλ Μακρόν δεν εκπροσωπεί την Αριστερά, ποτέ δεν το δήλωσε άλλωστε. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να στηρίξουμε την υποψηφιότητά του για να σταματήσουμε την απειλή της Μαρίν Λεπέν». Ο πρώην πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, ο οποίος στήριξε τον Μακρόν από τον πρώτο γύρο καλεί να ψηφιστεί στον δεύτερο γύρο.

Και ο νυν σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Γαλλίας καλεί να στηριχθεί ο Μακρόν Ο πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ κάλεσε τους Γάλλους να ψηφίσουν Εμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Ζήτησε μια «καθαρή θέση όλων των δημοκρατών» απέναντι στο «σκοτεινό σχέδιο» του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου», «15 χρόνια μετά το σοκ του Απριλίου 2002», όπως είπε, υπαινισσόμενος την νίκη του πατέρα της Λεπέν. «Απόψε, η παρουσία μιας υποψήφιας της άκρας δεξιάς στον δεύτερο γύρο της προεδρικής εκλογής, 15 χρόνια μετά το σοκ του Απριλίου 2002, απαιτεί μια καθαρή και σαφή θέση όλων των δημοκρατών. Για τον λόγο αυτό, τους καλώ κατηγορηματικά να ψηφίσουν τον Εμμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο για να πολεμήσουμε το Εθνικό Μέτωπο και να κάνουμε το σκοτεινό σχέδιό του πισωγυρίσματος της Γαλλίας και διχασμού των Γάλλων να αποτύχει», δήλωσε ο γάλλος πρωθυπουργός από το Hôtel de Matignon.

Υπέρ Μακρόν ο γραμματέας του Σοσιαλιστικού κόμματος Με ένα Tweet, ο γραμματέας του Σοσιαλιστικού κόμματος Jean Christophe Cambadelis κάλεσε το κόμμα «να ενωθεί για να κάνει μέτωπο εναντίον του Εθνικού Μετώπου». «Χαιρετίζω την θαρραλέα προεκλογική εκστρατεία του Μπενουά Αμόν. Ο δεύτερος γύρος δεν κερδήθηκε. Το Σοσιαλιστικό κόμμα πρέπει να ενωθεί για να κάνει μέτωπο εναντίον του Εθνικού Μετώπου», έγραψε.

Υπέρ Μακρόν η Δεξιά Ο μεγάλος χαμένος της προεδρικής εκλογής Φρανσουά Φιγιόν κάλεσε τους Γάλλους να κλείσουν τον δρόμο της Μαρίν Λεπέν στην προεδρία και να ψηφίσουν τον Εμμανουέλ Μακρόν. «Είναι η προσωπική μου ήττα, αναλαμβάνω όλη την ευθύνη», δήλωσε ο ητττημένος Φιγιόν, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων. «Παρά τις προσπάθειές μου, δεν μπόρεσα να σας πείσω», δήλωσε ο Φιγιόν. «Τα εμπόδια στον δρόμο μου ήταν πολλά. Αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτή η ήττα είναι δική μου, εγώ μόνος μου θα την αναλάβω. Απευθύνω ένα μήνυμα φιλίας σε όσους με στήριξαν» είπε ο Φιγιόν. Ο γερουσιαστής François Baroin κάλεσε τους δεξιούς ψηφοφόρους να ψηφίσουν Εμμανουέλ Μακρόν. «Πρέπει να είμαστε αξιοπρεπείς και να σεβαστούμε την ψήφο των Γάλλων. Εζησα το 2002 την κατάρρευση της Αριστεράς, δεν πίστευα ότι θα ζούσα στην Δεξιά το ίδιο πράγμα, ότι η γκολική οικογένεια που ίδρυσε την 5η Δημοκρατία θα έσβηνε από τον δεύτερο γύρο. Είναι ένας σεισμός για εμάς, με βαριές συνέπειες. Το σχέδιο της κυρίας Λεπέν σημαίνει χάος για τη χώρα. Προσωπικά θα ψηφίσω τον Μακρόν».

Αλλα κορυφαία στελέχη της Δεξιάς, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Jean-Pierre Raffarin και ο νυν περιφερειάρχης της Νίκαιας Christian Estrosi κάλεσαν να ψηφιστεί ο Μακρόν στον δεύτερο γύρο. «Είναι μεγάλη η απογοήτευση για πολλούς Γάλλους. Η παρουσία της κ. Λεπέν στον δεύτερο γύρο είναι ένα πολύ άσχημο νέο και γι'αυτό, χωρίς δισταγμό, καλώ όλους όσοι είναι στην ίδια γραμμή να στοιχηθούν πίσω από τον Εμμανουέλ Μακρόν. Πρέπει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές να έχουμε μια πλειοψηφία που θα ισορροπεί τις ακρότητες του Μακρόν. Οι Ρεπουμπλικανοί, οι οποίοι είναι δεμένοι με τις αξίες της Γαλλίας, πρέπει να στοιχηθούν πίσω από τον Εμμανουέλ Μακρόν.

Ο Δεξιός Αλέν Ζιπέ καλεί να ψηφιστεί ο Εμμανουέλ Μακρόν Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέν Ζιπέ, ο οποίος έχασε από τον Φρανσουά Φιγιόν στις εσωκομματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών, έκανε δήλωσε από το δημαρχείο του Μπορντώ (είναι δήμαρχος): «Η χώρα μας χρειάζεται θαρραλέες μεταρρυθμίσεις για να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό κράτος, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να επαναφέρουμε την παιδεία και την κατάρτιση στην καρδιά της πολιτικής. Περιμένω από τον Εμμανουέλ Μακρόν να επαναφέρει την αξιοπιστία της Γαλλίας στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια σκηνή και να δώσει στη νεολαία της Γαλλίας την ελπίδα ενός καινούριου κόσμου».

Υπέρ Μακρόν και το κομμουνιστικό κόμμα Γαλλίας Ο Pierre Laurent, ο γραμματέας του Κομμουνιστικού κόμματος Γαλλίας κάλεσε τους Γάλλους να ψηφίσουν εναντίον της Μαρίν Λεπέν: «Καλώ να καταψηφιστεί η Μαρίν Λεπέν. Δύο σημειώσεις: η εκπληκτική άνοδος του Ζαν Λυκ Μελανσόν, η οποία είναι μεγαλύτερη από το 2012, σημαίνει ότι υπάρχει μια αριστερά που αναγεννάται σε αυτές τις εκλογές. Υπάρχει ένας δεύτερος γύρος στον οποίο δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου, όπως και εκατομμύρια άνθρωποι. Θα νικήσουμε την Μαρίν Λεπέν, σας καλώ να την νικήσουμε, μόνο ένα ψηφοδέλτιο υπάρχει για να το κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι στηρίζουμε το πρόγραμμα του Εμμανουέλ Μακρόν, τον οποίο επίσης θα κληθούμε να πολεμήσουμε».

Mάλιστα, η κομματική εφημερίδα του ΚΚΓ κυκλοφόρησε την Δευτέρα, 24 Απριλίου, με ένα εκπληκτικό εξώφυλλο και τίτλο «ΠΟΤΕ» Λεπέν.

Ποιόν θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι που έχασαν Για τον Μακρόν: Ο Φρανσουά Φιγιόν και ο Μπενουά Αμόν Δεν δίνουν γραμμή: Philippe Poutou, François Asselineau Θα ψηφίσει λευκό : Nathalie Arthaud (Ακρα Αριστερά) Δεν ξέρουν ακόμη : Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν, ο οποίος θέλει πρώτα να συμβουλευθεί τα μέλη του κινήματός του και ο Nicolas Dupont-Aignan, ο οποίος θέλει να συμβουλευθεί τα όργανα του κόμματός του Αγνωστη τοποθέτηση : Jacques Cheminade, Jean Lassalle.

iefimerida.gr

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Διεθνή

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Συγκίνηση στην κηδεία του Αφροαμερικανού…

Ο θάνατος του προκάλεσε κοινωνικές αντιδράσεις σε όλο τον πλανήτη

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία

Δυνατός σεισμός λίγο μετά τις 9 στην Τουρκία

Δολοφονία Φλόιντ: Ακόμη τρεις νεκροί – Έκρυθμη η κατάσταση…

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε σχεδόν 40 πόλεις

Οργή & αναταραχές σε 20 πόλεις των ΗΠΑ - Σοκάρει το νέο βίντεο…

Νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη σύλληψή του, που έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα αντιδράσεων στις ΗΠΑ, δίνει βίντεο που…

ΗΠΑ: Μειώνονται οι θάνατοι και τα κρούσματα κορωνοϊού στη…

Κοινό πρόγραμμα ιχνηλάτισης των ασθενών με άλλες δύο Πολιτείες ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο

Χαραμάδα φωτός για την Ιταλία: Μειώνεται αισθητά ο αριθμός…

Μειώνεται αισθητά ο αριθμός αύξησης των νέων κρουσμάτων και των νεκρών, σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο

Μεγαλώνει η λίστα των νεαρών θυμάτων του κορωνοϊού

«Κανείς δεν είναι άτρωτος», επισημαίνουν οι ειδικοί και επιβεβαιώνουν τα ανατριχιαστικά στοιχεία

Κορωνοϊός: 919 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα 24ωρο στην…

Αρνητικό ρεκόρ νεκρών στην Ιταλία - Μικρή μείωση των κρουσμάτων

Νεκρή 36χρονη μητέρα στη Βρετανία, γιατί δεν ήταν «προτεραιότητα»

Ο άντρας της είπε ότι η 36χρονη υπέφερε από βήχα, υψηλό πυρετό και οξύ πόνο στο στήθος και στο στομάχι την Παρασκευή.

Κορωνοϊός: Σε εξέλιξή δοκιμή εμβολίου

108 εθελοντές από την Ουχάν συμμετέχουν στις δοκιμές

Κορωνοϊός: Βίντεο δείχνει πώς μεταδίδεται ο ιός

Το βίντεο έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου

Κορωνοϊός: Το 93% των κρουσμάτων ανάρρωσε - Μόνο το 7% απεβίωσε…

Η παγκόσμια εικόνα του κορωνοϊού - Ξεπέρασαν τις 133.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

ΠΟΥ: Κήρυξε πανδημία για τον κορωνοϊό

Επίσημες ανακοινώσεις μετά την αύξηση θανάτων και κρουσμάτων

Κορωνοϊός – Κίνα: Κατέρρευσε ξενοδοχείο με ασθενείς

Δεκάδες είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια

Κορωνοϊός: Δεύτερο κρούσμα στην Κροατία

Δεν αναμένεται μεγάλη εξάπλωση του ιού σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας

Κορωνοϊός: Επτά οι νεκροί από τον φονικό ιό στην γειτονική…

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας 62 ετών στην Λομβαρδία της Ιταλίας

Κορωνοϊός: Στη Γαλλία ο πρώτος νεκρός της επιδημίας για…

Πρόκειται για 80χρονο Κινέζο τουρίστα

Κορωνοϊός: Αγωνία για κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο με…

Επιβεβαιώθηκαν πάνω από 10 κρούσματα πάνω στο κρουαζιερόπλοιο

Κόμπι Μπράιαντ: Το video με την επικοινωνία του πιλότου με…

Ποια ήταν η πορεία του μοιραίου ελικοπτέρου και ποιος ο διάλογος μέχρι να χαθεί από το ραντάρ…

Παγκόσμιο σοκ για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ – Πώς έγινε…

Νεκροί 9 άνθρωποι ανάμεσα τους και η 13χρονη κόρη του

Πολύ ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Τουρκία - Τουλάχιστον…

Σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών στην επαρχία Ελαζίγ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας - Τουλάχιστον 4 νεκροί - Κτίρια κατέρρευσαν - Τι λένε Έλληνες σεισμολόγοι

Αυστραλία: Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος - Νεκροί…

Σκοτώθηκαν ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν φωτιά

Κοροναϊός: Παγκόσμια αγωνία για το νέο ιό που «σκορπά»…

Εξαπλώνεται ο νέος κοροναϊός που προκαλεί επιδημία πνευμονίας

Αλβανία: Στους 30 έφτασαν οι νεκροί από τον σεισμό

Η προσπάθεια ανεύρεσης επιζώντων στα χαλάσματα εντείνεται

Σεισμός στην Αλβανία: Το συγκλονιστικό βίντεο της διάσωσης…

Το αγοράκι βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της γιαγιάς του

98χρονος γιατρός αρνείται να συνταξιοδοτηθεί

Συνεχίζει να «βλέπει» ασθενείς καθημερινά

Πολύ ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Ινδονησία - Προειδοποίηση…

Φόβοι για τσουνάμι μετά τον πολύ ισχυρό σεισμό

Νεκρός έφηβος από εγκεφαλικό λόγω εθισμού σε βιντεοπαιχνίδι

Ο πατέρας του τον βρήκε νεκρό πάνω στον υπολογιστή

Thomas Cook: Εξαγοράστηκε από την Fosun έναντι ποσού 12,7 εκατ. €

Παράλληλα, η συμφωνία αφορά και τα brands των ξενοδοχειακών αλυσίδων Casa Cook και Cook's Club

Εσσεξ: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία και σωματεμπορία προς…

Ο 25χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του όταν είδε τα πτώματα

Λονδίνο: Ματωμένα ίχνη - Χτυπούσαν τις πόρτες για να σωθούν…

Βρέθηκαν ματωμένα ίχνη από παλάμες σε όλη την πόρτα του φορτηγού

Λονδίνο: Αυτά είναι τα πιο πιθανά σενάρια για τα 39 πτώματα…

Αποτροπιασμό προκαλεί η φρικτή ανακάλυψη 39 νεκρών, σε κοντέινερ φορτηγού, στο Εσεξ της Βρετανίας

Σεισμός στην Αλβανία: Ζημιές και δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το πρόβλημα στη γειτονική χώρα

Αμαζόνιος: Οι πυρκαγιές αυξάνονται και επεκτείνονται -…

Οι φωτογραφίες από το φλεγόμενο δάσος σοκάρουν

ΗΠΑ: Ο πρώτος θάνατος που συνδέεται με την χρήση ηλεκτρονικού…

Ο θάνατος αυτός καταγράφεται την ώρα που οι ΗΠΑ είναι αντιμέτωπες με την έξαρση μιας ανεξήγητης πνευμονολογικής ασθένειας, την οποία οι αρχές συνδέουν με το ηλεκτρονικό…

Ινδονησία: Τσουνάμι ύψους 3 μ. περιμένουν στην Ιάβα μετά…

Μετά τον ισχυρό σεισμό στην Ινδονησία τσουνάμι ύψους 3 μ. περιμένουν στην Ιάβα

Mε τα δαχτυλικά αποτυπώματα θα «χτυπούν» κάρτα στην Ιταλία

Τέλος στο χτύπημα της καρτέλας από συνάδελφο

Ισχυρός σεισμός 7,1 βαθμών στην Καλιφόρνια - Δείτε βίντεο…

Σπίτια άλλαξαν θέση ενώ υπήρξε ένας τραυματισμός εξαιτίας του σεισμού στη νότια Καλιφόρνια, κατά τις πληροφορίες

Σεισμός 7,5 βαθμών «ταρακούνησε» την Ινδονησία

Τι ανακοίνωσε το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό

Τραγωδία στο Δούναβη: Νεκροί και αγνοούμενοι, μετά τη βύθιση…

Το ποταμόπλοιο βυθίστηκε έπειτα από σύγκρουση

Τσέρνομπιλ: Η «κληρονομιά» με τους καρκίνους και οι χιλιάδες…

«Υπήρχε και ένα καλό από το πυρηνικό ατύχημα του 1986»

Σικάγο: Σκότωσαν έφηβη έγκυο και της πήραν το μωρό

Ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα διαπράχθηκαν στο Σικάγο

Παναγία των Παρισίων: Ανείπωτη θλίψη για το εμβληματικό…

Tέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων

Συντριβή Boeing στην Αιθιοπία: Έλληνας σώθηκε από θαύμα γιατί…

Ο κ. Μαυρόπουλος θεωρήθηκε μάλιστα ύποπτος λίγο πριν αποκαλυφθεί η τραγωδία

Τουρκία: Νεκρή 13χρονη, θύμα της «Μπλε φάλαινας» - Το γράμμα…

«Η αυτοκτονία είναι διέξοδος» «Η αυτοκτονία είναι διέξοδος»...

Ο πιο φονικός σεισμός στην ιστορία της ανθρωπότητας

Θύματα του Εγκέλαδου 830.000 υπήρξαν άνθρωποι!

«Βρέχει» αράχνες στη Βραζιλία

Τι συμβαίνει με αυτό το ανατριχιαστικό φαινόμενο στη Μίνας Ζεράις της νότιας Βραζιλίας;

Σοκ στο Μεξικό: 10χρονη αυτοκτόνησε για να είναι χαρούμενη…

Αναζητείται η μητέρα της – Γνωστοί του κοριτσιού δεν έβλεπαν ένα παιδί θλιμμένο

Παιδί κάλεσε την αστυνομία επειδή… δεν του άρεσαν τα δώρα…

Κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε 9χρονος στη Γερμανία - Η… λύση των αστυνομικών

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.