Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete PlusΚορωνοϊός: Καταγγέλλουν φαινόμενα αισχροκέρδειας – πρόστιμα έως και 1εκ. ευρώ στους παραβάτες

Κορωνοϊός: Καταγγέλλουν φαινόμενα αισχροκέρδειας – πρόστιμα έως και 1εκ. ευρώ στους παραβάτες

Ελλάδα | 17/03/2020 - 15:04
Κορωνοϊός: Καταγγέλλουν φαινόμενα αισχροκέρδειας – πρόστιμα έως και 1εκ. ευρώ στους παραβάτες
Ξεσηκώνονται οι συνδικαλιστικές οργανώσεις - Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ετοιμάζει η κυβέρνηση

Φαινόμενα αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης των εργαζομένων κυρίως στα ιατρικά είδη καταγγέλλουν οι συνδικαλιστικοί φορείς σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση προωθεί Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στην οποία θα ορίζεται επακριβώς σε ποιο βαθμό οι ανατιμήσεις θα θεωρούνται αισχροκέρδεια. Όπως ανακοίνωσε ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης τα διοικητικά πρόστιμα, ανάλογα με την περίπτωση, θα ξεκινούν από 1.000 ευρώ και θα φθάνουν έως και το 1 εκατ. ευρώ.

Το ΠΑΜΕ διεκδικεί «εδώ και τώρα να θωρακιστεί το δημόσιο Σύστημα Υγείας και να σταματήσει η αισχροκέρδεια»! Ανάλογες καταγγελίες κάνει στη “Νέα Κρήτη” και το μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης, ζητώντας μέτρα προστασίας καταναλωτών και εργαζομένων!

Με χθεσινή του ανακοίνωση, το ΠΑΜΕ στο Ηράκλειο αναφέρει : «“Ατομικά μέτρα προστασίας” δε σημαίνει να ψάχνει ο καθένας μόνος του να βρει μάσκες προστασίας και αντισηπτικά ενώ αυτήν την ανάγκη θα έπρεπε να την καλύπτει το κράτος οργανωμένα και δωρεάν. Ένα προϊόν που κοστίζει μόλις κάποια λεπτά του ευρώ γίνεται αντικείμενο άθλιας αισχροκέρδειας, μπροστά στις ανάγκες εκτεταμένης προστασίας. Ακόμα και στο τεστ για τον κορωνοϊό υπάρχει τεράστια αισχροκέρδεια, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως κρατικός έλεγχος. Μάλιστα, με αφορμή την αισχροκέρδεια που υπάρχει στις μάσκες, στελέχη της κυβέρνησης, με “πρώτο βιολί” τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ξεδιάντροπα αναφέρουν πως “οι τιμές στον καπιταλισμό καθορίζονται με βάση την προσφορά και τη ζήτηση”, αποδεικνύοντας στην πράξη πως τα μέτρα προστασίας του λαού εξαρτώνται από το κέρδος των επιχειρήσεων.

Η συνολική ευθύνη ανήκει στην κυβέρνηση! Είναι επείγουσα ανάγκη να πάρει εδώ και τώρα ουσιαστικά μέτρα προστασίας, θωρακίζοντας το δημόσιο Σύστημα Υγείας».

«Εκμετάλλευση και αισχροκέρδεια»

Εκμετάλλευση και αισχροκέρδεια, σε μια εποχή που κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει το αύριο, καταγγέλλει στη “Νέα Κρήτη” και ο Μανόλης Πεπόνης.

Το μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου λέει χαρακτηριστικά: «Παρατηρείται μια αισχροκέρδεια όχι σε μεγάλο βαθμό και όχι απ’ όλους, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Αλλά στα είδη υγιεινής και στα ιατρικά είδη ξαφνικά έχουν πολλαπλασιαστεί οι τιμές υπερβολικά. Θεωρούμε ότι καλώς η κυβέρνηση έβαλε πλαφόν σε αυτά τα είδη. Το θέμα είναι βέβαια να εμφανιστούν αυτά τα είδη, γιατί και με το πλαφόν καμιά φορά “εξαφανίζονται” και... “εμφανίζονται” μετά... Εν πάση περιπτώσει, οι μέρες που διανύουμε είναι ό,τι καλύτερο για να αισχροκερδήσουν κάποιοι. Και δεν μπορεί, μια ζωή, ο απλός ο κόσμος, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα και κάποιοι να παίζουν με τον πόνο τους και να αισχροκερδούν...».

Ο Μανόλης Πεπόνης καλεί τους πάντες σε επαγρύπνηση... «Και θα πρέπει να καταγγέλλουμε και το παραμικρό φαινόμενο που θα παρουσιάζεται. Γιατί άλλη λύση δεν υπάρχει. Και σαν κοινωνία θα πρέπει να σταθούμε και σε αυτό το θέμα υπεύθυνα...».

Και ξεκαθαρίζει ότι αυτές οι καταγγελίες δεν είναι κάτι κακό... αλλά αντίθετα είναι καλό προς το κοινωνικό σύνολο. «Και μην ξεχνάμε ότι η κοινωνία μας καλά-καλά δεν έχει βγει ακόμα από μια κρίση δέκα χρόνων, όπου υπέφερε ο κόσμος πολλά. Ειδικά ο εργαζόμενος, ο άνεργος και ο συνταξιούχος... Και σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή έχουμε και μια πανδημία μαζί με την οικονομική κρίση, από την οποία πανδημία ο καθένας δεν ξέρει αν θα επιβιώσει την επόμενη μέρα...».

Στα ντόπια προϊόντα

«Τέτοιου είδους φαινόμενα δεν έχουν παρατηρηθεί στα οπωροκηπευτικά. Μάλιστα, δεν υπάρχει και η κίνηση που απαιτείται για να πουλιούνται και τα προϊόντα αυτά, επειδή ο κόσμος μένει στο σπίτι του», λέει από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Οπωροπωλών Νομού Ηρακλείου Μιλτιάδης Χαλκιαδάκης.

«Στα ιατρικά είδη γίνεται χαμός. Αλλά σε μας δεν έχει φανεί ακόμα κάτι τέτοιο. Φοβούνται οι άνθρωποι να μαζεύονται σε μεγάλα καταστήματα. Και μας παραγγέλνουν μάλιστα ντελίβερι. Εμένα με κουράζει. Αλλά παρ’ όλα αυτά συστήνω κι εγώ στους πελάτες μου να μην έρχονται να ψωνίζουν. Και τους τα πάω εγώ στο σπίτι με τα γάντια. Το μεγάλο θέμα είναι ότι δεν υπάρχει προστασία για μας. Γιατί ο κόσμος δεν είναι όσο θα έπρεπε υπάκουος», λέει ο Μιλτιάδης Χαλκιαδάκης.

Αυξημένη κίνηση σε πατάτες και πορτοκάλια

Ωστόσο, αυξημένη είναι η κίνηση σε πατάτες και σε πορτοκάλια. Ο κόσμος ψωνίζει πατάτες ως είδος πρώτης ανάγκης, ενώ για να θωρακίσει τον οργανισμό του ο καταναλωτής θα πάει πρώτα στα πορτοκάλια.

«Αλλά προς το παρόν αυξήσεις στις τιμές αυτών των προϊόντων δεν υπάρχουν. Ωστόσο, επειδή πια ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τα εισαγόμενα, θα υπάρξουν πάλι οι επιτήδειοι που θα πλύνουν τις πατάτες Αιγύπτου και θα τις πουλήσουν σαν πατάτες Κρήτης», σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο των οπωροπωλών. Ο Μιλτιάδης Χαλκιαδάκης καλεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν πλυμένες πατάτες, γιατί τις περισσότερες φορές είναι ελληνοποιημένες Αιγύπτου»!

Όπως εξηγεί ο ίδιος, «η πατάτα της Αιγύπτου είναι πιο φτηνή. Και κινείται γύρω στα 60 λεπτά το κιλό. Από 70 μέχρι 90 λεπτά το κιλό είναι οι τιμές της ντόπιας πατάτας. Και επειδή υπάρχει ο φόβος τώρα, δε θα ξαναπεί κανείς ότι πουλάει πατάτα Αιγύπτου...».

Ο Μιλτιάδης Χαλκιαδάκης λέει μάλιστα ότι πρέπει να απαγορευτεί το πλύσιμο της πατάτας, γιατί «με το νερό, που συνήθως είναι βρομόνερο ανακυκλούμενο, δημιουργούνται στη φλούδα πληγές και εισχωρούν μέσα πάσης φύσεως μικρόβια...».

Γύρω στα 70 με 80 λεπτά το κιλό είναι η τιμή στο ντόπιο πορτοκάλι από Χανιά, Φόδελε και αλλού. Επίσης και στα λεμόνια η τιμή είναι γύρω στο 1 ευρώ. Οι τιμές και σε αυτά τα είδη παραμένουν οι ίδιες με τα περυσινά επίπεδα.

Πώς θα ορίζεται η αισχροκέρδεια

Σύμφωνα με το protothema.gr, στην ΠΝΠ θα περιγράφεται επαρκώς σε ποιο βαθμό οι ανατιμήσεις θα θεωρούνται αισχροκέρδεια. Αυτό θα προσδιορίζεται με βάση το όφελος που θα υπολογίζεται με βάση τις τιμές κτήσης και πώλησης ενώ θα λαμβάνονται υπόψη και τα αποθέματα. Παράλληλα θα λαμβάνεται υπόψη και το μεσοσταθμικό ποσοστό κέρδους που είχε μια εταιρεία παραγωγής, προμήθειας και διάθεσης των επίμαχων προϊόντων το διάστημα πριν το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης.

«Ουσιαστικά θα ορίζεται ως θεμιτό κέρδος για έναν καταστηματάρχη αυτό που είχε έως το τέλος Φεβρουαρίου», δήλωσε ο υπουργός.

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε φαινόμενα αισχροκέρδειας από κανέναν. Οι έλεγχοι στην αγορά θα είναι αυστηροί και τα πρόστιμα για όσους πιάνονται ιδιαίτερα τσουχτερά, πέραν του γεγονότος ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις», δήλωνε απ’ την πλευρά του ο αρμόδιος υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης.

 Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις

Σε ο,τι αφορά τις τηλεοπτικές διαφημίσεις που πωλούν ακριβά προϊόντα, όπως μάσκες και αντισηπτικά, η ΠΝΠ θα δίδει τη δυνατότητα στο υπουργείο Ανάπτυξης να παρεμβαίνει για τη διακοπή τους ενώ παράλληλα θα διενεργείται και έλεγχος στις συγκεκριμένες εταιρείες απ' τα κλιμάκια των ελεγκτών.

 Η παρέμβαση της Επ. Ανταγωνισμού

 Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί το «χαρτί» της διατίμησης κρίνεται πολύ σημαντική η χθεσινή τοποθέτηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού με την οποία ουσιαστικά γνωστοποίησε πως θα επιτρέψει στους παραγωγούς να θέσουν ανώτατη τιμή μεταπώλησης των προϊόντων τους ώστε να δεσμεύουν και τη λιανική. Μία κίνηση που ήλθε μετά και τις διαβεβαιώσεις εκ μέρους των εταιρειών που παράγουν αντισηπτικά υγρά και μαντηλάκια πως δεν έχουν αλλάξει τις τιμές τους μετά την «έκρηξη» της υγιειονομικής κρίσης και πως διατηρούν ίδια την τιμολογιακή πολιτική.

 ΠΑΜΕ «Εδώ και τώρα να θωρακιστεί το δημόσιο Σύστημα Υγείας»

Στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση αναφέροντας ότι «μπροστά στην ανάγκη να προστατευτεί ο λαός απέναντι στον νέο κορωνοϊό κάνει προσπάθεια να μετατοπίσει αλλού τις ευθύνες, αφήνοντας διάτρητο το δημόσιο Σύστημα Υγείας και εκτεθειμένους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που σε αυτές τις συνθήκες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έχοντας να κονταροχτυπηθούν με τις τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό, σε αναλώσιμα και σε μέτρα ατομικής προστασίας. Κανείς δεν υποτιμά την ανάγκη της ατομικής υγιεινής και προστασίας που αναφέρονται συνεχώς. Είναι ανάγκη, χρειάζεται να τηρούνται απ’ όλους! Τα ατομικά μέτρα είναι “φτερό στον άνεμο” αν δεν υπάρχει από πίσω ένα Σύστημα Υγείας που θα μπορεί να τα στηρίξει και συλλογικά να προστατεύει την εργατική-λαϊκή οικογένεια, το κοινωνικό σύνολο. Η μάχη δε θα κριθεί από την ατομική ευθύνη και την απομόνωση που είναι αναγκαία για τη μη διασπορά του ιού, αλλά από την κάλυψη των χρόνιων και τεράστιων ελλείψεων στο δημόσιο Σύστημα Υγείας, που ακόμα και τώρα, εν μέσω την πανδημίας, παραμένει γυμνό, διάτρητο και αδύναμο να ανταποκριθεί στις οξυμμένες ανάγκες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις επόμενες μέρες. Εδώ και τώρα χρειάζεται να θωρακιστεί το δημόσιο Σύστημα Υγείας με πραγματική κάλυψη των αναγκών σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, να αυξηθούν και να ανοίξουν τα κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και να γίνει 24ωρη η λειτουργία όλων των μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία.

Σε αυτές ειδικά τις συνθήκες χρειάζεται να υπάρξει πλήρης εξοπλισμός όλων των δημόσιων υπηρεσιών με τα προβλεπόμενα είδη απολύμανσης και προφύλαξης παρεχόμενα δωρεάν από το κράτος στον πληθυσμό, για να σταματήσει η απαράδεκτη αισχροκέρδεια».

neakriti.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"Ειδήσεις Ελλάδα

Πέθανε γυναίκα που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη Λέσβο

Στους 39 πλέον οι νεκροί στη χώρα

Νέα μέτρα για την τόνωση της οικονομίας τον Απρίλιο

Οι ανακοινώσεις αποφασίστηκαν σε σύσκεψη και θα γίνουν τη Δευτέρα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 65χρονος που είχε δεχτεί επίθεση από…

Νοσηλευόταν για περισσότερες από 20 ημέρες στη ΜΕΘ

Kορωνοϊός: 38 θανατοί στη χώρα, 95 νέα κρούσματα

1156 συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ιατρικές συνταγές μέσω κινητού - Αναλυτικά η…

Μέσω του gov.gr – Σε δοκιμαστική λειτουργία η άυλη συνταγογράφηση

Σ. Tσιόδρας: Αυτά τα φάρμακα χρημοποιούνται στην Ελλάδα…

Τα φάρμακα που προκρίνονται στην πατρίδα μας για χρήση στους ασθενείς

ΕΦΕΤ για κορωνοϊό:Τι πρέπει να προσέχετε με τα τρόφιμα…

Πώς μπορώ να προστατευθώ όταν πηγαίνω στο σουπερμάρκετ;

Κορωνοϊός: «Έρχεται» νέο επίδομα 600 ευρώ – Δείτε ποιους…

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προανήγγειλε την χορήγηση ενός νέου επιδόματος 600 ευρώ ανά άτομο, μέσω προγράμματος κατάρτισης επιστημόνων.

Ρόδος: Βρέφος 7,5 μηνών θετικό στον κορωνοϊό

Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που διαπιστώνεται στο νησί της Ρόδου.

Κορωνοϊός: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 23χρονο που «ἐσπασε» την…

23χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε επιστρέψει από Γερμανία - εντοπίστηκε από αστυνομικούς εκτός σπιτιού

Στους 27 ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από τον νέο κορωνοϊό

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας

Έρευνα μετά το θάνατο της 41χρονης από κορωνοϊο στην Καστοριά

Το υπουργείο Υγείας ζητάει διερέυνηση του περιστατικού

Νοσοκομείο Παίδων: Θετική και η μητέρα του βρέφους με κορωνοϊό

Δεν έχει κανένα σύμπτωμα- Επανήλθε πλήρως η όσφρηση με τη γεύση της

Υπ. Υγείας: 22 θάνατοι στη χώρα, 78 τα νέα κρούσματα

821 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα συνολικά στην Ελλάδα

Δείτε ποιοι είναι οι τελικοί δικαιούχοι των 800 ευρώ - Τι…

Στην εξειδίκευση των μέτρων που προβλέπονται και που έρχονται προχώρησε το οικονομικό επιτελείο -– Δείτε τους τελικούς δικαιούχους των 800 ευρώ

Nέο ωράριο για τα καταστήματα τροφίμων - Την Κυριακή κλειστά

Πως θα λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις που πωλούν τρόφιμα

Κορωνοϊός: 20 θάνατοι στη χώρα - 48 νέα κρούσματα

743 συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα

Κατέβασαν ανάρτηση γιατρού στο Facebook όταν διαφώνησε με…

Ο γιατρός Φαίδων Βοβολής, πετυχημένος επιστήμων στον χώρο της καρδιολογίας με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, αποφάσισε να εκφράσει τις διαφωνίες του σχετικά…

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο 26χρονος που έφτυσε αστυνομικούς…

Με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα διατάχθηκε ο εγκλεισμός του 26χρονου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο»

Κορωνοϊός: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τα 800 ευρώ - Οδηγός…

Οι εργοδότες μέσω Εργάνης υποβάλλουν τις ειδικές δηλώσεις

19 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξαν δύο ασθενείς…

Δύο νεκροί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» - Ένας 64χρονος και μία 86χρονη

Κορωνοϊός - Επίδομα 800 ευρώ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις…

Συνολικά 2 δισ. θα διατεθούν για το επίδομα – Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι 31 Μαρτίου

Κορωνοϊός: Οι αποφάσεις της ΔΕΗ για τις διευκολύνσεις των…

Σε σειρά μέτρων προχωρά η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού για να βοηθήσει τους πελάτες της

Απαγόρευση κυκλοφορίας, τι ισχύει για τους αγρότες

Αλλάζουν τα δεδομένα από τη Δευτέρα στη χώρα μας, μετά και την επιβολή της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Ξεκινά εξ αποστάσεως εκπαίδευση και στα δημοτικά

Χρονοδιάγραμμα προς τα σχολεία για να δηλώσουν τι ανάγκες

Κύπρος: ο πρώτος νεκρός από τον κορωνοϊό

Απεβίωσε σήμερα ασθενής που νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με χαμηλό προσδόκιμο επιβίωσης,

Κορωνοϊός: Τέλος τα ταξίδια στα νησιά - Μόνο οι μόνιμοι…

Μέτρα για την ελαχιστοποίηση της μετακίνησης επιβατών προς τα νησιά ανακοίνωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Κορωνοϊός: Όγδοος νεκρός στην Ελλάδα

Πρόκειται για 80χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος

Ειδικές πτήσεις από την Aegean Airlines για την επιστροφή Ελλήνων…

Ειδικές πτήσεις, θα πραγματοποιήσει η αεροπορική εταιρεία, το Σάββατο και την Κυριακή για την επιστροφή Ελλήνων από την Ισπανία

Μητσοτάκης: Επεκτείνεται ο έκτακτος μισθός των 800 ευρώ…

Έκτακτο επίδομα στους Υγειονομικούς

Κορωνοϊός: Αποτελεσματικό το φάρμακο Avigan κατά του ιού -…

Πρόκειται για αντιγριπικό φάρμακο που έλαβαν 200 ασθενείς και εμφανίστηκαν πολύ σύντομα αρνητικοί στο τεστ του ιού.

Συνεργεία για κατ' οίκον τεστ κορωνοϊού - Τα επόμενα βήματα…

Σε στελέχωση 500 κινητών συνεργείων νοσηλευτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση

Κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα - Απαγορεύονται οι δημόσιες…

418 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα - 2.000 με 3.000 στο σύνολο σύμφωνα με εκτιμήσεις

Κορωνοϊός: Νέο έκτακτο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας…

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες, μείνετε σπίτι»

Κορωνοϊός: Οικονομικό «βατερλώ» για τα ξενοδοχεία - Κινδυνεύουν…

Απώλεια 522 εκατομμυρίων ευρώ για τα ξενοδοχεία σύμφωνα με έρευνα

Κορωνοϊός: Ζητούν να κλείσουν τα συνεργεία αυτοκινήτων

Ζητούν άμεση ανάγκη άμεσου κλεισίματος των συνεργείων επισκευής και συντήρησης οχημάτων στο πλαίσιο αντιμετώπισης κορωνοϊού – COVID-19.

Κορωνοϊός: 35 νέα κρούσματα - Στους 5 οι νεκροί - 387 συνολικά…

Κλείνουν τα σύνορα της χώρας για τους πολίτες από τρίτες χώρες

Απίστευτα περιστατικά λόγω κορωνοϊού: Νεαρός κλότσησε…

Απίστευτα γεγονότα στην Ελλάδα, με φόντο τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Καταγγέλλουν φαινόμενα αισχροκέρδειας – πρόστιμα…

Ξεσηκώνονται οι συνδικαλιστικές οργανώσεις - Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ετοιμάζει η κυβέρνηση

Κορωνοϊός: Κλείνουν τα καταστήματα - Σε καραντίνα όσοι…

Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε η Κυβέρνηση

Κορωνοϊός: Ποιοι δικαιούνται βοήθημα 400 ευρώ - Αναλυτικός…

Τι πρέπει να κάνουν 350.000 εργαζόμενοι για να λάβουν το επίδομα;

Κορωνοϊός: Την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ενεργοποιεί το…

Αναλυτικά τι προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Άρειος Πάγος για κορωνοϊό: Μέχρι και ισόβια για όσους παραβιάζουν…

Φυλάκιση μέχρι και ισόβια για τα μέτρα περιορισμού για τον κορωνοϊό - Τι γράφει ο Ποινικός Κώδικας;

Κορωνοϊός: Νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 117 συνολικά

10 "ορφανά" κρούσματα, εκ των οποίων το ένα στην Κρήτη

Κορωνοϊός: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο Blue Star Mykonos…

Το πλοίο είχε αποπλεύσει το βράδυ της Τετάρτης από την Καβάλα

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων
Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.