Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete PlusΚοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στις 2 Φεβρουαρίου με Κ. Καραμανλή - Σ. Ζαχαράκη - Λ. Αυγενάκη

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στις 2 Φεβρουαρίου με Κ. Καραμανλή - Σ. Ζαχαράκη - Λ. Αυγενάκη

Ηράκλειο | 08/01/2018 - 12:06
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στις 2 Φεβρουαρίου με Κ. Καραμανλή - Σ. Ζαχαράκη - Λ. Αυγενάκη
Η πρώτη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Ν.Δ. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2018 παρουσία του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλλέργου Βουλγαράκη, του Αντιπροέδρου και Διευθυντή της Οργάνωσης κ. Βαγγέλη Καρκανάκη, των μελών της οργάνωσης, καθώς και παρουσία κομματικών στελεχών από ολόκληρο τον νομό.

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «Αναδρομές» στις Αρχάνες, με επίσημους προσκεκλημένους τον Βουλευτή Σερρών-Τομεάρχη Υποδομών της Ν.Δ. κ. Κώστα Καραμανλή και την Αν. Εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν μείζονα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα όπως οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον ΒΟΑΚ, το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο τομέας της Υγείας, οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης για δήθεν «καθαρή έξοδο» της Χώρας από τα μνημόνια και το ενδεχόμενο εκλογών.

Αναλυτικότερα στο πλαίσιο της συνεδρίασης αναφέρθηκαν: 

● Για τον ΒΟΑΚ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία επί 3 χρόνια δεν έχει σχεδιάσει, δεν έχει δημοπρατήσει και δεν έχει συμβασιοποιήσει κανένα μεγάλο δημόσιο έργο, αντιμετωπίζει κι αυτή τη φορά με πλήρη προχειρότητα το θέμα του ΒΟΑΚ. Ο κ. Τσίπρας στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης (20-21/09/2017) είχε ανακοινώσει ότι εντός του Οκτωβρίου 2017 θα ξεκινούσε η δημοπράτηση για τη Στρατηγική Μελέτη Σκοπιμότητας για το ΒΟΑΚ και ότι το 2019 θα ξεκινούσαν τα έργα! Βέβαια, έχουμε άλλη μια κωλοτούμπα: ουδέποτε προκηρύχθηκε η μελέτη. Η σύνταξη μιας τέτοιας μελέτης απαιτεί διάστημα 2–2,5 χρόνια περίπου.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξεκινήσει το έργο το 2019, όπως διατυμπανίζει η Κυβέρνηση. Προφανώς, η Κυβέρνηση αδιαφορεί για την ουσία και θέλει να κερδίσει επικοινωνιακά τις εντυπώσεις και να το παρουσιάσει σε περίπτωση εκλογών. Τα προβλήματα που θα προκύψουν στη συνέχεια θα τα χρεώσει στην επόμενη Κυβέρνηση. 

● Για το θέμα της πΓΔΜ 

Τα δύο κόμματα που απαρτίζουν την Κυβέρνηση παρά το γεγονός πως προσπαθούν να εμπλέξουν την Αντιπολίτευση στο ζήτημα, έχουν την απόλυτη ευθύνη για την εξέλιξη του εθνικού αυτού ζητήματος. Η Νέα Δημοκρατία ζητά από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να αναλάβουν την ευθύνες τους και να προβούν μια κοινή και υπεύθυνη πρόταση για την πΓΔΜ και να ενημερώσουν τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που θεωρούμε απροσανατολιστική κάθε άλλη συζήτηση. Και πολύ περισσότερο την εμφανή προσπάθεια της συγκυβέρνησης να μεταθέσει στην Αντιπολίτευση τις δικές της εσωτερικές αντιφάσεις. 

● Για τα Ελληνοτουρκικά: 

Υπάρχει, εδώ και καιρό, μια κλιμακούμενη ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και σίγουρα η επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν στην Ελλάδα, αντί να αποτελέσει μια ευκαιρία για μια καινούρια αρχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, μάλλον επιδείνωσε ένα κλίμα το οποίο ήταν ήδη προβληματικό.

Στο ζήτημα των 8 Τούρκων αξιωματικών, το πρόβλημα πηγάζει από το γεγονός ότι φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε, με κάποιο τρόπο, να στείλει τους αξιωματικούς αυτούς πίσω. Η Ελλάδα είναι ένα Κράτος δικαίου το οποίο σέβεται τη διάκριση των εξουσιών, με συγκεκριμένες διαδικασίες για πολιτικό άσυλο. 

● Για το Success story εξόδου από τα Μνημόνια: 

Το 3ο πρόγραμμα λήγει τον Αύγουστο του 2018. Ήταν ένα πρόγραμμα αχρείαστο. Και ξεκινάει το 4ο Μνημόνιο, με ψηφισμένα μέτρα για το 2019-2020 ύψους 5,2 δις ευρώ (μείωση συντάξεων, αφορολόγητου, εισοδημάτων). Η καραμέλα ότι βγαίνουμε από τα Μνημόνια είναι μεγάλο ψέμα.

● Για το ενδεχόμενο Εκλογών: 

Όσο πιο σύντομα γίνουν, τόσο το καλύτερο. Έχουμε μια Κυβέρνηση που σέρνεται και σέρνει μαζί της τη χώρα. Όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα πετύχει μια μεγάλη πολιτική νίκη. Το 2018 είναι μια χρονιά πολιτικών εξελίξεων. 

Το μέλημά μας, την επόμενη μέρα, δεν είναι τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας. Εμείς αποδείξαμε ότι αντέχουμε την Αντιπολίτευση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μια ισχυρή λαϊκή εντολή, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη ένα τολμηρό όραμα αλλαγών για αυτή τη χώρα.

● Για τα θέματα Υγείας: 

Η νέα χρονιά βρίσκει το ΕΣΥ με λιγότερα χρήματα, κενές θέσεις προσωπικού και τραγικές ελλείψεις σε εξοπλισμό, που καθιστούν το σύστημα απόλυτα δυσλειτουργικό.

Η κυβέρνηση πριν ένα χρόνο μιλούσε για «μαγικές λύσεις» σε όλα τα προβλήματα και χιλιάδες νέες προσλήψεις. Ένα χρόνο μετά και σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις που έταζαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σημειώνεται πως από τις 1.200 θέσεις μονίμων επιμελητών που προκηρύχτηκαν πανελλαδικά το 2017, καλύφθηκαν μόνο οι 400 κι αυτές κυρίως από παλιές προκηρύξεις της περιόδου 2007-2013. Ενώ, μόνο στο ΠΑΓΝΗ παραμένουν κενές 550 οργανικές θέσεις.

Επιπλέον, μόνο το 2017 με στοιχεία του ΙΣΑ, 1.293 νέοι γιατροί εγκατέλειψαν την Ελλάδα, τη στιγμή που σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΠΟΕΔΗΝ), οι ανάγκες σε ειδικευμένους γιατρούς στα νοσοκομεία του ΕΣΥ ξεπερνούν τις 6.000!

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας αιμορραγεί με αποκλειστική ευθύνη των καθόλα ανεύθυνων και αναποτελεσματικών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης ο Γραμματέας της Ν.Δ. κ. Λ. Αυγενάκης, δήλωσε: 

«Το 2018 είναι έτος εκλογών. Θα είναι έτος που θα μας βρει στο δρόμο με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι εν είδει κινήματος «αγανακτισμένων», αλλά ουσιαστικού αγώνα για την επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα και την ανάπτυξη. Θα δώσουμε μάχες απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους πολίτες για την έξοδο της Πατρίδας μας από το τέλμα και την μιζέρια. Το 2018 θα είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής αλλαγής που όλοι μαζί από κοινού, συντονισμένοι και οργανωμένοι θα επιτύχουμε».

Ο Επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. κ. Μανώλης Κεφαλογιάννη: «Φέτος είναι η χρονιά μας! Η χρονιά της Ν.Δ., η χρονιά της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων. Η μεγάλη λαϊκή, κεντροδεξιά παράταξή μας έχει ήδη κερδίσει τη μάχη της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων ως η επόμενη κυβέρνηση. Η Ν.Δ. είναι ο πολιτικός φορέας που εκφράζει την πλειονότητα των Ελλήνων κάτι που θα αποτυπωθεί και επίσημα στην επόμενη κάλπη».

Ο Προέδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, επεσήμανε ότι: «Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα πράγματα του νομού μας και άφησε ανεξίτηλο το πολιτικό της και όχι μόνο αποτύπωμα και τη χρονιά που πέρασε. Τα τελευταία 2 χρόνια με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η παράταξή μας έχει αποκτήσει νέα δυναμική και ισχυρά ερείσματα σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. Σκοπός μας να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο σε όλους τους Έλληνες». 

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, υπογράμμισε ότι: «Η νέα χρονιά αποτελεί προσωπικό στοίχημα για όλους μας. Στόχος μας οι πολίτες του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης να συνειδητοποιήσουν πως η Ν.Δ. αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη, ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη που μπορεί να επιτύχει την πρόοδο και την ανάπτυξη. Με σκληρή δουλειά και την αμέριστη στήριξη όλων μας και με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε».

Ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Λευτέρης Ζερβός, δήλωσε: «Τα τελευταία δύο χρόνια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της παράταξής μας έχουμε καταφέρει πολλά. Για το λόγο αυτό οφείλουμε το νέο έτος να συνεχίσουμε τον αγώνα για να καταφέρουμε να κάνουμε τη Ν.Δ. ακόμα πιο δυνατή, πιο σύγχρονη, πιο ανανεωμένη, πιο αξιόπιστη για να μπορέσει να φέρει ξανά αισιοδοξία στη χώρα». 

Ο Ταμίας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βασίλης Βαρούχας, είπε: «Η Ν.Δ. είναι η μεγάλη κεντροδεξιά, φιλοευρωπαϊκή και πλέον υπεύθυνη παράταξη του τόπου. Μια παράταξη που ενώνει και επιδιώκει το καλό όλων. Η νέα χρονιά θα  είναι χρονιά πολιτικής αλλαγής. Η χρονιά που η Ν.Δ. θα ενώσει του Έλληνες και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Το 2018 θα είναι έτος δικαιοσύνης και στήριξης για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, μια χρονιά φωτός μακριά από τον ιδεοληπτικό σκοταδισμό της περασμένης 3ετίας».

Το Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης, τόνισε: «Από τον Ιανουάριο του 2015 έχουν περάσει τρία δύσκολα χρόνια. Τρία χρόνια όπου η ανίκανη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας βυθίζει στη μιζέρια και την κατρακύλα. Αποτελεί χρέος μας το 2018, έτος εκλογών και πολιτικής αλλαγής, να αγωνιστούμε για να βάλουμε τέλος σε αυτό το σκοτεινό αδιέξοδο και να επιστρέψουμε στις ράγες της προκοπής και της ανάπτυξης».

Ο Σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ. για θέματα Κρήτης κ. Μάξιμος Σενετάκης, δήλωσε: «Η νέα χρονιά βρίσκει την Ελλάδα βαριά πληγωμένη από μια κυβέρνηση που το μόνο που έχει καταφέρει είναι να εγκαθιδρύσει ένα σαθρό καθεστώς παρακμής. Οι Κρήτες, οι Έλληνες δεν συμβιβαζόμαστε με την παρακμή. Το 2018 πρέπει να γίνει αφετηρία αναγέννησης. Για την πατρίδα μας και για όλους τους πολίτες».

Η Περιφερειάρχης Ο.Ν.ΝΕ.Δ Κρήτης κα Μάνια Οικονομάκη: «Το νέο έτος θα είναι η χρονιά της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα είναι η χρονιά που οι νέοι άνθρωποι, αλλά κι ολόκληρη η ελληνική κοινωνία θα αποκτήσουν ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο που τους στέρησαν οι ΣΥΡΙΖΑΕΛ».

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με παρεμβάσεις στελεχών και για ζητήματα τοπικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος.  


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων
Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.