Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ένας χρόνος Λαμπρινού στη Λότζια: Τα έργα και οι ημέρες του δημάρχου Ηρακλείου (pics)

Ένας χρόνος Λαμπρινού στη Λότζια: Τα έργα και οι ημέρες του δημάρχου Ηρακλείου (pics)

Ηράκλειο | 01/09/2015 - 12:36
Ένας χρόνος Λαμπρινού στη Λότζια: Τα έργα και οι ημέρες του δημάρχου Ηρακλείου (pics)
Με λεπτομερή απολογισμό των «έργων και των ημερών» της «Δύναμης Πολιτών» στη Λότζια έκλεισε ο πρώτος χρόνος του Βασίλη Λαμπρινού στον δημαρχιακό θώκο του Ηρακλείου.

Ο κ. Λαμπρινός παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασε τα πεπραγμένα του στον πρώτο χρόνο του ως δήμαρχος Ηρακλείου.

Ο επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» υπενθύμισε ότι « θέλουμε ο τόπος μας να αποκτήσει ταυτότητα και μάλιστα ισχυρή: Να χτίσουμε Ηράκλειο ανθεκτικό, με υποδομές και δική του κοινωνική πολιτική, με δομές πολιτικής προστασίας, ενίσχυση της απασχόλησης και της ασφάλειας των πολιτών του, Ηράκλειο με ισχυρή πολιτιστική και Τουριστική ταυτότητα, με υγιείς και λειτουργικές υποδομές, και τέλος Ηράκλειο, πραγματικά Έξυπνη Πόλη -τόπος καινοτομίας, ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, βελτιωμένης ποιότητας ζωής, ηλεκτρονικής και πρωτίστως συμμετοχικής διακυβέρνησης» 

Όπως είπε,  «όλα αυτά τα υποστηρίζουμε και τα δρομολογούμε, στο πλαίσιο ενός ασφυκτικού οικονομικού περιβάλλοντος, καταρτίζουμε ανά τομέα ενδιαφέροντος Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης (master plan) όπου αποτυπώνονται όλες οι δράσεις και τα έργα τόσο του δήμου όσων και των λοιπών εμπλεκόμενων φορέων.  Έχουμε ήδη εκπονήσει την προκαταρκτική μελέτη που αποτυπώνει τις περιοχές παρέμβασης και τους βασικούς άξονες στρατηγικής του Βιώσιμου Αστικού Προγράμματος της περιόδου 2014-2020. Επίκειται η εκπόνηση του Σχεδίου Ολοκληρωμένων Αστικών Παρεμβάσεων που θα εξειδικεύσει τις δράσεις και τα έργα που έρχονται να αντιμετωπίσουν τις κοινωνικές ανάγκες, τις ανάγκες σε τεχνικά έργα, τις ανάγκες αναβάθμισης του φυσικού και του κτιριακού περιβάλλοντος αλλά και δράσεις που στηρίζουν εν γένει την οικονομική ανάπτυξη στις προαναφερόμενες περιοχές παρέμβασης.  Ο Δήμος μας θα έχει πλέον ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πλαίσιο σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις και προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών Επενδυτικών Ταμείων για την περίοδο 2014-2020 και θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά τις νέες ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις». 



Για να γίνουν, βεβαίως, όλα αυτά «δεν απαιτείται μόνο ο αναπτυξιακός σχεδιασμός αλλά χρειάζεται συστηματική δουλειά, υγιείς υποδομές και πρωτίστως συμμετοχή των δημοτών». 


Όπως υποστήριξε ο κ. Λαμπρινός, «ξεκινήσαμε από τα πιο σημαντικά και επείγοντα. Πρώτα από τον μακροσκοπικό προσεισμικό έλεγχο όλων των σχολείων μας, όπως και την αδειοδότησή τoυς, έχουν δε ήδη αδειοδοτηθεί 28 από τα 63 που εστερούντο αδείας». 

            



«Με ιδιαίτερη φροντίδα στους αδύναμους συμπολίτες μας»

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ηρακλείου στάθηκε στην «ιδιαίτερη φροντίδα» που έδειξε η δημοτική αρχή στους «αδύναμους συμπολίτες μας».

«Η αντιδημαρχία και οι υπάλληλοι της κοινωνικής πολιτικής έχουν επιτελέσει σημαντικό έργο» τόνισε, αναγνωρίζοντας πως «η δυσμενής πολιτική συγκυρία δεν επέτρεψε, προφανώς, στην κεντρική πολιτεία να προχωρήσει ακόμα στη δημιουργία κέντρων πρωτοβάθμιας υγείας». 

«Γι’ αυτό, όπως πρόσθεσε, «και εν όψει των κρίσιμων συνθηκών, προχωρούμε πλέον με ίδια μέσα στη δημιουργία νέου δημοτικού ιατρείου, όπως δεσμευθήκαμε να κάνουμε. Βρισκόμαστε ήδη στη διαδικασία μίσθωσης κτιρίου. Λειτουργούμε επίσης με δικά μας μέσα το κέντρο αστέγων και ετοιμάζουμε και εκεί παράρτημα του δημοτικού παντοπωλείου. Το δημοτικό παντοπωλείο που ιδρύσαμε λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας περί τις 250 οικογένειες, ενώ τα παιδιά 300 αδύναμων οικονομικά οικογενειών παίρνουν το πρωινό τους στο σχολείο με χορηγίες επιχειρήσεων συμπολιτών και από την νέα σχολική περίοδο με δικές μας δαπάνες θα μπορούμε να καλύψουμε άλλα 325 παιδιά. Δημιουργήσαμε εξάλλου με την αντιδημαρχία παιδείας το κοινωνικό φροντιστήριο που λειτούργησε άψογα στο 3ο διαμέρισμα πέρυσι, ενώ φέτος επεκτείνεται και στα υπόλοιπα διαμερίσματα για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων οικογενειών» 



Στον τομέα του πολιτισμού, ο κ. Λαμπρινός επισήμανε «τα σημαντικότερα»: "την για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, καθιέρωση ενός χωριστού Δημοτικού φεστιβάλ, με τίτλο: «Κρήτη, μια ιστορία πέντε + 1 πολιτισμοί», που θα εμπλουτίζεται κάθε χρόνο, και την για πρώτη επίσης φορά καθιέρωση του «κινηματογράφου στο δρόμο» με την συνεργασία αντιδημαρχίας πολιτισμού και ΔΗΚΕΗ, που συνεχίζεται με εξαιρετική επιτυχία. Η Βικελαία προχωρεί, διοργάνωσε και προετοιμάζει πλήθος σημαντικών εκδηλώσεων που περιγράφονται λεπτομερώς στο κείμενο που θα διανεμηθεί.  Μετά από  πολλά εμπόδια ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια του εξοπλισμού, έγινε ο προσυμβατικός έλεγχος και επίκεται η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει η μεταφορά της στο νέο κτίριο το συντομότερο δυνατόν. Ευελπιστούμε βάσιμα ότι αυτό θα καταστεί δυνατόν στους επόμενους 4 μήνες.   Όλοι οι χώροι πολιτισμού εξυγιάνθηκαν και συντηρήθηκαν με τη συνεργασία των αντιδημαρχιών πολιτισμού, Τεχνικών έργων και της ΔΕΠΤΑΗ. Στα κηποθέατρα και στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου έγιναν σημαντικότατες παρεμβάσεις, ενώ το Πολύκεντρο ανακαινίσθηκε εκ βάθρων με τη συνεργασία της ΔΕΠΤΑΗ και των εθελοντών του Δήμου. 

Το Πολιτιστικό κέντρο άρχισε να λειτουργεί στο ήδη έτοιμο τμήμα του, ενώ εργάζεται ήδη επιτροπή που θα χειριστεί την εκπόνηση μελέτης για τον τρόπο λειτουργίας του.  

Τέλος ετοιμάστηκε το master plan για τα τείχη και ευελπιστούμε ότι θα εγκριθεί από το ΚΑΣ και σύντομα θα υπογραφεί  η προγραμματική σύμβαση το Υπουργείο Πολιτισμού με την οποία θα παραχωρούνται τα τείχη στον Δήμο. Σημειώνω πως η εκκρεμότητα αυτή διατηρείται από τον Ιανουάριο του 2014, όταν έληξε η προηγούμενη προγραμματική σύμβαση.

Σε ό,τι αφορά τα εντευκτήρια, η ανακαίνιση του «Μαρίνα» έγινε μερικώς και θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά τον Σεπτέμβριο, ενώ τα προσφερόμενα είδη σε όλα τα εντευκτήρια του Δήμου αναβαθμίστηκαν ποιοτικά. Γίνονται επίσης οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο δώμα της Λότζια ώστε να μην καταρρεύσει το κτίριο από τις βροχές, ενώ ταυτόχρονα αντικαθίσταται η μη λειτουργική εγκατάσταση κλιματισμού της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ."



Τα προβλήματα της καθημερινότητας



Για την καθαριότητα, ο κ. Λαμπρινός παραδέχθηκε ότι "δεν καταφέραμε να έχουμε την πόλη στην κατάσταση που θέλουμε από άποψη καθαριότητας, παρά τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλει η αρμόδια αντιδημαρχία και το προσωπικό του Δήμου. Έχουν γίνει όμως βελτιωτικές κινήσεις που πιστεύουμε ότι θα έχουν αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον με τη στήριξη των συμβασιούχων που προσελήφθησαν για ένα πεντάμηνο ανακουφίζοντας έτσι την υπηρεσία καθαριότητας από την έλλειψη προσωπικού που την μαστίζει. Όμως το πρόβλημα της καθαριότητας σχετίζεται και με την μείωση του όγκου των απορριμμάτων. Αυτό θα το επιτύχουμε όταν αρχίσει να λειτουργεί ο σχεδιασμός μας που βασίζεται στο τρίπτυχο Διαλογή στην πηγή – Ανακύκλωση - Κομποστοποίηση". 



Για τα προβλήματα υδροδότησης, ο δήμαρχος Ηρακλείου δεσμεύτηκε πως "θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε το φετινό καλοκαίρι να είναι το τελευταίο της ταλαιπωρίας τους. Περιμένουμε από εβδομάδα σε εβδομάδα, σύμφωνα με όσα μας διαβεβαιώνουν, το νερό του Αποσελέμη, που θα μας ανακουφίσει, χωρίς όμως να θεωρούμε τη λύση αυτή οριστική, αφού η πλήρωση του φράγματος, το οποίο τώρα είναι γεμάτο, θα εξαρτάται πάντα από τις καιρικές συνθήκες. Γι’ αυτό και ήδη μελετούμε στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού και άλλες λύσεις για την εξασφάλιση και νέων ποσοτήτων νερού, μεταξύ των οποίων και εκείνη της αφαλάτωσης νερών του Αλμυρού, για τυχόν εποχές που το φράγμα δεν θα καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου". 

Αναφορικά με την Πλατεία Ελευθερίας, ο κ. Λαμπρινός ανέφερε ότι "η μαρμάρινη κάλυψη θα «χτενιστεί» με ειδικό μηχάνημα για να λυθεί το πρόβλημα της ολισθηρότητας, θα αποκατασταθεί το χαμηλό ύψος των πεζοδρομίων, ιδίως προς την πλευρά της ανωνύμου οδού στα ανατολικά της πλατείας, θα ενισχυθεί το πράσινο και θα τοποθετηθούν νέα καθίσματα μεγαλυτέρων διαστάσεων". 

Επιπλέον τόνισε ότι "έκλεισαν οι λακκούβες στην πόλη, τουλάχιστον όλες όσες μας επισημάνθηκαν, και παράλληλα κυκλοφόρησε αφίσα από την διεύθυνση τεχνικών έργων, με την οποία ζητείται από τους δημότες να πληροφορήσουν την υπηρεσία για την ύπαρξη νέων". 



Για το κυνοκομείο και τα αδέποστα ο κ. Λαμπρινός υποστήριξε:

"Βελτιώσαμε μέσω της αντιδημαρχίας προγραμματισμού  αγροτικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος, την πρόσβαση προς το κυνοκομείο τσιμεντοστρώνοντας τον υφιστάμενο δρόμο, που ήταν σε κακή κατάσταση, δενδροφυτεύσαμε  τους χώρους του, το συνδέσαμε με το δίκτυο ύδρευσης και πιστοποιήσαμε το εντός τού χώρου του κτηνιατρείο. Το 2015 έχουν πραγματοποιηθεί από τον «Κτηνιατρικό Σύλλογο Κρήτης» 40 επιπλέον στειρώσεις πέραν εκείνων  που πραγματοποιούνται από την κτηνίατρο του κυνοκομείου. Συμβάλλουμε μαζί με τις φιλοζωικές οργανώσεις στην υιοθέτηση των αδέσποτων, αλλά πρέπει να πω ότι είναι αδύνατον να προλάβουμε το πλήθος των ζώων που εγκαταλείπονται από τους κατόχους των καθώς τούτο είναι πολλαπλάσιο των δυνατοτήτων που έχουμε για την διαχείρισή τους".

Στο ζήτημα της ηχορύπανσης, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, ο δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε ότι "έχει σημειωθεί βελτίωση αλλά πρέπει να διανυθεί αρκετός ακόμα δρόμος για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για αντιμετώπισή του. Σε κάθε περίπτωση οι προσπάθειές μας θα εξακολουθήσουν με αμείωτη ένταση και με την βοήθεια της δημοτικής αστυνομίας, που θα λειτουργεί σε βάρδιες όλη την ημέρα, ενώ μετά την 11η βραδυνή θα εξακολουθήσει να επιλαμβάνεται η Ελληνική Αστυνομία όπως και πρωτύτερα".

Ο κ. Λαμπρινός έκλεισε την ομιλία του διαβεβαιώνοντας τους συμπολίτες του "ότι παρά τις πρωτοφανώς αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την πόλη και να βελτιώσουμε την ζωή τους. Τους ευχαριστώ για την συμβολή τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής και ευελπιστώ σε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του προβλήματος της καθαριότητας.  Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω: για να αλλάξουμε την πόλη πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς! " 


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.