Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete PlusΕκλογές 2019: Βγάζει νικητή και με διαφορά το Ηράκλειο – Τα ντέρμπι στους υπόλοιπους Δήμους

Εκλογές 2019: Βγάζει νικητή και με διαφορά το Ηράκλειο – Τα ντέρμπι στους υπόλοιπους Δήμους

Κρήτη | 23/05/2019 - 11:08
Εκλογές 2019: Βγάζει νικητή και με διαφορά το Ηράκλειο – Τα ντέρμπι στους υπόλοιπους Δήμους
Σε ποιους θα κάτσει η μπίλια... στις αυτοδιοικητικές κάλπες της Κυριακής: Οι εκτιμήσεις και οι ιδιαιτερότητες

Τελευταία 24ωρα πριν από τις τριπλές κρίσιμες εκλογές της Κυριακής και οι προβλέψεις... δίνουν και παίρνουν σε κάθε επίπεδο. Καθημερινά εμφανίζονται δημοσκοπήσεις, τουλάχιστον για τις ευρωεκλογές, ή, στην περίπτωση των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάποιοι που γνωρίζουν “μυστικές” δημοσκοπήσεις οι οποίες φέρνουν ψηλά τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο ή παράταξη ή ακόμη και σύμβουλο. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μετρήσεις... γίνονται: Μυστικές και φανερές, περισσότερο ή λιγότερο “επαγγελματικές” και “επιστημονικές”.

Ταυτόχρονα, υπάρχει και η “δημοσκόπηση της καθημερινότητας”, δηλαδή η καθημερινή τριβή που έχουν όλοι οι επαγγελματίες της δημοσιογραφίας με υποψήφιους, πολίτες και διάφορους παράγοντες, εκ της οποίας συνάγονται πολλά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Τέλος υπάρχουν εκτιμήσεις σημαντικών και έμπειρων στελεχών, της Αυτοδιοίκησης ή διαφόρων πολιτικών χώρων, που βασίζονται στην εμπειρία και τις γνώσεις τους, για να κάνουν μια “πρόβλεψη” (έτσι, εντός εισαγωγικών) ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, θα επιχειρήσουμε να δώσουμε μια εικόνα του τι συμβαίνει με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καταρχήν στον Δήμο Ηρακλείου που είναι σαφώς η πιο “ενδιαφέρουσα” και σημαντική αναμέτρηση για πολλούς λόγους, εν συνεχεία σε έναν αριθμό άλλων Δήμων που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες, και τέλος για την Περιφέρεια Κρήτης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις (εκτός από εκείνες όπου τα πράγματα είναι... απολύτως προφανή) θα αποφύγουμε να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα ονόματα υποψηφίων ή παρατάξεων, προκειμένου να παραμείνουμε πιστοί στην αρχή μας, να μην προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών καθ οιονδήποτε τρόπο.

Ας πιάσουμε λοιπόν τα πράματα από την αρχή για να εκτιμήσουμε πού... θα κάτσει η μπίλια την Κυριακή.

Δήμος Ηρακλείου

Οι εκτιμήσεις για το Ηράκλειο είναι αρκετά ξεκάθαρες όσον αφορά στον πρώτο συνδυασμό, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν τίθεται εν αμφιβόλω. Ωστόσο, πέραν της “βέβαιης πρωτιάς”, ελάχιστα άλλα μπορούν να θεωρηθούν βέβαια.

Η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο συνδυασμό φαίνεται ότι θα είναι μεγάλη και θα κυμανθεί σε επίπεδα που δεν αποκλείεται και να πλησιάσουν ή και να ξεπεράσουν το 20%.

Η διαφορά του δεύτερου με τον τρίτο συνδυασμό είναι πολύ μικρότερη, αλλά αρκετά σημαντική.

Πέραν των διαφόρων μετρήσεων, τα παραπάνω είναι σχετικώς αντιληπτά από την τάση που υπάρχει στην κοινωνία του δήμου Ηρακλείου. Το φαβορί ξεκάθαρα φαίνεται σε όλες τις πολιτικές δραστηριότητες. Ωστόσο υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας (αν θέλουμε και εκτίμηση ποσοστό... ίσως και κοντά στο 30%) που δεν έχει αποφασίσει ακόμη πού θα ρίξει την ψήφο της ή επιλέγει να μην το συζητήσει. Αυτή είναι η “δεξαμενή” από την οποία μπορούν να αντλήσουν όλοι οι υποψήφιοι, και αυτή μπορεί να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες, η λεγόμενη “σιωπηλή μειοψηφία” (μια ιδιαίτερα ισχυρή μειοψηφία, μάλιστα!).

Βεβαίως δεν είναι αρκετοί οι “σιωπηροί” για να ανατρέψουν τη διαφαινόμενη μεγάλη νίκη του πρώτου συνδυασμού, ωστόσο από εκεί και πέρα... πολλά μπορεί να γίνουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, ουδείς από τους “νέους” υποψήφιους που ξεπετάχτηκαν από τα σπλάχνα των παρατάξεων τόσο του Γιάννη Κουράκη (όταν ήταν δημοτική Αρχή), όσο και του Βασίλη Λαμπρινού, όσο και από τον... ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ, δε φαίνεται να έχει “ρεύμα” ισχυρό, τόσο ώστε να απειλήσει τους πρώτους τρεις.

Και μάλιστα όλοι φαίνεται να κινούνται σε πολύ χαμηλά μονοψήφια, κάτι που έχει μεγάλη σημασία. Φυσικά και αυτοί ελπίζουν στη “σιωπηλή μειοψηφία”, που δεν απαντά, για να πετύχουν ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

Μια λεπτομέρεια που σημείωσε γνωστός εκλογικός αναλυτής: ότι τα χαμηλά και “ισορροπημένα” ποσοστά της μεγάλης πλειοψηφίας των υποψηφίων ενδέχεται να δημιουργήσουν ακόμη και “ρεύμα πρώτης Κυριακής”, δηλαδή να εκλεγεί ο δήμαρχος Ηρακλείου από την πρώτη Κυριακή.

Αυτό βεβαίως θεωρείται πολύ δύσκολο, αλλά... όχι αδύνατο, ιδίως αν τις τελευταίες ημέρες αυτοί που δεν αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους πάρουν θέση υπέρ του ισχυρού, πράγμα που συνηθίζεται σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Περιφέρεια Κρήτης

Και στην Περιφέρεια η εικόνα είναι παρόμοια, απλώς εκεί ο πρώτος συνδυασμός (προφανώς, εδώ μιλάμε για τον συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη) κινείται... ακόμη πιο ψηλά. Οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι η εκλογή του θα επιτευχθεί από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό πάνω από 60%, αφού δεν υπάρχει ιδιαίτερη “δυναμική” στους αντιπάλους του.

Μάλιστα η διαφορά του πρώτου συνδυασμού από τους άλλους είναι... χαώδης και δείχνει ότι ο νυν περιφερειάρχης “παίζει χωρίς αντίπαλο”. Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων θα κυμανθεί πάνω από τις 30 ή και 40 μονάδες.

Βεβαίως και εδώ, όπως και στον Δήμο Ηρακλείου, φαίνεται να υπάρχει πολύς κόσμος που δεν εκδηλώνεται και δεν εκφράζει προτίμηση, κάτι που δείχνει ότι μπορούμε να έχουμε κι εδώ διαφοροποιήσεις σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα. Αλλά αυτές οι διαφοροποιήσεις δε θα είναι τόσο “εντυπωσιακές” ώστε να ανατρέψουν κάτι απ’ αυτά που έχουμε σημειώσει ήδη. Περίπου δεδομένη θεωρείται και η σειρά των τριών πρώτων συνδυασμών, παρότι η διαφορά του δεύτερου από τον τρίτο δεν είναι τεράστια.

Οι τάσεις στους υπόλοιπους Δήμους της Κρήτης

Ποια είναι η τάση όμως που διαμορφώνεται στους Δήμους της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου αλλά και στους υπόλοιπους Δήμους της Κρήτης; Το νησί εκτιμάται ότι θα ζήσει σχεδόν στο σύνολό του τον πυρετό της δεύτερης Κυριακής, καθώς δε μοιάζουν να είναι ξεκάθαρα τα αποτελέσματα! Αν εξαιρέσει κάποιος τους Δήμους που η επικράτηση δημάρχου θα είναι από την πρώτη Κυριακή (υπάρχουν και Δήμοι που οι υποψήφιοι παίζουν χωρίς αντίπαλο, πλην της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, όπως στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων ή το Οροπέδιο), η πλειονότητα θα κινηθεί σε εκλογικούς ρυθμούς για άλλη μια εβδομάδα, ως τις 2 Ιουνίου, οπότε και θα καταδειχθεί ο νικητής, δηλαδή ποιος θα συγκεντρώσει το 50% + 1 ψήφο! Βεβαίως υπάρχουν και Δήμοι όπου υπάρχουν τρεις υποψήφιοι, εκ των οποίων ένας της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Στις περιπτώσεις αυτές, και εφόσον καταγράφεται ντέρμπι μεταξύ των δύο πρώτων, θα παίξει ρόλο το ποσοστό της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για την εκλογή από την πρώτη Κυριακή. Για παράδειγμα, αν σε έναν τέτοιο Δήμο η “Λαϊκή Συσπείρωση” πιάσει διψήφιο ποσοστό, τότε παίζουν όλα, ακόμη και μη εκλογή με την πρώτη! Τέτοιος Δήμος υπάρχει στον νομό Ηρακλείου και δεν είναι άλλος από τον Δήμο Βιάννου, όπου, αν η “Λαϊκή Συσπείρωση” ξεπεράσει το 10%, τότε το 90% που μένει ίσως μοιραστεί με τρόπο που δε θα δώσει νικητή, αλλά τον πρώτο και τον δεύτερο που θα αναμετρηθούν στις 2 Ιουνίου.

Σε άλλους Δήμους του Ηρακλείου, εκτός απροόπτων και εκπλήξεων, όπου οι υποψήφιοι είναι 4 και πάνω, αναμένεται να υπάρξει δεύτερος γύρος. Μάλιστα η εβδομάδα μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής θα είναι εβδομάδα πόλωσης και συμφωνιών που θα καταδείξουν ως συστατικά στοιχεία και τον τελικό νικητή των εκλογών. Σε συγκεκριμένο Δήμο της ενδοχώρας, όπως τον Δήμο Γόρτυνας, αναμένεται να υπάρξει έντονη πόλωση μεταξύ των δύο υποψηφίων που φαίνεται να έρχονται πρώτοι από τις 26 του μήνα, σύμφωνα με την τάση που καταγράφεται.

Σε Δήμο του Βορρά του νομού Ηρακλείου, στη Χερσόνησο, ενδέχεται επίσης να υπάρχει έντονη πόλωση την εβδομάδα μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής και η κόντρα αναμένεται σκληρή αν υπάρξει δεύτερος γύρος. Φυσικά, οι τάσεις εδώ είναι ξεκάθαρες, ωστόσο οι συμμαχίες μπορούν να διαμορφωθούν και να αλλάξουν το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ή απλώς και να το επικυρώσουν!

Στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, όπου κατέρχονται τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι, τα πράγματα διαμορφώνονται διαφορετικά. Από τους τέσσερις, οι δύο βρίσκονται ξεκάθαρα πιο μπροστά, ενώ οι άλλοι δύο αρκετά πίσω. Πάντως και εδώ η τάση είναι ξεκάθαρη, όλα κρίνονται με φόντο το αεροδρόμιο, και για αυτό έχει υπάρξει υποψηφιότητα με τέτοιο διακύβευμα, ενώ δε φαντάζει αδύνατο στον Δήμο αυτό να “καθαρίσουν” από την πρώτη Κυριακή.

Στον Δήμο Μαλεβιζίου οι υποψήφιοι είναι τέσσερις και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Μάλιστα, επιτελείο υποψηφίου υποστηρίζει ότι προελαύνει στο άβατο άλλου υποψηφίου, ο οποίος ωστόσο εμφανίζεται απολύτως σίγουρος και το δικό του επιτελείο υποστηρίζει ότι έχει καλές πιθανότητες από την πρώτη Κυριακή!

Στον Δήμο Φαιστού φαίνεται ότι τα πράγματα είναι μοιρασμένα και ρευστά, αφού η τάση δείχνει ότι ο κόσμος μοιράζεται ανάμεσα σε τρεις από τους πέντε υποψηφίους και συνεπώς ο δεύτερος γύρος θεωρείται ήδη σίγουρος.

Στον νομό Λασιθίου τα πράγματα δεν είναι και πολύ διαφορετικά. Από τους τέσσερις Δήμους, ο ένας είναι βέβαιο - ο Δήμος Οροπεδίου - ότι θα εκλέξει από την πρώτη Κυριακή δήμαρχο, καθώς υποψήφιοι εκεί είναι δύο, εκ των οποίων ο ένας της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, δηλαδή του ΚΚΕ. Για τους υπόλοιπους Δήμους του Λασιθίου η εκτίμηση είναι ότι δύο τουλάχιστον θα πάνε σε δεύτερο γύρο, αν και κάποιοι κάνουν λόγο και για τους τρεις. Πάντως, δε λείπουν και οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, ότι οι Δήμοι του Βορρά του ανατολικού νομού της Κρήτης θα μπορούσαν να “καθαρίσουν” με την πρώτη Κυριακή, αν και το σενάριο που φαντάζει πιο ρεαλιστικό δε δίνει τέτοια τάση. Για παράδειγμα, ο Δήμος Ιεράπετρας θεωρείται βέβαιο ότι θα πάει στον δεύτερο γύρο, αφού τον διεκδικούν την πρώτη Κυριακή 8 υποψήφιοι. Στον Δήμο Αγίου Νικολάου φαίνεται ότι θα είναι ντέρμπι, χωρίς να αποκλείεται να “καθαρίσει” από την πρώτη Κυριακή. Περίπου ίδιες είναι οι εκτιμήσεις και για τον Δήμο Σητείας.

neakriti.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"Ειδήσεις Κρήτη

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο εργάτης…

Σταθερά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του

Μέτρα πρόληψης για τον καύσωνα εν όψει καλοκαιριού

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π. Ε. Χανίων

Το καλοκαίρι ξεκινάει με νεφώσεις και βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δύο σεισμοί με διαφορά λίγων ωρών - Τα Ρίχτερ ταρακούνησαν…

Δύο σεισμικές δονήσεις κοντά στην Κάσο ήταν αισθητές στην Μεγαλόνησο - Ο πρώτος ήταν εντάσεως 4,2 κλίμακας Ρίστερ και ο δεύτερος 4,4

Καιρός: «Βουτιά» υδραργύρου έως και 11 βαθμούς σε σχέση…

Εντυπωσιακές μεταβολές του καιρού τον Μάιο

Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ στην παραλιακή

Ο οδηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Νίκος Σειραγάκης: Σήμερα θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει…

Αναβολή για την Πέμπτη έλαβε η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών πήρε αναβολή για σήμερα Πέμπτη

Αποστολάκης: Αν ανέβουν Τούρκοι σε βραχονησίδα, θα πρέπει…

Διαφορετικά δεν υπάρχει κυριαρχία

Κορωνοϊός: Αρνητικό και το τρίτο τεστ για τον 87χρονο

Σήμερα το δεύτερο τεστ για τον 76χρονο

Είχαν πάει για παράνομο κυνήγι στην Κίσσαμο

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης

Στο νοσοκομείο ένας ποδηλάτης μετά από σύγκρουση

Σε διασταύρωση καρμανιόλα των Χανίων

Αρνητικό στον κορωνοϊό το δεύτερο τεστ του 88χρονου στα…

Το πρώτο τεστ του ηλικιωμένου είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό την Κυριακή 24 Μαΐου

IX «τούμπαρε» μέσα στο Ηράκλειο μετά από «τρελή» πορεία

Προβληματισμός για τα τροχαί μέσα στις πόλεις

Tον εντόπισε νεκρό η σύζυγος του

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή

Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου στις 30 Μαΐου

Στο Κέντρο του Ηρακλείου από 09:30 – 13:30

Μετά την καραντίνα έκαψαν... Ιούδα!

Ετεροχρονισμένα το έθιμο, λόγω covid-19, στο Ψυχρό του Οροπεδίου

Κορωνοϊός: 18ο κρούσμα στην Κρήτη

Σε άμεση κινητοποίηση το νοσοκομείο Χανίων

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί του ΒΟΑΚ

Και στον Ανισόπεδο Κόμβο Αλικαρνασσού

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά

Συναγερμός και στο ΠαΓΝΗ καθώς μία βδομάδα πριν είχε νοσηλευτεί

«Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του…

Σπαρακτικά τα λόγια των τραγικών γονιών του 44χρονου λογιστή από τη Σητεία

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μνημόσυνο του πατέρα…

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο

Πολυσύχναστες παραλίες δεν έχουν κάνει ακόμη προκήρυξη…

Σε απόγνωση οι παράκτιοι δήμοι του νομού Ηρακλείου

Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο της Κρήτης- Νεκρός 47χρονος

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του - Ο 7ος νεκρός στους δρόμους του νησιού

Τσούχτρες σε παραλίες της Κρήτης προκαλούν ανησυχία –…

Τσούχτρα τσίμπησε μικρο παιδί σε παραλία στο Ηράκλειο

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Δεν έχουμε αναισθησιολόγους – Σοβαρά…

Τι αναφέρει η Ένωση Γιατρών του ΕΣΥ

Βελτιώνεται ο καιρός το Σάββατο - Παραμένουν οι ισχυροί…

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο, ενώ σε κάποιες περιοχές και κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν βροχές ή και καταιγίδες

Ο Μ. Μποκέας για τη Μάχη της Κρήτης

Το μήνυμα του δημάρχου Μαλεβιζίου

Τουρισμός: Περίμεναν περισσότερα οι Κρητικοί

«Σωστή η φιλοσοφία, περιμέναμε περισσότερα» - Οι πρώτες αντιδράσεις των παραγόντων του κρητικού τουρισμού στις εξαγγελίες Μητσοτάκη

Αυτές είναι οι παραλίες στην Κρήτη με Γαλάζια Σημαία (λίστα)

117 παραλίες βραβεύονται συνολικά στην Κρήτη

Νέος σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κρήτη

Στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας

Τραγωδία στο Ρέθυμνο - Σκοτώθηκε σε τροχαίο 38χρονος

Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ φορτηγού οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα να ανατραπεί

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 27χρονου – Βρέθηκε και είναι…

Τα ίχνη του είχαν χαθεί προχθές το βράδυ

Με δέμα παρέλαβε τρία κιλά… λαθραίου καπνού

Στα χέρια των αρχών μία 44χρονη

7 ανήλικοι κινδύνευσαν στα κύματα σε παραλίες της Αμμουδάρας…

Τα φουσκωτά τους παρασύρθηκαν από τον αέρα- Συστάσεις από τον λιμενάρχη Ηρακλειου

Πρώτος πνιγμός στην Κρήτη – Μία γυναίκα έκανε το… τελευταίο…

Στο Μπαλί Ρεθύμνου- Περιπέτεια και για 7 ανήλικους σε Αμμουδάρα και Καρτερό

Νέοι σεισμοί στην Κρήτη τα ξημερώματα - Συνεχίζεται ο «χορός»…

Ρυθμοί «Ρίχτερ» στο νότο της Κρήτης.

Ξεκινάει στην Κρήτη η πρώτη οροεπιδημιολογική μελέτη για…

Από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Νέο τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό

Στο νοσοκομείο ένας άνδρας

Ελένη Τοπαλούδη: «Γροθιά στο στομάχι» το ποίημα καθηγήτριας…

Η Νατάσσα Χαλκιά, καθηγήτρια του 7ου ΓΕΛ, δίνει τροφή για σκέψη και στέλνει μήνυμα στους γονείς…

Η…προειδοποιητική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Μέτρα τους απείθαρχους κληρικούς

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων
Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.