Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete PlusΕκλογές 2019: Βγάζει νικητή και με διαφορά το Ηράκλειο – Τα ντέρμπι στους υπόλοιπους Δήμους

Εκλογές 2019: Βγάζει νικητή και με διαφορά το Ηράκλειο – Τα ντέρμπι στους υπόλοιπους Δήμους

Κρήτη | 23/05/2019 - 11:08
Εκλογές 2019: Βγάζει νικητή και με διαφορά το Ηράκλειο – Τα ντέρμπι στους υπόλοιπους Δήμους
Σε ποιους θα κάτσει η μπίλια... στις αυτοδιοικητικές κάλπες της Κυριακής: Οι εκτιμήσεις και οι ιδιαιτερότητες

Τελευταία 24ωρα πριν από τις τριπλές κρίσιμες εκλογές της Κυριακής και οι προβλέψεις... δίνουν και παίρνουν σε κάθε επίπεδο. Καθημερινά εμφανίζονται δημοσκοπήσεις, τουλάχιστον για τις ευρωεκλογές, ή, στην περίπτωση των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάποιοι που γνωρίζουν “μυστικές” δημοσκοπήσεις οι οποίες φέρνουν ψηλά τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο ή παράταξη ή ακόμη και σύμβουλο. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μετρήσεις... γίνονται: Μυστικές και φανερές, περισσότερο ή λιγότερο “επαγγελματικές” και “επιστημονικές”.

Ταυτόχρονα, υπάρχει και η “δημοσκόπηση της καθημερινότητας”, δηλαδή η καθημερινή τριβή που έχουν όλοι οι επαγγελματίες της δημοσιογραφίας με υποψήφιους, πολίτες και διάφορους παράγοντες, εκ της οποίας συνάγονται πολλά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Τέλος υπάρχουν εκτιμήσεις σημαντικών και έμπειρων στελεχών, της Αυτοδιοίκησης ή διαφόρων πολιτικών χώρων, που βασίζονται στην εμπειρία και τις γνώσεις τους, για να κάνουν μια “πρόβλεψη” (έτσι, εντός εισαγωγικών) ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, θα επιχειρήσουμε να δώσουμε μια εικόνα του τι συμβαίνει με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καταρχήν στον Δήμο Ηρακλείου που είναι σαφώς η πιο “ενδιαφέρουσα” και σημαντική αναμέτρηση για πολλούς λόγους, εν συνεχεία σε έναν αριθμό άλλων Δήμων που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες, και τέλος για την Περιφέρεια Κρήτης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις (εκτός από εκείνες όπου τα πράγματα είναι... απολύτως προφανή) θα αποφύγουμε να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα ονόματα υποψηφίων ή παρατάξεων, προκειμένου να παραμείνουμε πιστοί στην αρχή μας, να μην προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών καθ οιονδήποτε τρόπο.

Ας πιάσουμε λοιπόν τα πράματα από την αρχή για να εκτιμήσουμε πού... θα κάτσει η μπίλια την Κυριακή.

Δήμος Ηρακλείου

Οι εκτιμήσεις για το Ηράκλειο είναι αρκετά ξεκάθαρες όσον αφορά στον πρώτο συνδυασμό, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν τίθεται εν αμφιβόλω. Ωστόσο, πέραν της “βέβαιης πρωτιάς”, ελάχιστα άλλα μπορούν να θεωρηθούν βέβαια.

Η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο συνδυασμό φαίνεται ότι θα είναι μεγάλη και θα κυμανθεί σε επίπεδα που δεν αποκλείεται και να πλησιάσουν ή και να ξεπεράσουν το 20%.

Η διαφορά του δεύτερου με τον τρίτο συνδυασμό είναι πολύ μικρότερη, αλλά αρκετά σημαντική.

Πέραν των διαφόρων μετρήσεων, τα παραπάνω είναι σχετικώς αντιληπτά από την τάση που υπάρχει στην κοινωνία του δήμου Ηρακλείου. Το φαβορί ξεκάθαρα φαίνεται σε όλες τις πολιτικές δραστηριότητες. Ωστόσο υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας (αν θέλουμε και εκτίμηση ποσοστό... ίσως και κοντά στο 30%) που δεν έχει αποφασίσει ακόμη πού θα ρίξει την ψήφο της ή επιλέγει να μην το συζητήσει. Αυτή είναι η “δεξαμενή” από την οποία μπορούν να αντλήσουν όλοι οι υποψήφιοι, και αυτή μπορεί να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες, η λεγόμενη “σιωπηλή μειοψηφία” (μια ιδιαίτερα ισχυρή μειοψηφία, μάλιστα!).

Βεβαίως δεν είναι αρκετοί οι “σιωπηροί” για να ανατρέψουν τη διαφαινόμενη μεγάλη νίκη του πρώτου συνδυασμού, ωστόσο από εκεί και πέρα... πολλά μπορεί να γίνουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, ουδείς από τους “νέους” υποψήφιους που ξεπετάχτηκαν από τα σπλάχνα των παρατάξεων τόσο του Γιάννη Κουράκη (όταν ήταν δημοτική Αρχή), όσο και του Βασίλη Λαμπρινού, όσο και από τον... ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ, δε φαίνεται να έχει “ρεύμα” ισχυρό, τόσο ώστε να απειλήσει τους πρώτους τρεις.

Και μάλιστα όλοι φαίνεται να κινούνται σε πολύ χαμηλά μονοψήφια, κάτι που έχει μεγάλη σημασία. Φυσικά και αυτοί ελπίζουν στη “σιωπηλή μειοψηφία”, που δεν απαντά, για να πετύχουν ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

Μια λεπτομέρεια που σημείωσε γνωστός εκλογικός αναλυτής: ότι τα χαμηλά και “ισορροπημένα” ποσοστά της μεγάλης πλειοψηφίας των υποψηφίων ενδέχεται να δημιουργήσουν ακόμη και “ρεύμα πρώτης Κυριακής”, δηλαδή να εκλεγεί ο δήμαρχος Ηρακλείου από την πρώτη Κυριακή.

Αυτό βεβαίως θεωρείται πολύ δύσκολο, αλλά... όχι αδύνατο, ιδίως αν τις τελευταίες ημέρες αυτοί που δεν αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους πάρουν θέση υπέρ του ισχυρού, πράγμα που συνηθίζεται σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Περιφέρεια Κρήτης

Και στην Περιφέρεια η εικόνα είναι παρόμοια, απλώς εκεί ο πρώτος συνδυασμός (προφανώς, εδώ μιλάμε για τον συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη) κινείται... ακόμη πιο ψηλά. Οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι η εκλογή του θα επιτευχθεί από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό πάνω από 60%, αφού δεν υπάρχει ιδιαίτερη “δυναμική” στους αντιπάλους του.

Μάλιστα η διαφορά του πρώτου συνδυασμού από τους άλλους είναι... χαώδης και δείχνει ότι ο νυν περιφερειάρχης “παίζει χωρίς αντίπαλο”. Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων θα κυμανθεί πάνω από τις 30 ή και 40 μονάδες.

Βεβαίως και εδώ, όπως και στον Δήμο Ηρακλείου, φαίνεται να υπάρχει πολύς κόσμος που δεν εκδηλώνεται και δεν εκφράζει προτίμηση, κάτι που δείχνει ότι μπορούμε να έχουμε κι εδώ διαφοροποιήσεις σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα. Αλλά αυτές οι διαφοροποιήσεις δε θα είναι τόσο “εντυπωσιακές” ώστε να ανατρέψουν κάτι απ’ αυτά που έχουμε σημειώσει ήδη. Περίπου δεδομένη θεωρείται και η σειρά των τριών πρώτων συνδυασμών, παρότι η διαφορά του δεύτερου από τον τρίτο δεν είναι τεράστια.

Οι τάσεις στους υπόλοιπους Δήμους της Κρήτης

Ποια είναι η τάση όμως που διαμορφώνεται στους Δήμους της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου αλλά και στους υπόλοιπους Δήμους της Κρήτης; Το νησί εκτιμάται ότι θα ζήσει σχεδόν στο σύνολό του τον πυρετό της δεύτερης Κυριακής, καθώς δε μοιάζουν να είναι ξεκάθαρα τα αποτελέσματα! Αν εξαιρέσει κάποιος τους Δήμους που η επικράτηση δημάρχου θα είναι από την πρώτη Κυριακή (υπάρχουν και Δήμοι που οι υποψήφιοι παίζουν χωρίς αντίπαλο, πλην της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, όπως στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων ή το Οροπέδιο), η πλειονότητα θα κινηθεί σε εκλογικούς ρυθμούς για άλλη μια εβδομάδα, ως τις 2 Ιουνίου, οπότε και θα καταδειχθεί ο νικητής, δηλαδή ποιος θα συγκεντρώσει το 50% + 1 ψήφο! Βεβαίως υπάρχουν και Δήμοι όπου υπάρχουν τρεις υποψήφιοι, εκ των οποίων ένας της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Στις περιπτώσεις αυτές, και εφόσον καταγράφεται ντέρμπι μεταξύ των δύο πρώτων, θα παίξει ρόλο το ποσοστό της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για την εκλογή από την πρώτη Κυριακή. Για παράδειγμα, αν σε έναν τέτοιο Δήμο η “Λαϊκή Συσπείρωση” πιάσει διψήφιο ποσοστό, τότε παίζουν όλα, ακόμη και μη εκλογή με την πρώτη! Τέτοιος Δήμος υπάρχει στον νομό Ηρακλείου και δεν είναι άλλος από τον Δήμο Βιάννου, όπου, αν η “Λαϊκή Συσπείρωση” ξεπεράσει το 10%, τότε το 90% που μένει ίσως μοιραστεί με τρόπο που δε θα δώσει νικητή, αλλά τον πρώτο και τον δεύτερο που θα αναμετρηθούν στις 2 Ιουνίου.

Σε άλλους Δήμους του Ηρακλείου, εκτός απροόπτων και εκπλήξεων, όπου οι υποψήφιοι είναι 4 και πάνω, αναμένεται να υπάρξει δεύτερος γύρος. Μάλιστα η εβδομάδα μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής θα είναι εβδομάδα πόλωσης και συμφωνιών που θα καταδείξουν ως συστατικά στοιχεία και τον τελικό νικητή των εκλογών. Σε συγκεκριμένο Δήμο της ενδοχώρας, όπως τον Δήμο Γόρτυνας, αναμένεται να υπάρξει έντονη πόλωση μεταξύ των δύο υποψηφίων που φαίνεται να έρχονται πρώτοι από τις 26 του μήνα, σύμφωνα με την τάση που καταγράφεται.

Σε Δήμο του Βορρά του νομού Ηρακλείου, στη Χερσόνησο, ενδέχεται επίσης να υπάρχει έντονη πόλωση την εβδομάδα μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής και η κόντρα αναμένεται σκληρή αν υπάρξει δεύτερος γύρος. Φυσικά, οι τάσεις εδώ είναι ξεκάθαρες, ωστόσο οι συμμαχίες μπορούν να διαμορφωθούν και να αλλάξουν το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ή απλώς και να το επικυρώσουν!

Στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, όπου κατέρχονται τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι, τα πράγματα διαμορφώνονται διαφορετικά. Από τους τέσσερις, οι δύο βρίσκονται ξεκάθαρα πιο μπροστά, ενώ οι άλλοι δύο αρκετά πίσω. Πάντως και εδώ η τάση είναι ξεκάθαρη, όλα κρίνονται με φόντο το αεροδρόμιο, και για αυτό έχει υπάρξει υποψηφιότητα με τέτοιο διακύβευμα, ενώ δε φαντάζει αδύνατο στον Δήμο αυτό να “καθαρίσουν” από την πρώτη Κυριακή.

Στον Δήμο Μαλεβιζίου οι υποψήφιοι είναι τέσσερις και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Μάλιστα, επιτελείο υποψηφίου υποστηρίζει ότι προελαύνει στο άβατο άλλου υποψηφίου, ο οποίος ωστόσο εμφανίζεται απολύτως σίγουρος και το δικό του επιτελείο υποστηρίζει ότι έχει καλές πιθανότητες από την πρώτη Κυριακή!

Στον Δήμο Φαιστού φαίνεται ότι τα πράγματα είναι μοιρασμένα και ρευστά, αφού η τάση δείχνει ότι ο κόσμος μοιράζεται ανάμεσα σε τρεις από τους πέντε υποψηφίους και συνεπώς ο δεύτερος γύρος θεωρείται ήδη σίγουρος.

Στον νομό Λασιθίου τα πράγματα δεν είναι και πολύ διαφορετικά. Από τους τέσσερις Δήμους, ο ένας είναι βέβαιο - ο Δήμος Οροπεδίου - ότι θα εκλέξει από την πρώτη Κυριακή δήμαρχο, καθώς υποψήφιοι εκεί είναι δύο, εκ των οποίων ο ένας της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, δηλαδή του ΚΚΕ. Για τους υπόλοιπους Δήμους του Λασιθίου η εκτίμηση είναι ότι δύο τουλάχιστον θα πάνε σε δεύτερο γύρο, αν και κάποιοι κάνουν λόγο και για τους τρεις. Πάντως, δε λείπουν και οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, ότι οι Δήμοι του Βορρά του ανατολικού νομού της Κρήτης θα μπορούσαν να “καθαρίσουν” με την πρώτη Κυριακή, αν και το σενάριο που φαντάζει πιο ρεαλιστικό δε δίνει τέτοια τάση. Για παράδειγμα, ο Δήμος Ιεράπετρας θεωρείται βέβαιο ότι θα πάει στον δεύτερο γύρο, αφού τον διεκδικούν την πρώτη Κυριακή 8 υποψήφιοι. Στον Δήμο Αγίου Νικολάου φαίνεται ότι θα είναι ντέρμπι, χωρίς να αποκλείεται να “καθαρίσει” από την πρώτη Κυριακή. Περίπου ίδιες είναι οι εκτιμήσεις και για τον Δήμο Σητείας.

neakriti.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Σχόλια

comments powered by Disqus
Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"Ειδήσεις Κρήτη

Καιρός: Άνεμοι έντασης 8 μποφόρ στην Κρήτη - Που έβρεξε

Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού για το Σαββατοκύριακο

Θλίψη για το θάνατο του Διοικητή Γιώργου Χλουβεράκη

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών - Πένθος στην Αστυνομία

Στρατιωτική δύναμη στη Γαύδο

Γιατί βρέθηκαν στρατιώτες στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης;

Τους τσάκωσαν να κυνηγούν χωρίς άδεια και τράπηκαν σε φυγή

Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες κατέθεσαν μήνυση σε βάρος τους

Περιπέτεια για λουόμενο από δάγκωμα ψαριού

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Καθηλώνει η γιαγιά από το έγκλημα στη Σητεία: «Το παιδί…

«Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα της αδικοχαμένης Κατερίνας

ΒΟΑΚ: Η Κρήτη δε θέλει διόδια – «Φιτιλιές» από το Υπουργείο…

Αντίθετοι οι τοπικοί φορείς, ελλείψει και εναλλακτικού οδικού άξονα για όσους δε θέλουν να πληρώνουν

Ο καιρός αλλάζει στην Κρήτη: Πως θα κυμανθεί το τετραήμερο

Η Κρήτη θα επηρεαστεί κυρίως το Σάββατο

Νέο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό “Βack to school”

Από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ

Στα ίχνη του κυκλώματος που εξαπατούσε επιχειρηματίες…

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις απάτης στο Ηράκλειο και την Αττική - Προσέγγιζαν τηλεφωνικά τους επιχειρηματίες

Επέβαινε σε jet ski και τραυματίστηκε

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Έρχονται διόδια στον ΒΟΑΚ; Οι δηλώσεις που... άναψαν «φωτιά»

Οργή για τις αναφορές Κεφαλογιάννη στα διόδια - Μπαράζ αντιδράσεων

«Χρυσή» θα πληρωθεί η ηλεκτρική επάρκεια της Κρήτης το…

Δεν προλαβαίνει να μετατρέψει τις μονάδες λέει τώρα η ΔΕΗ

Ραγίζει καρδιές το ποίημα της μητέρας της 32χρονης Κάλλιας

Οι παίχτες της ΔΟΞΑΣ συγκέντρωσαν χρήματα στη μνήμη της Κάλλιας

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ: Αγοράκι έκανε «βουτιά» από ύψος

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Αλλαγές στο δρομολόγιο του «Πρέβελη»

Λόγω καθυστερημένου κατάπλου στο λιμάνι του Πειραιά

Δολοφονία Δουρουντάκη: «Μύριζε μπαρούτι» το κλίμα - Διακόπηκε…

Ισχυρά μέτρα αστυνόμευσης στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου

Βασίλης Κατσούλης: «Έγκλημα καλά οργανωμένο» ο θάνατος…

Ακόμη περιμένει δικαίωση η οικογένεια Κατσούλη: «Θα φτάσουμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια», λέει στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο πατέρας του αδικοχαμένου φιλάθλου

Πένθος για τον Διευθυντή της ΜΕΘ: Έχασε την ανιψιά του ανήμερα…

Η συγκινητική ανάρτηση του κ. Χανί Μασούντ

Φωτιά σε απορριμματοφόρο

Ευτυχώς δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές

Εξασθένηση των ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Νεοζηλανδή γνώρισε τον Κρητικό που έσωσε τον παππού της…

78χρόνια μετά η μεγάλη και συγκινητική συνάντηση στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πότε θα δουν «ζεστό» χρήμα στους λογαριασμούς τους οι παραγωγοί;

Η προκαταβολή αφορά το 70% της βασικής ενίσχυσης - Ο λόγος για το 50% της ενιαίας ενίσχυσης των παραγωγών.

Φωτογραφίες από την διάσωση της Γαλλίδας στην Κάτω Ζάκρο

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και ΕΔΕΑΚ

Καιρός: Στο έλεος των ανέμων η Κρήτη - Πότε εξασθενούν;

Επιμένουν οι βόρειοι άνεμοι - Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική

Προσοχή: Πολύ υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά στην Κρήτη

Στο… πορτοκαλί Χανιά και Ρέθυμνο – Σε επιφυλακή οι αρχές

Σεισμική δόνηση ανοιχτά της Κρήτης

Ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Χανίων

Ανιψιός έδεσε τον θείο του στο αυτοκίνητο και τον λήστεψε

Ούτε την συγγένεια δεν «υπολόγισε» ο 34χρονος

Πολύ νερό… προβλέπουν οι ειδικοί για το φθινόπωρο

Εκτίμηση για το φθινόπωρο του 2019 από τους μετεωρολόγους της αμερικανικής μετεωρολογικής ,υπηρεσίας AccuWeather

Κινδύνευσαν οι επιβάτες σκάφους στη Σπιναλόγκα

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι έριξαν το τουριστικό πλοίο στο οποίο επέβαιναν στα αβαθή

Ο Μιχάλης ήταν το 50ο θύμα της ασφάλτου – Η τελευταία ανάρτηση…

Ο 33χρονος έχασε την ζωή του σε φρικτό τροχαίο στη Γεωργιούπολη

Eντυπωσίασε αλλά και... ανησύχησε τον κόσμο, μαχητικό F-16…

Έκλεψε τις εντυπώσεις στα Χανιά ο χειριστής

Πάρκαρε πάνω στη διάβαση και πήγε για… καφέ!

Κυκλοφοριακό κομφούζιο με αδιάφορους οδηγούς

Νεαρός άνδρας αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του πίνοντας…

Παραμένει εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στο Οροπέδιο Λασιθίου

Βρέχει καταρρακτωδώς και οι αγρότες δεν μπορούν να μαζέψουν τη σοδειά τους

Απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Ηρακλείου λόγω…

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και από άλλα λιμάνια της χώρας

Τον έπιασαν με τέσσερα μαχαίρια στην κατοχή του λίγο πριν…

Συνελήφθη από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος

Πανεπιστήμιο Κρήτης - THE: Πρώτο ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια

Για άλλη μία φορά, το πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κρήτης έχει τα ηνία

Η τελευταία ανάρτηση του Μιχάλη που «έσβησε» στην άσφαλτο

Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων του – «Πήγες και βρήκες τον Λαυρέντη»

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κρήτη για αύριο Παρασκευή

Προειδοποιεί η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης

Καιρός: Βροχές & θυελλώδεις άνεμοι θα σαρώσουν την Κρήτη

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού από την Παρασκευή

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων
Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.