Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ανεξέλεγκτη η πύρινη λαίλαπα στην Εύβοια - Εκκενώθηκαν τέσσερα χωριά

Ανεξέλεγκτη η πύρινη λαίλαπα στην Εύβοια - Εκκενώθηκαν τέσσερα χωριά

Ελλάδα | 14/08/2019 - 08:06
Ανεξέλεγκτη η πύρινη λαίλαπα στην Εύβοια - Εκκενώθηκαν τέσσερα χωριά
Εκκενώνονται χωριά στην Εύβοια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτα - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δημοτικές ενότητες - Το πρωί φτάνουν στην Ελλάδα 4 Canadair από Ιταλία και Κροατία

Δύσκολη αναμένεται η νύχτα στην Εύβοια, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις των οποίων το έργο δυσχεραίνουν οι άνεμοι, να επιχειρούν και τις εναέριες δυνάμεις να έχουν αποσυρθεί.

Τεράστιο είναι το μέτωπο της ανεξέλεγκτης λαίλαπας, η οποία μετά τις 8 το βράδυ έφτασε τα 11,5 χιλιόμετρα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβεστών που επιχειρούν στην περιοχή για την κατάσβεσή της.

Στα Ψαχνά έχει δημιουργεί αντιπυρική ζώνη λίγο πριν τη πόλη για προληπτικούς λόγους.

Ζημιές σε σπίτια στο χωριό Μακρυμάλλη έχει προκαλέσει η μεγάλη πυρκαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ενώ οι φλόγες είναι γύρω από τα χωριά Κοντοδεσπότι και Σταυρός. Και τα τρία χωριά εκκενώθηκαν με ασφάλεια με εντολή της Πυροσβεστικής και οι κάτοικοι έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο στα Ψαχνά με τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Οι φλόγες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη μεγάλη πυρκαγιά κατευθύνονται νότια, νοτιοδυτικά και καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις να ανακόψουν την πορεία της.

Πυροσβεστικά οχήματα από τις γύρω περιφέρειες φτάνουν συνεχώς, μετά τη νέα ενίσχυση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 227 πυροσβέστες και 75 οχήματα, 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Από αέρος κάνουν ρίψεις νερού έξι αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα, ενώ ένα ακόμα ελικόπτερο συντονιστικό κατευθύνει τα εναέρια μέσα στα σημεία που πρέπει να ενεργήσουν.

Εκκενώθηκε και το χωριό Πλατανιά στην Εύβοια

Εκκενώθηκε το χωριό Πλατανιά καθώς ένα μεγάλο μέτωπο της φωτιάς κινείται απειλητικά προς το χωριό. Σύμφωνα με τον περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Βουρδάνο που βρίσκεται στο χωριό, «το κυρίως μέτωπο της φωτιάς απέχει αυτή τη στιγμή από το χωριό περίπου 1 χιλιόμετρο, ωστόσο το μέτωπο είναι ιδιαίτερα μεγάλο και οι άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή είναι ισχυροί».

Όπως περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Βουρδάνος, «οι άνεμοι δεν είναι σταθεροί ως προς την κατεύθυνση τους καθώς για κάποιο διάστημα οδηγούν τις φλόγες κατευθείαν προς το χωριό και κάποιες άλλες στιγμές τις εκτρέπουν».

Χτύπησαν οι καμπάνες

Ωστόσο χτύπησαν οι καμπάνες του χωριού και οι περίπου 50 κάτοικοι που βρίσκονται εκεί ήδη συγκεντρώνονται στην πλατεία, όπου αναμένουν τα μεταφορικά μέσα για να μεταφερθούν στα Ψαχνά όταν δοθεί η τελική εντολή για την εκκένωση του χωριού.

Στο Ψαχνά έφτασε πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, όπου εξελίσσεται σύσκεψη με τη συμμετοχή του νεοεκλεγμένου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φάνη Σπανού, του δημάρχου Γιώργου Ψαθά, του γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, επιτελών του Πυροσβεστικού Σώματος, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο γενικός γραμματέας Νίκος Χαρδαλιάς κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τη Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από την καταστροφική πυρκαγιά.

Σε ασφαλές σημείο οι κάτοικοι

Σε ασφαλές σημείο στα Ψαχνά μεταφέρθηκαν οι 300 κάτοικοι από τα χωριά Μακρυμάλλη και Κοντοδεσπότι.

Σε ασφαλές σημείο στα Ψαχνά οδηγήθηκαν πριν από λίγο με λεωφορεία του δήμου και του στρατού οι περίπου 300 κάτοικοι από τα χωριά Μακρυμάλλη και Κοντοδεσπότι στην Εύβοια τα οποία εκκενώθηκαν.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό σύμβουλο, Δημήτρη Βουρδάνο, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το χωριό Κοντοδεσπότι, η εκκένωση του χωριού «κρίθηκε αναγκαία καθώς η φωτιά έφτασε στις παρυφές του οικισμού χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν καεί σπίτια».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «μόνο μία αποθήκη έχει καεί αλλά είναι παρατεταγμένες οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνοντας μια ξεχωριστή μάχη για να σταματήσουν το καταστροφικό έργο της φωτιάς και να μην μπει μέσα στον οικισμό».

Η φωτιά έφτασε και στα πρώτα σπίτια του χωριού Μακρυμάλλη χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν αναφορές για καταστροφές κτισμάτων, καθώς και εκεί οι επίγειες δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη.

Νέα φωτιά στην Ιστιαία της Εύβοιας

Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα Ψαχνά της Εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της Ιστιαίας στην περιοχή Καστανιώτισσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει αναπτυχθεί σε τρία μέτωπα και στην περιοχή συγκεντρώνονται πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες μετακινούνται από την υπόλοιπη Κεντρική Ελλάδα. Παράλληλα στο νέο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνονται και τα δύο αεροσκάφη PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνεμοι στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ισχυροί.

Αυτή τη στιγμή τα δύο πύρινα μέτωπα παραμένουν σοβαρά: Το ένα είναι ιδιαίτερα μεγάλο (αυτό στο χωριό Μακρυμάλλη) και κινείται προς τα Ψαχνά, ενώ το δεύτερο μέτωπο από το Κοντοδεσπότι κινείται προς το χωριό Πλατάνα.

Εκτάκτως στην Αθήνα ο πρωθυπουργός

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανέβηκε εσπευσμένα στην Αθήνα, λόγω της ανεξέλεγκτης πύρινης λαίλαπας που «πνίγει» την Εύβοια.

«Γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν» είπε ο πρωθυπουργός μετά την επίσκεψή ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια του καιρού τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός, μετά την ενημέρωση που είχε, τόνισε: «Οι συνθήκες σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολες και το πρώτο μέλημα του κράτους ήταν, είναι και θα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Έχοντας στο πλάι του τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη, ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε πως γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και επισήμανε ότι έχει υπάρξει απόλυτη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και με τη βοήθεια του καιρού τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Τέλος, ενημέρωσε πως αύριο το πρωί «θα έχουμε στη διάθεσή μας 4 ακόμα αεροσκάφη Καναντέρ από την Κροατία και την Ιταλία».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης επέστρεψε εκτάκτως το απόγευμα από την Κρήτη στην Αθήνα λόγω της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στην Εύβοια.

Λίγο πριν από τις επτά το απόγευμα έφτασε στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, προκειμένου να ενημερωθεί για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στις Μεσσαπίες Εύβοιας.

Ο ΥΕΘΑ στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων για τις πυρκαγιές στην Εύβοια

Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων μετέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, όπου ενημερώθηκε για την αντιμετώπιση των εν εξελίξει πυρκαγιών στην Εύβοια και τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην ενημέρωση παρέστη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια

Στην Εύβοια μεταβαίνει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου «να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια των Αρχών να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση» λόγω της πυρκαγιάς με τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του κόμματος, Γιάννη Ραγκούση και τον βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Αποστόλου

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά για να ενημερωθούν αναφορικά με την πυρκαγιά «η βουλευτής Άρτας, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, με τον περιφερειακό διευθυντή Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας».

Στο μέτωπο της φωτιάς και κλιμάκιο του ΚΚΕ

Το μέτωπο της φωτιάς στην Εύβοια επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτή Εύβοιας. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

«Η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της κεντρικής Εύβοιας, ανάμεσα στα χωριά Μαρκυμάλλη, Κοντοδεσπότι και Αργιλίτσα του δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων, είναι μεγάλη και έχει επεκταθεί επικίνδυνα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πυροσβεστών», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μαρίνος και συνεχίζει.

«Αυτό που χρειάζεται να γίνει άμεσα είναι να ενισχυθούν όσο γίνεται οι δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, να δοθεί μεγαλύτερο βάρος ώστε η πυρκαγιά να ελεγχθεί μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα, με αυστηρό τρόπο να ελεγχθεί το σχέδιο για την περίπτωση εκκένωσης χωριών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης καλά θα κάνουν να κατεβάσουν τον πήχη της αυτοπροβολής τους. Τα προβλήματα είναι πολλά και οξυμμένα γιατί συνεχίζεται η ίδια πολιτική που έχει υποβαθμίσει την πρόληψη και συντηρεί τα προβλήματα των δασαρχείων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε στελέχωση και μέσα. Το ΚΚΕ με τις δυνάμεις του θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων». καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μαρίνος.

tompizeli.com


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.