Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Παιδιά & Γονείς | 24/04/2015 - 12:54
Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Ανάλυση Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του 5ου Επιστημονικού Πεδίου, απο την επιστημονική ομάδα της Orientum - Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας

•    Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Περιγραφή


Ο σκοπός του προγράμματος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας είναι η δημιουργία στελεχών με βασικές γνώσεις διοικητικής επιστήμης, πλαισιωμένες με γνώσεις και ικανότητες διαχείρισης και χρήσης των σύγχρονων τεχνολογιών, αλλά και με τις απαραίτητες διοικητικές και ηγετικές ικανότητες. Με αυτό το συνδυασμό γνώσεων και ικανοτήτων οι απόφοιτοι μπορούν να λαμβάνουν και να υλοποιούν αποτελεσματικά στρατηγικές και λειτουργικές αποφάσεις, οι οποίες από τη φύση τους απαιτούν διεπιστημονική προσέγγιση.
Η συνέχεια στο «Πάμε…Πανεπιστήμιο 2015»

Μαθήματα

Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικά από τα μαθήματα που διδάσκονται στο τμήμα:
Μαθηματικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Μάρκετινγκ, Μικροοικονομική Ανάλυση, Ποσοτικές Μέθοδοι στην Οικονομία και τη Διοίκηση, Προγραμματισμός, Λογιστική, Μακροοικονομική Ανάλυση, Σύγχρονα Θέματα και Τάσεις στη Διοίκηση και την Τεχνολογία, Λήψη Επιχειρηματικών Αποφάσεων, Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Ηγεσία, κ.ά.
Η συνέχεια στο «Πάμε…Πανεπιστήμιο 2015»

Εργασιακά

Οι πτυχιούχοι του Τμήματος, λόγω του ολοκληρωμένου τεχνολογικού και διοικητικού υπόβαθρού τους, είναι ανταγωνιστικοί ως στελέχη και ως σύμβουλοι σε όλες τις παραδοσιακές ειδικότητες της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο νέο περιβάλλον του ηλεκτρονικού επιχειρείν και της κοινωνίας της πληροφορίας όπως:
α) Μάρκετινγκ, β) Διοίκηση Παραγωγής, γ) Χρηματοοικονομικά, δ) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, κ.λπ.
Επίσης, σε ειδικότητες αιχμής όπως: α) Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Internet, β) Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Μεταφορών, γ) Σχεδιασμός και Ανάλυση Συστημάτων και Διαδικασιών, δ) Διοίκηση Γνώσης και Μάθησης ε) Διοίκηση Πληροφοριακών και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, στ) Internet, Διαχείριση Ψηφιακών Καναλιών και Μάρκετινγκ, ζ) Χρηματοοικονομική Μηχανική, η) Διοίκηση Υπηρεσιών, θ) Επιχειρησιακή Στρατηγική, ι) Διαχείριση Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Νέων Επιχειρήσεων, ια) Επιχειρησιακή Έρευνα και Ποσοτικές Μέθοδοι και ιβ) Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά.
Τέλος, οι απόφοιτοι εντάσσονται στον Κλάδο Π.Ε. 09, Οικονομολόγων και μπορούν να διοριστούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγητές.
Η συνέχεια στο «Πάμε…Πανεπιστήμιο 2015»

Χρήσιμες Πληροφορίες

    Οι φοιτητές του Τμήματος έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης, το οποίο οδηγεί στη λήψη του Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας, πράγμα το οποίο εξασφαλίζει τη δυνατότητα συμμετοχής των αποφοίτων σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών, καθώς επίσης, την απασχόλησή τους ως εκπαιδευτικών σε δραστηριότητες που απαιτείται παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.
    Οι απόφοιτοι του τμήματος εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και έχουν όλα τα δικαιώματα του οικονομολόγου και του λογιστή.
    Στο τμήμα λειτουργούν και τα ακόλουθα εργαστήρια: Συστημάτων Μεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διοικητικής Επιστήμης, Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης, Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας, Οργανωσιακής Συμπεριφοράς και Ηγεσίας, Πληροφορικής.
    Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Economic Chamber of Greece), Μητροπόλεως 12-14, Τ.Κ. 10563, Αθήνα, Τηλ.: 210 52.02.250-260-270, Φαξ: 210 52.29.167, Ηλ. Διεύθυνση: http://www.oe-e.gr/, e-mail: oee@oe-e.gr

Η συνέχεια στο «Πάμε…Πανεπιστήμιο 2015»

Ολόκληρη την ανάλυση του τμήματος μπορείτε να τη βρείτε στη σελίδα 591 του βιβλίου «Πάμε… Πανεπιστήμιο 2015»


 Η επιστημονική ομάδα της Orientum
Τηλ. 210-6778777
URL: www.orientum.gr
e-mail: info@orientum.gr

- Για να αγοράσετε το βιβλίο ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2015 μπείτε εδώ
- Αφήστε μας τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εκπαίδευση!
- Like us on Facebook

Δείτε σχετικές κατηγορίες επιχειρήσεων του Ηρακλείου μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Φροντιστήρια Ανωτάτων Σχολών Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα φροντιστήρια ανωτάτων σχολών του Ηρακλείου, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Ηράκλειο Κρήτης
Στον κατάλογο του creteplus.gr θα βρείτε καταχωρημένα όλα τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης που υπάρχουν στο Ηράκλειο.
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ηράκλειο Κρήτης
Στον κατάλογο του creteplus.gr θα βρείτε καταχωρημένα όλα τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών του Ηρακλείου.
Φροντιστηριακά Μαθήματα ΑΕΙ Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα εκπαιδευτήρια του Ηρακλείου που παραδίδουν φροντιστηριακά μαθήματα για ΑΕΙ, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Φροντιστηριακά Μαθήματα ΕΑΠ Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα εκπαιδευτήρια του Ηρακλείου που παραδίδουν φροντιστηριακά μαθήματα για ΕΑΠ, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Φροντιστηριακά Μαθήματα ΤΕΙ Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα εκπαιδευτήρια του Ηρακλείου που παραδίδουν φροντιστηριακά μαθήματα για φοιτητές των ΤΕΙ, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Παιδιά & Γονείς

Τι σημαίνει περνώ ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου;

Τι μπορώ να κάνω μαζί του για να περάσουμε όμορφα;

Πώς θα κάνετε τα Χριστούγεννα των παιδιών σας... μαγικά;…

Αγκαλιές, εκπλήξεις και χρόνο μαζί με τα παιδιά σας... Αυτά είναι μερικά από όσα πρέπει να κάνετε

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.