Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς!

Στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς!

Παιδιά & Γονείς | 17/08/2015 - 09:33
Στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς!
Τα μαθήματα της χειμρινής περιόδου στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι εγγραφές για τη νέα χρονιά. Να σημειωθεί ότι τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου,, προσφέρουν υποτροφία τα δίδακτρα Σεπτεμβρίου για όλους τους μαθητές που προήχθησαν στην Α’ Λυκείου και στη Β΄Λυκείου με βαθμό 18 και άνω

Ο Διευθυντής Σπουδών, κ. Μανόλης Μαυράκης, είναι στη διάθεση των γονέων και των μαθητών της πόλης μας, προκειμένου να ενημερώσει για τις μοναδικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχει το Φροντιστήριο στο Ηράκλειο αλλά και συνολικά ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!

Συνοπτικά, θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στις σοβαρότερες και καινοτόμες εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ως εξής:

46 πιστοποιημένα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στην Αττική και την ελληνική περιφέρεια εφαρμόζουν ένα πρότυπο καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα. Συνεργατικό μάθημα σε ένα οβάλ τραπέζι με τον καθηγητή πρόσωπο με πρόσωπο με τους μαθητές του, διαγωνίσματα Προσομοίωσης Εξετάσεων σε όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους, μια σημαντική καινοτομία, που ισχυροποιεί το συναίσθημα της ομάδας και πολλαπλασιάζει τον κοινό στόχο της γνώσης και της επιτυχίας. Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές μας εξοικειώνονται με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς όλοι οι μαθητές του Ομίλου συνολικά διαγωνίζονται σε κοινά θέματα. Φύλλα εργασίας που προάγουν θεαματικά την αυτενέργεια των μαθητών και την εμπέδωση της ύλης. Πριν από κάθε προσομοίωση εξετάσεων οι μαθητές εξασκούνται σε φύλλο εργασίας με στόχο την πληρέστερη προετοιμασία τους στην ύλη του διαγωνίσματος.  

Λειτουργεί Σύμβουλος Καθηγητής για κάθε μαθητή με στόχο την ενθάρρυνση και την οργάνωση της μελέτης του, επιβλέπει και σταθμίζει την επίδοσή του σε όλα τα μαθήματα και τον καθοδηγεί με αποτελεσματικά προγράμματα μελέτης.

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, με εφόδιο τα ποιοτικά και αναγνωρισμένα βιβλία των ομώνυμων εκδόσεων, που έχουν αναγνωριστεί για την εκπαιδευτική τους αξία, οι μαθητές βελτιώνουν θεαματικά τις επιδόσεις τους.  

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς πέρα από το καινοτόμο εκπαιδευτικό τους σύστημα οι μαθητές εξασφαλίζουν συμβουλευτικές διαδικασίες υψηλού επιπέδου, tests προσωπικότητας, ενδιαφερόντων και επαγγελματικού προσανατολισμού καθώς και τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου.
 
«Θέλουμε όλοι οι μαθητές μας να γίνονται καλύτεροι».  Με αυτό το σύνθημα κι αυτή την απαίτηση οι Διευθυντές και οι εκατοντάδες έμπειροι καθηγητές των φροντιστηρίων Πουκαμισάς αναλαμβάνουν την ευθύνη της προόδου των μαθητών τους.

Με νέα μειωμένα δίδακτρα, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς διατηρούν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους, η οποία τα καθιέρωσε ως τον μεγαλύτερο σε αριθμό μαθητών φροντιστηριακό Όμιλο της χώρας..  

Στα φροντιστήρια Πουκαμισάς δεν υπάρχει το άλλοθι της ελλιπούς προσπάθειας. Οι Διευθυντές και οι Καθηγητές όλων των φροντιστηρίων αναλαμβάνουν την ευθύνη της καλύτερης προετοιμασίας των μαθητών επιδιώκοντας  σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό παιδαγωγικό πλαίσιο το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους. Με βασικό εφόδιο τη φροντίδα και την αγάπη για κάθε μαθητή ξεχωριστά και με τη φιλοδοξία της διάκρισης, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς αναλαμβάνουν την ευθύνη της προόδου και της επιτυχίας των μαθητών.

Δείτε σχετικές κατηγορίες επιχειρήσεων του Ηρακλείου μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Φροντιστήρια Ανωτάτων Σχολών Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα φροντιστήρια ανωτάτων σχολών του Ηρακλείου, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Ηράκλειο Κρήτης
Στον κατάλογο του creteplus.gr θα βρείτε καταχωρημένα όλα τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης που υπάρχουν στο Ηράκλειο.
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ηράκλειο Κρήτης
Στον κατάλογο του creteplus.gr θα βρείτε καταχωρημένα όλα τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών του Ηρακλείου.
Φροντιστηριακά Μαθήματα ΑΕΙ Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα εκπαιδευτήρια του Ηρακλείου που παραδίδουν φροντιστηριακά μαθήματα για ΑΕΙ, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Φροντιστηριακά Μαθήματα ΕΑΠ Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα εκπαιδευτήρια του Ηρακλείου που παραδίδουν φροντιστηριακά μαθήματα για ΕΑΠ, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Παιδιά & Γονείς

Τι σημαίνει περνώ ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου;

Τι μπορώ να κάνω μαζί του για να περάσουμε όμορφα;

Πώς θα κάνετε τα Χριστούγεννα των παιδιών σας... μαγικά;…

Αγκαλιές, εκπλήξεις και χρόνο μαζί με τα παιδιά σας... Αυτά είναι μερικά από όσα πρέπει να κάνετε

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.