Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία;

Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία;

Περιβάλλον | 24/10/2014 - 23:10
Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία;
Βροχές και καταιγίδες θα είναι το σκηνικό στην Ελλάδα μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Η έντονη κακοκαιρία που τις προηγούμενες ώρες χτύπησε την Αττική και κυρίως τα δυτικά προάστια προκαλώντας σκηνές χάους στους δρόμους, τις επόμενες ώρες θα επηρεάσει τις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Όσον αφορά ειδικά την Αττική ο κ. Κολυδάς είναι καθησυχαστικός για τις επόμενες ώρες καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr το σύστημα που χτύπησε τις προηγούμενες ώρες την πρωτεύουσα έχει πλέον απομακρυνθεί.

«Ήταν δύο συστήματα που κινήθηκαν γρηγορότερα του αναμενομένου και ουσιαστικά έγιναν ένα προκαλώντας μεγάλες ποσότητες βροχής» εξηγεί ο κ. Κολυδάς για ό,τι συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής κυρίως στη δυτική Αττική. Χαρακτηριστικό της έντασης του φαινομένου ήταν ότι μέσα σε λίγες ώρες στην περιοχή των Λιοσίων έπεσαν 100 χιλιοστά βροχής. «Είναι πολύ μεγάλη ποσότητα νερού» ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Κολυδάς.

Αλλαγή του καιρού προς το ηπιότερο όσον αφορά την ένταση των φαινομένων αναμένεται σε όλη τη χώρα από το μεσημέρι του Σαββάτου, προσθέτει ο κύριος Κολυδάς. «Το γύρισμα του καιρού από αύριο το απόγευμα προς το βοριά θα φέρει έναν πιο φθινοπωρινό καιρό με ψύχρα και κρύο» προβλέπει με βάση τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία ο κ. Κολυδάς. Οι καταιγίδες θα σημειώνονται μόνο στις θαλάσσιες περιοχές, κάποιες βροχές αναμένονται στα ανατολικά και τα νότια την Κυριακή ενώ θα σταματήσει και η χιονόπτωση καταλήγει ο κύριος Κολυδάς.




Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Περιβάλλον

«Καμπανάκι» για επικείμενη αντιστροφή των πόλων της Γης

Δραματικές είναι οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων σχετικά με το μαγνητικό πεδίο που περιβάλει στη Γη και το οποίο παρουσιάζει μεγάλη εξασθένηση, με αποτέλεσμα να…

Η πρώτη όρκα που «μιλάει» την ανθρώπινη γλώσσα!-βίντεο

Μια όρκα που μπορεί να βγάζει ήχους, οι οποίοι μιμούνται ορισμένες ανθρώπινες λέξεις, είναι η πρώτη που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, όπως ανέφεραν επιστήμονες που έκαναν…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.