Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ο Brad Pitt έφτυσε την τσίχλα στον Κρητικό Ζακ Γαλιφιανάκη (pics + vid)

Ο Brad Pitt έφτυσε την τσίχλα στον Κρητικό Ζακ Γαλιφιανάκη (pics + vid)

Sugar | 25/10/2014 - 15:12
Ο Brad Pitt έφτυσε την τσίχλα στον Κρητικό Ζακ Γαλιφιανάκη (pics + vid)
Μια ιδιαίτερα απολαυστική συνάντηση είχαν  στο νέο επεισόδιο της εκπομπής  “Between Two Ferns” οι Zach Galifianakis και ο Brad Pitt.

Επτά μήνες άλλωστε έχουν περάσει από την τελευταία εκπομπή στην οποία ο Galifianakis είχε συναντήσει τον Πρόεδρο της Αμερικής Barack Obama, με αποτέλεσμα να δώσει για άλλη μια φορά τον καλύτερό του εαυτό.

Το νέο επεισόδιο της εκπομπής είχε καλεσμένο τον Brad Pitt και οι ερωτήσεις που του κάνει ο οικοδεσπότης έχουν σαν αποτέλεσμα να φτύσει ο Brad πάνω του-λιγάκι ενοχλημένος- την τσίχλα που μασούσε: “Πες μου όταν πρωτογνώρισες την Angelina,ήταν μια κλασική ιστορία αγάπης όπως όταν ο Ross είδε τη Rachel; Ξέρεις από τα Φιλαράκια.” ρώτησε ο Galifianakis, πετώντας φυσικά σπόντα για την πρώην σύζγό του Pitt, Jennifer Aniston, ενώ στο τέλος τον ρώτησε αν οι fans του επικεντρώνονται πιο πολύ στην εξωτερική του εμφάνιση και όχι στο υποκριτικό του ταλέντο που είναι ανύπαρκτο.

jack

Το αποτέλεσμα; Έφαγε την τσίχλα που μασούσε ο Pitt στο μάτι.

Όσο για την υπόλοιπη εκπομπή κινήθηκε φυσικά στο ίδιο πνεύμα, καθώς ο παρουσιαστής αφού είχε συστήσει τον Pitt ως Μπράντλεϊ Πις τον ρώτησε διάφορα όπως γιατί δεν κάνει μπάνιο, πότε έκανε πρώτη φορά σεξ και γιατί ενώ μοιάζει φυσιογνωμικά πολύ στον Χίτλερ υποδύεται αντι-ναζί χαρακτήρες.

Who is who: Ζακ Γαλιφιανάκης

Το ελληνικής καταγωγής «τρελόπαιδο», Ζακ Γαλιφιανάκης, παρ’ όλο που είναι σε... hangover από το 2009, έχει καταφέρει να γίνει μία από τις αγαπημένες φυσιογνωμίες του ελληνικού – και όχι μόνο – κοινού.

jack1

Μπορεί εκ πρώτης όψεως, να μοιάζει περισσότερο με υπάλληλο γραφείου, παρά με καλλιτέχνη, η περίπτωσή του Ζακ Γαλιφιανάκη, όμως, είναι η επιτομή της λαϊκής ρήσης «τα φαινόμενα απατούν». Με πολλαπλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, stand-up comedy shows κ.ο.κ., ο ελληνικής καταγωγής κωμικός έχει χαρίσει άπειρες ώρες γέλιου σε ηλικίες από 8ως... όσο πάει.

Το παλικάρι από την Κρήτη

Με πατημένα τα 40, ο Γαλιφιανάκης, γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 1969 στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η μαμά του, Μέρι Φράνσις, διαχειριζόταν το δημοτικό κέντρο τέχνης, ενώ ο μπαμπάς του, Χάρι Γαλιφιανάκης, ήταν πωλητής πετρελαίου θέρμανσης και η κρητική καταγωγή του τον οδήγησε στο να βαφτίσει τα παιδιά του (την αδερφή, τον αδερφό και τον ίδιο τον Ζακ) με τις παραδόσεις της ελληνικής ορθόδοξης θρησκείας. Παρ’ όλο, όμως, που βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος, ο ίδιος έχει τις αμφιβολίες του για τη χρησιμότητα μιας οργανωμένης θρησκείας και η εμπιστοσύνη του σε αυτή δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει πιστό.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παρ’ όλο που παραδέχεται ότι δεν μιλάει ελληνικά, έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του ότι το ελληνικό στοιχείο και οι παραδόσεις υπήρξαν έντονες σε κάποιες φάσεις της ζωής του και αν και δεν μεγάλωσε σε τυπική ελληνική οικογένεια, οι στενοί δεσμοί με το υπόλοιπο σόι του και τα οικογενειακά τραπέζια αποδεικνύουν ότι στις φλέβες του κυλάει ελληνικό αίμα.
Ξεκίνησε σπουδές επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, όπου κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στο πτυχίο. Ένας βαθμός, όμως, του κόστισε την αποφοίτηση και τότε ήταν που πήρε την απόφαση να φύγει για Νέα Υόρκη, χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει.

jack2

Πώς ξεκίνησε το γέλιο...

Το έμφυτο ταλέντο του να κάνει τους άλλους να γελούν, ο Γαλιφιανάκης αποφάσισε να το αξιοποιήσει στη Νέα Υόρκη, σε διάφορα στέκια, κλαμπ και καφετέριες, συμμετέχοντας σε stand-up comedy shows. Ταυτόχρονα, δούλευε ως εισπράκτορας σε λεωφορεία για να βγάλει τα προς το ζην, μέχρι να έρθει ο πρώτος του ρόλος το 1996 στην τηλεοπτική σειρά «Boston Common».

Για μόλις 2 εβδομάδες δούλεψε ως κειμενογράφος στο Saturday Night Live, διάσημο αμερικάνικο βαριετέ show με κωμικά σκετς, ζωντανή μουσική, μαγικά, μιμήσεις κ.ο.κ., ενώ έπειτα άρχισαν να έρχονται μικροί ρόλοι σε ταινίες όπως «Corky Romano», «Bubble Boy», αλλά και μεγαλύτεροι, όπως στην περίπτωση του «Out Cold» τo 2001.

Συνεχίζοντας την αναζήτηση ρόλων και τις συνεργασίες σε ταινίες, το Σεπτέμβριο του 2001 ο Ζακ Γαλιφιανάκης κατάφερε να αποκτήσει το δικό του επεισόδιο στη σειρά «Comedy Central Presents», όπου το κάθε επεισόδιο αποτελούνταν από 30 λεπτά stand-up comedy με διαφορετικό κωμικό κάθε φορά.

Όλα αυτά συντέλεσαν στο να αποκτήσει το 2002 δική του εκπομπή στο καλωδιακό VH1, ένα talk show με τίτλο «Late World with Zach», όπου ακόμη είναι αγνώριστος, χωρίς μούσι και παίρνει συνεντεύξεις, κάνει σκετσάκια και γενικότερα δίνει παράσταση ως... Ζακ Γαλιφιανάκης.
Από το 2003 ως το 2005 συνέχισε με συμμετοχές στην επιτυχημένη σειρά «Tru Calling», ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε ως Άλαν Φίνγκερ στο σόου «Dog bites man», το οποίο αποτελούσε ένα «ψεύτικο» ενημερωτικό πρόγραμμα που θυμίζει κάτι από «Candid Camera». Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις συνεχίζονται και τον χαρισματικό κωμικό βρίσκουμε σε πολλές σειρές, όπως «The Sarah Silverman Program», «Tom Goes to the Mayor», ενώ το 2007 τον βλέπουμε και στην υποψήφια για 2 όσκαρ ταινία του Σον Πεν, «Into the wild».

jack3

Το πάθος του, όμως, για την stand-up comedy φαίνεται ότι μένει άσβεστο, γι’ αυτό και περιοδεύει μαζί με τον Πάτον Όσγουλτ, τον Μπράιαν Πόσεν και τη Μαρία Μπάμφορντ ως «The Comedians of Comedy». Οι τέσσερίς τους κάνουν εμφανίσεις σε ροκ μπαρ αντί για comedy clubs, προσπαθώντας να απευθυνθούν και σε ένα κοινό το οποίο ενδεχομένως δεν είχαν αγγίξει ακόμα.

Το 2008 εμφανίστηκε στο «Jackassworld.com: 24 Hour Takeover» όπου έπαιρνε συνεντεύξεις από διάφορα μέλη του καστ του «Jackass», ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανεξάρτητη ταινία «Visioneers» και τα πράγματα τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

Ο Ζακ στον κόσμο της μουσικής

Χωρίς να ξεφεύγει από τον αγαπημένο του χώρο της κωμωδίας, το 2006 συναντάμε τον Γαλιφιανάκη στο βίντεο κλιπ της Φιόνα Άπλ, «Not about love», ενώ ένα χρόνο αργότερα συνεργάζεται με τον Κάνιε Γουέστ για τη δεύτερη βερσιόν του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Can't Tell Me Nothing». Όλα αυτά φαίνεται του άνοιξαν το δρόμο να δοκιμάσει και τις δικές του δυνατότητες στο χώρο, αφού τον Ιούνιο του 2006 κυκλοφόρησε το σινγκλ «Come Over and Get It (Up in 'Dem Guts)», ένα κωμικό ραπ/χορευτικό τραγούδι με τη συνεργασία της Φιόνα Άπλ.

Ενδεικτική φιλμογραφία: «the King and me» (1999), «Heartbreakers» (2001), «Bubble Boy» (2001), «Corky Romano» (2001), «Out Cold» (2001), «Below» (2002), «Zach and Avery of Fergus» (2004), «Into the wild» (2007), «What happens in Vegas» (2008), «Visioneers» (2008), «The Hangover» (2009), «Up in the air» (2009), «Youth in revolt» (2009), «Little fish, strange pond» (2009), «Rogues Gallery» (2010), «Dinner for Schmucks» (2010), «It’s kind of a funny story» (2010), «Due date» (2010).

clickatlife.g , protothema.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Sugar

«MasterChef 4»: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός;

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό ανέτρεψαν τα σχέδια

Και η Φαίη Σκορδά με κορωνοϊό

Η Φαίη Σκορδά το βράδυ του Σαββάτου ενημερώθηκε οτι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς

Από τους πρώτους που ανακοίνωσαν την τραγική είδηση ήταν η ηθοποιος Χριστίνα Αλεξανίαν με ανάρτησή της στο Facebook.

Η ιδιαίτερη σχέση του Θάνου Μικρούτσικου με την Κρήτη

Δήλωνε ευτυχισμένος για το σπίτι του στα Καπετανιανά

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σας κάνει να κλάψετε

Η πιο συγκινητική διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων

The Voice : Ο Κρητικός Κώστας Χειλάς τρέλανε τους κριτές με…

Κέρδισε τις εντυπώσεις στο 3o Blind Audition

Κρίσιμο χειρουργείο καρδιάς για τη Νόνη Δούνια

Σε επέμβαση υποβλήθηκε η βουλευτής

Σε σειρά του Netflix το «Fuego» της Φουρέιρα

Στη σειρά «Elite» θα ακούγεται το «Fuego»

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Θρήνος για το μεγάλο καλλιτέχνη

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών στην Μαγνησία όπου βρισκόταν

Αντίνοος Αλμπάνης: Δέχτηκε επίθεση στο Instagram - Γυναίκα τον…

Μια… απροσδόκητη υβριστική επίθεση δέχτηκε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης

Αποκαλύφθηκε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής που κατηγορείται…

Tην υπεράσπισή του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Ερωτευμένοι στην Κρήτη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μετά το μήνα του μέλιτος βρέθηκαν στο νησί μας.

Σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στιγμιότυπα με τον Κωνσταντίνο και τη Μαρίκα Μητσοτάκη

Πάνος Ζάρλας: Νεκρός ο νικητής του Power of Love - Έσβησε ανήμερα…

Έσβησε μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Συγγρού

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε αγόρι!

Παρών στον τοκετό ήταν ο πρίγκιπας Χάρι

Το μήνυμα της Μαρινέλλας από το νοσοκομείο - Υποβλήθηκε…

Έπεσε από τις σκάλες του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται

Αγωνία για τον Μίκη Θεοδωράκη: Νοσηλεύεται επί δέκα ημέρες

Εισήχθη λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας

Η Ζέτα Δούκα κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές!

Με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη η ηθοποιός βάζει στόχο την προσφορά προς τους συνανθρώπους της

Πέθανε ο Φαίδων Γεωργίτσης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου, Φαίδων Γεωργίτσης

Ένας Κρητικός στο «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα»

Ο Γιάννης Τσαγκαράκης θα συμμετέχει στη νέα ταινία

Πέντε χρόνια χωρίς τον Σάκη Μπουλά...

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, όμως μέχρι την τελευταία στιγμή έζησε

Πέθανε ο Θέμος Αναστασιάδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 61 ετών ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης.

Πέθανε ο ηθοποιός Τρύφων Καρατζάς

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Δε φαντάζεστε ποιος είναι ο γιος του Κρητικού Υπουργού,…

Ο «Μaster Chef» Γιάννης Αποστολάκης είναι ο γιος του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη

Κρητικιά ηθοποιός στη σειρά "Τατουάζ"

Η Χανιώτισσα ηθοποιός, Σίσσυ Δαμουλάκη, θα ενταχθεί στο καστ της αγαπημένης μας σειράς "Τατουάζ".

Ξεσπά ο παίκτης του Power of Love μετά τα σχόλια για τα φασιστικά…

Ο αετός συμβολίζει το σήμα των Ποντίων

Έπεσε νεκρός για να προστατεύσει την Αγάπη από το Next Top…

Ο σύντροφος μιας παίκτριας που συμμετείχε στο φετινό GNTM δολοφονήθηκε.

The Voice: Αυτή είναι μεγάλη νικήτρια - Καταπληκτική η παρουσία…

Μια λαμπερή βραδιά και ένας μουσικός διαγωνισμός που έφθασε στο τέλος του

Στην Εντατική νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου διαγνώσθηκε με πνευμονικό οίδημα - Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί

Voice: Ενθουσίασε τους κριτές η 17χρονη Κρητικιά Ειρήνη Αγγελάκη…

Κατάφερε να νικήσει στα πρώτα battles η Ειρήνη Αγγελάκη

Ο Χανιώτης καλλιτέχνης Βασίλης Κοκοτσάκης ξάφνιασε με…

Δεν είναι άλλο από το νέο τραγούδι του Βασίλη Κοκοτσάκη "Να χάνεσαι τις Κυριακές" σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Βαγγέλη Καλαϊτζή

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση - Παίκτρια ριάλιτι μόδας η σύζυγος…

Το θύμα ήταν 46 ετών και σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία - Δολοφονήθηκε μέσα στο Smart που οδηγούσε στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας

Ρουβάς για πυρκαγιά στο Μάτι: «Στο σπίτι βρισκόταν ο μικρός…

Ο τραγουδιστής περιγράφει πώς κινδύνευσαν άνθρωποι της οικογένειάς του

Θλίψη για το Νίκο Κούρο - Έσβησε ο «φαρμακοποιός» του «Ρετιρέ»

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από την δημοφιλή σειρά «Ρετιρέ», στην οποία και υποδυόταν το ρόλο του φαρμακοποιού.

Στο "The Voice" γνωστός Χανιώτης ποδοσφαιριστής (video)

Στο The Voice Greece, ο Γιάννης Βαρουξάκης και η σύντροφος του Γίνκα

Η Χανιώτισσα που συγκίνησε τους κριτές του Next top model (βιντεο)

Η πανέμορφη Δέσποινα από την Ασή Γωνιά, συγκίνησε τους κριτές

Από το «Survivor» στη… Βουλή: Ποιο κόμμα έκανε πρόταση στον…

Για το… βουλευτικό αξίωμα φαίνεται πως θα «απαρνηθεί» το «Survivor» ο Σάκης Τανιμανίδης

Η εντυπωσιακή Χανιώτισσα που γυρίζει τον «Τροχό» (φωτο)

Η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη είναι η αντικαταστάτρια της Τζούλιας Νόβα στον «Τροχό της τύχης».

Αγκαλιά με τον Κρητικό σύντροφό της η Μαρία Ηλιάκη

Tην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της φαίνεται ότι ζει η…ερωτευμένη Μαρία Ηλιάκη.

Πέθανε η ηθοποιός του «Λούνα Παρκ» Κάτια Αθανασίου

Πέθανε σήμερα σκορπώντας θλίψη η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κλινική.

Η κούκλα σύντροφος του Σαμαρά στην Κρήτη

Μετά το Παρίσι, ο Γιώργος Σαμαράς μαζί με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Κομμάτα, ταξίδεψαν στην Κρήτη.

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει! Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει…

Η θρυλική σειρά του ANT1 που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, επιστρέφει στις οθόνες μας.

Στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος

Σε νοσοκομείο της Κέρκυρας νοσηλεύτηκε ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος.

Σε κλινική στα Χανιά ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018, 9:30 μμ, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

«Μαριαέλενα»: Ένα τραγούδι για τις ψυχές που δεν κατάφεραν…

Μουσική που σε ταξιδεύει, στίχοι που σε οδηγούν από μόνοι τους στην ιστορία και ένα τραγούδι… αφιερωμένο σε όλες τις ψυχές που δεν κατάφεραν να έρθουν σ’ αυτό τον κόσμο.

Ο Κρατερός Κατσούλης καλοπερνάει στα Χανιά (φωτο)

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται τα Χανιά μαζί με τα παιδιά τους, καθώς η Κατερινά έχει συγγενείς στο νησί.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.