Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Μέλη του συλλόγου PALSO συνάντησαν τον Βασίλη Λαμπρινό

Μέλη του συλλόγου PALSO συνάντησαν τον Βασίλη Λαμπρινό

Παιδιά & Γονείς | 26/01/2015 - 14:52
Μέλη του συλλόγου PALSO συνάντησαν τον Βασίλη Λαμπρινό
Εποικοδομητική συνάντηση είχαν την περασμένη Παρασκευή ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Χατζηδάκης Γιώργος, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Μαστοραντωνάκης Κώστας και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαστοράκης Κυριάκος του Συλλόγου PALSO Νομού Ηρακλείου με το Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Λαμπρινό και τους Αντιδημάρχους Παιδείας κ. Καναβάκη Μαρία, Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας, κ. Αναστασάκη Γιάννη και Τεχνικών Έργων, κ. Μαμουλάκη Χάρη.


Αντικείμενα της συνάντησης υπήρξαν:

1.    Η, από πλευράς Δήμου, παραχώρηση κτιριοδομικών και άλλων σχετικών στοιχείων των δημοσίων σχολείων ευθύνης του Δήμου Ηρακλείου προκειμένου για την υποστήριξη των θέσεων του κλάδου μας έναντι του Ν.4093/2012.

2.    Το αίτημα του Συλλόγου για να κατασκευαστούν λευκές αντανακλαστικές διαγραμμίσεις οδοστρώματος και να τοποθετηθούν ειδικές πινακίδες διέλευσης μαθητών και μεταλλικά κολωνάκια πεζοδρομίου έξω από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Ηρακλείου.

3.    Η χορήγηση άδειας τοποθέτησης εξωτερικού ανελκυστήρα σε όσα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στεγάζονται σε όροφο οικοδομής χωρίς εσωτερικό ανελκυστήρα προκειμένου για την προσαρμογή τους στο Ν.4093/2012.

Για το 1ο θέμα ενημερώθηκαν από την Αντιδήμαρχο Παιδείας για το γεγονός ότι  μέχρι της ανάληψης των καθηκόντων της δεν υπήρχε καταγραφή των ζητούμενων στοιχείων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Για το 2ο και 3ο θέμα υπήρξε δέσμευση από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους για τη δρομολόγησή τους, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τη διοίκηση του Συλλόγου.

Επίσης τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου έθεσαν υπόψη και έγινε αποδεκτή πρόταση συνεργασίας και με το Δήμο Ηρακλείου που αφορά στην επέκταση του θεσμού του κοινωνικού φροντιστηρίου από την επόμενη σχολική περίοδο. Τέλος ενημέρωσαν την Αντιδήμαρχο Παιδείας για τη διάθεση συνεργασίας από πλευράς του Συλλόγου με το Δήμο  σε  θέματα Παιδείας και όχι μόνο.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Παιδιά & Γονείς

Τι σημαίνει περνώ ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου;

Τι μπορώ να κάνω μαζί του για να περάσουμε όμορφα;

Πώς θα κάνετε τα Χριστούγεννα των παιδιών σας... μαγικά;…

Αγκαλιές, εκπλήξεις και χρόνο μαζί με τα παιδιά σας... Αυτά είναι μερικά από όσα πρέπει να κάνετε

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.