Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Μεγάλη απάτη με συμμετοχή γιατρών στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ

Μεγάλη απάτη με συμμετοχή γιατρών στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ

Ελλάδα | 26/03/2015 - 16:52
Μεγάλη απάτη με συμμετοχή γιατρών στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ
Πλαστά στοιχεία έφτιαχναν τα μέλη της σπείρας σύμφωνα με την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας που αποκάλυψε την απάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα για να λαμβάνουν συγκεκριμένα άτομα επιδόματα ενώ έστηναν και ψεύτικα εργατικά ατυχήματα., σε βάρος του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α.) και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.).

Οι πληροφορίες που έδωσε η Αστυνομία προκαλούν σοκ για τον τρόπο που δρούσε η πολυμελής εγκληματική οργάνωση.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν στις 23 Μαρτίου μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οκτώ (8) άτομα, τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες, όλοι Έλληνες, ηλικίας από 26 έως 67 ετών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι 53χρονο ηγετικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και 45χρονος υπάλληλος του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.).

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία και κατάχρηση σε βάρος του Δημοσίου.

Συγκατηγορούμενοί τους, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, είναι εννέα (9) ιδιώτες γιατροί, οκτώ (8) γιατροί του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων και δώδεκα (12) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, παράβαση καθήκοντος και απάτη.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της πολύμηνης και ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, που ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.), προέκυψε ότι το 53χρονο ηγετικό μέλος της οργάνωσης, είχε συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, με δομημένη και διαρκή δράση, στην οποία ενέταξε τους επτά (7) συλληφθέντες.

Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν διακριτούς και απαραίτητους ρόλους στη διάπραξη των κακουργημάτων, με τελικό σκοπό τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους, το οποίο προερχόταν από την ταυτόχρονη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου, ως αρμόδιο για την καταβολή των αποζημιώσεων που προβλέπονται για τα εργατικά ατυχήματα, τα προνοιακά επιδόματα, τις αναπηρικές συντάξεις, διάφορες κοινωνικές παροχές (φοροαπαλλαγές, μειωμένα τιμολόγια ΔΕΚΟ κλπ), καθώς και την «αμοιβή» που εισέπραξαν από τους «πελάτες» για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Πιο αναλυτικά, κατήρτιζαν φακέλους, που αφορούσαν έκδοση αναπηρικών συντάξεων, προνοιακών επιδομάτων και λοιπών κοινωνικών παροχών, καθώς και φακέλους ανύπαρκτων εργατικών ατυχημάτων, για άτομα - πελάτες, που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις, κατόπιν παραγγελίας στο ηγετικό στέλεχος, είτε στα άλλα μέλη της ομάδας.

Ο 45χρονος υπάλληλος του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.), λόγω της θέσης του, είχε ειδικό ρόλο στη λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς ήταν υπεύθυνος για την πληροφόρηση αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη κάθε «πελάτη», προκειμένου αυτή να είναι συμφέρουσα.

Επιπλέον, ο αρχηγός της οργάνωσης και δύο μέλη της, μεσολαβούσαν και επικοινωνούσαν με τους εμπλεκόμενους σε αυτήν γιατρούς, ενώ άλλα δύο μέλη που δραστηριοποιούνταν στα εργατικά ατυχήματα, ήταν επιφορτισμένα με την υποστήριξη και διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων, είτε μεταφέροντας και καταθέτοντας διάφορα έγγραφα, εξετάσεις, δικαιολογητικά στο όνομα των «πελατών», είτε παραλαμβάνοντας και παραδίδοντας χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται ότι για κάθε παράνομη χορήγηση προνοιακού επιδόματος, αναπηρικής σύνταξης ή «δημιουργίας εργατικού ατυχήματος», τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης απεκόμιζαν χρηματικό ποσό από 2.000 έως 5.000 ευρώ. Όπως εξακριβώθηκε, η μέχρι τώρα ζημία σε βάρος του ελληνικού δημοσίου ανέρχεται τουλάχιστον σε 360.000 ευρώ, ενώ η επαπειλούμενη ζημία δεν μπορεί να προσδιοριστεί, καθόσον η απαλλαγή του κάθε φυσικού προσώπου με αναπηρική σύνταξη ή προνοιακό επίδομα, είναι διαφορετική σε κάθε περίπτωση (απαλλαγή ΕΝΦΙΑ, απαλλαγή τιμολογίων ΔΕΚΟ κτλ).

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, έχουν ταυτοποιηθεί (133) φυσικά πρόσωπα, τα οποία έλαβαν προνοιακά επιδόματα και αποζημίωση, χωρίς να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, προβάλλοντας ψευδή εργατικά ατυχήματα.

Αναφορικά με τη μεθοδολογία δράσης (modus operandi), στις περιπτώσεις εικονικών εργατικών ατυχημάτων, θα ήθελα να επισημάνω τα ακόλουθα:

Αρχικά, οι «πελάτες» ερχόταν σε επαφή είτε με τον 53χρονο αρχηγό, είτε με κάποιο άλλο μέλος της οργάνωσης. Στη συνέχεια, ο 53χρονος σε συνεργασία με τον 45χρονο υπάλληλο του Ο.Α.Ε.Ε., διαπίστωναν αν ο ασφαλισμένος έχει οφειλές προς το ασφαλιστικό ταμείο. Αυτό γινόταν γιατί σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών, αυτές θα συμψηφίζονταν με το ποσό της αποζημίωσης τους για το εργατικό ατύχημα κι έτσι η «ενασχόληση» της εγκληματικής οργάνωσης με το συγκεκριμένο εργατικό ατύχημα ήταν ασύμφορη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έβρισκαν «υποψηφίους» με μεγάλη ασφαλιστική κάλυψη, ύστερα από την πληροφόρηση του συλληφθέντα υπαλλήλου του Ο.Α.Ε.Ε., ώστε να είναι συμφέρουσα η αποζημίωση, με τελικό στόχο να αποκομίσουν και οι ίδιοι μεγαλύτερο μερίδιο, ως αμοιβή.

Στη συνέχεια οι ιατροί, έναντι αμοιβής που δεν έχει εξακριβωθεί, χορηγούσαν ιατρικές γνωματεύσεις, οι οποίες πιστοποιούσαν τις «σωματικές βλάβες» που προήλθαν από το «εργατικό ατύχημα», ενώ προκειμένου να αποδειχθεί η τέλεση του ατυχήματος, χρησιμοποιούνταν φυσικά πρόσωπα, τα οποία δήλωναν ψευδώς στον Ο.Α.Ε.Ε., ότι ήταν μάρτυρες στα δήθεν εργατικά ατυχήματα.



Πρόκειται για οκτώ (8) ημεδαπούς, ηλικίας από 30 έως 73 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και απάτη.

Σημειώνεται ότι σε σαράντα μία (41) περιπτώσεις ύποπτων εργατικών ατυχημάτων, οι κατηγορούμενοι ιατροί έχουν γνωματεύσει θετικά για τα (34).

Αναφορικά με τις περιπτώσεις χορήγησης προνοιακών επιδομάτων, αναπηρικών συντάξεων και κοινωνικών παροχών, προέκυψε ότι άτομα που δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη λήψη τους, έρχονταν σε επαφή με τον αρχηγό ή/και τα μέλη της οργάνωσης, τα οποία στη συνέχεια επικοινωνούσαν με τους εμπλεκόμενος ιατρούς που εξέδιδαν, έναντι αμοιβής, ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις, στο όνομα των υποψηφίων.

Έπειτα και προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα πιστοποιούσαν το υποτιθέμενο πρόβλημα υγείας του «υποψηφίου», εφάρμοζαν μια πρωτοποριακή μέθοδο. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούσαν, ως συνεργάτες, τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας από 52 μέχρι 60 ετών, οι οποίοι πάσχουν από πραγματικά προβλήματα υγείας και μετέβαιναν σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

Στα κέντρα αυτά, δήλωναν ψευδώς και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, τα στοιχεία ταυτότητας του υποψήφιου για έκδοση προνοιακού επιδόματος και ακολούθως προέβαιναν στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Αποτέλεσμα ήταν να προσκομίζονται στις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές εξετάσεις, οι οποίες ήταν φαινομενικά ορθές και κατάλληλες.

Με τις μεθοδολογίες αυτές, η εγκληματική οργάνωση κατήρτισε και κατέθεσε σε ασφαλιστικούς οργανισμούς ιατρικούς φακέλους για αναπηρικές συντάξεις, προνοιακά επιδόματα, κοινωνικές παροχές και ανύπαρκτα εργατικά ατυχήματα, για συνολικά (133) φυσικά πρόσωπα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενήργησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας στις οικίες, στα οχήματα και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-περισσότερες από 100 ακτινογραφίες διαφόρων παθήσεων,

-46 ατομικά βιβλιάρια ασθενείας,

-περίπου 600 συσκευασίες διαφόρων φαρμάκων

-το χρηματικό ποσό των 8.200 δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και 8.550 ευρώ,

-πλήθος ιατρικών γνωματεύσεων και ιατρικών φακέλων,

-17 διαβατήρια Λιθουανίας,

-29 σφραγίδες διαφόρων εταιρειών και δημοσίων υπαλλήλων και

-μία βαλλίστρα.

Από την εγκληματική τους δραστηριότητα, οι συλληφθέντες αποκόμισαν για κάθε έναν «πελάτη», το χρηματικό ποσό των 2.000 έως 3.800 ευρώ, ανάλογα με το αν επρόκειτο για προνοιακό επίδομα ή αναπηρική σύνταξη, ενώ για τα εργατικά ατυχήματα λάμβαναν ως αμοιβή το 50% της συνολικής αποζημίωσης του ασφαλισμένου «τραυματία», η οποία κυμαίνονταν από 1.200 έως 5.000 ευρώ περίπου.

Με βάση τα ανωτέρω, η προκληθείσα ζημία σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου είναι από τις αναπηρικές συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα, 280.000 ευρώ περίπου, ενώ η επαπειλούμενη φτάνει τα 358.000 ευρώ.

Για τα εργατικά ατυχήματα, η ζημία που πραγματοποιήθηκε στο ελληνικό Δημόσιο ξεπερνά τις 80.000 ευρώ, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται οι αποζημιώσεις που έχουν ήδη κατατεθεί και εκκρεμούν προς έγκριση.

Μάλιστα, η ακριβής ζημία που προκλήθηκε είναι αδύνατον να προσδιοριστεί, διότι το είδος των επιδομάτων, το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης, η χρονική τους διάρκεια, η βαρύτητα της παθήσεως, ποικίλλουν κατά περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση η ζημία για το δημόσιο, σε περίπτωση που η εγκληματική οργάνωση συνέχιζε απρόσκοπτα τη δράση της, θα ήταν κατά πολύ πολλαπλάσια της υπολογιζόμενης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ενημερώθηκε το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και οι αρμόδιοι φορείς ώστε να προβούν στις δικές τους ενέργειες.

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, από την έναρξη της λειτουργίας της, έχει επιδείξει γερά αντανακλαστικά στην αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος, το οποίο επηρεάζει αρνητικά την εθνική οικονομία και το δημόσιο συμφέρον.

Μόνο στον τομέα της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας το 2014, πραγματοποιήθηκαν από την Οικονομική Αστυνομία:

-(52) έλεγχοι σε ιατρεία και οδοντοτεχνικά εργαστήρια και

-σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε (30) περιπτώσεις που αφορούσαν κυρίως αδικήματα φοροδιαφυγής, ενώ περαιώθηκαν (29) δικογραφίες, στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας,  από τις οποίες οι (14) κατέληξαν σε σύλληψη προσώπων με την αυτόφωρη διαδικασία.

protothema.gr



Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.