Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Σοβαρός κίνδυνος να μείνει παραπληγικό το άτυχο παιδί! - Μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού (pics)

Σοβαρός κίνδυνος να μείνει παραπληγικό το άτυχο παιδί! - Μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού (pics)

Αστυνομικό | 15/05/2013 - 08:02
Σοβαρός κίνδυνος να μείνει παραπληγικό το άτυχο παιδί! - Μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού (pics)
Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για ένα 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία, όταν δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι. Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Το περιστατικό σημειώθηκε πιθανότατα χθες αργά τη νύχτα. Το  αγοράκι είχε ξεφύγει από την προσοχή των γονιών του, οι οποίοι το αναζητούσαν για αρκετή ώρα, δηλώνοντας μάλιστα και την εξαφάνιση του στην Αστυνομία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του, οδήγησαν σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, αφού το αγροάκι βρέθηκε μαχαιρωμένο σε πάρκινγκ ξενοδοχείου.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με την αερομεταφορά του στην Αθήνα να κρίνεται απαραίτητη και να πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το παιδί έχει δεχτεί 20 μαχαιριές στο σώμα του και ειδικά στην σπονδυλική στήλη και στο θώρακα όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι οποίες προήλθαν από τα χτυπήματα και το ξέσπασμα ενός 20χρονου. Το δράστη κατονόμασε το ίδιο το αγόρι, λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αφού είχε τις αισθήσεις του, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ολλανδός ανιματέρ του ξενοδοχείου ο δράστης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης τον οποίο υπέδειξε το παιδί και συνελήφθη από τους αστυνομικούς τα ξημερώματα, είναι ένας 20χρονος Ολλανδός που παρείχε υπηρεσίες ανιματέρ στο ξενοδοχείο και είχε βάλει στο "μάτι" τον τεχνολογικό εξοπλισμό του μικρού.

Από ότι φαίνεται, το παιδί αντελήφθη τον δράστη και ο ίδιος το μαχαίρωσε βάναυσα για να μην κατηγορηθεί.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλοπιμαία έξω από το ξενοδοχείο και το μαχαίρι του εγκλήματος σε σημείο που τους υπέδειξε ο δράστης.

Μέχρι τώρα υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες για την ακριβή κατάσταση της υγείας του παιδιού, με τους γονείς να το συνοδεύουν μέχρι την Αθήνα με C-130, όπου θα νοσηλευθεί σε ειδική κλινική παίδων.

 

Σοβαρός κίνδυνος να μείνει παραπληγικό το αγόρι από τις μαχαιριές στην πλάτη

Τον κίνδυνο να μείνει παραπληγικός αντιμετωπίζει ο 11χρονος που τραυματίστηκε με 20 μαχαιριές σε ξενοδοχείο, στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου, στην Κρήτη.

Όπως ανέφερε ο Πάνος Ευσταθίου, Διοικητής Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, στον Alpha 9,89, «πιθανώς να έχει προκληθεί και παραπληγία, το παιδάκι δεν κουνούσε τα πόδια του».

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Το παιδάκι είναι διασωληνωμένο αυτή τη στιγμή, διακομίζεται στην Αθήνα, είναι σε σοβαρή κατάσταση, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Δυστυχώς είναι τραγική περίπτωση απόπειρας δολοφονίας για ένα παιδάκι με 20 μαχαιριές»

Καλύπτουν τα έξοδα διαμονής της οικογένειας του 11χρονου

Την πλήρη κάλυψη των εξόδων διαμονής της οικογένειας του 11χρονου παιδιού, ρωσικής καταγωγής, που βρέθηκε χθες μαχαιρωμένο στην Κρήτη, όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο για την αποκατάσταση της υγείας του και τη φροντίδα των τραυμάτων του, είτε στο Ηράκλειο, είτε στην Αθήνα, αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), σε συνεννόηση με τις Ενώσεις Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής-Αργοσαρωνικού και Ηρακλείου.

Η ΠΟΞ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, εκφράζει, σε ανακοίνωσή της, τη λύπη της για το τραγικό αυτό συμβάν, το οποίο χαρακτηρίζει μεμονωμένο και πρωτοφανές περιστατικό και εύχεται ταχεία αποκατάσταση της υγείας του θύματος.

Παράλληλα, εκφράζει την εμπιστοσύνη της προς τις αρχές για την επείγουσα και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

 


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Αστυνομικό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.