Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Κακόκεφος ο καιρός σήμερα: Συννεφιά, βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις

Κακόκεφος ο καιρός σήμερα: Συννεφιά, βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις

Περιβάλλον | 15/02/2015 - 07:25
Κακόκεφος ο καιρός σήμερα: Συννεφιά, βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις
Συννεφιά, βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη, με τη θερμοκρασία να φτάνει στα πεδινά τους 11 με 13 βαθμούς.

Με καλό καιρό θα κυλήσει η Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν   στις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα, στην Κρήτη (στα ορεινά της οποίας θα έχουμε ασθενείς χιονοπτώσεις) και πρόσκαιρα στην Εύβοια και το Ιόνιο.  Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο νότιοι 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανεβεί λίγο ακόμη, όμως νωρίς το πρωί και τη νύχτα θα σημειωθεί και πάλι, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, παγετός.                          
 
Πιο αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού, όπως αυτή δημοσιεύεται στο alphatv.gr:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε, παροδικές νεφώσεις, αρκετές ώρες ηλιοφάνειας και το πρωί και τη νύχτα κατά τόπους παγετό. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από μείον 6 (-6) έως 11 βαθμούς.  
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπονται: το πρωί αίθριος καιρός, από το απόγευμα νεφώσεις και το βράδυ στα νησιά πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση. Τα ξημερώματα θα σημειωθεί παγετός, ενώ το μεσημέρι τα θερμόμετρα θα δείξουν έως και 13 βαθμούς.  
 
Στην Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς, αλλά το πρωί και τη νύχτα θα έχουμε και πάλι πολύ κρύο.  
 
Στα Κύθηρα θα πνέουν άνεμοι 3 με 5 μποφόρ.  Στην Κρήτη προβλέπονται, συννεφιά, βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.  Οι βοριάδες θα έχουν ένταση 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα πεδινά στους 11 με 13 βαθμούς.                                      

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές βροχές.  Οι βόρειοι άνεμοι  θα έχουν ένταση 4 με 5 μποφόρ.                                               
 
Στη Θεσσαλία , στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται, παροδικές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειωθούν στην Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 4 (-4) έως 13 βαθμούς.                                                                                                                                                                                                              
Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις, αρκετή ηλιοφάνεια και βοριάδες 3 με 5 μποφόρ. Τα θερμόμετρα τις μεσημεριανές ώρες θα δείχνουν 10 με 12 βαθμούς.                                                                             
 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Περιβάλλον

«Καμπανάκι» για επικείμενη αντιστροφή των πόλων της Γης

Δραματικές είναι οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων σχετικά με το μαγνητικό πεδίο που περιβάλει στη Γη και το οποίο παρουσιάζει μεγάλη εξασθένηση, με αποτέλεσμα να…

Η πρώτη όρκα που «μιλάει» την ανθρώπινη γλώσσα!-βίντεο

Μια όρκα που μπορεί να βγάζει ήχους, οι οποίοι μιμούνται ορισμένες ανθρώπινες λέξεις, είναι η πρώτη που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, όπως ανέφεραν επιστήμονες που έκαναν…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.