Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ηρακλειώτισσα χρειάζεται οξυγόνο για να αποφύγει το μοιραίο…

Ηρακλειώτισσα χρειάζεται οξυγόνο για να αποφύγει το μοιραίο…

Κοινωνία | 10/07/2013 - 21:50
Ηρακλειώτισσα χρειάζεται οξυγόνο για να αποφύγει το μοιραίο…
Έκκληση για βοήθεια απευθύνει για ακόμη μία φορά, μέσα από το Creteplus.gr, για λογαριασμό της άπορης Ηρακλειώτισσας Δέσποινας Ανδρουλάκη, το μέλος της Ομάδας Αλληλεγγύης Αγ. Αικατερίνης, κ. Μηνάς Χατζηδάκης.

Η  συγκεκριμένη γυναίκα διατρέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία της, καθώς, με διάγνωση γιατρού χρειάζεται να βρίσκεται 18 ώρες το 24ωρο στο οξυγόνο! Μάλιστα, όπως μας αποκαλύπτει ο κ. Χατζηδάκης,  «όταν, πρόσφατα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η καρδιά της είχε σταματήσει τρεις φορές! Οι γιατροί μετά από πολύωρες μάχες την επανέφεραν…».

Η ανάγκη ανεύρεσης μηχανήματος που παράγει οξυγόνο είναι άμεση και επιτακτική, μια και οι επιπτώσεις για την υγεία της μπορεί να είναι τραγικές!

Η περίπτωση της κ. Δέσποινας Ανδρουλάκη, είχε αναδειχθεί και πριν λίγο καιρό από το Creteplus.gr (Δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ).  Πρόκειται για μία  ανασφάλιστη γυναίκα που αδυνατεί να καλύψει ακόμη και τα έξοδα νοσηλείας της σε ένα δημόσιο νοσοκομείο.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο κανείς δεν μπορεί να της χορηγήσει το μηχάνημα που παράγει οξυγόνο.

Μέχρι πρότινος, το ΠΑΓΝΗ της είχε δώσει μια φιάλη, η οποία όμως έχει τελειώσει. Το κόστος της ανέρχεται στα 90 ευρώ μηνιαίως.

Αυτό που ζητάει, για λογαριασμό της,  o κ. Χατζηδάκης, μέσα από το Creteplus.gr, είναι η προμήθεια ενός τέτοιου μηχανήματος, είτε μέσα από κάποιον ιδιώτη, είτε από κάποια επιχείρηση με ιατρικά μηχανήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολίτες, από την Ομάδα Αλληλεγγύης της Αγ. Αικατερίνης, κατάφεραν να πληρώσουν την εφορία της, και τώρα κάνουν έρανο για να συγκεντρώσουν 2.000  ευρώ που είναι τα χρωστούμενα ενοίκιά της.

Για όποιους πιστεύουν ότι μπορούν να συνδράμουν, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής: 6981027164 και 6983474082.






Συντάκτης: Μαρία Αντωνάκη


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Κοινωνία

Ακόμα και καναπέ βάζουν για να κρατήσουν μια θέση πάρκινγκ…

Τελικά το πρόβλημα με τις καβάτζες μπροστά από σπίτια απλά δεν μπορεί να επιλυθεί, μιας και παρά τις διαβεβαιώσεις για επί της ουσίας μέτρα, απλά το κακό συνεχίζεται.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΟΑΕΔ

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ...ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Οικοδόμοι Ηρακλείου : Απελευθέρωση της 16χρονης Αχέντ

"Η σύλληψη και η απαγγελία 12 κατηγοριών κατά της 16χρονης Παλαιστίνιας Άχεντ Ταμίμι από ισραηλινό στρατοδικείο είναι ξεγύμνωμα όλων όσων μαζί με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ…

Μεγάλη τραγωδία: Φόβοι για δεκάδες νεκρούς πρόσφυγες σε…

Περί τους 90 πρόσφυγες και μετανάστες, στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί, επέβαιναν σε σκάφος που βυθίστηκε ανοικτά των λιβυκών ακτών

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.