Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Γιώργος Αεράκης: Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος ξανά

Γιώργος Αεράκης: Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος ξανά

Εκλογές 2014 | 17/04/2014 - 20:38
Γιώργος Αεράκης: Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος ξανά

Ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Αεράκης δήλωσε ενώπιον του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου πως δεν πρόκειται να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

"Κύριε Πρόεδρε, με την άδειά σας θα ήθελα να κάνω μια ανακοίνωση.

Προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να είμαι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται. Ο δήμαρχος είναι ενήμερος αρκετό καιρό και με την άδειά σας θα ήθελα να ενημερώσω το Σώμα το οποίο αποτελεί το ανώτατο θεσμικό όργανο του Δήμου και το οποίο είχα την τιμή να υπηρετήσω όχι μόνο σαν δημοτικός σύμβουλος αλλά και σαν μέλος της εκτελεστικής εξουσίας.

Πρώτον θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες του Ηρακλείου οι οποίοι με την ψήφο τους, μου έκαναν την τιμή να με καταστήσουν εκπρόσωπό τους. Η τιμή αυτή μαζί με εκείνη που μου έκαναν οι Κρήτες της διασποράς, που το 2008 με εξέλεξαν Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, είναι βαθιά στην καρδιά μου χαραγμένες.

Ξεχωριστά θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, ο οποίος με περιέβαλε με την εμπιστοσύνη του, δίδοντάς μου εκτελεστικές αρμοδιότητες. Προσπάθησα να ανταποκριθώ. Αν τα κατάφερα θα το κρίνουν οι δημότες και εσείς. Σήμερα δεν θα κάνω απολογισμό του έργου μου καθώς αυτός θα αποτελέσει αντικείμενο ξεχωριστής συνεδρίασης. Θέλω όμως να δηλώσω ότι νιώθω υπερήφανος για το έργο το οποίο κάναμε μαζί. Η εκτελεστική Ομάδα αλλά και η αντιπολίτευση με την δημιουργική της κριτική και τον χωρίς ακραίες φωνές έλεγχο. Σας ευχαριστώ όλους μαζί και έναν - έναν ξεχωριστά για την συνεργασία που είχαμε.

Τελευταία, ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω στα στελέχη του δήμου που με αυταπάρνηση – δεν βρίσκω άλλη λέξη - ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους. Τους ζητάμε να κάνουν πολλά, λόγω της συρρίκνωσης του προσωπικού εξ αιτίας της κρίσης η οποία μαστίζει τη χώρα μας και μάλιστα με απολαβές πολύ μικρότερες. Ανταποκρίνονται πλήρως.

Εύχομαι σε όλους όσοι θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές καλή επιτυχία", καταλήγει ο κ. Αεράκης


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Εκλογές 2014

Βιογραφικό Κώστα Φασουλάκη

O κ.Κώστας Φασουλάκης είναι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Ηρακλείου με τον συνδυασμό \"Κρήτη Πρώτη Δύναμη\" με επικεφαλής τoν κ. Σταύρο Αρναουτάκη

Το ερχόμενο Σάββατο ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του…

Ανοιχτή  εκδήλωση – συζήτηση για τις ευρωεκλογές,  θα πραγματοποιήσει ο ΣΎΡΙΖΑ  το Σάββατο, 10 Μαΐου και ώρα 7:00 μμ, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.