Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Έρχονται νεα σεμινάρια από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος»

Έρχονται νεα σεμινάρια από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος»

Εργασία | 04/02/2015 - 09:59
Έρχονται νεα σεμινάρια από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος»
 Η «Ευρωπαϊκή Πρόοδος», ως πιστοποιημένος φορέας κατάρτισης και δια βίου μάθησης, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας σχεδίασε και οργάνωσε νέα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης. Τα σεμινάρια έχουν κύριο εκπαιδευτικό σκοπό την απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων, στάσεων και συμπεριφορών που συμβάλλουν στην επαγγελματική εξέλιξη των ατόμων.

Στρατηγικές Ανάπτυξης Πωλήσεων

Το σεμινάριο «Στρατηγικές Ανάπτυξης Πωλήσεων», διάρκειας 20 ωρών, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, σε στελέχη επιχειρήσεων και σε συνεταιριστικές οργανώσεις με ενδιαφέρον στην προώθηση των προϊόντων τους. Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι: ορισμός και έννοιες του Marketing, το μείγμα του Marketing, τμηματοποίηση αγοράς, τοποθέτηση προϊόντος, στρατηγικές επιχειρήσεων, Επιλογές Ανάπτυξης Πωλήσεων (Διείσδυση Αγοράς, Ανάπτυξη Προϊόντων, Ανάπτυξη Αγορών, Πλήρης Διαφοροποίηση), Στρατηγικές Ανάπτυξης Πωλήσεων (Στρατηγικές Προϊόντων, Στρατηγικές Τιμολόγησης Προϊόντων, Στρατηγικές Διάθεσης Προϊόντων, Στρατηγικές Επικοινωνίας Προϊόντων). Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στο ύψος των 130 € και δύναται να είναι επιδοτούμενο από το ΛΑΕΚ (0,24%).
Για περισσότερες πληροφορίες: http://europeanprogress.gr/courses/stratigikes-anaptixis-poliseon/

Marketing στην Πράξη

Το σεμινάριο «Marketing στην Πράξη», διάρκειας 20 ωρών, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, σε στελέχη επιχειρήσεων και σε συνεταιριστικές οργανώσεις με ενδιαφέρον στην προώθηση των προϊόντων τους. Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι: ορισμός και έννοιες του Marketing, το μείγμα του Marketing, τμηματοποίηση αγοράς, τοποθέτηση προϊόντος, σχεδιασμός Marketing, Marketing Audit και ανάλυση SWOT, επιχειρησιακές στρατηγικές και στρατηγικές Marketing, στρατηγικές προϊόντων, στρατηγικές τιμολόγησης προϊόντων, στρατηγικές διάθεσης προϊόντων, στρατηγικές επικοινωνίας προϊόντων.  Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στο ύψος των 130 € και δύναται να είναι επιδοτούμενο από το ΛΑΕΚ (0,24%)
Για περισσότερες πληροφορίες http://europeanprogress.gr/courses/marketing-sti-praxi/


Marketing για Μηχανικούς

Το σεμινάριο «Marketing για μηχανικούς», διάρκειας 10 ωρών, απευθύνεται σε  νέους μηχανικούς, σε εταιρείες που προμηθεύουν μηχανικούς και σε τεχνίτες κάθε είδους που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν σε ομάδες. Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι: εισαγωγή στις αρχές του marketing, έξοδος από την κρίση, B2B δικτύωση, τάσεις της αγοράς  και τρέχουσα νομοθεσία, εταιρική ταυτότητα, τμηματοποίηση της αγοράς, δίκτυο διανομής, οργάνωση και διαχωρισμός κατηγοριών και campaign management, στοχευμένα newsletters, Social networking, δημόσιες σχέσεις στην πράξη και γλώσσα του σώματος, «Προετοιμασία» και «Κλείσιμο» της πώλησης στην πράξη. Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στο ύψος των 120 € και δύναται να είναι επιδοτούμενο από το ΛΑΕΚ (0,24%)

Για περισσότερες πληροφορίες: http://europeanprogress.gr/courses/marketing-gia-mixanikous/


Στρατηγικές Επικοινωνίας Προϊόντων

Το σεμινάριο «Στρατηγικές Επικοινωνίας Προϊόντων», διάρκειας 10 ωρών, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, Ελεύθερους Επαγγελματίες, σε στελέχη επιχειρήσεων και σε συνεταιριστικές οργανώσεις με ενδιαφέρον στην προώθηση των προϊόντων τους. Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι: ορισμός και έννοιες του Marketing, το μείγμα του Marketing, τμηματοποίηση αγοράς, τοποθέτηση προϊόντος, στρατηγικές επιχειρήσεων, στρατηγικές επικοινωνίας (ο σκοπός της επικοινωνίας, πως λειτουργεί η επικοινωνία, δημιουργία καμπάνιας Marketing),  το επικοινωνιακό μείγμα (διαφήμιση, προωθητικές ενέργειες, χορηγίες, δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία στα σημεία διάθεσης, εκθέσεις, άμεσο Marketing και ομάδα πωλητών, διαδραστικό Marketing).  Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στο ύψος των 120 € και δύναται να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ (0,24%).
Για περισσότερες πληροφορίες: http://europeanprogress.gr/courses/stratigikes-epikoinwnias-proiontwn/

Πληροφορίες: ΚΔΒΜ 2 «Ευρωπαϊκή Πρόοδος», Γερουλάνου 4 (πάροδος Κνωσού),  τηλέφωνο: 2811 103135-6,
κα Γιαμπουλάκη Μαρία,  e-mail:giampoulaki@europeanprogress.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Εργασία

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.