Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete PlusΕργαζόμενοι ΠΑΓΝΗ: “Δεν συμμετέχουμε στις φιέστες εγκαινίων”

Εργαζόμενοι ΠΑΓΝΗ: “Δεν συμμετέχουμε στις φιέστες εγκαινίων”

Ηράκλειο | 24/01/2019 - 21:50
Εργαζόμενοι ΠΑΓΝΗ: “Δεν συμμετέχουμε στις φιέστες εγκαινίων”
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας δύο ιατροτεχνολογικών μηχανημάτων στο νοσοκομείο

Για επικοινωνιακά τρικ κάνει λόγο το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου σχολιάζοντας την επικείμενη τελετή εγκαινίων για τα δύο ιατροτεχνολογικά μηχανήματα που προσφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ από το Ίδρυμα Νιάρχου.

Την ημέρα των εγκαινίων εξάλλου, τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Εργαζομένων στα νοσοκομεία της Κρήτης διοργανώνουν κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην εξωτερική πύλη του ΠΑΓΝΗ.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου.

Στην ίδια ανακοίνωση οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι δεν θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση των εργαζομένων έχει ως εξής:

“Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΠαΓΝΗ πρόσφατα έλαβε πρόσκληση να παραβρεθεί στα εγκαίνια της λειτουργίας δύο ιατροτεχνολογικών μηχανημάτων του νοσοκομείου μας την Δευτέρα 28/01. Είναι η δεύτερη φορά σε ενάμιση χρόνο που η διοίκηση εγκαινιάζει τα Δώρα του Νιάρχου. Είναι φανερό ότι το τελευταίο διάστημα, μετά το 4ο μνημόνιο και βαδίζοντας προς τις εκλογές, το υπουργείο Υγείας, η ΔΥΠΕ και η διοίκηση του ΠαΓΝΗ επιχειρούν με επικοινωνιακά τρικ και αντίστοιχες φιέστες να δώσουν την εικόνα της σταθεροποίησης του συστήματος υγείας, ακόμα ίσως και της βελτίωσής του.

Η καθημερινή σκληρή εικόνα των νοσοκομείων μας τους διαψεύδει πανηγυρικά, ενώ ακόμα και η εγκατάσταση του 2ου σύγχρονου γραμμικού επιταχυντή που αναμφίβολα θα προσφέρει στους χιλιάδες ασθενείς της Κρήτης, δεν είναι προϊόν επένδυσης των δισεκατομμυρίων από τη σκληρή φορολόγηση του ελληνικού λαού, αλλά αποτελεί αγορά με χρήματα «φιλανθρωπίας» ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας μας. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αντί να στηρίξει τα δημόσια νοσοκομεία με κρατική χρηματοδότηση προκειμένου να αναταθεί το δημόσιο σύστημα υγείας που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, προσφεύγει στο εφοπλιστικό κεφάλαιο για τη δημιουργία και ανανέωση των υποδομών και του εξοπλισμού, “ξεπλένοντάς” το με “νόμιμες” φοροαπαλλαγές. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι οι δωρεές δεν γίνονται με αγνές προθέσεις, αλλά προσβλέπουν στην ανάπτυξη των δημόσιων δομών υγείας με τρόπο που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα διάφορων ιδιωτικών ιδρυμάτων και ομίλων, συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ και στην προσέλκυση ασθενών-πελατών με κίνητρο το κέρδος και όχι την εξυπηρέτηση των πραγματικών λαϊκών αναγκών για Υγεία.

Εμείς οι εργαζόμενοι (γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, διοικητικοί, τεχνικοί, τεχνολόγοι, εργαζόμενοι στην καθαριότητα και τη σίτιση) του ΠαΓΝΗ δεν θα ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ – ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, δεν θα νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας τις φιέστες κυβέρνησης-ΥΠΕ-διοίκησης. Στις φιέστες παρουσιάζουμε στις λαϊκές οικογένειες την πραγματική εικόνα:

• Είναι κοροϊδία να ισχυρίζονται η διοίκηση, η ΔΥΠΕ και το υπουργείο ότι θα συνεχίσουν  απρόσκοπτα να βελτιώνουν τις υπηρεσίες προς τους πολίτες και τους ασθενείς, την ίδια ώρα που όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τα σλόγκαν της ανταποδοτικότητας, του κόστους-οφέλους, της επιχειρηματικότητας, της εμπορευματοποίησης και της αύξησης των κερδών για το νοσοκομείο-επιχείρηση, στα οποία η κυβέρνηση παίρνει άριστα!

• Αποτελεί εμπαιγμό στους εργαζόμενους όταν καθημερινά παλεύουν στις βάρδιες με εξαντλητικά ωράρια, με στελέχωση τμημάτων κάτω από το όριο ασφαλείας, να ισχυρίζεται το υπουργείο υγείας ότι πριμοδοτήθηκαν τα νοσοκομεία με προσωπικό.

• Είναι κοροϊδία να ονομάζουν βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τις τεράστιες λίστες αναμονής σε τακτικά ιατρεία και χειρουργεία, τις πληρωμές στα ιδιωτικά απογευματινά ιατρεία, τα εμπόδια που βάζει για να κλείσουν οι ασθενείς ραντεβού  και τόσα άλλα. Όταν υπάρχουν μηχανήματα που λειτουργούν ορισμένες μέρες της εβδομάδας λόγο έλλειψης τεχνολόγων ακτινολόγων.

• Αποτελεί πρόκληση να εγκαινιάζονται υγειονομικές δομές, ακόμα και με αυτές τις προϋποθέσεις, χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η στελέχωσή τους με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό.

Για να λειτουργήσει μια τόσο σημαντική τεχνολογική υποδομή, όπως ο γραμμικός επιταχυντής, χρειάζεται μόνιμο εκπαιδευμένο προσωπικό, και όχι προσωπικό μετακινούμενο από άλλα τμήματα, ή προσωπικό που θα πληρώνεται με μπλοκάκι ή που θα ενταχθεί στα ιδιωτικά απογευματινά εργαστήρια όπως έχει κάνει η διοίκηση και για άλλα επεμβατικά εργαστήρια ξεζουμίζοντας τους ασφαλισμένους και τα ταμεία.

• Είναι πρόκληση, με δεδομένα τόσα κενά στα νοσοκομεία, σήμερα να υπάρχουν, αντί για μόνιμοι, εργαζόμενοι με ημερομηνία λήξης (επικουρικοί, ΟΑΕΔίτες, με μονοετείς ατομικές συμβάσεις), εργαζόμενοι που δεν δικαιούνται άδειες (αναρρωτικές, κ.ά.), σπουδαστές των ΙΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ τους. Μόνο στο ΠΑΓΝΗ οι συμβασιούχοι φτάνουν σήμερα τους 300, ενώ οι κενές οργανικές θέσεις – με βάση τους ξεπερασμένους ήδη οργανισμούς του 2012 – είναι τουλάχιστον 650.

Αποτελεί πρόκληση να καλούμαστε στα εγκαίνια την ώρα που μετράμε απολύσεις νοσηλευτών, προσωπικού ασφαλείας, κοινωνικών λειτουργών και έπονται γιατρών, εργαζομένων στην καθαριότητα-σίτιση κ.α.

• Αποτελεί κοροϊδία να εγκαθίστανται νέα μηχανήματα όταν την ίδια ώρα  δεν μπορούν  να λειτουργήσουν πλήρως τα ήδη υπάρχοντα, όταν υπάρχουν κλειστά κρεβάτια ΜΕΘ, όταν οι εργαζόμενοι γίνονται – λάστιχο, μετακινούμενοι διαρκώς από τμήμα σε τμήμα για να “κλείνουν τρύπες”.

• Είναι υποκρισία να καλούμαστε  στα εγκαίνια των νέων μηχανημάτων, και την ίδια ώρα να κρέμεται πάνω μας η απειλή της πληρωμής για τυχόν βλάβες των μηχανημάτων.

• Οι περικοπές στις δημόσιες υγειονομικές δαπάνες συνεχίζονται. Ο κρατικός προϋπολογισμός για την υγεία το 2019 είναι περικομμένος κατά 65 εκατομμύρια ευρώ! Οι εργαζόμενοι πληρώνουν φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, τόκους.

• Όπως φαίνεται απ’ όλα τα παραπάνω αυτοδιαψεύδεται η διοίκηση του νοσοκομείου, όταν λέει ότι η χρηματοδότηση είναι ικανοποιητική, ενώ την ίδια ώρα περιμένει από μεγάλους χορηγούς ή «φιλάνθρωπους» να πετάξουν κανένα ψίχουλο από τα τεράστια κέρδη τους. Βαρεθήκαμε την κοροϊδία με τις δήθεν ευεργεσίες των εφοπλιστών, τραπεζών και άλλων και την ίδια στιγμή να ξεζουμίζονται οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους.

Συνένοχους στη φιέστα δεν θα μας έχετε! Δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν. Δεν είμαστε ζητιάνοι, για να είμαστε ευχαριστημένοι με τα ψίχουλα που μας δίνουν!

Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΠαΓΝΗ καλεί τους ασθενείς και τους εργαζομένους να μην εξαπατηθούν από την προσπάθεια που εντείνεται από την πλευρά της κυβέρνησης να παρουσιάσει ότι δήθεν στηρίζει το δημόσιο σύστημα Υγείας. Η κυβέρνηση επιδιώκει, από τη μια να υλοποιεί αποτελεσματικά τις απαιτήσεις του κεφαλαίου για άγριες περικοπές στην Υγεία και τη φαρμακευτική περίθαλψη, και από την άλλη να παραπλανά τους ασθενείς και τους υγειονομικούς ότι αυτή η αντιλαϊκή πολιτική είναι δήθεν για το καλό τους, άρα πρέπει, όχι μόνο να μην εμποδιστεί, αλλά να επιβραβευτεί και από πάνω.

Στον αντίποδα αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής, το σωματείο εργαζομένων του ΠαΓΝΗ διεκδικεί την ανάπτυξη ενός αποκλειστικά κρατικού συστήματος Υγείας, σύγχρονου, πλήρως στελεχωμένου με μόνιμους υγειονομικούς όλων των ειδικοτήτων, με απολύτως δωρεάν εξετάσεις, νοσηλεία και φάρμακα για όλους,  χωρίς πλαφόν, πληρωμές ασθενών και περικοπές.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ την αντικατάσταση των παλιών μηχανημάτων με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει, ανάλογα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης. Επαρκή και σταθερή συντήρηση του ιατρικό τεχνολογικού εξοπλισμού. Παλεύουμε σταθερά για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας, με μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων με πλήρη εργασιακά, ασφαλιστικά και επιστημονικά δικαιώματα. Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, να πάψει η ομηρία των συμβασιούχων, να μονιμοποιηθούν τώρα!

Την Δευτέρα 28/01, ενώ θα διεξάγεται η φιέστα των εγκαινίων, το σωματείο μας πραγματοποιεί 2ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, από τις 10:30 έως τις 12:30, με συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου, προκειμένου να παρουσιάσει την πραγματική κατάσταση του νοσοκομείου μας. Καλούμε λαϊκές επιτροπές, σωματεία, συλλόγους ασθενών να παραβρεθούν και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δικαίωμα μας στη ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ!!!”

cretapost.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Σχόλια

comments powered by Disqus
Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"Ειδήσεις Ηράκλειο

Οι Ρώσοι... μας γυρίζουν την πλάτη - Σημαντικό πλήγμα για…

Μεγάλη είναι η βουτιά των Ρώσων επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», καθώς αυτή μεταφράζεται στο 22% μέχρι σήμερα!

Έσβησε o γνωστός επιχειρηματίας Alfredo - Είχε αφήσει την δική…

Ο ίδιος για 28χρόνια ήταν ιδιοκτήτης πασίγνωστου ιταλικού εστιατορίου

Ανάπλαση στο κέντρο: Η... πατέντα για να μην κηρυχθεί «έκπτωτος»…

Δήμος Ηρακλείου: Επιστρατεύουν το υπουργείο Υποδομών να «καθαρίσει» για την… πορεία του έργου

Στο σκοτάδι περιοχές του Ηρακλείου

Σοβαρό πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο!

Συναγερμός από «Guardian» για τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού…

Καμπανάκι στους τουρίστες για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα χτυπά ο Guardian μετά τα περυσινά αυξημένα κρούσματα του ιού

Στα κρατητήρια φοιτήτρια – Εργαζόταν ανασφάλιστη όμως…

Την μήνυσε όταν είπε... την αλήθεια στον ΕΦΚΑ - Εργαζόταν ανασφάλιστη και, όταν τη βρήκε το ΙΚΑ, ο εργοδότης “ανακάλυψε” κατάχρηση

Στο Ηράκλειο ο Μητσοτάκης: Ενθουσιασμός, χαμόγελα και δώρα…

«H Kρήτη να βαφτεί γαλάζια - Nα εκλέξουμε 10 βουλευτές» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης

Θολό και βρώμικο νερό στις βρύσες

Εδώ και 10 μέρες, αγοράζουν όπως λένε εμφιαλωμένο νερό

Τροχαίο με 6 τραυματίες - Και μικρά παιδιά στο αυτοκίνητο…

Μεγάλη κινητοποίηση για τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα

Όταν ο «Ντάνος» συνάντησε το Ντάνο!

Μία έκπληξη περίμενε τον αγαπημένο του τηλεοπτικού κοινού νικητή του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο

«Χώρεσαν»… όλη την Κρήτη στον τοίχο του σπιτιού!

Άκρως εντυπωσιακή είναι η ζωγραφιά που αποτυπώνει την Κρήτη σε γαλάζιο τοίχο σπιτιού, «υποχρεώνοντας» όλους τους διερχόμενους οδηγούς να θαυμάσουν την εικόνα.

Μεγάλη φωτιά στη Μεσαρά - Απειλήθηκε σπίτι

Στο σημείο ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής

Τρόμος στον αέρα για επιβάτες αεροπλάνου

Αγωνία και τρόμος στον αέρα για επιβάτες πτήσης από Ηράκλειο προς Ρόδο

Φωτιές κινητοποίησαν την πυροσβεστική

Δυο συμβάντα έθεσαν σε ετοιμότητα το "Σώμα"

Το πλοίο επέστρεψε στο Ηράκλειο λόγω τραυματισμού επιβάτη

60χρονη έπεσε από τις κυλιόμενες σκάλες και τραυματίστηκε

«Ξύπνησε» ο 8χρονος που κόντεψε να πνιγεί σε παραλία των…

Χάρη στην προσπάθεια των γιατρών, το αγόρι φαίνεται να κερδίζει την μάχη για την ζωή

Διακοπή στη δίκη για το βιασμό της 22χρονης Βρετανίδας -…

Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, η Έδρα διέκοψε τη συνεδρίαση, η οποία θα συνεχιστεί στις 28 Ιουνίου

Εντείνεται η ανησυχία για τους λαγοκέφαλους

Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος θα συζητηθεί αύριο το πρόβλημα παρουσία επιστημόνων

Άνδρας έπεσε σε πηγάδι

Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική

ΠΑΓΝΗ: «Καμπανάκι» για την Παιδοχειρουργική - Μόνο τρεις…

«Κραυγή» Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ για την Παιδοχειρουργική Κλινική

Κλείδωσε το σκύλο της στο αμάξι και έφυγε

Το ζώο απεγκλώβισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

Αύριο θα δοθεί το νερό στις ανατολικές συνοικίες του Ηρακλείου

Λόγω έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης

Αγωνία...τέλος για τους υποψήφιους βουλευτές

Ούτε χθες οι ανακοινώσεις για τα ψηφοδέλτια που είναι σε εκκρεμότητα στην Κρήτη

Είδος πολυτελείας τα... αλεξίσφαιρα για την ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Απροστάτευτοι οι αστυνομικοί απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα

Τραγική κατάληξη για τον αγνοούμενο Νίκο Δερμιτζάκη

Εντοπίστηκε νωρίς το βράδυ η σορός του σε αγροτική περιοχή

Τιμές... αλά Μύκονος στυλ στις παραλίες

Πόσο κοστίζει μια ξαπλώστρα σε οργανωμένη πλαζ

1η Ημερίδα για την “Ειδική Οικογένεια” στο Ηράκλειο -Aποτελέσματα

Ο απόηχος της 1ης Ημερίδας για την «Ειδική» Οικογένεια στις 11 Μαΐου 2019 στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου ηχεί ακόμα τρυφερότητα, συγκίνηση και επιστημονικότητα.

Πουλούσε ανενόχλητος αέριο γέλιου και μπαλόνια στη Χερσόνησο

Έκρυβε στο αυτοκίνητό του τα επικίνδυνα φιαλίδια

Πως συνέβη το σοβαρό εργατικό ατύχημα με 50χρονο που έπεσε…

Για «εγκληματικές οι ευθύνες» κάνουν λόγο οι συνδικάτα και ΕΚΗ

Βίασαν 19χρονη στην Χερσόνησο - Ο εφιάλτης που έζησε στην…

Οι αστυνομικοί γρήγορα έφθασαν στα ίχνη των δραστών

«Σύγκρουση» στο λιμάνι του Ηρακλείου

Εξώδικο στον ΟΛΗ με αφορμή προκήρυξη διαγωνισμού

Διακοπή στη δίκη για το φρικτό δυστύχημα στην Αρχιεπισκόπου…

Η επίμαχη υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα

Εργατικό ατύχημα στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης: Στην εντατική…

Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσηλεύεται ο εργαζόμενος που έπεσε από ύψος στο εργοστάσιο ανακύκλωσης

Ξυπνούν μνήμες από τη φονική παράσυρση του 18χρονο ποδοσφαιριστή

Στο σκαμνί 33χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με το Ι.Χ. του 18χρονο ποδοσφαιριστή

Οι αριστούχοι στα Λύκεια του Ηρακλείου

Αυτοί είναι οι αριστούχοι στα Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου

Διαγνωστικά Κέντρα: Ποιοι μπορούν να κάνουν δωρεάν εξετάσεις

Τι ισχύει στο Ηράκλειο; - Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Μαζί με τα ποτά πωλούσε και… αέριο γέλιου

Σε υπαίθριο μπαρ της Χερσονήσου

«Έφοδος» στους οίκους ανοχής του Ηρακλείου

Επαναλειτούργησαν παράνομα

Τροχαίο με το… καλημέρα στο Ηράκλειο - Το μεθύσι τον έβαλε…

Άσχημα ξεκίνησε η μέρα για έναν νεαρό άντρα.

Χασισοφυτεία σε κατοικημένη περιοχή του Ηρακλείου

Χειροπέδες σε δύο άνδρες, έναν 47χρονο και έναν 54χρονο, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Νίκος Δερμιτζάκης: «Χτενίζουν» κάθε σημείο για να βρεθεί…

Για τρίτη μέρα ψάχνουν τον άνθρωπο που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή που βρισκόταν στις Γούρνες

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ηράκλειο

Στο αίθριο της Λότζια

Τουρίστας έπεσε λόγω... υγρασίας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Δεν είδε το σήμα και έπεσε στο πάτωμα

Οι αριστούχοι στα Γυμνάσια του Ηρακλείου

Αυτοί είναι οι αριστούχοι στα Γυμνάσια της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου

Αρχαίο πλοίο μαγνητίζει τα βλέμματα στο Λιμάνι Ηρακλείου

Σε μουσείο της Τσεχίας θα εκτεθεί προσεχώς το αρχαίο πλοίο

Ολονύχτια επιχείρηση στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου για…

Συναγερμός στο Λιμενικό για την πετρελαιοκηλίδα - Σε εξέλιξη η προανάκριση για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη σκάφους

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων
Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.