Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Βίντεο και αποτελέσματα από «τη μάχη των θηρίων» 4Χ4 στα Χανιά

Βίντεο και αποτελέσματα από «τη μάχη των θηρίων» 4Χ4 στα Χανιά

Auto Plus | 20/05/2015 - 00:05
Βίντεο και αποτελέσματα από «τη μάχη των θηρίων» 4Χ4 στα Χανιά
Mε το δεξί ξεκίνησε η χρονιά στο Κύπελλο Κρήτης 4x4 WILD TERRAIN με τον αγώνα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου στα Χανιά. Ο κόσμος απόλαυσε πλούσιο θέαμα από τους αγωνιζόμενους που τίμησαν τον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Συμμετοχές από όλη την Ελλάδα στήριξαν τον αγώνα με αποτέλεσμα πολύ δυνατό ανταγωνισμό για τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες.

Ο αγώνας στο φυσικό τερέν της Κρήτης αποδείχτηκε σκληρός και απαιτητικός όσoν αφορά την  αξιοπιστία  των οχημάτων, τα πληρώματα είχαν να διανύσουν διαδρομές με συνδυασμό χώματος και πολύ βράχου.Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, περάσματα με εξαιρετική δυσκολία και οριακή ισορροπία όπως πρέπει να είναι σε ένα αγώνα WILD TERRAIN.


Οι νικητές

Στην νεοσύστατη κατηγορία ENTRY κλάση 36 την πρώτη θέση πηρέ ο Πλιακας Νίκος με συνοδηγό τον Μπαιαλή Αθανάσιο από την Λέσχη Πάτρας 4Χ4 με όχημα Jeep Wrangler.

Στην κατηγορία WT36 πρώτη θέση πήρε ο Ανδρουλάκης Γιώργος με συνοδηγό τον Ξειδιανάκη Μανώλη από το OFF ROAD CLUB Ηρακλείου με όχημα Suzuki Samurai.

Στην κατηγορία WTOPEN πρώτος γενικής καθώς και την πρώτη θέση  στην κλάση 40 πήρε ο Ραυτόπουλος Βασίλης με συνοδηγό τον Μπάρλο Βασίλη από την Λέσχη Πάτρας 4Χ4  με όχημα jeepajero.

Tέλος στην κατηγορία WTOPEN  στην κλάση 40+  πρώτη θέση πήρε ο Κοκολάκης Άγγελος με συνοδηγό τον Κατρή Σπύρο  από την Λέσχη Χανίων 4Χ4 με όχημα rock bouncer buggy.

Tα αποτελέσματα αναλυτικά

 


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.