Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne

Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne

Auto Plus | 02/09/2017 - 16:20
Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne
Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Cayenne, που έφτασε αισίως στην 3η κατά σειρά γενιά της και έχει γίνει πλέον πιο κομψή και πιο δυναμική.

 Αυτό οφείλεται τόσο στην πιο χαμηλή μάσκα της, ενώ η έστω και μικρή αύξηση του μήκους της μαζί με τη μείωση του ύψους και την πιο έντονη κλίση της οροφής κολακεύουν την εικόνα της.  

Η σχεδίαση του πίσω μέρους είναι σαφώς επηρεασμένη από την αισθητική της Panamera, κάτι που ισχύει και για το εσωτερικό της. Εδώ ξεχωρίζουν η κεντρική κονσόλα και η οθόνη των 12,3 ιντσών, καθώς και ο νέος πίνακας οργάνων. Με το κεντρικά τοποθετημένο αναλογικό στροφόμετρο και τις δύο οθόνες των 7 ιντσών στα άκρα του που μπορούν να απεικονίζουν ότι θέλει ο οδηγός.   

Οι χώροι έχουν μεγαλώσει αρκετά -το πορτμπαγκάζ έχει φτάσει τα 770 λίτρα, 100 περισσότερα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά- παρόλο που το μεταξόνιο έμεινε πρακτικό το ίδιο. Όσο για τον εξοπλισμό μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης, μεταξύ αυτών και ένα νυχτερινής όρασης με θερμική κάμερα.  

Η ανάρτηση με τα ενεργά αμορτισέρ είναι καινούργια, ενώ με επιπλέον χρέωση είναι διαθέσιμη η πνευματική ανάρτηση αλλά και η τετραδιεύθυνση, καθώς και το σύστημα μείωσης των κλίσεων της Porsche, που χρειάζεται και παράλληλο ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volt.  

Η καινούργια Porsche Cayenne των 1.965 κιλών (-65 σε σχέση με την προηγούμενη γενιά) θα είναι αρχικά διαθέσιμη με δύο V6 3.000 κυβικών. Ο βασικός αποδίδει 340 ίππους (0-100 χλμ./ ώρα σε 5,9 δεύτερα με το εξτρά πακέτο Chrono, τελική 245 χλμ./ ώρα), ενώ ο πιο ισχυρός bi-turbo της Cayenne S 450 ίππους (0-100 σε 4,9 δεύτερα με το Chrono, τελική 265 χλμ./ ώρα. Στην πορεία θα ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις, μεταξύ αυτών και η υβριδική.

Η νέα Porsche Cayenne ξεκινά στην Ελλάδα από τις 112.100 ευρώ, ενώ η Cayenne S από 137.300 ευρώ.

  

iefimerida.gr

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.