Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Αποτελέσματα και φωτογραφίες από τη "μάχη" του Μάλεμε

Αποτελέσματα και φωτογραφίες από τη "μάχη" του Μάλεμε

Auto Plus | 23/06/2015 - 13:36
Αποτελέσματα και φωτογραφίες από τη "μάχη" του Μάλεμε
Mε πολύ κόσμο στις κερκίδες και αρκετές συμμετοχές για τα δεδομένα της εποχής διεξήχθη ο αγώνας drift και drag day την περασμένη Κυριακή στο αεροδρόμιο του Μάλεμε από το ΑΣΑ ΧΑΝΙΩΝ.

Πλήθος θεατών βρέθηκε τους ειδικούς χώρους για την ασφαλή παρακολούθηση της διοργάνωσης, όλοι οι αγωνιζόμενοι βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο για να προετοιμαστούν και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της ημέρας, όπως επίσης και όλοι οι επαγγελματίες που στήριξαν την προσπάθεια του «νέου» σωματείου αυτοκινήτου έδωσαν το παρών και απόλαυσαν μια μέρα γεμάτη αδρεναλίνη και θέαμα.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε αγώνα Drift (τον 2ο αγώνα του Φιλικού Κρήτης σε συνεργασία με τη ΦΙΜΑ) και Drag Day αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Μέγας χορηγός του αγώνα ήταν η «Κατασκευή - Μελέτη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ"και υποστηρικτής η ANEK LINES

Τα αποτελέσματα:

Drift -round 2-

1ος ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ BMW  (Νο6)

2ος ΖΕΡΒΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ BMW (Νο4)

3ος ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ BMW (Νο11)

4ος ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ OPEL ASCONA (Νο9)

 

Auto Drag Day

Κατηγ. INDEX11

1ος ΚΑΖΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ PEUGEOT RALLYE

 

Κατηγ. INDEX12

1ος ΧΩΡΑΦΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ TOYOTA COROLLA

2ος ΓΔΟΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ AUDI S3

3ος ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ LANCIA DELTA HF

 

Κατηγ. INDEX13

1ος  ΔΑΓΚΑΣ NIKOS HONDA CIVIC

2ος  ΣΤΟΪΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ BMW

3ος  ΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ PEUGEOT RALLYE

 

Κατηγ. INDEX14

1ος  ΤΣΙΒΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ TOYOTA

2ος  ΝΙΚΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ HONDA

3ος  ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ SKODA OCTAVIA

 

Κατηγ. INDEX15

1ος ΛΕΜΗΣ ΜΑΡΚΟΣ NISSAN

 

Moto Drag Day

Κατηγ. ΤS 9.6

1ος  ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2ος  ΛΕΜΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

3ος  ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Κατηγ. SuperStreet

1ος  ΛΕΜΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Αναλυτικά οι χρόνοι του drag day:

Οι διοργανωτές για τους χορηγούς

Το ΔΣ του ΑΣΑ Χανίων, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη αυτή (πρώτη επίσημη) διοργάνωση, με την ελπίδα ότι αυτή απλά είναι μονό η αρχή, και με την υπόσχεση ότι η συνέχεια έπεται δυναμική!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ  στο Μέγα Χορηγό «Κατασκευή - Μελέτη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ". Στην ANEK LINES που μας στήριξε και στηρίζει τους Αθλητές μας στις εκτός Κρήτης συμμετοχές τους. Τα  Αναψυκτικά Γεράνι, τα Νερά Σαμαριά & τα Παγάκια Κρήτης.

Σε όλους τους επαγγελματίες :

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ GARAGE, Αρτοποιϊα Καβουκίδης, Lemis Performance, Shell Στρατουδακης, Arcana Show Club, Ψητοπωλειο Γρήγορος, Σταυρουλακης MotoTyres, TOYOTA Σαρρής, Λιτσάκης ΑΒΕΤΕ, Τριλυρακης Βαφειο, Σταυρουλακης Car Service, Creta Ανταλλακτική, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Σαλμανή, Ελαστικά Κουμανδράκης, Μάρμαρα Γρανίτες Λυμπινακης-Μινωτακης, Κρεοπωλείο Μπούρμπος, Chania Print Point, Dj Μαραγκουδάκης, ΜΟΒΙΑΚ, Kρεοπωλείο «Τα Κεραμειά», Μέντα Beach Bar, Diamonds Show Club, Nikki Seaside Bar, Ελαστικα Κουρασμενάκης,

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Μουδάκη που κάλυψε «φωτογραφικά» την διοργάνωση, και στo Chania Aerial Creations  για τη καταπλητική βιντεοσκόπηση «από αέρα»!

Καταλυτική ήταν η βοήθεια από :

τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, τη ΦΙΜΑ & τη Λεσχη Χανίων 4Χ4, και το Ασθενοφόρο της Ιντερσαλόνικα.

Όπως επίσης και από την Μεταφορική Σκορδυλάκης, την Κατασκευαστική Λιμογιάννης, και τα Οικοδομικά Υλικά Καντηλιεράκης για την άνετη  και ασφαλή παρακολούθηση του αγώνα από τους θεατές! 

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους Χορηγούς επικοινωνίας :  ΜAX Fm, Τηλεοραση ΚΥΔΩΝ, efimeridaki.gr, Creteplus.gr, CRN.gr, Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, flashnews.gr, Κόσμος της Πόλης

Μεγάλο μπράβο στα κορίτσια από το «Χαμογελο του Παιδιού» που βρέθηκαν κοντά μας  δίνοντας μας την ευκαιρία να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορούμε «οικονομικά» στο μεγάλο έργο τους,σε όλους τους κριτές που κουράστηκαν και συνέβαλλαν ολοκληρωτικά στην επιτυχία της ημέρας.

Το επόμενο ραντεβού 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να βρείτε περισσοτερες φωτογραφίες και βίντεο, μέσα από την σελίδα μας στο Facebook και  στο www.asahanion.blogspot.gr. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη Κυριακή 19/7/2015 στο Παρκινγκ του ΟΑΔΥΚ στην Αγυιά, για ένα αγώνα GP Tuning και Δεξιοτεχνίας.

(Φωτογραφίες: ΔΤ ΑΣΑΧ/Νίκος Μουδάκης)

Συντάκτης: Μάνος Καστρινάκης


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.