Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ανάβαση στη μνήμη του Διονύση Κορωνιού

Ανάβαση στη μνήμη του Διονύση Κορωνιού

Auto Plus | 10/04/2015 - 17:05
Ανάβαση στη μνήμη του Διονύση Κορωνιού
Αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων και πιο συγκεκριμένα ανάβαση αφιερωμένη στη μνήμη του παλιού αγωνιζόμενου Διονύση Κορωνιού θα διοργανωθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ  διοργανώνει την 2η Ανάβαση Ζακύνθου «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ» η οποία θα διεξαχθεί στις 25 και 26-4-2015 σε διαδρομή μήκους  2,5 km και σε Τμήμα της Ε.Ο. Κατασταρίου – Βολιμών.

Ο αγώνας, όπως και της προηγούμενης χρονιάς, είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Διονύση Κορωνιού, παλιού αγωνιζομένου σε αγώνες αναβάσεων στους οποίους συμμετείχε με Opel Manda, Zastava Yugo, Lancia Delta Integrale, μέχρι το 1989 όπου και σταμάτησε την ενεργό δράση.

Στη συνέχεια συμμετείχε στους αγώνες αυτοκινήτου βοηθώντας-συμβουλεύοντας τον γιό του Γιώργο Κορωνιό που συμμετείχε σε αγώνες καρτ, στο ενιαίο πρωτάθλημα με Seat Leon και Αναβάσεις μέχρι το 2008 όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χωμάτινων Σπριντ.

Ο Διονύσης είχε ξεκινήσει την δεκαετία του 1980 την διαδικασία για την δημιουργία  Λέσχης Αυτοκινήτου στη Ζάκυνθο, προσπάθεια που δεν απέδωσε. Όταν τελικά το 2002 δημιουργήθηκε η ΑΛΕΖ, ήταν από τους θερμότερους υποστηρικτές της κίνησης αυτής μιας και ήταν το όνειρό του, όπως και όνειρο του ήταν η πραγματοποίηση αγώνα Ανάβασης στη Ζάκυνθο. Η ειδική διαδρομή, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ανάβασης, είναι μια ασφαλής, όμορφη και τεχνική  ειδική διαδρομή με καλό οδόστρωμα.

Η ΑΛΕΖ έχει ήδη εξασφαλίσει την δωρεάν διαμονή των πληρωμάτων από άλλες περιοχές της Ελλάδας που θα συμμετέχουν στην 2η Ανάβαση Ζακύνθου «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ», για  την Παρασκευή 25-4-2014 και Σάββατο 26-4-2014. Η διαμονή και το δείπνο θα γίνει στο 4 αστέρων ξενοδοχείο ZANTE VILLAGE στον Αλικανά Ζακύνθου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6982302232 με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Πέτρο Σάμπογλου, στο 6977689423 με τον Πρόεδρο Κώστα Τυρογαλά και στο 6932279413 με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπή Λάμπρο Κολτούκη, ή στα e-mail: alez@hotmail.gr, Kostas_tiro@hotmail.gr.

 


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.