Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν το ελληνικό PONY

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν το ελληνικό PONY

Auto Plus | 20/09/2015 - 10:26
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν το ελληνικό PONY
Η ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία NAMCO σχεδιάζει και κατασκευάζει οχήματα, τα οποία διαθέτει κυρίως σε αναπτυσσόμενες αγορές . Στην Ελλάδα είναι γνωστή κυρίως για το δημοφιλές PONY της δεκαετίας του ’70 και του ‘80.


Σε δήλωση τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουν τη στήριξη τους στην ελληνική εταιρεία, αναφέροντας παράλληλα κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τις δραστηριότητες της εντός και εκτός Ελλάδος:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ένθερμα υποστηρίζουν τις υγιείς ιδιωτικές πρωτοβουλίες των Ελλήνων επιχειρηματιών που συμβάλλουν καθοριστικά τόσο στην ανάπτυξη και προώθηση της εγχώριας αγοράς όσο και στην καταπολέμηση της ανεργίας.

Έπειτα από πολλά χρόνια πλήρης απουσίας επενδύσεων στο χώρο της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η πρωτοβουλία του κ. Κοντογούρη και της εταιρείας NAMCO,  έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό της παραγωγής αυτοκινήτων στη χώρα μας.


Η εταιρία NAMCO, μια υγιής επιχείρηση, βιώσιμη και χωρίς χρέη ή δάνεια, απασχολεί 410 εργαζόμενους και παράγει ελληνικά οχήματα υψηλής αξιοπιστίας και χαμηλού κόστους κτήσης και συντήρησης. Η σύγκριση με οχήματα εισαγωγής είναι αποκαλυπτική αρκεί να αναφέρουμε ότι τα ανταλλακτικά των οχημάτων εισαγωγής είναι κατά μέσο όρο δέκα φορές ακριβότερα σε σύγκριση με αυτά της εγχώριας παραγωγής.

Η δυναμική της NAMCO διαφαίνεται ήδη από την παραγωγή 800.000 μονάδων σε 14 αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων του Ιράν και της Ινδίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως εκτός της εξοικονόμησης πόρων συναλλάγματος προς το εξωτερικό, δημιουργεί επιπλέον έσοδα 300-350 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως μέσα από την ανάπτυξη μικρών μονάδων παραγωγής στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους με όραμα που τονώνουν την Ελληνική οικονομία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο εν μέσω κρίσης και να  στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την ανάπτυξη μιας ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας αντάξιας διεθνούς ανταγωνισμού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται εκεί για να προστατέψουν αλλά και να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία ώστε η εταιρεία σύντομα να λάβει τη θέση που της αξίζει τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά με την ελπίδα να ακολουθήσουν σύντομα και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες με στόχο τη μείωση των εισαγωγών και την παράλληλη στήριξη των εθνικών εξαγωγικών μας δυνατοτήτων».

Δείτε σχετικές κατηγορίες επιχειρήσεων του Ηρακλείου μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Service αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Στον κατάλογο του creteplus.gr θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις του Ηρακλείου που ασχολούνται με το service των αυτοκινήτων.
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα σημεία πώλησης ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας στο Ηράκλειο, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Διαλέξτε το επόμενο αυτοκίνητό σας σε μια από τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων του Ηρακλείου, που υπάρχουν στον κατάλογο του creteplus.gr.
Αξεσουάρ Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα καταστήματα που έχουν αξεσουάρ αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης, βρίσκονται στον κατάλογο creteplus.gr.
Ασφάλειες Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Όλοι οι επαγγελματίες του Ηρακλείου, που ασχολούνται με τις ασφάλειες αυτοκινήτων, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.