Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ο… Λέων του Ηρακλείου αποκαλύπτεται και μιλά για όλα (pics)

Ο… Λέων του Ηρακλείου αποκαλύπτεται και μιλά για όλα (pics)

Ηράκλειο | 17/01/2018 - 18:46
Ο… Λέων του Ηρακλείου αποκαλύπτεται και μιλά για όλα (pics)
Μόνο το όνομα του σε προϊδεάζει για έναν άνθρωπο στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, που ξεχωρίζει για το δυναμισμό του, τις ικανότητες και το ταλέντο του, αλλά και την προσωπικότητά του!

Ο λόγος για τον Κώστα Λέων, τον αθλητή, δάσκαλο και ιδιοκτήτη του «LEON GYM», ο οποίος μέσα από το Greekfighter.gr αποκαλύπτεται και μιλά για τον ίδιο, για το σπουδαίο έργο που επιτελεί και φυσικά για τους μαθητές του, πολλοί από τους οποίους διαπρέπουν και διακρίνονται στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.


Ο Κώστας Λέων, που πέρασε από το χώρο της πυγμαχίας, ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το kickboxing, μελετώντας, διαβάζοντας, παρακολουθώντας σεμινάρια και έχοντας ενεργή ενασχόληση τόσο με το κομμάτι της προπονητικής, όσο και με το κομμάτι των αγώνων, μιας και ο ίδιος είναι ακόμη εν ενεργεία αθλητής!


«Τα μαχητικά αθλήματα, αρέσουν πολύ σε όλο τον κόσμο και ειδικά στα μικρά παιδιά. Αυτό συνέβη και σε μένα και μάλιστα σε μια εποχή που αυτά δεν ήταν διαδεδομένα ευρέως. Τα μαχητικά αθλήματα μου προσέφεραν μια διέξοδο και έτσι ξέφυγα από πολλές κακοτοπιές. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε ο αθλητισμός μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά και να δώσει νέα κίνητρα στη νεολαία», επισημαίνει ο ίδιος, ο οποίος συμπλήρωσε πως βρήκε στήριγμα εκεί για να γλυτώσει από πάρα πολλά.


«Μόνο καλά μου έδωσε η ενασχόληση με τον αθλητισμό, ως παιδί και ως νέος. Έκανα πολλά ταξίδια, γνώρισα πολύ κόσμο και φυσικά έγινα καλύτερος άνθρωπος. Έμαθα να έχω πειθαρχία, αυτοέλεγχο, καλλιέργησα το ταλέντο μου και ανέδειξα τα προτερήματα που έχω, κάνοντας πρωταθλητισμό. Στοιχεία, τα οποία τώρα προσπαθώ να επικοινωνώ και να μεταδίδω στους μαθητές μου», σημειώνει ο κ. Λέων.
Από τους αγώνες στη… σχολή

Ο Κώστας Λέων, μετά από σειρά αγώνων για χρόνια, είχε αποφασίσει και είχε ασχοληθεί με τη διδασκαλία και την προπονητική, ενώ πριν από περίπου τρία χρόνια άνοιξε το «LEON GYM». Μια απόφαση που ήρθε από τη στιγμή που όπως είπε ο ίδιος, τον αγάπησε ο κόσμος, κάτι που αποδείχθηκε από το πόσο πολύ είχε αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που γυμναζόταν στο χώρο που εργαζόταν, πριν ανοίξει τη δική του σχολή.


Η αγάπη του κόσμου φαίνεται και από το γυμναστήριο «LEON GYM», η πορεία του οποίου είναι συνεχώς ανοδική. Οι γονείς είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της διδασκαλίας του και από την ανάδειξη των προτερημάτων και του ταλέντου των παιδιών. «Δεν έχει φύγει ούτε ένα παιδί από τη σχολή μας, όσο διάστημα λειτουργούμε. Κάθε παιδί θέλει τον τρόπο του για το πώς θα το προσεγγίσει ο δάσκαλος και πως θα το κάνει να “ξεδιπλωθεί”. Και εμείς αυτό το πετυχαίνουμε».

 

«Κλειδί» για την πορεία του γυμναστηρίου είναι η τακτική που ακολουθεί ο Κώστας Λέων και φυσικά ο τρόπος με τον οποίο περνάει πληροφορίες, αξίες και κανόνες στους μαθητές του. «Πολλοί έρχονται και λένε πως έχουν στόχο μόνο τον πρωταθλητισμό. Αυτό που τονίζω εγώ είναι πως, στόχος κάθε γονέα και κάθε παιδιού, είναι ο μαθητής μέσα από το μάθημα και τις προπονήσεις να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

 

Είμαι αυστηρός και αυτό που στοχεύω είναι τα παιδιά να μαθαίνουν τι σημαίνει πειθαρχία, συνεργασία και τήρηση των κανόνων. Τώρα αν προκύψει και ένας αθλητής με εξαιρετικό ταλέντο, που θα μπορέσει μέσα από τη δουλειά να κάνει πρωταθλητισμό, αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όμως δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός», δηλώνει ο κ. Λέων.
Ο Κώστας Λέων είναι ένας δάσκαλος που θέλει τα παιδιά να βάζουν στόχους. Όπως λέει, όλα τα παιδιά θέλουν να παίζουν αγώνες και να διαπρέπουν. Πρέπει όμως πρώτα από όλα- σύμφωνα με τον ίδιο- τα παιδιά να έχουν στο μυαλό τους την Παιδεία, τη μόρφωση και το σχολείο. «Να κάνουν την προπόνηση, να παίξουν τους αγώνες τους και αν έχουν ταλέντο να το κυνηγήσουν το όνειρο τους. Κάτι δύσκολο βέβαια, ειδικά στην Ελλάδα που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές και τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά. Όχι όμως και ακατόρθωτο».
Ενώ, παρεπιπτοντως, τονίζει πως σε έναν αγώνα «δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Εκεί πρέπει να δουλέψουν οι μαθητές, πάνω σε αυτό το κομμάτι για να βγάζουν το 100% και να έχουν καλή ψυχολογία».

Υποδομές στο Ηράκλειο
Μιλώντας στο Greekfighter.gr ο κ. Λέων λέει πως «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Συνεπώς αυτό που σημειώνει για το Ηράκλειο, είναι πως υπάρχουν σχολές καλές, όμως οι υποδομές θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. «Θεωρώ όμως πως είναι καλό που έχουμε τόσες καλές σχολές και μακάρι να ανοίξουν άλλες τόσες, για να βοηθηθούν ακόμη περισσότερα παιδιά. Γενικά έχουμε καλές υποδομές στο Ηράκλειο, όμως έχουμε πολύ καλύτερους προπονητές», σημειώνει ο γνωστός αθλητής και δάσκαλος.


Επισημαίνει μάλιστα πως η ανοδική πορεία των Κρητικών, φαίνεται από την παρουσία αθλητών και προπονητών όταν μετέχουν σε αγώνες και διοργανώσεις στην Αθήνα, την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.
«Επιτυχίες που έρχονται και είναι πιο σπουδαίες, αν αναλογιστεί κανείς πως οι συνθήκες εδώ είναι δυσμενέστερες και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Άρα αυτό που πετυχαίνουν οι δικοί μας αθλητές είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα.
Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πολλές επιτυχίες ως Κρήτη και από εδώ και πέρα θα βλέπουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες και νίκες “στα μεγάλα σαλόνια”», λέει ο Κώστας Λέων που γνωρίζει τη συνταγή να βγάζει νικητές. Κάτι που αποδεικνύεται από τις διακρίσεις των αθλητών του!


«Έχουμε συνεχή παρουσία σε μεγάλα πρωταθλήματα και φυσικά πολλές διακρίσεις. Οι περισσότεροι αθλητές μου πάνε στα μετάλλια και διακρίνονται, ενώ στο μέλλον θα δούμε ακόμη περισσότερα παιδιά μας να ξεχωρίζουν», καταλήγει ο κ. Λέων που προσκαλεί όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων, μέσα από το «LEON GYM» που λειτουργεί στην οδό Στεργίου Σπανάκη 2, στον Πόρο (κοντά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, απέναντι από το 14ο δημοτικό σχολείο).

Στη σχολή λειτουργεί παιδικό τμήμα ( από 5 ως 12 ετών), τμήμα ενηλίκων καθώς και αγωνιστικό τμήμα. Ενώ γίνονται και ατομικές προπονήσεις (personal), κατόπιν συνεννόησης με τον Κώστα Λέων.

 


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.