Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ηράκλειο: Μεγάλη συνάντηση μοτοσικλετιστών το ερχόμενο Σάββατο

Ηράκλειο: Μεγάλη συνάντηση μοτοσικλετιστών το ερχόμενο Σάββατο

Auto Plus | 18/03/2014 - 16:51
Ηράκλειο: Μεγάλη συνάντηση μοτοσικλετιστών το ερχόμενο Σάββατο

Μία τεράστια σε διάρκεια αλλά και σε συμμετοχή - όπως αναμένεται - συγκέντρωση μοτοσικλετιστών θα γίνει αυτό το Σάββατο (22/3) στο Ηράκλειο. Με σημείο αναφοράς την πόλη της Κρήτης, η παρέα του GSmotoclub.gr θα διοργανώνει εκδρομές σε όλο το νησί για ένα τετραήμερο μέχρι και την ημέρα της εθνικής μας εορτής.

Μπορεί τα αρχικά της ονομασίας του clubνα παραπέμπουν στο γνωστό μοντέλο της BMWαλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μία ανοιχτή παρέα μοτοσικλετιστών. Άλλωστε το «GS» προκύπτει από το Gelande Strasse που σημαίνει το είδος των μοτοσικλετών που είναι φτιαγμένες τόσο για χωμάτινες όσο και για ασφάλτινες διαδρομές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τετραημέρου αλλά και πληροφορίες για το club μπορείτε να διαβάσετε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Δελτίο τύπου

Το GSmotoclub.gr μια όμορφη διαδικτυακή παρέα μοτοσικλετιστών που σκοπό έχει να προάγει τον μοτοσικλετισμό την ασφαλή οδήγηση τα ταξίδια τις ομορφιές της πατρίδας μας και άλλων χωρών να προσφέρει κοινωνικό έργο και να διδάξει την ασφαλή οδήγηση σε νέους μοτοσικλετιστές.

Διοργανώνει το τετραήμερο 22-23-24-25 Μαρτίου Παγκρήτια Συγκέντρωση μοτοσικλετιστών στο Ηράκλειο με συμμετοχή φίλων μοτοσικλετιστών, μεγάλων ταξιδευτών από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σκοπός αυτής της συγκέντρωσης μας είναι η πραγματοποίηση εκδρομών σε όλη την Κρήτη που επάνω σε δυο τροχούς θα μας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουμε με ασφάλεια το Ανοιξιάτικο περιβάλλον με τα αρώματα της Κρητικής Γής .Να γευτούμε την κρητική κουζίνα και να προσφέρουμε απλόχερα την Κρητική φιλοξενία σε όλους όσους μας ακολουθήσουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τετραήμερου είναι το ακόλουθο:

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Άφιξη στο Ηράκλειο των φίλων από την πάνω Ελλάδα, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο Καφεδάκι και αναχώρηση για τα Χανιά στις 9:30 από το café Everstστον κόμβο του Γιόφυρο

Η διαδρομή μας θα είναι Ηράκλειο - Ρέθυμνο δια μέσου εθνικής οδού   Από το Ρέθυμνο δια μέσου Αργυρούπολης –Κουρνά –Γεωργιούπολη – Βρύσες – Χανιά άφιξη στις 13:00

Υποδοχή από τους Φίλους μοτοσικλετιστές του GSmotoclub.grτων Χανίων στην Σούδα και καλωσόρισμα με παραδοσιακά χανιώτικα εδέσματα στους τάφους των Βενιζέλων. Αναχώρηση στάση και περιήγηση στην Παλιά πόλη των Χανίων. Ακλουθώντας την παραλιακή διαδρομή προς δυτικά και δια μέσου των οικισμών   Πλατανιά, Πατελάρι, Φουρνέ, Μεσκλά, καταλήγουμε στο ιστορικό μας Θέρισο.Εκεί στην παραδοσιακή ταβέρνα του Λεβεντογιάννη θα γευτούμε μοναδικές γεύσεις της Χανιώτικης κουζίνας. Το βραδάκι επιστροφή στο Ηράκλειο χαλάρωση και αργά το παρεάκι θα διασκεδάσει στο κέντρο του Ηρακλείου.

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η μεγάλη μας συγκέντρωση και καφεδάκι στην πλατεία Ελευθερίας στις 10:00 με συμμετοχή μοτοσικλετιστών από όλη την Κρήτη όλων των τύπων μηχανών με απαραίτητη προϋπόθεση την χρήση κράνους από οδηγό και συνοδηγό. Φωτογράφιση και αναχώρηση στις 12:30 ακολουθώντας την διαδρομή , Πλατεία Ελευθερίας , Μποφόρ, Παραλιακή προς Γιόφυρο ,ΠΑΓΝΗ , Σταυράκια , Πυργού ,Κάτω Ασίτες , Ιερά Μονή Γοργολαϊνη ,Κρουσώνα , Γάζι , Αλμυρό ποταμό , Ροδιά για να πάρουμε μια Ανοιξιάτικη γεύση της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, θα καταλήξουμε στην Ταβέρνα ¨ΤΟ ΡΟΔΙ¨ για να γευτούμε την Ηρακλειώτικη κουζίνα. Θα ακολουθήσει τρικούβερτο μεσημεριανό γλέντι με μουσική από τον djGeorgeμέχρι αργά.

Βραδινή βολτούλα στο κέντρο της πόλης χαλάρωση και φυσικά για όσους αντέχουν υπάρχει και η βραδινή διασκέδαση σε κουτούκι στο κέντρο του Ηρακλείου .

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Συνάντηση στης 9:30 στο café Γρηγόρης στην Λ.Καζαντζίδη και αναχώρηση στις 10:00 για μια ακόμα εκδρομή στο Οροπέδιο Λασιθίου. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι Ηράκλειο, Γούβες, Καλό Χωριό, Καστέλι ,Κασταμονίτσα, Αμαργιανό , Γεράκι ,Μάρθα ,Κερατόκαμπος, Βιάνος, Έμπαρος, Οροπέδιο Λασιθίου και καταλήγουμε στο Ψυχρό για μεσημεριανό στην παραδοσιακή Ταβέρνα του Ταξίαρχου Εκεί θα γνωρίσουμε την γνήσια Κρητική Φιλοξενία από τον Δημήτρη τον Ταξίαρχο και τις απίστευτες γεύσεις των προϊόντων που ο ίδιος παράγει Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Ηράκλειο δια μέσω Αγίου Νικολάου όπου θα καθίσουμε για καφεδάκι .

Το βράδυ θα έχουμε την αναχώρηση των φίλων μας από την Πάτρα για Πειραιά.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Συνάντηση στης 9:30 στο καφέ Everestστο Γιόφυρο και αναχώρηση στις 10:00 για μια ακόμα εκδρομή Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι Ηράκλειο ,Ανώγεια ,οροπέδιο Νίδας επιστροφή στα Ανώγεια , σπήλαιο Ζωνιανών ,Γαράζο, Καθόμαστε για μεσημεριανό στην Ταβέρνα Ταλαία Όρη Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μοναστήρι του Βότσακο από την παλιά εθνική οδό προς Δροσιά (Γενί Γκαβέ) , Δαμάστα , Μάραθος, επιστροφή στο Ηράκλειο.

Το βράδυ η αναχώρηση και των τελευταίων φίλων μας για Πειραιά

Για να μπορέσετε να μας ακολουθήσετε στις παραπάνω διαδρομές και για την αποφυγή ατυχημάτων θα εφαρμοστούν αυστηρά τα ακόλουθα:

Υποχρεωτική η χρήση κράνους από οδηγό και συνοδηγό.

Σε κάθε βόλτα θα υπάρχει αρχηγός και σκούπα, οι οποίοι θα έχουν και την όλη ευθύνη . Λόγω της μεγάλης συμμετοχής που αναμένουμε, θα τηρηθούν αυστηρά όροι και κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς και ασφάλειας, έτσι ώστε όλοι μας να ευχαριστηθούμε ένα όμορφο τετραήμερο.'Όπου κριθεί από τους διοργανωτές σκόπιμο , θα χωριστούμε σε μικρότερα γκρουπ, με διαφορετικούς αρχηγούς για καλύτερο έλεγχο της ομάδας. Αν κάποιοι φίλοι θελήσουν στον ελεύθερο χρόνο να οδηγήσουν λίγο παραπάνω ή να επισκεφτούν και κάποιο άλλο μέρος ή κάποιο άλλο χώρο, θα υπάρχει πάντα κάποιος να τους δώσει οδηγίες ή και να τους συνοδέψει. Απλά να μας το αναφέρουν .

Περισσότερα για το πρόγραμμα του 4ημέρου και δηλώσεις συμμετοχής στο

GSmotoclub .gr /Επίσημες συναντήσεις Εκδηλώσεις /Παγκρήτια Συνάντηση GSmotoclub.

GS τα αρχικά Gelande Strasse (on/off) τύποι μηχανών   Και motoclubόμορφη παρέα μοτοσικλετιστών

Η εγγραφή και η συμμετοχή όσων επιθυμούν στο GSmotoclub.grείναι εντελώς δωρεάν    

Εκ μέρους της διαχειριστικής ομάδας του GSmotoclub.gr

Σαρτζετάκης Ευτύχης

Διαχειριστής

 

Σχετικό θέμα: Ο γύρος της Κρήτης σε 9 ημέρες - Δείτε τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού (vids+pics)


Συντάκτης: Μάνος Καστρινάκης


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.