Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Η χρονιά του Γιάννη. Και έρχονται καλύτερες

Η χρονιά του Γιάννη. Και έρχονται καλύτερες

Αθλητικά | 01/01/2018 - 11:57
Η χρονιά του Γιάννη. Και έρχονται καλύτερες
Το 2017 ήταν μια χρονιά γεμάτη Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το sportfm.gr ξεχωρίζει τις… 17 πιο χαρακτηριστικές στιγμές του μέσα στο έτος που φεύγει.

Εκτόξευση στην ελίτ, καταξίωση μεταξύ των κορυφαίων, καθολική αναγνώριση, δύο χρυσά συμβόλαια, αλλά ταυτόχρονα μία τεράστια απώλεια και σκληρή ως άδικη κριτική για μια απουσία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έζησε πολύ έντονα το 2017 και το sportfm.gr ξεχώρισε τις… 17 πιο χαρακτηριστικές στιγμές του μέσα στο έτος που φεύγει.

Του Χρήστου Ρομπόλη 

1. Όχι απλώς καλός, πλέον καθοριστικός Λένε πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Μάλλον το αντίστοιχο ισχύει και για τη χρονιά και το 2017 φάνηκε πως θα είναι εξαιρετικό για τον Γιάννη από τις πρώτες μέρες του. Στις 4 Ιανουαρίου οι Μπακς επισκέπτονται τη Νέα Υόρκη, οι Νικς μοιάζουν να τους έχουν στριμώξει στα σχοινιά με 104-103 στα 8,6’’ για το τέλος και το κοινό αλαλάζει defence-defence. Η μπάλα ακουμπά στα χέρια του Αντετοκούνμπο που με σουτ εκτός ισορροπίας στην εκπνοή ξεραίνει τους γηπεδούχους και σκορπά τη σιγή. Ένας clutch player μόλις έχει γεννηθεί.


Κίνηση αληθινού Έλληνα Πολλοί ακόμη και σήμερα αμφισβητούν την… ελληνικότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Λίγο μετά τον προσωπικό του θρίαμβο στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» εκείνος έδωσε την καλύτερη απάντηση. Όταν του ζητήθηκε να βάλει αυτόγραφο πάνω στην ελληνική σημαία, εκείνος ξεκαθάρισε πως το εθνικό σύμβολο είναι ιερό.


2. Giannis Antetokounmpo #NBA vote Μπορεί το παραπάνω hashtag να έγινε κάτι σαν… ανέκδοτο, αλλά αυτό που κατάφερε ο Γιάννης μόνο αστείο δεν είναι και μόνο στην ελληνική «εκστρατεία» για να σταλεί στο All Star Game δεν οφείλεται. Στις 19 Ιανουαρίου επελέγη στην πρώτη πεντάδα της Ανατολής (πρώτος starter των Μπακς από το 1986) κι έγινε ο νεότερος μη Αμερικανός της ιστορίας που είναι βασικός. Κι όχι απλώς… ψηφίζεται, αφού συγκέντρωσε 1.604.463 προτιμήσεις και ήταν τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους πρωταθλητές Λεμπρόν και Ίρβινγκ. «Θα είχα άλλο ένα εκατομμύριο ψήφους αν ο κόσμος ήξερε πώς να γράφει σωστά το όνομά μου», σχολίασε με πλατύ χαμόγελο. 

3. Ακόμη και στις ήττες ξεχωρίζει Οι Μπακς έφυγαν ηττημένοι από το Λος Άντζελες (122-114), αλλά ο Γιάννης σίγουρα δεν ήταν χαμένος. Στις 10 Φεβρουαρίου έκανε νέο ρεκόρ καριέρας με 41 πόντου κόντρα στους Λέικερς. Κι αυτό δεν κράτησε πολύ…



4. Έλαμψε μέσα στα αστέρια Σιγά που θα αρκείτο απλώς στη συμμετοχή… Ο Γιάννης δεν έδειχνε καθόλου starstruck στο All Star Game. Απόλαυσε τη συμμετοχή σαν παιδί στο λούνα παρκ, αλλά ταυτόχρονα έλαμψε ανάμεσα στους κορυφαίους με 30 πόντους. Κι αν η Ανατολή δεν είχε χάσει από τη Δύση (192-182) δεν θα έχανε το βραβείο του MVP.



5. Και Mr Μάρτιος Δείγμα ενός σπουδαίου παίκτη είναι η συνέπεια. Κι ο Γιάννης δεν κάνει σποραδικά καλές εμφανίσεις. Ο Μάρτιος ήταν ο δικός του μήνας, καθώς αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στην Ανατολή οδηγώντας τους Μπακς σε 14 νίκες σε 18 ματς κι ολοταχώς στα play offs έχοντας 22,4 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ, 1,7 τάπες και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.


6. Παράσημα και βραβεία κάθε μέρα Ο Γιάννης ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο όντας πρώτος παίκτης των Μπακς σε πόντους (22,9), ριμπάουντ (8,7), ασίστ (5,4), κλεψίματα (1,6) και τάπες (1,9), κάτι που έχουν πετύχει μόνο άλλοι τέσσερις παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ (Ντέιβ Κόουενς, Σκότι Πίπεν, Κέβιν Γκαρνέτ και Λεμπρόν Τζέιμς). Παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά που τερματίζει στο Top 20 του πρωταθλήματος στις πέντε αυτές στατιστικές κατηγορίες. Μοιραία, λοιπόν, επελέγη στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ και κέρδισε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη.


7. Πάλευε μόνος του… Οι Μπακς προηγήθηκαν 2-1, αλλά οι πληρέστεροι Ράπτορς πήραν τα τρία επόμενα ματς και επικράτησαν στη μάχη τους στον πρώτο γύρο των play offs. Ο Γιάννης πάλευε σχεδόν μοναχός του έχοντας 24,8 πόντους, 9,5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2,2 κλεψίματα και 1,7 τάπες σε 40,5 λεπτά ανά αγώνα στη σειρά.


8. Δυο μεγάλες γιορτές του μπάσκετ Την ώρα που άλλοι έκαναν διακοπές, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέα με τον αδερφό του, Θανάση, και μία εξαιρετική ομάδα ανθρώπων εργάζονταν για το μπάσκετ. Τα δύο Antetokounbros, σε Αλεξάνδρειο και ΟΑΚΑ, συνδύασαν τη χαρά του παιχνιδιού με παρουσία θρύλων του μπάσκετ (όπως τα μέλη της Εθνικής του 2005) γεμίζοντας τα δύο γήπεδα με οικογένειες, 

παιδιά και αγνούς φίλους αυτού που πρέπει να είναι το μπάσκετ: χαρά και παιχνίδι. 9. Συγκίνησε στη «Στέγη» με τα δάκρυά του Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν για τη διαδρομή τους από τη φτώχεια στην κορυφή σε μια εξαιρετική εκδήλωση στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών». Αμφότεροι λύγισαν όταν άκουσαν τη μητέρα τους να τραγουδά το «Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι», με το οποίο τους μεγάλωσε.


10. Με πόνο ψυχής εκτός Εθνικής και στο επίκεντρο της κριτικής Η Εθνική αρχίζει με πολλά όνειρα την προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Η ενόχληση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο γόνατο εξελίσσεται σε μείζον ζήτημα, καθώς οι Μπακς πιέζουν ασφυκτικά για να μην αγωνιστεί και να ξεκουραστεί «πατώντας» στο τετραετές συμβόλαιο 100 εκατ. δολαρίων που τίθεται σε ισχύ. Ο ίδιος ανακοινώνει τα κακά μαντάτα μέσω Instagram στις 19 Αυγούστου. «Πέρυσι είχα την επιλογή να "παγώσω" την συμφωνία για το νέο μου συμβόλαιο. Φέτος δεν έχω επιλογή. Είμαι τραυματίας, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και πρέπει να γίνω καλά», έγραψε αντιμετωπίζοντας για αρκετές ημέρες σκληρή κριτική, με κάποιους να φτάνουν στα άκρα και να τον αποκαλούν προδότη.


11. Έχασε το στήριγμά του Το δέσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του είναι γνωστό. Ο μεγαλύτερος κρίκος της αλυσίδας έσπασε βίαια και απότομα στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν ο πατέρας του, Τσαρλς, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, μόλις στα 54 του χρόνια. Συντετριμμένος ο σταρ των Μπακς απέχει για λίγες μέρες από την προετοιμασία της ομάδας του, καθώς είδε τον άνθρωπο που πάλεψε σκληρά για την επιβίωση των παιδιών του να «σβήνει» και να μην απολαμβάνει όσο θα του άξιζε όσα κατάφεραν τα παιδιά του. Ο Γιάννης αποφασίζει στο εξής να του αφιερώνει κάθε στιγμή του στο παρκέ. Και είναι βέβαιο πως ο πάντα χαμογελαστός Τσαρλς θα καμαρώνει από κει ψηλά. 12. Γίνεται ακόμη καλύτερος; Γίνεται! Συνεχίζοντας να τρυπά το ταβάνι του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε στην άκρη το πένθος του και μπήκε φουριόζος στη νέα σεζόν του ΝΒΑ. Έκανε ρεκόρ καριέρας με 44 πόντους στο 113-110 επί των Μπλέιζερς στις 21 Οκτωβρίου και στα πέντε πρώτα ματς της περιόδου είχε 175 πόντους, 53 ριμπάουντ και 28 ασίστ, αριθμούς που δεν κατέγραψε ποτέ και κανένας στην ιστορία.


13. Μια κερκίδα για πάρτη του Μετά τις ήττες ο Γιάννης είναι απαρηγόρητος, ακόμη κι αν έχει 40 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 τάπες και 3 ασίστ, όπως στο 124-119 από τους Καβαλίερς στις 7 Νοεμβρίου. Κι όμως το πρόσωπό του φωτίστηκε από ένα πλατύ χαμόγελο, όταν αντίκρισε μια τεράστια ελληνική κερκίδα από την ομογένεια του Κλίβελαντ που τον αποθέωσε και τραγούδησε μαζί του τον εθνικό ύμνο.


14. Super deal με Nike Με τις αθλητικές εταιρείες να κάνουν ουρά και να απλώνουν εκατομμύρια στα πόδια του για να διαφημίσει τα προϊόντα τους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πιστοποίησε το status του ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ. Τελικά η επιλογή του ήταν η Nike, σε ένα πολυετές deal που κατά πληροφορίες θα του αποφέρει διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο. Συν τοις άλλοις, μέσα στον επόμενο ενάμιση χρόνο θα παρουσιαστεί και το νέο παπούτσι που θα φέρει την υπογραφή και το όνομά του.

Family. Loyalty. Legacy. Excited to announce my long-term partnership with @NikeBasketball #FamilyOverEverything #Antetokoumbros #OnAMission @thanasis_ante43 @kostas__ante13 @alex_ante29 @francisadetokunbo

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on Nov 7, 2017 at 9:28am PST

15. Το επεισόδιο με τον βοηθό προπονητή Όλοι έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίζει τον βοηθό προπονητή των Μπακς, Σον Σουίνι, σε ένα τάιμ άουτ στον αγώνα με τους Τζαζ. «Πάντα τσακώνεσαι με τα αδέρφια σου. Είναι κάτι σύνηθες, εγώ και ο Σουίνι είμαστε πολύ δεμένοι και πάντα μιλάμε με ειλικρίνεια ο ένας στον άλλο. Έχει συμβεί και άλλες φορές μεταξύ μας αλλά αυτή τη φορά το έπιασε η κάμερα. Είμαστε μια χαρά, έτσι συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλο. Τσακωνόμαστε, ανταλλάσσουμε κουβέντες αλλά στο τέλος της ημέρας και οι δύο θέλουμε τη νίκη», είπε για το συμβάν ο 23χρονος άσος.

16. Αφιερωμένο στον πατέρα του Οι Μπακς τα βάζουν με το «θηρίο» και κερδίζουν. Το 119-116 επί των Καβαλίερς στις 19 Δεκεμβρίου φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Αντετοκούνμπο, καθώς πέρα από 27 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ έχει και το καθοριστικό κλέψιμο στον Λεμπρόν Τζέιμς και αμέσως μετά γκολ-φάουλ που κρίνει το ματς. «Το κάνω για τον πατέρα μου, το κάνω για την οικογένειά μου, το κάνω για την ομάδα μου, το κάνω για το Μιλγουόκι», γράφει λίγο μετά στο Instagram.

17. Φινάλε όπως και αρχή… To 2017 έκλεισε για τον Γιάννη όπως ακριβώς άνοιξε. Με ένα μεγάλο καλάθι νίκης σε εκτός έδρας αγώνα. Μικρή σημασία έχει ότι πάτησε εκτός λίγο πριν απογειωθεί πάνω από τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και χαρίσει στους Μπακς τη νίκη επί των Θάντερ στην Οκλαχόμα.


Πηγή sport-fm.gr

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Αθλητικά

Δύο αθλητές - γιατροί του ΟΦΗ φύλακες άγγελοι για 70χρονο…

Ο σέντερ Λεωνίδας Μπουμπάρης και η ποδοσφαιρίστρια Δήμητρα Κατερίνη που συνταξίδευαν με τις αποστολές τους έσωσαν τη ζωή ηλικιωμένου…

Ο νεαρός πολίστας σκοτώθηκε όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο…

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον τραγικό θάνατο του τερματοφύλακα του ΝΟΧίου

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι θυσίες, οι δυσκολίες και οι κρίσιμες…

Καθώς η εποχή των ‘Big 4’ πλησιάζει στο τέλος της, ο Τσιτσιπάς - που βρίσκεται σήμερα στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης- ηγείται μιας ομάδας νεαρών παικτών που φαίνονται…

Σας παρουσιάζουμε τον μικρό αδελφό του Στέφανου Τσιτσιπά...

Συναντήσαμε τον 13χρονο Παύλο Τσιτσιπά και αυτός μας μίλησε για τα όνειρά του και βέβαια τον σπουδαίο αδελφό του Στέφανο...

Σοκ στον ΟΦΗ, υποβιβασμό αποφάσισε πρωτόδικα η Επιτροπή…

"Βγήκε" η ποινή για την υπόθεση που αφορά το ματς με τον Αιγινιακό στη Football League

Βρέθηκε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα…

Δεν έχουν βρεθεί ακόμη οι δύο επιβαίνοντες

Πανέτοιμος για ένα ακόμη έπος ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Κόντρα στον τεράστιο Ναδάλ στις 10:30 το πρωί ο ημιτελικός του αυστραλιανού OPEN

Άθλος του Στέφανου Τσιτσιπά, απέκλεισε τον Φέντερερ, δόξασε…

Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε το είδωλό του και προκρίθηκε στους "8" του Aυστραλιανού OPEN...

Βίντεο από την άγρια επίθεση στον διεθνή διαιτητή Τζήλο

Σοκάρουν οι κραυγές από τον διεθνή ρέφερι

Κλήση για την Εθνική Παίδων σε Κουλιεράκη

Ένα Χανιωτάκι είναι ανάμεσα στους "εκλεκτούς" του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Κεχαγιά για την Εθνική Παίδων.

Στην τριάδα των κορυφαίων της Ευρώπης η Στεφανίδη

Το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας της Ευρώπης θα διεκδικήσει η Κατερίνα Στεφανίδη που βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου.

Μεγάλο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ να υποδέχεται…

Για περισσότερους από 40 μήνες οι φίλοι του ΟΦΗ περίμεναν αυτή την στιγμή: Την επάνοδο της ομάδας στην Super League, έχοντας αφήσει πίσω της τις περιπέτειες των χαμηλότερων…

Πέρασαν 15 χρόνια χωρίς τον Μανούσο Ζαχαριουδάκη

Μπορεί κανείς μας να μην το πίστεψε, ωστόσο πέρασαν κιόλας 15 ολόκληρα χρόνια.

Χωρίς Μιχόγεβιτς ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο στόπερ του ΟΦΗ κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Βοσνίας και δεν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Επιτυχίες των αθλητών του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου…

Με επιτυχίες επέστρεψαν οι αθλητές του ΝΟΓΚ απο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Laser 4.7 που διεξάχθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Το δείπνο γνωριμίας και οι πρώτες εξετάσεις

Σε… ρυθμούς νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς μπήκε ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός, που την Τετάρτη 1 Αυγούστου έχει προγραμματίσει την πρώτη του προπόνηση.

Μαζεύει χρήματα για τους πληγέντες ο ΑΣ Κρήτες

Την ανθρώπινη πλευρά του δείχνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό "Κρήτες", με τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Χανιώτικες παρουσίες στην Εθν. Νεανίδων για το Παγκόσμιο

Τρεις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων/Εφήβων, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην κορυφή του κόσμου η Γαλλία, 4-2 την Κροατία σ’ έναν…

Το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της πανηγύρισε η Γαλλία η οποία επικράτησε της Κροατίας με το εντυπωσιακό 4-2 στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας και έστειλε…

Ντύνεται στα πράσινα ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός του διεθνούς φόργουορντ θα είναι ο Παναθηναϊκός!

Δυνατό «λίφτινγκ» στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ

Καθοριστικές παρεμβάσεις έγιναν στους χώρους του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, όπου προπονείται ο ΟΦΗ, ενόψει της επιστροφής του συλλόγου στη Superleague.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελευταία ημερίδα για…

Νέα όρια ,οπεν και κατηγοριών ,ατομικό ρεκόρ ήταν τα αποτελέσματα απο την προσπάθεια των κολυμβητών μας!!

Στο ΟΑΚΑ θα γίνουν οι Παν/οι αγώνες masters στους οποίους η…

Στις 25-26-27 /05/18 θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ οι Παν/οι αγωνες masters στους οποίους η Α.Α.ΩΡΙΩΝΑ ειναι στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει με 7 αθλητές-masters που αγαπούν το άθλημα…

Σκηνές σοκ στην Αμαλιάδα στο παιχνίδι του Ηροδότου (φωτο)

Ο Ηρόδοτος καταγγέλει ότι οι παίκτες δέχτηκαν φονική επίθεση στα αποδυτήρια του γηπέδου, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αφιέρωσε και στην Κρήτη το Ευρωπαϊκό…

Αν μη τι άλλο, ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν είναι απλά ένας κρίκος στην αλυσίδα της μπασκετικής ΑΕΚ!

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Ο 49χρονος μετά το ματς με την Ξάνθη τόνισε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, ευχαρίστησε…

ΑΣΗΜΕΝΙΑ Η ΤΡΟΧΑΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟ

Στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκο γράφτηκε χρυσή σελίδα για τα Δελφίνια Ηρακλείου αφού η Μαρία Τροχαλάκη κατέκτησε τη 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα…

Λεβέντικη… νίκη ο ΝΟΧ και προβάδισμα παραμονής

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά του Λεβεντάκη, που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι του Μπργκούλιαν, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES πήρε και το δεύτερο ματς των…

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες προαγωνιστικών…

Η συμμετοχη ηταν μεγαλη απο ολη την Κρητη ,με πανω απο 500 παιδια 9 ως 12 ετων,και οι αθλητες μας ξεχωρισαν με τις επιδοσεις τους.

«Έφυγε» ο Κώστας Γιαννακόπουλος, πένθος στον Παναθηναϊκό…

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια Γιαννακόπουλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Θανάση και του Παύλου, Κώστας Γιαννακόπουλος.

O Ηρακλειώτης φυσιοθεραπευτής που διαπρέπει στον Παναθηναϊκό

Από το 2014 και όταν τελείωσε τις σπουδές του, ο Μάνος Κασαπάκης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό

"Δεν πείστηκε κανένας από τις αποκαλύψεις"

Για «πολύ θόρυβο χωρίς ουσία και αποκαλύψεις που δεν έπεισαν κανέναν» κάνουν λόγο στον ΟΦΗ σχετικά με την χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Για πρώτη φορά στον 3ο Μαραθώνιο Κρήτης - για πρώτη φορά…

Τι ανέφερε ο νικητής ενώ για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ηρακλειώτης Μανόλης Σηφάκης.

ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ…

Με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πάλης Γυναικών Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων σε οργανωμένο αθλητικό κέντρο στο Λουτράκι.

«Κλείδωσε» την άνοδο με διπλό στην Πάτρα ο ΟΦΗ, φουλάρει…

Η ομάδα του Ηρακλείου μετέτρεψε σε… περίπατο το ντέρμπι και νίκησε 0-3 παρουσία 500 φιλάθλων του στην Αγυιά.

Χρυσό για την Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ήταν πρώτη στο το σπορ πιστόλι 25μ, στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού

Το παιχνίδι της χρονιάς στη Νέα Αλικαρνασσό

Ο Ηρόδοτος υποδέχεται το Αιγάλεω στη Νέα Αλικαρνασσό σήμερα στις 15:00 και αναμένεται μια δυνατή μονομαχία που θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο του πρωταθλητή.

Σε «Αντώνης Φώτσης» μετονομάζεται το κλειστό στα Ιλίσια

Την απόφαση να μετονομάσει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Ιλισίων σε «Αντώνης Φώτσης» έλαβε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου.

Σοβαρό τροχαίο για ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ!

Εν ώρα εργασίας ο Νίκος Στρατηγάκης τράκαρε με το μηχανάκι και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΠΑΓΝΗ

Κορυφαίο! Δείτε τι ντύθηκε ο Αντώνης Τσαπατάκης

Μαθήματα ζωής παρέδωσε και πάλι ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.

Οι «μικροί ήρωες» του ΟΦΗ κατατρόπωσαν τον Καραϊσκάκη!…

ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ «ΤΑΡΙΦΑ» ΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ», ΜΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΔΟΥ

Παγκόσμιο ρεκόρ έκανε η "χρυσή" Εθνική νέων του Ηρακλείου

Η FIBA έκανε τον απολογισμό των digital highlights της για το 2017 και περίοπτη θέση σε αυτά έχει ο τελικός του EuroBasket U20 μεταξύ της Εθνικής Ελλάδας του Ισραήλ.

Παίρνει Ζοσέ Κοέλιο ο ΟΦΗ! (video)

Και το όνομα αυτού… Ζοσέ Κοέλιο! Ο 27χρονος Πορτογάλος είναι ο «εκλεκτός» του Νίκου Παπαδόπουλου για τη θέση του επιτελικού μέσου στον ΟΦΗ, με τον παίκτη να ταξιδεύει,…

Στον Πλατανιά ο Χατζηνικολάου

Ο 52χρονος προπονητής αναμένεται να είναι ο τρίτος την εφετινή σεζόν που θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας των Χανίων

Τα δοκάρια σταμάτησαν τον ΟΦΗ στη Λάρισα-Αδικη ήττα με…

Η μπάλα τιμώρησε τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ! Τρείς φορές (Ποτουρίδης, Μάνος, Ντίνας) στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας και σα να μην έφτανε αυτό,…

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Θανάσης Τοπούζης: "Τιμή μου"

Ο Θανάσης Τοπούζης είναι η πέμπτη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Οι 5 μεταγραφές του ΟΦΗ στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου…

Στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκονται τα 5 δελτία των νέων μεταγραφών (Μαχαίρας, Ντίνας, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Τοπούζης) και οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση…

«Γυάλισε» στους… κατασκόπους του «Καραϊσκάκη» ο Γαλανόπουλος

Θραύση στους σκάουτ ευρωπαϊκών ομάδων που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη» για το ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έκανε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.