Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν άρθρα

Προηγούμενες ειδήσεις

Δύο αθλητές - γιατροί του ΟΦΗ φύλακες άγγελοι για 70χρονο…

Ο σέντερ Λεωνίδας Μπουμπάρης και η ποδοσφαιρίστρια Δήμητρα Κατερίνη που συνταξίδευαν με τις αποστολές τους έσωσαν τη ζωή ηλικιωμένου…

Χωρίς Μιχόγεβιτς ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο στόπερ του ΟΦΗ κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Βοσνίας και δεν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Δυνατό «λίφτινγκ» στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ

Καθοριστικές παρεμβάσεις έγιναν στους χώρους του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, όπου προπονείται ο ΟΦΗ, ενόψει της επιστροφής του συλλόγου στη Superleague.

Γιορτάζει το Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε η Λότζια για την επιτυχία…

Την εντολή να φωταγωγηθεί η Λότζια προς τιμήν της ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ που εξασφάλισε την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα, έδωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο ΟΦΗ γύρισε εκεί που ανήκει!

Ο ΟΦΗ κέρδισε και στην Καλαμαριά και πήγε εκεί που τον καμαρώνουν οι χιλιάδες οπαδοί του στην Κρήτη, την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

"Δεν πείστηκε κανένας από τις αποκαλύψεις"

Για «πολύ θόρυβο χωρίς ουσία και αποκαλύψεις που δεν έπεισαν κανέναν» κάνουν λόγο στον ΟΦΗ σχετικά με την χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Ηράκλειο: Περιπέτεια για άνδρα στο γήπεδο

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο ΕΚΑΒ για έναν άνδρα στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" όπου διεξάγεται ο αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη.

«Κλείδωσε» την άνοδο με διπλό στην Πάτρα ο ΟΦΗ, φουλάρει…

Η ομάδα του Ηρακλείου μετέτρεψε σε… περίπατο το ντέρμπι και νίκησε 0-3 παρουσία 500 φιλάθλων του στην Αγυιά.

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή Περογαμβράκη

Θετικά μηνύματα από τη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ για τους Ποτουρίδη και Λεάλ

Ολοκληρωθηκε με επιτυχία η τελευταια ημεριδα για τον ΩΡΙΩΝΑ…

Με επιτυχια ολοκληρωθηκε για τον ΩΡΙΩΝΑ η τελευταια ημεριδα ,πριν τους Χειμερινους αγωνες

"4X4" και πρόκριση για τους Έφηβους του ΝΟΧ

Την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος εξασφάλισε η ομάδα Εφήβων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που πέτυχε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στα Χανιά.

Άρωμα Αποκριάς στις εξέδρες του ''Γεντί Κουλέ''-Εικόνες

Ενα όμορφο στιγμιότυπο από το γήπεδο του ΟΦΗ

Οι «μικροί ήρωες» του ΟΦΗ κατατρόπωσαν τον Καραϊσκάκη!…

ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ «ΤΑΡΙΦΑ» ΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ», ΜΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΔΟΥ

Παίρνει Ζοσέ Κοέλιο ο ΟΦΗ! (video)

Και το όνομα αυτού… Ζοσέ Κοέλιο! Ο 27χρονος Πορτογάλος είναι ο «εκλεκτός» του Νίκου Παπαδόπουλου για τη θέση του επιτελικού μέσου στον ΟΦΗ, με τον παίκτη να ταξιδεύει,…

Τα δοκάρια σταμάτησαν τον ΟΦΗ στη Λάρισα-Αδικη ήττα με…

Η μπάλα τιμώρησε τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ! Τρείς φορές (Ποτουρίδης, Μάνος, Ντίνας) στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας και σα να μην έφτανε αυτό,…

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Θανάσης Τοπούζης: "Τιμή μου"

Ο Θανάσης Τοπούζης είναι η πέμπτη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Οι 5 μεταγραφές του ΟΦΗ στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου…

Στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκονται τα 5 δελτία των νέων μεταγραφών (Μαχαίρας, Ντίνας, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Τοπούζης) και οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση…

Γιώργος Στρέζος: "Η ομάδα έχει συσπειρωθεί, έχουμε τις…

«Η ομάδα έχει συσπειρωθεί πολύ και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο» δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Γιώργος Στρέζος, σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA.…

Με τη Σπάρτη το Σάββατο η Κ19 του ΟΦΗ

Με τη Σπάρτη αγωνίζεται το Σάββατο (27/1, 12μμ) η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα Νέων. Το παιχνίδι θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Προπόνηση με δυνατή βροχή και κρύο

Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες έγινε η προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη (24/1) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μεγάλη συσπείρωση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925-Στήριξη…

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίξουν σε όλα τα επίπεδα την προσπάθεια της ομάδας, οικονομικά και ηθικά, προκειμένου, να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες και η ομάδα να μπορέσει…

Μεγάλη συσπείρωση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925-Στήριξη…

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίξουν σε όλα τα επίπεδα την προσπάθεια της ομάδας, οικονομικά και ηθικά, προκειμένου, να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες και η ομάδα να μπορέσει…

Ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του ΟΦΗ

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, οι παίκτες του ΟΦΗ, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τη Δευτέρα (22/1), καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος,…

Παίκτης του ΟΦΗ και ο Νίκος Βαφέας: «Ομάδα-οικογένεια…

Μια ακόμη προσθήκη για τον ΟΦΗ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Βαφέας, θα ενισχύσει μέχρι το καλοκαίρι την ομάδα μας. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το νεαρό κεντρικό αμυντικό…

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Θανάσης Ντίνας: "Ανυπομονώ να παίξω…

Στη δεύτερη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, προχώρησε ο ΟΦΗ.

Ανέστης Nάστος: "Είμαι υπερήφανος, που είμαι μέλος αυτής…

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Ανέστης Νάστος, ανέφερε στη συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Πόντου (3-1) στο Γεντί Κουλέ:

Καλαιτζίδης: "Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει αυτό που διεκδικεί"…

Ο προπονητής της ομάδας του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαιτζίδης, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (3-1):

Παπαδόπουλος: «Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Πόντου (3-1) στο Γεντί Κουλέ:

Ψυχάρες οι παίκτες του ΟΦΗ, πετυχαν μια ακόμη νίκη...μαγκιάς!…

Τα παλικάρια του ΟΦΗ, σε μια ακόμη νίκη-μαγκιάς, γνώρισαν την αποθέωση από 5 χιλιάδες φιλάθλους στο Γεντί Κουλέ.

Αγγελος Διγκόζης: "Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ"

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας Aγγελος Διγκόζης, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (3-0) στο Γεντί Κουλέ:

Δημήτρης Μάνος: «Ο Θεός μου στέλνει τα γκολ»

Ο επιθετικός του ΟΦΗ Δημήτρης Μάνος, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, μετά το 3-0 του ΟΦΗ επί της Δόξας Δράμας στο Γεντί Κουλέ:

Παπαδόπουλος: «Οι παίκτες μου γράφουν ιστορία, ευχαριστώ…

Ο προπονητής του ΟΦΗ Nίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε τα παρακάτω στη συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Δόξας Δράμας με 3-0:

Μεγάλη βραδιά για τον ΟΦΗ, σπουδαία νίκη, με γκολ για...όσκαρ…

Τα παλικάρια του ΟΦΗ μετέτρεψαν σε …περίπατο το ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας στο Γεντί Κουλέ και με το «καθαρό» 3-0 δεν άφησαν σε καμία περίπτωση, στον αντίπαλο να επλίζει…

Η σκέψη του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας

Με προπόνηση που έγινε την Κυριακή (14/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της Τετάρτης (17/1, 5μμ) με…

Παπαδόπουλος: «20 μικροί ήρωες οι παίκτες μου»

O προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ στο Αίγιο, με τον Παναιγιάλειο (0-2):

Κοντογιάννης: «Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Γιώργος Κοντογιάννης, εκπροσώπησε τους παίκτες του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη της ομάδας μας στο Αίγιο (0-2).

Άλωσε και το Αίγιο ο ΟΦΗ που κέρδισε με 2-0

Με μια ακόμα θετική εκτός έδρας εμφάνιση, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε 2-0 του Παναιγιάλειου και διατηρήθηκε κοντά στις κορυφαίες θέσεις της Football League. Ισοφάρισε στο φινάλε η Δόξα…

«Ευγένιος Γκέραρντ» θα ονομάζεται το παιδικό πρωτάθλημα…

Την απόφαση να τιμήσει τη μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ, δίνοντας το όνομα του στο Παιδικό Πρωτάθλημα, πήρε η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Με 7μελη διοίκηση Πρωτοδικείου συνεχίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925- Ποιοι…

Με μια 7μελη διοίκηση Πρωτοδικείου θα συνεχίσει την πορεία της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ο ΟΦΗ στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι…

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (10/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/1, 3μμ)…

Ο Μύρων Σηφάκης αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού

Μετά από συζήτηση που είχε ο Φώτης Τσάλος με τον Μύρωνα Σηφάκη, συμφωνήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας να αναλάβει τη θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Παπαδόπουλος: «Βασανιστικό για όλους μας αυτό που γίνεται»

Ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του που περνάνε καθημερινά πάρα πολλά, δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο.

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι του Κύπελλο Ελλάδος ο…

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, κάνοντας και φέτος μια αξιοπρεπή παρουσία, φτάνοντας μέχρι τους 16 της διοργάνωσης.

Επιστολή του Αντώνη Καράτζη για τον ΟΦΗ

Την παρακάτω επιστολή έστειλε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Καράτζης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΟΦΗ:

Χωρίς Σιώπη με ΟΦΗ ο Πανιώνιος

Δίχως τον Μανώλη Σιώπη ο οποίος έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο ο Πανιώνιος για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της φάσης των…

«Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα»

Ο προπονητής του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού Γιώργος Πετράκης, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (3-0) στο Γεντί Κουλέ:

Επιστολή- κραυγή αγωνίας απο 6 φίλους του ΟΦΗ

Με επιστολή που έστειλαν στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ofi1925.gr, την οποία υπογράφουν 6 γνωστοί φίλοι της ομάδας, απευθύνουν έκκληση, σε μετόχους και κάθε φίλο της ομάδας,…

Τίποτα δεν καταλαβαίνει ο ΟΦΗ- «Πάτησε» τον Κισσαμικό

Παρόλο που δεν ξέρει τι ξημερώνει και κατέβηκε με 16 παίκτες όλους κι όλους, η συγκινητική ομάδα του Παπαδόπουλου καθάρισε με χατ-τρικ του Μάνου τον ΑΟΧ Κισσαμικό (3-0).

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Χρονολόγιο

Ψάξε στη μηχανή του χρόνου ειδήσεις ΟΦΗ όπως τις κατέγραψε το CretePlus.gr.

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.