Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Χριστούγεννα στο Ενυδρείο Κρήτης με τον υποβρύχιο Άγιο Βασίλη! (pics+vid)

Χριστούγεννα στο Ενυδρείο Κρήτης με τον υποβρύχιο Άγιο Βασίλη! (pics+vid)

Χριστούγεννα στο Ενυδρείο Κρήτης με τον υποβρύχιο Άγιο Βασίλη! (pics+vid)
Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Οι βιτρίνες των καταστημάτων στολίζονται γιορτινά, οι δρόμοι γεμίζουν φώτα και κίνηση, χαρούμενες φωνές, χριστουγεννιάτικα δέντρα υπάρχουν παντού, Άγιοι Βασίληδες υπόσχονται να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των παιδιών φέρνοντάς τους τα δώρα που επιθυμούν.

Υπάρχουν όμως και οι άλλοι Άγιοι Βασίληδες, αυτοί που απλά σκορπίζουν χαρά και σχηματίζουν φωτεινά χαμόγελα στα πρόσωπα των λιλιπούτιων θαυμαστών τους. Και πιστέψτε με η αξία αυτού του χαμόγελου είναι ανεκτίμητη. Ένας τέτοιος Άγιος Βασίλης έρχεται κάθε μέρα και συναντά τους μικρούς του φίλους και στο Ηράκλειο. Δεν έρχεται με το έλκηθρό του μέσα από τις καμινάδες των σπιτιών αλλά φορά τις μπουκάλες του, βουτά στο νερό και ταΐζει τα ψάρια….


Φυσικά όπως καταλάβατε μιλάμε για τον Άγιο Βασίλη του «Cretaquarium θαλασσόκοσμος ».

Εδώ και έντεκα μέρες, από τις 12 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ενυδρείου για τους μικρούς του φίλους με μελωδικά Χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά ακούσματα, εντυπωσιακά  χορευτικά, όμορφες παραστάσεις, φαντασμαγορικά μαγικά, μοναδικές ξεναγήσεις, διασκεδαστικά και επιμορφωτικά παιχνίδια, εορταστικές κατασκευές.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι πολλές όπως δήλωσε στο Creteplus.gr ο Μιχάλης Φουργιαλάκης, από το τμήμα εκπαίδευσης του Ενυδρείου. «Και φέτος το Ενυδρείο Κρήτης, όπως κάθε χρόνο, επιφυλάσσει στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Το Ενυδρείο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των εορταστικών εκδηλώσεων του Ηρακλείου και φέτος έχει πολλά δρώμενα για παιδιά και για μεγάλους.

Ενδεικτικά θα αναφέρω το μάγο Ζάκρι που θα παρουσιάσει ένα παιδικό πρόγραμμα, την ομάδα χορού «Φυσαλίδα» με ένα πολύ όμορφο χορευτικό δρώμενο μέσα στο Ενυδρείο. Θα έχουμε μαζί μας το κουκλοθέατρο κου – κλο που πέρυσι μας είχε χαρίσει τον «Ψαροτρομάρα», φέτος θα μας παρουσιάσει την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, αλλά και τους killing  - the – fly από τα Χανιά που θα ψάξουν να βρουν την τέλεια συνταγή», δήλωσε ο κ. Φουργιαλάκης.

Σχεδόν καθημερινά το ενυδρείο επισκέπτονται γονείς με τα παιδιά τους αλλά και σχολεία που τραγουδούν τα κάλαντα αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γεμίζοντας τους διαδρόμους με χαρούμενες φωνές.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Ενυδρείου www.cretaquarium.gr.

Συντάκτης: Ελένη Παπαδογεωργάκη 

 


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Χριστούγεννα στο Ηράκλειο Κρήτης

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.