Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Τσίπρας και Γεννηματά πριν τις εκλογές στην Κρήτη  (pics)

Τσίπρας και Γεννηματά πριν τις εκλογές στην Κρήτη (pics)

Τσίπρας και Γεννηματά πριν τις εκλογές στην Κρήτη (pics)
Λίγο πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη οι πολιτικοί αρχηγοί επιλέγουν την Κρήτη για τις τελευταίες ομιλίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στο Ηράκλειο στις 17 Σεπτεμβρίου.

Θα είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί το νησί μετά από την περιοδεία που ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη Τρίτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην περιοδεία του επισκέφτηκε την πόλη των  Χανίων, του Ρεθύμνου και των Ανωγείων όπου μίλησε στην πλατεία Αρμί.

Έρχεται η Φώφη στην Κρήτη



Σύμφωνα με πληροφορίες του Creteplus.gr προεκλογική περιοδος χωρίς Κρήτη δε γίνεται για το ΠΑΣΟΚ. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά αναμένεται να επισκεφτεί το νησί, τη ντελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου, στην κορύφωση του αγώνα.

 Σύνθημα της ίδιας και της παράταξης είναι η δημιουργία μιας -οσο το δυνατόν- ευρύτερης κυβέρνησης, με Εθνική Συνεργασία και Εθνική Συνεννόηση.

Όπως τονίζεται επισης από το ΠΑΣΟΚ πρέπει να υπάρξει στο άμεσο μέλλον επαναδιαπραγμάτευση αρκετών βασικών ζητημάτων και σοβαρή δουλειά.

Στις 15 Σεπτέμβρη στο Ηράκλειο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει στην πλατεία Λιονταριών.

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου θα κορυφωθεί με την κεντρική πολιτική συγκέντρωση, με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα, Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ, την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη, 8:30μμ στην πλ. Λιονταριών.

Στα Χανιά ο Σταύρος Θεοδωράκης την ερχόμενη Δευτέρα-Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες από τον τοπικό κομματικό μηχανισμό του Ποταμιού προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτούν τον πρόεδρο του κόμματος, τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης έρχεται στα Χανιά, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση. Με το σύνθημα "Στην Κρήτη μπορούμε" ο κ. Θεοδωράκης κατεβαίνει στον τόπο καταγωγής του στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κήπο στις 8 μ.μ.

Όπως έγινε γνωστό, το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψής του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες

Συζήτηση μέσω Facebook

Εντωμεταξύ συζήτηση μέσω Facebook oργανώνει σημερα στις 21.00 το Ποτάμι, με τον κ. Θεοδωράκη να απαντά σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις του κοινού.  Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρίσκεται για μία ώρα μπροστά από τον υπολογιστή του και θα απαντά σε πραγματικό χρόνο στα ερωτήματα που θα του θέτει ο κόσμος στη σελίδα της εκδήλωσης (www.facebook.com/topotami).

Η σελίδα θα ανοίξει για τους χρήστες του διαδικτύου 15 λεπτά πριν από την έναρξη της ανοιχτής συζήτησης, δηλαδή στις 20:45 της ίδιας ημέρας και θα κλείσει στις 22:00. Ήδη, πάντως η εκδήλωση έχει αρχίσει να «τρέχει μέσω διαδικτύου, με το hashtag #askstavros...

Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου ο Ευάγγελος Μειμαράκης να επισκεφτεί εκ νέου την Κρήτη, με μικρές όμως πιθανότητες λόγω του «σφιχτού» προγράμματος που έχει αλλά και επειδή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην περιοδεία του που ολοκληρώνεται απόψε επισκέφτηκε όλο το νησί.




Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Βουλευτικές εκλογές 2015

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.