Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



To νέο SUV της Skoda – Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες

To νέο SUV της Skoda – Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες

Auto Plus | 12/08/2016 - 00:02
To νέο SUV της Skoda – Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες
Λίγο πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του SKODA KODIAQ ο Τσέχος κατασκευαστής αυτοκινήτων, αποκαλύπτει κάποιες από τις εξωτερικές λεπτομέρειες του νέου μοντέλου.

Η μεγάλη, τρισδιάστατη, εντυπωσιακή μάσκα σε συνδυασμό με τους στενούς προβολείς, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι με την πλήρη τεχνολογία LED για πρώτη φορά, οι έντονες γραμμές στα πλαϊνά του μοντέλου καθώς και στις πόρτες, προσδίδουν στο αυτοκίνητο έντονη προσωπικότητα.

Με χωρητικότητα 720 έως 2.065 λίτρα (με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα), το πενταθέσιο ŠKODA KODIAQ προσφέρει τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία του ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται και σαν 7θέσιο.

Το KODIAQ διαθέτει νέα συστήματα υποστήριξης του οδηγού που εξασφαλίζουν βελτιωμένη ασφάλεια και άνεση. Κάμερες που δείχνουν το χώρο γύρω από το αυτοκίνητο με ευρυγώνιους φακούς στο εμπρός, στο πίσω μέρος του αμαξώματος αλλά και στους καθρέπτες έχουν τοποθετηθεί στο KODIAQ και οι εικόνες εμφανίζονται στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Επίσης, τα νέα συστήματα: Tow Assist που χρησιμοποιείται στην περίπτωση ρυμούλκησης τρέϊλερ αλλά και το Manoeuvre Assist που ενεργοποιείται στην περίπτωση εμποδίου πίσω από το όχημα είναι μερικά από τα αυτά.

Τέλος, οι κινητές online υπηρεσίες της SKODA Connect είναι μια άλλη καινοτομία και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τις Infotainment on-line υπηρεσίες που εξασφαλίζουν περισσότερες πληροφορίες και την πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο και τις υπηρεσίες Care Connect που παρέχουν πρόσβαση εξ αποστάσεως καθώς και βοήθεια αφού ενημερώνει αυτόματα το κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης.

Το SKODA KODIAQ θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Βερολίνο την 1η Σεπτεμβρίου 2016.
 


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.