Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Το "ευχαριστώ" του Νίκου Ηγουμενίδη

Το "ευχαριστώ" του Νίκου Ηγουμενίδη

Το "ευχαριστώ" του Νίκου Ηγουμενίδη

Μετά την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Γενάρη ο κ. Νίκος Ηγουμενίδης, απέστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα προς τους χιλιάδες πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους

"Φίλες και φίλοι
Οι πρώτες κινήσεις του πρωθυπουργού μας – κινήσεις με βαθύτατο πολιτικό συμβολισμό – και οι πρώτες δηλώσεις των υπουργών μας, επιβεβαιώνουν ότι από την πρόσφατη εκλογική μάχη, μια νέα μέρα ξεκίνησε για την πατρίδα και τον λαό μας.

Χαίρομαι που συμμετείχα και σε αυτή την μάχη της Αριστεράς. Χαίρομαι που συνέβαλα και εγώ στο νικηφόρο αποτέλεσμα και μάλιστα από την τιμητική όσο και πρωτόγνωρη σε μένα θέση, αυτήν του υποψήφιου βουλευτή της αριστεράς.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, που με την στάση και την ψήφο σας, επιβραβεύσατε την πολιτική μου απόφαση,  να στρατευτώ στην μάχη για το κοινοβούλιο, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα και της δικής σας  προσπάθειας, είναι -έτσι την αντιλαμβάνομαι- και «δική σας» επιτυχία. Δώσαμε τον προεκλογικό αγώνα με ύφος, ήθος και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αγωνιστές της αριστεράς, πέρα και έξω από κάθε λογής μικροκομματικές σκοπιμότητες και μικροπολιτικούς θεατρινισμούς.


Ιδιαίτερα, θα ‘θελα να ευχαριστήσω  τους φίλους και τις φίλες, που με αφορμή την υποψηφιότητά μου, επέλεξαν για πρώτη φορά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνατε το πρώτο βήμα. Σίγουρα με αυτή την ψήφο σας, υπηρετείτε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά σας. Δώστε περισσότερη δύναμη στη φωνή σας. Ισχυροποιείστε ακόμα περισσότερο την δύναμή σας. Μείνετε σταθερά στο μεγάλο μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ,
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!
Φίλες και φίλοι
Η εκλογική νίκη που πετύχαμε είναι αναμφισβήτητα μεγάλη. Οι προκλήσεις στην προσπάθεια οικοδόμησης μιας νέας Ελλάδας είναι ακόμα μεγαλύτερες. Ας μην επιτρέψουμε η όποια πικρία για το συγκεκριμένο «προσωπικό» μου εκλογικό αποτέλεσμα, να σταθεί εμπόδιο στην βαθύτερη συμμετοχή μας στους όμορφους αγώνες που μας περιμένουν.
ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ !!!

Νίκος Ε. Ηγουμενίδης, 28 Ιανουαρίου 2015"


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Βουλευτικές εκλογές 2015

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.