Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Το Concept A Sedan είναι ο προπομπός των νέων compact Mercedes (vid)

Το Concept A Sedan είναι ο προπομπός των νέων compact Mercedes (vid)

Auto Plus | 23/04/2017 - 17:36
Το Concept A Sedan είναι ο προπομπός των νέων compact Mercedes (vid)
Το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η Mercedes στην έκθεση της Σαγκάης είναι η πρώτη ένδειξη για την επερχόμενη νέα γενιά των προσθιοκίνητων μοντέλων της, που από 5 που είναι σήμερα (A-Class, B-Class, CLA, CLA Shooting Brake και GLA) αναμένεται να αυξηθούν σε 8.

Ένα από αυτά τα 8 θα είναι σεντάν, που στην έκδοση παραγωγής του δεν θα διαφέρει και πολύ από το Concept A Sedan, που ταυτόχρονα εγκαινιάζει και μια νέα σχεδιαστική λογική για τη γερμανική εταιρεία. Μια λογική η οποία θα χαρακτηρίζεται από απλές, καθαρές γραμμές και αρμονικές αναλογίες.

Ταυτόχρονα το Concept A Sedan υιοθετεί τη νέα μάσκα με την ονομασία Panamera, που είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο super car Mercedes AMG GT. Επίσης υπάρχουν καινούργιοι, τριγωνικού σχήματος προβολείς, που ενσωματώνουν LED φώτα ημέρας και έχουν ένα ευδιάκριτικό μωβ χρώμα, χάρη σε μια ειδική UV επίστρωση. Παράλληλα ο προφυλακτήρας είναι τοποθετημένος πιο χαμηλά, με το κάτω τμήμα του να εξέχει και να δίνει έναν πιο σπορ τόνο.

Συνολικά η εικόνα είναι νεανική και δυναμική, με μικρούς καθρέπτες, τροχούς 20 ιντσών -ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για πρωτότυπο- και χειρολαβές που ενσωματώνονται στο αμάξωμα. Στο πίσω μέρος υπάρχουν αρκετές παραπομπές στη σημερινή CLA, όμως τα φώτα είναι πιο ιδιαίτερα και το στυλ πιο σπορτίφ.

Η Mercedes δεν έχει αποκαλύψει ούτε το εσωτερικό αλλά και ούτε έχει δώσει στοιχεία για τα μηχανικά μέρη, μιας και ακόμα είναι αρκετά νωρίς. Κι αυτό γιατί η νέα A-Class θα παρουσιαστεί μάλλον προς τα μέσα της επόμενης χρονιάς κι σίγουρα θα έχει πολλά κοινά με το Concept A Sedan, που όπως είπαμε και αυτό με τη σειρά του θα περάσει σχεδόν αυτούσιο στην παραγωγή.

 

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.