Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Τίμησαν τους φροντιστηριούχους των Χανίων

Τίμησαν τους φροντιστηριούχους των Χανίων

Εκπαίδευση | 26/10/2012 - 12:22
Τίμησαν τους φροντιστηριούχους των Χανίων
Τιμήτική εκδήλωση για την Ένωση Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Χανίων (Palso), διοργάνωσε η δημοτική αρχή των Χανίων.

Τις ευχαριστίες της προς τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων  και του Συλλόγου  Ιδιοκτητών Καθηγητών  Φροντιστηρίων Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Χανίων (Palso)  για τη συμβολή και στήριξή τους στην υλοποίηση και  λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, εξέφρασε η Δημοτική Αρχή των Χανίων, σε μία τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Χανίων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, η αρμόδια αντιδήμαρχος, κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη, η πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) Χανίων κ. Ελένη Βλαζάκη, η πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Ρούλα Βουράκη, καθώς και μέλη των δύο συλλόγων  και η Προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων κ. Ελένη Κτενιαδάκη.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτούργησε για πρώτη φορά φέτος  σε μία από κοινού συνεργασία του Δήμου Χανίων  και των Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών  -PALSO αναγνωρίζοντας  τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης  στη ζωή των συμπολιτών μας  ανέφερε ο Δήμαρχος  Χανίων  .
΄Εχοντας προτεραιότητα μας  να βοηθήσουμε  όσο το δυνατόν περισσότερο τις κοινωνικές ομάδες  που χρειάζονται  την υποστήριξη μας  και με την πρόθυμη και καθ΄ όλα εθελοντική συμμετοχή  των φροντιστηρίων   οι οποίοι δωρεάν προσέφεραν  τις υπηρεσίες  τους  στους μαθητές της πόλης μας  δόθηκε η δυνατότητα σε παιδιά  οικογενειών που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία ή δυσχέρεια   και τα οποία επιλέχθηκαν από κοινή επιτροπή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των  δύο συλλόγων να παρακολουθήσουν  δωρεάν  μαθήματα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι  για την φετινή χρονιά  παρακολουθούν μαθήματα για τις τρεις τάξεις του Λυκείου και μαθήματα ξένων γλωσσών  122 παιδιά.

Τέλος ο Δήμαρχος Χανίων απένειμε τιμητική πλακέτα στους Προέδρους των δύο συλλόγων ενώ μετά την πολύ πετυχημένη συνεργασία της φετινής χρονιάς  αλλά και την πολύτιμη προσφορά στους μαθητές της πόλης μας και των οικογενειών τους  ήδη συζητήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη σχολική χρονιά .


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Εκπαίδευση

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.