Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Θέμα CretePlus.gr: Οι ειδήσεις που «σημάδεψαν» τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού (pics)

Θέμα CretePlus.gr: Οι ειδήσεις που «σημάδεψαν» τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού (pics)

Ελλάδα | 30/08/2015 - 00:13
Θέμα CretePlus.gr: Οι ειδήσεις που «σημάδεψαν» τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού (pics)
Ο Αύγουστος ολοκληρώνεται και το CretePlus.gr αποχαιρετά το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας τις ειδήσεις που ξεχώρισαν τον 8ο μήνα του χρόνου.

Ένα καλοκαίρι, όπως το φετινό, το οποίο στιγματίστηκε απ' τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, δεν να μπορούσε να κλείσει με την κορύφωσή του κοινωνικοπολιτικού - οικονομικού ελληνικού δράματος: Δηλαδή, την ψήφιση του τρίτου μνημονίου και εν συνεχεία τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα και τέλος την προκήρυξη εκλογών για τις 20 Σεπτέμβρη.

Η προεκλογική περίοδος είναι «εξπρές». Εντούτοις, όλον αυτό τον καιρό ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο κομματικό σχηματισμό, υπό τον τίτλο «Λαϊκή Ενότητα». Σ' αυτήν εντάχθηκαν αμέσως οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκαν στην Αριστερή Πλατφόρμα και είτε είπαν «όχι» είτε δήλωσαν απλά «παρών» κατά την ψήφιση του τρίτου πακέτου στήριξης. Με τον ΣΥΡΙΖΑ να φυλλορροεί, χάνοντας διαρκώς σημαντικό μέρος απ' το έμψυχο δυναμικό του, ο Αλέξης Τσίπρας αρχίζει να κοιτά και προς το... κέντρο, προσπαθώντας να εξασφαλίσει «καθαρή λαϊκή εντολή» στις επερχόμενες εκλογές. Τουτέστιν αυτοδυναμία. Στόχος αρκετά δύσκολος, αν αναλογιστεί κανείς ότι βουλευτές που σάρωσαν στις εκλογές του Γενάρη βρίσκονται πλέον εκτός Κουμουνδούρου.

Τι θα κάνουν οι Κρητικοί βουλευτές

Οι εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη θα γίνουν με λίστα, καθώς δεν συμπληρώθηκαν 18 μήνες απ' την τελευταία εκλογική αναμέτρηση (τρίτη μέσα σ' ένα χρόνο, αν αναλογιστούμε και το περιβόητο... δημοψήφισμα). Αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί σκληρή μάχη για τη σειρά... προτεραιότητας στα ψηφοδέλτια των κομμάτων. «Σφαγή» θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι Βιαννίτες Σωκράτης Βαρδάκης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης «μάχονται» για τη θέση του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στον νομό Ηρακλείου.

Πιο ξεκάθαρα μοιάζουν να είναι στην πλευρά του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με τον Μιχάλη Κριτσωτάκη να ηγείται του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας στο Ηράκλειο. Στους υπόλοιπους νομούς, ο Ανδρέας Ξανθός θα ξαναείναι και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ρεθύμνου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στα Χανιά με τον Γιάννη Σταθάκη, Στο Λασίθι, τέλος, ο Κωστής Δερμιτζάκης άφησε την Κουμουνδούρου, οδεύοντας προς την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Η στάση της Κωνσταντοπούλου

Σίγουρα εκτός ψηφοδελτίων και εκτός της επόμενης Βουλής θα βρίσκεται ο πολυσυζητημένος Γιάνης Βαρουφάκης, που αποφάσισε να μην λάβει μέρος «σε αυτές τις θλιβερές εκλογές», όπως δήλωσε. 

Ο πρώην τσάρος της ελληνικής οικονομίας, εκεί που ήταν ο πιο δημοφιλής του Μαξίμου, εξελίχθηκε σε «αποδιοπομπαίο τράγο» της υπάρχουσας πολιτικής σκηνής, παρότι ο ίδιος ουδέποτε ασπάστηκε τον όρο «πολιτικός», μένοντας πιστός στον τίτλο και την νοοτροπία του ακαδημαϊκού (ίσως γι' αυτό δεν μπόρεσε να στεριώσει στο πιο νευραλγικό υπουργείο.).

Ο συντοπίτης μας, Γιάνης Βαρουφάκης, δεν είναι ο μοναδικός που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους πρώην (πια) συντρόφους του στην Κουμουνδούρου. Το μένος που έχουν οι (εναπομείναντες) βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν περιγράφεται! Η οξύθυμη Πρόεδρος της Βουλής συνεχίζει να «τραβά» τα βλέμματα πάνω της, ανοίγοντας (διαρκώς) τον... κύκλο των αντιπαραθέσεών της. Τελευταία της... κόντρα, αυτή με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Οι αγκαλιές και τα «γλυκόλογα» του περασμένου Μάρτη, όταν και ορκίστηκε ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια, έδωσαν τη θέση τους σε ανταλλαγή ανακοινώσεων ανάμεσα στην κ. Κωνσταντοπούλου και τον κ. Παυλόπουλο.

Ομολογουμένως, η Πρόεδρος της Βουλής τους έχει κάνει τη... Ζωή δύσκολη!

Πόσο μάλλον, τώρα που σχεδιάζει κι εκείνη το δικό της κόμμα! Λέγεται, μάλιστα, ότι θα συνεργαστεί με το αντίστοιχο του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Άρα ο «πονοκέφαλος» του Τσίπρα και των συνεργατών του είναι... διπλός!

Υπηρεσιακή κυβέρνηση

Ο Τσίπρας παραιτήθηκε, εκλογές προκηρύχθηκαν και τα κομματικά επιτελεία δουλεύουν πυρετωδώς εν όψει της 20ης Σεπτεμβρίου. Η χώρα θα οδηγηθεί για τρίτη φορά φέτος στις κάλπες με υπηρεσιακή κυβέρνηση. Την πρωθυπουργία ανέλαβε στις 28 Αυγούστου η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου. Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό στην Ελλάδα (το ζήσαμε, επιτέλους, κι αυτό, έστω και σε υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Απ' το νέο κυβερνητικό σχήμα ξεχωρίζουν τα ονόματα των Νίκου Χριστοδουλάκη, που επιστρέφει στο υπουργείο Οικονομικών μετά από πολλά χρόνια, Πέτρου Μολυβιάτη (διπλωμάτης, που ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών όπως και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου του 2012), αλλά και της... Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που ορίστηκε αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού. Η γνωστή τραγουδοποιός έφθασε στο Μαξίμου με το τζιπ της (και όχι το ακριβό της διθέσιο), κάνοντας όλους να σιγοτραγουδήσουν «είμαστε ακόμα ζωντανοί»! Κι αν δυσκολεύεται να μπει στην ψυχολογία του υπουργού, θα πάει στον... «Άδωνι για καφέ», για να μάθε τα... κατατόπια!

Η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης:

Πρωθυπουργός: Βασιλική Θάνου

Υπουργός Εσωτερικών: Αντώνης Μανιτάκης

Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτης: Αντώνης Μακρυδημήτρης

Αναπληρωτής υπουργός για θέματα μετανάστευσης: Ιωάννης Μουζάλας

Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης: Φίλιππος Τσαλίδης

Υπουργός Οικονομίας: Νίκος Χριστοδουλάκης

Αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας: Χρήστος Ζώης

Αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού: Αλκηστις Πρωτοψάλτη

Υπουργός Άμυνας: Ιωάννης Γιάγκος πτέραρχος εν αποστρατεία

Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων: Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου 

Αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού: Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα

Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης: Ιωάννης Γκόλιας

Αναπληρωτής υπουργός ΥΠΕΚΑ: Κώστας Μουσουρούλης

Αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Δημήτρης Μελάς

Υπουργός Δικαιοσύνης: Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Υπουργός Εξωτερικών: Πέτρος Μολυβιάτης 

Αναπληρωτής υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων: Σπυρίδων Φλογαΐτης

Υπουργός Οικονομικών: Γιώργος Χουλιαράκης

Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών: Τρύφων Αλεξιάδης

Υπουργός Εργασίας: Δημήτρης Μουστάκας

Υπουργός Υγείας: ο καθηγητής Ιατρικής Αθανάσιος Δημόπουλος

Υπουργός Επικρατείας: Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος

Υπουργός Επικρατείας για την Διαφθορά: Παναγιώτης Νικολούδης

Υφυπουργός παρά τη πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ροδόλφος Μορώνης

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στις Μοίρες!

Άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες εντοπίστηκε στις 13 Αυγούστου ένας ηλικιωμένος! Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε 57 (!) μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του και βρήκε φρικτό θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του! Δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος είναι δύο νεαροί Βούλγαροι. Κατά την προσαγωγή των κατηγορούμενων στο ανακριτικό γραφείο δημιουργήθηκε ένταση, με συγγενείς του θύματος να ξεσπούν προσπαθώντας να λιντσάρουν τους δύο Βούλγαρους. (Δείτε ΕΔΩ)

Οι δύο δράστες προφυλακίστηκαν. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Νεαπόλεως και ο 17χρονος συνεργός του σε κατάστημα κράτησης ανηλίκων.

Οι δύο Βούλγαροι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, συναυτουργία και ληστεία ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την 38χρονη μητέρα του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας.

Κατά την διάρκεια των απολογιών τους, ο ένας έριχνε στον άλλο τις ευθύνες των πολλαπλών μαχαιρωμάτων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δύο δράστες πήγαν στο σπίτι του θύματος με σκοπό την κλοπή περίπου τα μεσάνυχτα της 12ης προς την 13η Αυγούστου 2015 και κατά πληροφορίες απέσπασαν από το θύμα 100 ευρώ.




"Βουλιάζουν" από πρόσφυγες τα ελληνικά νησιά

Τεράστια προβλήματα έχει δημιουργήσει η συνεχώς αυξανόμενη εισροή προσφύγων από τη Συρία και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. Τα αντανακλαστικά και οι αντοχές των ελληνικών αρχών δοκιμάζονται καθημερινά, με την κατάσταση να είναι πέρα για πέρα δραματική σε νησιά της παραμεθορίου όπως η Κως και η Μυτιλήνη, όπου χιλιάδες άνθρωποι στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο! Δεν λείπουν και τα επεισόδια μεταξύ προσφύγων, με τους κατοίκους των ελληνικών νησιών που βρίσκονται απέναντι απ' τα παράλια της Μικράς Ασίας να προσπαθούν να μείνουν ψύχραιμοι, μπροστά σ' αυτό το τόσο μεγάλο και ευαίσθητο ζήτημα, που αφορά την Ευρώπη και όλο τον πλανήτη, συνολικά.

Οι πρόσφυγες μεταφέρονται με πλοία στην Αθήνα, όπου έχει δημιουργηθεί ειδικό Κέντρο για τη Φιλοξενία τους. Άλλοι, πάλι, προωθούνται στα Σκόπια για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή στα προηγμένα κράτη της Ευρώπης.

Θάνατος νεαρού Βρετανού στα Μάλια

Θα' ταν πραγματικά ευχής έργο να ζούσαμε ένα καλοκαίρι χωρίς αρνητικά γεγονότα στα Μάλια. Έτσι και φέτος, ένα πολύ άσχημο περιστατικό στιγμάτισε για μία ακόμη φορά την δημοφιλή τουριστική περιοχή της Κρήτης, η οποία απασχόλησε και πάλι βρετανικά ΜΜΕ. Αιτία, ο θάνατος ενός νεαρού Βρετανού στα Μάλια. Ο 18χρονος έκανε διακοπές στην Κρήτη, παρέα με φίλους του . Το βράδυ της 8ης Αυγούστου, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ενεπλάκη σε καυγά μ' έναν 23χρονο ομοεθνή του. Ο τελευταίος χτύπησε τον 18χρονο, με αποτέλεσμα ο νεαρός τουρίστας να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩΕΔΩ).

Ο εκλιπών μεταφέρθηκε, στη συνέχεια, στο  ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Σίσι Λασιθίου, χωρίς όμως να έχει δώσει σημάδια ανησυχίας. Την επόμενη ημέρα οι φίλοι του τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.

Ο 23χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Αφέθηκε, ωστόσο, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του Tyrell Burton, που πριν από δύο χρόνια έπεσε νεκρός στα Μάλια, κατά τη διάρκεια συμπλοκής περίπου 30 συμπατριωτών του. (δείτε ΕΔΩ

Αιματηρό επεισόδιο στα Χανιά

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου στο κέντρο των Χανίων, όπου σημειώθηκε δολοφονική επίθεση σε βάρος ενός 24χρονου νεαρού Χανιώτη.

Το θύμα καθόταν σε καφετέρια της οδού Καλλεργών, όταν δέχτηκε πέντε σφαίρες, σχεδόν εξ” επαφής από άλλο νεαρό, που έσπευσε στη συνέχεια να εξαφανιστεί και ενώ η περιοχή ήταν γεμάτη από θαμώνες καταστημάτων.

Ο 25χρονος δράστης συνελήφθη και -υπό τον φόβο αντιποίνων- οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, κάτω από άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή. (Δείτε ΕΔΩ)

Την ίδια ώρα, 0 24χρονος που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες στην κοιλιά και το κεφάλι από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, νοσηλεύεται για στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Η πορεία της υγείας φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά, ενώ ο νεαρός έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Αυτό είναι κάτι που κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν, ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να εκτιμηθεί συνολικά η κατάσταση της υγείας του.

Το αιματηρό περιστατικό της 24ης Αυγούστου, έχει τις ρίζες του στο 2011, όταν στη διάρκεια καυγά, ο πατέρας του σημερινού θύματος είχε σκοτώσει τον πατέρα του σημερινού δράστη. 

Παράλληλα, η μητέρα του 25χρονου δράστη υποστήριξε ότι φοβάται για τα παιδιά της, ζητώντας -όπως και ο συνήγορος του γιου της- να πέσουν οι τόνοι και να μην συνεχιστεί η βεντέτα. (δείτε ΕΔΩ)


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.