Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Τα σκληρά χώματα της Αργεντινής έβγαλαν νικήτρια την Hyundai (pics)

Τα σκληρά χώματα της Αργεντινής έβγαλαν νικήτρια την Hyundai (pics)

Auto Plus | 28/04/2016 - 10:58
Τα σκληρά χώματα της Αργεντινής έβγαλαν νικήτρια την Hyundai (pics)
Η Hyundai Motorsport κατέκτησε τη δεύτερη εως σήμερα νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC) σε ένα συναρπαστικό τελικό στην Αργεντινή, στον τέταρτο γύρο της σεζόν 2016.

Οι Hayden Paddon και John Kennard, οι οποίοι ήταν μεταξύ των πιο γρήγορων, κάνοντας έναν  συγκλονιστικό αγώνα επισκίασαν τον Sébastien Ogier που ασκούσε σκληρή πίεση και κατέκτησαν τη νίκη με 14,3 δευτερόλεπτα διαφορά. Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί όχι μόνο τη πρώτη νίκη του Hayden Paddon στο WRC, αλλά και τη παρθενική νίκη για το Νέας Γενιάς i20 WRC μόλις στην τέταρτη εμφάνισή του. 



Συνεχίζει, επίσης, το ανταγωνιστικό της ξεκίνημα σε μια σεζόν WRC στη σύντομη ιστορία της, κατακτώντας για 3η φορά το βάθρο και επιβεβαιώνοντας τη δεύτερη θέση της Hyundai Motorsport στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών.

Ο Hayden Paddon σχολίασε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω! Όλα μας οδηγούσαν στο βάθρο και πιέσαμε πολύ σκληρά γι’αυτό. Ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό να πιέσουμε τις επιδόσεις μας στην El Condor. Έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτό το στάδιο, επειδή δεν ήμουν ιδιαίτερα έντονος στις κλειστές και γεμάτες στροφές διαδρομές. Είναι μια πολύ σημαντική διάκριση  αυτή τη στιγμή. Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα για μένα, τον John και όλη την ομάδα. Ένα τεράστιο έργο που έχει πραγματοποιηθεί στο i20 WRC Νέας Γενιάς. Ήξερα από την πρώτη δοκιμή πως θα μπορούσα να κερδίσω με αυτό. Απλά δεν το περίμενα να συμβεί τόσο σύντομα."

Η νίκη αυτή συνεχίζει το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Hyundai Motorsports στη σεζόν 2016 WRC μετά το βάθρο του Μόντε Κάρλο και το βάθρο στη Σουηδία καθώς και την τέταρτη θέση στο Μεξικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη αυτή είναι η πρώτη νίκη της ομάδας μετά το Ράλι Γερμανίας το 2014 και οι επιδόσεις αυτές υπογραμμίζουν ότι το δυναμικό Νέας Γενιάς i20 WRC αντιμετωπίζει επί ίσοις όροις τους αντιπάλους του.

Ο πέμπτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, είναι το Rally de Portugal και θα πραγματοποιηθεί 19 έως 22 Μαϊου, όπου η Hyundai Motorsport στοχεύει να συνεχίσει τη νικηφόρο πορεία της με το Νέας Γενιάς i20 WRC.


Συντάκτης: Μάνος Καστρινάκης


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.