Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Στο φως "σκοτεινά" μυστικά για το Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις-Ποιος τον είδε με μελανιές (pics)

Στο φως "σκοτεινά" μυστικά για το Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις-Ποιος τον είδε με μελανιές (pics)

Κρήτη | 28/03/2015 - 15:35
Στο φως "σκοτεινά" μυστικά για το Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις-Ποιος τον είδε με μελανιές (pics)
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις και τα νέα στοιχεία, μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ολοκληρώθηκε η έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο μαχαίρι βρέθηκε μόνο το DNA του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το newsit.gr, δεν προκύπτουν στοιχεία εμπλοκής δεύτερου ατόμου στην υπόθεση θανάτου του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Πηγές αναφέρουν ότι το αίμα που βρέθηκε στο μαχαίρι υπήρχε μόνο το DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ στα ρούχα με τα οποία ήταν ντυμένος, εντοπίστηκαν μεγάλες κηλίδες αίματος, που δεν είναι ορατές στο μάτι.

Ταυτόχρονα, από τις αναλύσεις που έκαναν οι ειδικοί της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το χώμα που βρέθηκε στα ρούχα του 20χρονου είναι το ίδιο με το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης, γεγονός που δείχνει ότι το σώμα του δεν μεταφέρθηκε από κάποια άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο.

Τα παραπάνω ευρήματα, οδηγούν μέχρι στιγμής στο συμπέρασμα ότι δεν εμπλέκεται άλλο άτομο στον θάνατο του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη και ότι πιθανότερο είναι το σενάριο της αυτοκτονίας.


Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία και φως στην υπόθεση, θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που διενεργεί ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης και τα οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων της ΕΛΑΣ θα διαβιβαστούν τη Δευτέρα στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον εισαγγελέα, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Αγριος ξυλοδαρμός

Στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» που προβλήθηκε χθες, Παρασκευή, ακούστηκαν νέα στοιχεία για τις συνθήκες στη Γαλακτοκομική Σχολή. Σημαντική ήταν η μαρτυρία ανθρώπου μέσα από τη Σχολή που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και αποκάλυψε τη συγκάλυψη σημαντικών γεγονότων.

Περιέγραψε τη γενική παραβατική συμπεριφορά της ομάδας των σκληρών Κρητικών που ήταν ευρέως γνωστή στο προσωπικό της Σχολής ακόμη και σε εκπροσώπους του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά που συνέβησαν στη Σχολή την άνοιξη του 2014. Τότε οι Κρητικοί είχαν δημιουργήσει μεγάλες φασαρίες, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στους χώρους της Εστίας και ξυλοκόπησαν άγρια τον Βαγγέλη. Σύμφωνα με τη γνώμη του μάρτυρα, αν τότε είχαν ειδοποιηθεί οι γονείς των φοιτητών, ίσως να είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του 20χρονου, επισκέφθηκε τον διευθυντή ο πρώην αρχηγός της ομάδας των «σκληρών», που σήμερα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία κοντά στα Γιάννενα. Του ζήτησε να πάρει το δίπλωμά του, αλλά ο διευθυντής αρνήθηκε να του το δώσει αν δεν αποπλήρωνε τις υλικές ζημιές που είχε προκαλέσει στη Σχολή. Όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας, η παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου στη Σχολή, προκάλεσε τρόμο στον Βαγγέλη.

Μελανιές στο σώμα του Βαγγέλη

Άλλος ένας φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής που έχει και ο ίδιος στο παρελθόν αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της «σκληρής» ομάδας των Κρητικών, μίλησε στο «Τούνελ». Είχε ακούσει πως είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη έξω από το παράθυρο με ένα σεντόνι, αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός.

Ο ίδιος είχε συναντηθεί στις κοινόχρηστες ντουζιέρες της Εστίας με τον Βαγγέλη και είχε παρατηρήσει έντονες μελανιές στο σώμα του. Όταν τον ρώτησε τι του συνέβη, ο Βαγγέλης προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας του ότι χτύπησε πέφτοντας από τις σκάλες.

κλειστές πόρτες

Κρητικός φοιτητής που δεν είχε καμία σχέση με τις επιθέσεις εναντίον του Βαγγέλη, ήταν εκείνος που ενημέρωσε άλλους συμφοιτητές του για τα όσα συνέβαιναν εις βάρος του πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτό μετέφερε στο «Τούνελ» ένας ακόμα σημαντικός μάρτυρας που έσπασε τη σιωπή του. Στην αρχή μίλησαν στον Βαγγέλη, παρακινώντας τον να κάνει παρέα μαζί τους και όχι με τους άγριους συμπατριώτες του.

Όσο έβλεπαν ότι αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν και η ψυχολογία του Βαγγέλη χειροτέρευε, αποφάσισαν να δράσουν. Πρώτα ενημέρωσαν την υπεύθυνη της Εστίας και στη συνέχεια τον Διευθυντή της Σχολής. «Ο διευθυντής φώναξε τον Βαγγέλη στο γραφείο του και τους άλλους Κρητικούς», είπε ο μάρτυρας. «Απ' ό,τι κατάλαβα, κάποια παρέμβαση έγινε γιατί άκουσα έναν Κρητικό από την παρέα που ρωτούσε έναν άλλο αν πήρε το "μέσον" του τηλέφωνο».

Τα παιδιά βοήθησαν τον Βαγγέλη να αλλάξει δωμάτιο με την ελπίδα ότι αυτή η αλλαγή, θα έδινε τέλος στο δράμα του. Σήμερα ο πρώην φοιτητής που έχει πια αποφοιτήσει, μετανιώνει που δεν ενημέρωσε απευθείας την Αστυνομία.

Πηγή: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για τον Γιακουμάκη: «Τον είδα στο ντους με μελανιές στο σώμα» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/198684/nea-apokalypt...

Στον εισαγγελέα τα στοιχεία

Το πόρισμα από τα εγκληματικά της ΕΛ.ΑΣ. θα διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον εισαγγελέα, προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης.  Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που διενεργεί ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Όσα στοιχεία έχουν προκύψει μέχρι τώρα δεν ανατρέπουν τα αρχικά, ωστόσο η πλήρης εικόνα θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση των αναλύσεων.

Τα αποτελέσματα αυτά θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά και για τις Αρχές που διενεργούν τη σχετική έρευνα αλλά και για την κοινωνία, καθώς είχαν καλλιεργηθεί επί μακρόν κι από πολλές πλευρές διάφορα σενάρια.

Φυσικά τα στοιχεία αυτά απαντούν στο «τι» ακριβώς έγινε. Δεν μπορούν να δώσουν απάντηση στο «γιατί». Γιατί δηλαδή ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έβαλε τέλος στη ζωή του. Ήταν μόνο το δύσκολο και πιεστικό περιβάλλον της Σχολής ή συνέβαινε και κάτι άλλο... Κι αν για το πρώτο υπάρχει μια εικόνα στις αρχές που διεξάγουν την έρευνα, για το δεύτερο δεν υπάρχει τίποτα αποσαφηνισμένο..

Καταιγίδα αποκαλύψεων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο που παρέδωσε στην Αστυνομία ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, το οποίο έχει τραβηχτεί σε δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και εμφανίζεται ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης μαζί με τρεις ακόμη συμφοιτητές του από τη σχολή, που τον πιάνουν από τα χέρια και τα πόδια και τον πετούν στο κρεβάτι, χωρίς ωστόσο εκείνος να δυσανασχετεί. Στη συνέχεια του υλικού αστειεύονται μεταξύ τους όλοι μαζί, αγκαλιάζονται και γελάνε δυνατά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ερευνά η Αστυνομία στην προσπάθειά της να ρίξει φως στην πολύκροτη υπόθεση, στο διάρκειας περίπου δύο λεπτών υλικό του επίμαχου βίντεο οι σπουδαστές φαίνεται να παίζουν παιχνίδια που θυμίζουν «μακριά γαϊδούρα», να αστειεύονται και να γελούν μεταξύ τους με την ενεργό συμμετοχή και του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ μια φίλη τους από τη σχολή φέρεται ότι καταγράφει με το κινητό τηλέφωνό της όσα εκτυλίσσονται.

Το οπτικοακουστικό υλικό αναλύθηκε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας, που αναμένεται τις επόμενες μέρες να ταυτοποιήσουν όλα τα άτομα που εμφανίζονται μαζί με τον Βαγγέλη στο δωμάτιο, καθώς και την κοπέλα που είχε αναλάβει χρέη οπερατέρ βιντεοσκοπώντας την παρέα και τα παιχνίδια της. Παράλληλα, τα αποτελέσματα της ανάλυσης του βίντεο που έχει κινηματογραφηθεί σε προγενέστερο χρόνο από την ημέρα εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή θα σταλούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, η οποία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.





[Το ποινολόγιο της σχολής για τη νύχτα που του έσπασαν το κρεβάτι] 

Το περιστατικό με το σπασμένο κρεβάτι και ο φοιτητής με τη BMW

Αποκαλυπτικό είναι το ποινολόγιο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για τα βασανιστήρια που τραβούσε από μερίδα συμφοιτητών του (και μάλιστα από συντοπίτες του) ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και ίσως τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Οπως γράφει στις αναφορές που έκανε ο υπεύθυνος του ποινολογίου, πριν από περίπου έναν χρόνο και ενώ ο νεαρός έλειπε στην Κρήτη για να δει τους γονείς του, συμφοιτητές του είχαν μπει στο δωμάτιό του και είχαν σπάσει το κρεβάτι του. Το αποτέλεσμα ήταν, όταν επέστρεψε, να ψάχνει από άλλους συμφοιτητές του στα δωμάτια της εστίας να του δώσουν τάβλες για να στηρίξει το στρώμα του. Για το συγκεκριμένο περιστατικό αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ποινολόγιο: «8-3-2014: Ωρα 02:20 ακούστηκε φασαρία από τους πάνω ορόφους. 

Ολα ήταν ήσυχα, εκτός από το δωμάτιο 212, όπου οι παραπάνω φοιτητές κάνανε έντονη φασαρία. Ακούγονταν ήχοι από σανίδες, έπιπλα και σωματικοί ήχοι. Αφού περίμενα πέντε λεπτά και οι ήχοι συνεχιζόντουσαν, χτύπησα την πόρτα και πήγα να δω στο δωμάτιο τι συμβαίνει. Ηταν όμως κλειδωμένα. Σταμάτησαν ξαφνικά τη φασαρία και τους φώναξα να ανοίξουν. Αργησαν χαρακτηριστικά να το κάνουν, αφού στο μεταξύ σιγοψιθύριζαν. 

Οταν μου ανοίξανε κάνανε ότι δεν τρέχει τίποτε και πως ο θόρυβος προέρχονταν από τον (αναφέρεται όνομα) που μετακόμιζε το κρεβάτι (το οποίο ήταν μισοδιαλυμένο και ανήκε στον Βαγγέλη Γιακουμάκη). Το δωμάτιο ήταν ανάστατο και βρόμικο. Καθόντουσαν όλοι αρνάκια βλέποντας το PlayStation, εκτός του (αναφέρεται όνομα) που στεκόταν όρθιος δίπλα από το κρεβάτι. Παρατήρησα ότι τα χέρια του (αναφέρεται όνομα) ήταν κόκκινα και ο ίδιος αναστατωμένος. Δεν παραδέχθηκαν τίποτα από ό,τι τους είπα. "Σαν τι να γίνεται επαέ;", μου απάντησαν. Οταν προχώρησα συνέχιζαν για λίγα λεπτά να μιλούν και να γελάνε δυνατά».

Aίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» -συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό-, σύμφωνα με το οποίο τη νύχτα που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ο ιδιοκτήτης ενός μαύρου οχήματος μάρκας BMW μαζί με συμφοιτητή του φόρτωσαν στο πορτμπαγκάζ ένα τσουβάλι. 

Το δημοσίευμα άφηνε υπονοούμενα και υπαινιγμούς για ανάμιξη του εν λόγω φοιτητή στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδρασή του. Ετσι, μέσω του δικηγόρου του διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη στοχοποίησή του, ενώ, όπως διευκρινίστηκε από τον νομικό εκπρόσωπό του, ο νεαρός που απεικονίζεται δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση και δη με την Κρήτη, αφού δεν είναι καν Κρητικός. 

«Και εν πάση περιπτώσει, όσοι τυγχάνουν φοιτητές, σπουδαστές στην εν λόγω σχολή και μάλιστα έχουν αναφέρει αυτό σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook και άλλα), καθίσταται αφεαυτού κατηγορούμενοι σε λαϊκά δικαστήρια στα οποία είτε συμμετέχουν δημοσιογράφοι σας ως ένορκοι-δικαστές είτε ως υποκινητές τέτοιων;», αναφέρει χαρακτηριστικά σε απόσπασμα της εξώδικης διαμαρτυρίας του.

(Με πληροφορίες από newsit.gr και espressonews.gr )


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Κρήτη

72 χρόνος έπαθε ανακοπή έξω από τράπεζα

Το περιστατικό έγινε στη Νεάπολη

Οι Μινωικές Γραμμές στηρίζουν τους υποψήφιους των Πανελληνίων…

50% έκπτωση στις μετακινήσεις τους για τα εξεταστικά κέντρα

«Ορφανή» φυτεία βρήκαν οι αρχές στον Μυλοπόταμο

Σε εξέλιξη οι έρευνα για τον εντοπισμό των καλλιεργητών

Καζίνο στην Κρήτη: Επισπεύδει το διαγωνισμό το ΤΑΙΠΕΔ

Το… «μικρό Ελληνικό» της Κρήτης είναι προ των πυλών

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης ….συστήνεται ξανά!

Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο, 20 Ιουνίου

Mικρή Μαντλίν: Φως στο μυστήριο - Μάρτυρας «κλειδί» στην…

Ένας 50χρονος Γερμανός, που είχε κρατηθεί σε φυλακή των Χανίων, φαίνεται να γνωρίζει σημαντικές πτυχές της υπόθεσης εξαφάνισης της 3χρονης Βρετανίδας

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σε σοβαρή κατάσταση ο 60χρονος του χθεσινού τροχαίου στα…

Το αυτοκίνητο του "καρφώθηκε" σε χωράφι με ελιές

Εξαφάνιση Ευαγγελίας Λυτινάκη: «Έχει δολοφονηθεί» λένε…

Νέα στοιχεία για την μυστηρίωδη εξαφάνιση της Χανιώτισσας

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι συμμετέχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα…

Τι αναφέρει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου

Νέο τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες

Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Άνοιξε ο δρόμος για τη… νέα Creta Farms

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το σχέδιο εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου

Κρήτη: Επιχειρήσεις έχουν βάλει ήδη λουκέτο – «Δώστε λεφτά…

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ επισημαίνει ότι με τα δάνεια που δόθηκαν δε στηρίχτηκαν παρά ελάχιστες επιχειρήσεις που είχαν ανάγκη να στηριχτούν.

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο εργάτης…

Σταθερά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του

Μέτρα πρόληψης για τον καύσωνα εν όψει καλοκαιριού

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π. Ε. Χανίων

Το καλοκαίρι ξεκινάει με νεφώσεις και βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δύο σεισμοί με διαφορά λίγων ωρών - Τα Ρίχτερ ταρακούνησαν…

Δύο σεισμικές δονήσεις κοντά στην Κάσο ήταν αισθητές στην Μεγαλόνησο - Ο πρώτος ήταν εντάσεως 4,2 κλίμακας Ρίστερ και ο δεύτερος 4,4

Καιρός: «Βουτιά» υδραργύρου έως και 11 βαθμούς σε σχέση…

Εντυπωσιακές μεταβολές του καιρού τον Μάιο

Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ στην παραλιακή

Ο οδηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Νίκος Σειραγάκης: Σήμερα θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει…

Αναβολή για την Πέμπτη έλαβε η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών πήρε αναβολή για σήμερα Πέμπτη

Κορωνοϊός: Αρνητικό και το τρίτο τεστ για τον 87χρονο

Σήμερα το δεύτερο τεστ για τον 76χρονο

Είχαν πάει για παράνομο κυνήγι στην Κίσσαμο

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης

Στο νοσοκομείο ένας ποδηλάτης μετά από σύγκρουση

Σε διασταύρωση καρμανιόλα των Χανίων

Αρνητικό στον κορωνοϊό το δεύτερο τεστ του 88χρονου στα…

Το πρώτο τεστ του ηλικιωμένου είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό την Κυριακή 24 Μαΐου

IX «τούμπαρε» μέσα στο Ηράκλειο μετά από «τρελή» πορεία

Προβληματισμός για τα τροχαί μέσα στις πόλεις

Tον εντόπισε νεκρό η σύζυγος του

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή

Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου στις 30 Μαΐου

Στο Κέντρο του Ηρακλείου από 09:30 – 13:30

Μετά την καραντίνα έκαψαν... Ιούδα!

Ετεροχρονισμένα το έθιμο, λόγω covid-19, στο Ψυχρό του Οροπεδίου

Κορωνοϊός: 18ο κρούσμα στην Κρήτη

Σε άμεση κινητοποίηση το νοσοκομείο Χανίων

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί του ΒΟΑΚ

Και στον Ανισόπεδο Κόμβο Αλικαρνασσού

Αλλάζει ο καιρός: Ραγδαία επιδείνωση - Έρχονται έντονες…

Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά

Συναγερμός και στο ΠαΓΝΗ καθώς μία βδομάδα πριν είχε νοσηλευτεί

«Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του…

Σπαρακτικά τα λόγια των τραγικών γονιών του 44χρονου λογιστή από τη Σητεία

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μνημόσυνο του πατέρα…

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.