Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Στο έλεος της «Πηνελόπης» η Κρήτη - «Βροχή» τα προβλήματα

Στο έλεος της «Πηνελόπης» η Κρήτη - «Βροχή» τα προβλήματα

Κρήτη | 30/11/2018 - 20:40
Στο έλεος της «Πηνελόπης» η Κρήτη - «Βροχή» τα προβλήματα
Η πρώτη μέρα του φαινομένου άφησε το στίγμα της στο νησί

Το αληθινό της πρόσωπο μάς έδειξε η... “Πηνελόπη” χθες το βράδυ με τις καταρρακτώδεις βροχές, που έδωσαν στην Κρήτη πολλά και πολυπόθητα νερά, τα οποία και είχε απόλυτη ανάγκη, αλλά ταυτόχρονα δεν έλειψαν και οι πλημμυρισμένοι δρόμοι, τα πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια σπιτιών, καθώς και οι απειλητικές “διαθέσεις” των χειμάρρων λόγω ακαθάριστων ρεμάτων στις περιοχές εκείνες που πλημμυρίζουν κάθε χρόνο και σε τακτά χρονικά διαστήματα, με τις Τρεις Βαγιές στο Ηράκλειο να βρίσκονται κυριολεκτικά στο “μάτι του κυκλώνα”.

Πώς ξυπνήσαν οι Κρητικοί

Πλημμυρισμένα σπίτια, καταστήματα, αποθήκες και δρόμοι, η εικόνα του Ηρακλείου από τη δυνατή βροχή στη χθεσινή ημέρα.

Πλημμυρικά φαινόμενα επίσης προκλήθηκαν σε Ρέθυμνο και Χανιά.

80 με 100 οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μόνο στο Ηράκλειο. Σε 25 από αυτές κρίθηκε απαραίτητη η παρέμβαση της. Από αυτές οι 9 ήταν για άντληση νερών και μία για κοπή δέντρου.
Ποτάμια και οι δρόμοι με τους Πυροσβέστες να πατούν και να στερεώνουν καπάκια φρεατίων.

Στο Ρέθυμνο η Πυροσβεστική παρενέβη σε 2 περιπτώσεις για άντληση υδάτων, Στα Χανιά σε 8 για κοπές δέντρων και 3 για απομάκρυνση αντικειμένων. Στο Λασίθι υπήρξε παρέμβαση μόνο σε μία περίπτωση για κοπή δέντρου.

Σε πολλές περιοχές της Κρήτης σημειώθηκαν κατολισθήσεις και γενικά πολλά προβλήματα λόγω του τεράστιου όγκου νερού, αλλά ταυτόχρονα εμπλουτίστηκε σημαντικά ο υδροφόρος ορίζοντας και ξεδίψασαν οι καλλιέργειες της ελιάς, των αμπελιών και των οπωροκηπευτικών, με τις βροχές αυτές να είναι οι μεγαλύτερες προς το παρόν από τη στιγμή που μπήκε το φθινόπωρο και να μας προδιαθέτουν για “ραγδαία αλλαγή του καιρού”...

Νωρίς τις απογευματινές ώρες χθες ξεκίνησε στην Κρήτη σφοδρότατη κακοκαιρία με... χιλιάδες καταγεγραμμένους κεραυνούς και αστραπές, προκαλώντας πολύ μεγάλα προβλήματα στη Φοινικιά, τους Μαλάδες, τις Τρεις Βαγιές, του Κοκκίνη Χάνι, όπως και σε άλλες παραθαλάσσιες περιοχές του νομού Ηρακλείου. Σοβαρά προβλήματα, τόσο λόγω του όγκου του νερού όσο και των θυελλωδών ανέμων, προκλήθηκαν εξάλλου σε περιοχές των νομών Χανίων και Ρεθύμνου, ενώ πολλές και έντονες βροχές έφερε η “Πηνελόπη” και για το διψασμένο Λασίθι, που φέτος ζει πολύ μεγαλύτερο δράμα λειψυδρίας.

Από νωρίς το πρωί χθες έριχνε ψιλόβροχο κατά διαστήματα, αλλά σταματούσε για αρκετές ώρες και είχε ακόμα και ηλιοφάνεια μέχρι το μεσημέρι. Μετά το μεσημέρι όμως ο ουρανός άρχισε να μαυρίζει και να μας προδιαθέτει ότι... η “Πηνελόπη” ετοιμάζεται να μας... συστηθεί αργότερα, όσο θα έφευγε η μέρα... Και αυτό πραγματικά έγινε. Η “Πηνελόπη” μας... συστήθηκε για τα καλά, μετατρέποντας σε ποτάμια σχεδόν όλους τους δρόμους των πόλεων και περιφερειακά, κυρίως σε περιοχές όπου υπάρχουν προβληματικές καταστάσεις υποδομών, οι οποίες πλημμυρίζουν έτσι κι αλλιώς με το παραμικρό.

Τέτοιες είναι οι περιοχές της Φοινικιάς, των Μαλάδων και του Αϊ Γιάννη του Χωστού, αλλά και οι Τρεις Βαγιές και γενικότερα η περιοχή του Γιόφυρου, όπου τα νερά του ποταμού φούσκωσαν απειλητικά και επικίνδυνα και ως την ώρα που έκλεινε η ύλη της “Ν.Κ.” οι κάτοικοι ήταν ανάστατοι.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει μάλιστα τις εικόνες που θα συναντήσουμε, με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα το πρωί, σε περιοχές με σοβαρότατες ελλείψεις υποδομών και με ανεπαρκέστατες εγκαταστάσεις διαφυγής των όμβριων υδάτων, αλλά και με απουσία αποχετευτικών αγωγών, που ως συνέπεια έχει να υπάρχει και μεγαλύτερη συσσώρευση λυμάτων στις περιοχές αυτές, όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στον κάμπο του Αγίου Σίλα και τον Δρακουλιάρη ποταμό της Φοινικιάς και των Μαλάδων. Και ασφαλώς θα δούμε και ζημιές σε καλλιέργειες, όπως σε φορτωμένα με ελαιόκαρπο δέντρα, τα οποία είναι σχεδόν σίγουρο ότι η “Πηνελόπη” θα τα έχει... ραβδίσει πριν από τους ελαιοπαραγωγούς. Θα τους έχει δώσει όμως και το πολυπόθητο νερό, που εδώ και χρόνια περίμεναν, αν σκεφτεί κανείς τι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στο νησί μας.

Με τα πόδια τους πατούσαν... τα καπάκια

Στο μεταξύ, τριτοκοσμικές εικόνες κατέγραψε χθες το βράδυ η κάμερα της “ΚΡΗΤΗ ΤV” στο κέντρο του Ηρακλείου. Σε ζωντανή σύνδεση με τη Γωγώ Αποστολάκη στο ρεπορτάζ, όλη η κρητική κοινωνία είδε δύο πυροσβέστες να υποκαθιστούν τους τροχονόμους και παράλληλα να πατούν μαζί, με τα πόδια τους, πάνω στα καπάκια ενός φρεατίου, για να σταματήσουν τη μεγάλη ροή του νερού. Όλα τα φρεάτια είχαν φράξει, ενώ πλημμύρισαν πολλά κτήρια.
Η Πυροσβεστική έτρεχε και δεν έφτανε για την άντληση υδάτων, που θα μπορούσαν να είχαν διαφύγει προς τη θάλασσα αν είχαν καθαριστεί έγκαιρα τα φρεάτια από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΗ. Τουλάχιστον αυτή η αμέλεια φάνηκε εκ του αποτελέσματος.

Να προσέχουν οι οδηγοί

Την προσοχή των οδηγών εφιστούν οι αρμόδιες Αρχές, όχι μόνο λόγω των βροχών αλλά και λόγω των ανέμων, καθώς έχουν σημειωθεί ακόμα και ξεριζώματα δέντρων, κυρίως στα Χανιά και το Ρέθυμνο. Στα Χανιά, μάλιστα, χθες το πρωί η Πυροσβεστική έπρεπε να επέμβει σε πέντε περιπτώσεις δέντρων που ξεριζώθηκαν από τους δυνατούς ανέμους και θα μπορούσε να είχαν απειλήσει μέχρι και ανθρώπινες ζωές. Από τους ανέμους εκσφενδονίζονταν διαρκώς διάφορα αντικείμενα, και σαν από θαύμα δεν είχαμε ανθρώπινους τραυματισμούς.
Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο σε ό,τι αφορά το Ρέθυμνο ήταν οι πολλές κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική για την άντληση υδάτων από υπόγεια και ισόγεια πλημμυρισμένων σπιτιών.

Στο έλεος της “Πηνελόπης” και τα Χανιά

Προβλήματα από τη δυνατή βροχή και τους ισχυρούς ανέμους προκλήθηκαν σε πολλές περιοχές του νομού Χανίων και κυρίως στον Δήμο Πλατανιά.
Δρόμοι, λόγω της ισχυρής νεροποντής, μετατράπηκαν σε ποτάμια, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το οδικό δίκτυο της περιοχής. Οι ισχυροί βοριάδες που έπληξαν και τα Χανιά “έβαλαν” τη θάλασσα στο ενετικό λιμάνι, όπως συνηθίζεται, κυριολεκτικά μέσα στα καταστήματα, προκαλώντας ζημιές. Κλήσεις δέχτηκε και η Πυροσβεστική στα Χανιά για απομακρύνσεις αντικειμένων, αλλά και για κοπές δέντρων.

“Άνοιξαν” οι ουρανοί και στο Ρέθυμνο

Κάθε φορά που βρέχει και φυσάει έντονα στο Ρέθυμνο, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει... Θα πλημμυρίσει ο περιφερειακός στη συμβολή με την Αρκαδίου στο εμπορικό λιμάνι από τα νερά της θάλασσας; Τα φρεάτια απορροφούν ανεμπόδιστα τις μεγάλες ποσότητες νερού που καταλήγουν στην παλιά πόλη;
Αυτή τη φορά, η πλημμύρα ήρθε από τα... δυτικά. Στην περιοχή του στρατοπέδου προς Πανόραμα Ατσιποπούλου, τα νερά λίμνασαν! Ευτυχώς οι διερχόμενοι οδηγοί δεν κινδύνευσαν και λίγο αργότερα τα νερά μειώθηκαν αισθητά.
Εν γένει το Ρέθυμνο είναι δομημένο σε μια φυσική λεκάνη απορροής των υδάτων. Οπότε... οπουδήποτε σχεδόν υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας. Και όταν η βροχόπτωση είναι ραγδαία και οι ανθρωπογενείς παρεμβάσεις ελλιπείς ή λανθασμένες... το νερό δεν αστειεύεται! Ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα στις Αρχές...

ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ

«Έχουμε και τα καλά των βροχών»

Έμφαση στα καλά των βροχών στην Κρήτη, που από πέρυσι ουσιαστικά περιμέναμε να δούμε ένα τόσο έντονο φαινόμενο, χωρίς βέβαια να ήθελε κανείς να δει πλημμυρισμένους δρόμους και εικόνες καταστροφής, έδωσε ο μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας.
Ο ίδιος προέβλεπε για τη διάρκεια της νύχτας το ενδεχόμενο νέας μικροέντασης της βροχής και ευχήθηκε αυτό να γίνει και στις ανατολικές περιοχές της Κρήτης, που διψούν περισσότερο από τις υπόλοιπες περιοχές.
«Δε σας κρύβω ότι εκεί πραγματικά αυτή η κακοκαιρία έχει υστερήσει πάρα πολύ και δεν έχει δώσει σημαντικά ύψη βροχής», δήλωσε χθες το βράδυ ο Μανόλης Λέκκας, μιλώντας ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ ΤV”.

Για τις άλλες περιοχές ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η υπόλοιπη Κρήτη έχει ευνοηθεί ιδιαίτερα, παρά φυσικά τα όποια προβλήματα που προκαλούνται. Νομίζω ότι το νερό είναι κάτι που θέλουμε. Να σας δώσω και κάποια ύψη βροχής. Στη δυτική Κρήτη η κακοκαιρία έπληξε πολύ περισσότερο τις βόρειες περιοχές, με την Ασή Γωνιά Χανίων προς τα ανατολικά να βγάζει 146 χιλιοστά ύψος βροχής σχεδόν σε 12 ώρες, ενώ ο Σέβρωνας, που είναι από τη νοτιοδυτική πλευρά των Λευκών Ορέων, έβγαλε 139 χιλιοστά.
Στο Ρέθυμνο, το μεγαλύτερο ύψος της βροχής το έδωσε το Σπήλι με 83 χιλιοστά και στους Ποταμούς Ρεθύμνου είχαμε 67 χιλιοστά. Ενώ και στο Ηράκλειο σημειώθηκαν αξιοσημείωτες βροχές, απ’ το μεσημέρι κυρίως και μετά, όπου στο αεροδρόμιο μέχρι τώρα (σ.σ. γύρω στις 9 το βράδυ) έχουν καταγραφεί 49 χιλιοστά, στο λιμάνι 27 χιλιοστά και στα δυτικά των Χανίων 23 χιλιοστά. Καλές ήταν οι βροχές που σημειώθηκαν και στην Αγία Βαρβάρα, όπου μέχρι τώρα είναι 18 χιλιοστά. Και στα Σταυράκια 33 χιλιοστά.
Καλές βροχές είχαμε και στις Μοίρες, όπου καταγράφηκαν 8,4 χιλιοστά, αλλά το συνολικό με το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό) ύψος βροχής έχει φτάσει ήδη στα 30 χιλιοστά»...
Και σήμερα αναμένεται έντονη βροχόπτωση, όχι όμως σε τέτοιες εντάσεις. Από αύριο Σάββατο ο καιρός βελτιώνεται. Σήμερα όμως θα γίνει ιδιαίτερα αισθητό το κρύο, ενώ από χθες το βράδυ αναμενόταν και χιονόπτωση στα ορεινά της Κρήτης, πάνω από τα 1.300 με 1.500 μέτρα. Και βέβαια θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους ανέμους, αφού δεν αποκλείεται να έχουμε μεγάλες εντάσεις από τα δυτικά προς τα ανατολικά της Κρήτης.

Πλημμύρισε το Καπετανάκειο, έφυγαν σοβάδες!

Στο μεταξύ, οι έντονες καταιγίδες και η ορμή των νερών προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλήματα στο εργοτάξιο του Καπετανάκειου. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αίθουσες πλημμύρισαν και σοβάδες και επιχρίσματα αποκολλήθηκαν, ενώ ακόμη και στα υπόγεια συγκεντρώθηκαν πολλά νερά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση ίσως δεν επιτρέπει τη λειτουργία του σχολείου σήμερα, ενώ γονείς και μαθητές αναμένεται να βρεθούν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, με το σχολείο να έχει υποστεί ζημιές από τη βροχή.
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, λόγω των υδάτων που εισέρρευσαν στο κτήριο, ο διευθυντής του Εσπερινού Λυκείου αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μαθητές ήταν μέσα στις αίθουσες όταν άρχισαν να γεμίζουν νερά. Με γρήγορες αποφάσεις, για να μην κινδυνεύσουν, εκκένωσαν τις αίθουσες, κλείδωσαν το σχολείο και αποχώρησαν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ειδοποιήθηκε ο Δήμος Ηρακλείου, που όμως, λόγω απουσίας του αρμόδιου αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αναστασάκη στο Εδιμβούργο, υποδείχτηκε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, ώστε σήμερα πλέον να γίνει αυτοψία από τις υπηρεσίες. Άγνωστο παρέμενε ως αργά τη νύχτα που έκλεινε η ύλη της “Ν.Κ.” αν το κτήριο ήταν σε θέση να φιλοξενήσει το σημερινό πρωινό μάθημα.

neakriti.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Κρήτη

72 χρόνος έπαθε ανακοπή έξω από τράπεζα

Το περιστατικό έγινε στη Νεάπολη

Οι Μινωικές Γραμμές στηρίζουν τους υποψήφιους των Πανελληνίων…

50% έκπτωση στις μετακινήσεις τους για τα εξεταστικά κέντρα

«Ορφανή» φυτεία βρήκαν οι αρχές στον Μυλοπόταμο

Σε εξέλιξη οι έρευνα για τον εντοπισμό των καλλιεργητών

Καζίνο στην Κρήτη: Επισπεύδει το διαγωνισμό το ΤΑΙΠΕΔ

Το… «μικρό Ελληνικό» της Κρήτης είναι προ των πυλών

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης ….συστήνεται ξανά!

Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο, 20 Ιουνίου

Mικρή Μαντλίν: Φως στο μυστήριο - Μάρτυρας «κλειδί» στην…

Ένας 50χρονος Γερμανός, που είχε κρατηθεί σε φυλακή των Χανίων, φαίνεται να γνωρίζει σημαντικές πτυχές της υπόθεσης εξαφάνισης της 3χρονης Βρετανίδας

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σε σοβαρή κατάσταση ο 60χρονος του χθεσινού τροχαίου στα…

Το αυτοκίνητο του "καρφώθηκε" σε χωράφι με ελιές

Εξαφάνιση Ευαγγελίας Λυτινάκη: «Έχει δολοφονηθεί» λένε…

Νέα στοιχεία για την μυστηρίωδη εξαφάνιση της Χανιώτισσας

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι συμμετέχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα…

Τι αναφέρει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου

Νέο τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες

Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Άνοιξε ο δρόμος για τη… νέα Creta Farms

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το σχέδιο εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου

Κρήτη: Επιχειρήσεις έχουν βάλει ήδη λουκέτο – «Δώστε λεφτά…

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ επισημαίνει ότι με τα δάνεια που δόθηκαν δε στηρίχτηκαν παρά ελάχιστες επιχειρήσεις που είχαν ανάγκη να στηριχτούν.

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο εργάτης…

Σταθερά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του

Μέτρα πρόληψης για τον καύσωνα εν όψει καλοκαιριού

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π. Ε. Χανίων

Το καλοκαίρι ξεκινάει με νεφώσεις και βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δύο σεισμοί με διαφορά λίγων ωρών - Τα Ρίχτερ ταρακούνησαν…

Δύο σεισμικές δονήσεις κοντά στην Κάσο ήταν αισθητές στην Μεγαλόνησο - Ο πρώτος ήταν εντάσεως 4,2 κλίμακας Ρίστερ και ο δεύτερος 4,4

Καιρός: «Βουτιά» υδραργύρου έως και 11 βαθμούς σε σχέση…

Εντυπωσιακές μεταβολές του καιρού τον Μάιο

Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ στην παραλιακή

Ο οδηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Νίκος Σειραγάκης: Σήμερα θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει…

Αναβολή για την Πέμπτη έλαβε η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών πήρε αναβολή για σήμερα Πέμπτη

Κορωνοϊός: Αρνητικό και το τρίτο τεστ για τον 87χρονο

Σήμερα το δεύτερο τεστ για τον 76χρονο

Είχαν πάει για παράνομο κυνήγι στην Κίσσαμο

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης

Στο νοσοκομείο ένας ποδηλάτης μετά από σύγκρουση

Σε διασταύρωση καρμανιόλα των Χανίων

Αρνητικό στον κορωνοϊό το δεύτερο τεστ του 88χρονου στα…

Το πρώτο τεστ του ηλικιωμένου είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό την Κυριακή 24 Μαΐου

IX «τούμπαρε» μέσα στο Ηράκλειο μετά από «τρελή» πορεία

Προβληματισμός για τα τροχαί μέσα στις πόλεις

Tον εντόπισε νεκρό η σύζυγος του

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή

Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου στις 30 Μαΐου

Στο Κέντρο του Ηρακλείου από 09:30 – 13:30

Μετά την καραντίνα έκαψαν... Ιούδα!

Ετεροχρονισμένα το έθιμο, λόγω covid-19, στο Ψυχρό του Οροπεδίου

Κορωνοϊός: 18ο κρούσμα στην Κρήτη

Σε άμεση κινητοποίηση το νοσοκομείο Χανίων

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί του ΒΟΑΚ

Και στον Ανισόπεδο Κόμβο Αλικαρνασσού

Αλλάζει ο καιρός: Ραγδαία επιδείνωση - Έρχονται έντονες…

Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά

Συναγερμός και στο ΠαΓΝΗ καθώς μία βδομάδα πριν είχε νοσηλευτεί

«Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του…

Σπαρακτικά τα λόγια των τραγικών γονιών του 44χρονου λογιστή από τη Σητεία

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μνημόσυνο του πατέρα…

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.