Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Στη φυλακή πρώην οδηγός F1 για παιδεραστία! (pic)

Στη φυλακή πρώην οδηγός F1 για παιδεραστία! (pic)

Auto Plus | 28/08/2016 - 12:45
Στη φυλακή πρώην οδηγός F1 για παιδεραστία! (pic)
Σοκ για την ένδοξη οικογένεια Brabham αλλά και για τον κόσμο των αγώνων, καθώς ο Gary Brabham κρίθηκε ένοχος για το βιασμό ενός μικρού κοριτσιού! Πρόκειται για τον δεύτερο γιο του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Jack Brabham.

Οι κατηγορίες αφορούσαν την περίοδο 2003-2007, με το κοριτσάκι να είναι εκείνη την περίοδο 6 έως 10 ετών. Το κατηγορητήριο αφορούσε διαφορετικές περιπτώσεις, με τον 54χρονο να κρίνεται από τους 12 ενόρκους της υπόθεσης που εκδικάστηκε στο δικαστήριο του Μπρισμπέιν στην Αυστραλία, ένοχος. Τόσο για βιασμό αλλά και για αποπλάνηση 6χρονης. Η ποινή του Αυστραλού θα ανακοινωθεί στις 15 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2009 είχε ομολογήσει τη σεξουαλική παρενόχληση κι άλλου παιδιού, κάτω των 12 ετών. Βρέθηκε στη φυλακή αλλά η ιστορία δεν διέρρευσε στον Τύπο. Πράγμα που δεν συνέβη αυτή τη φορά.

Ο Brabham βρίσκεται στη φυλακή από τα τέλη Μαρτίου και αναμένεται να αποφυλακιστεί στα τέλη Οκτωβρίου, κάτι για το οποίο δίνουν μάχη οι δικηγόροι των θυμάτων να μην επιτραπεί. Μάλιστα στην επανεξέταση του αιτήματος για αποφυλάκιση, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν οτι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί ακόμα ένα θύμα του καταδικασμένου για παιδεραστία του πρώην οδηγού αγώνων.

Ο Gary Brabham προσπάθησε να ακολουθήσει τα αγωνιστικά βήματα του πατέρα του και μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Βρετανική F3000 το 1989 την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στη Formula 1.


Βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της Life αλλά μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα προκριματικά για τις κατατακτήριες δοκιμές, στράφηκε σε άλλες κατηγορίες.

Το 1991 πήρε τη νίκη στον 12ωρο αγώνα αντοχής του Σέμπρινγκ, μοιραζόμενος το τιμόνι ενός Nissan NPT-90 με τον αδερφό του, Geoff Brabham και τον Derek Daly. Τη διετία 1993-1994 είχε από μία εμφάνιση στο CART, αμφότερες στην πίστα Σέρφερς Πάρανταϊς που είναι στην πατρίδα. Στην πρώτη τερμάτισε 14, στη δεύτερη εγκατέλειψε.

newauto.gr



Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.