Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Στα δικαστήρια η Ferrari από μήνυση εκατομμυριούχου

Στα δικαστήρια η Ferrari από μήνυση εκατομμυριούχου

Auto Plus | 06/08/2016 - 19:10
Στα δικαστήρια η Ferrari από μήνυση εκατομμυριούχου
Δικαστικό αγώνα με αντίπαλο τη Ferrari ξεκινάει ο πρώην οδηγός αγώνων και συλλέκτης αυτοκινήτων Preston Henn! Γιατί; Διότι η ιταλική εταιρεία έχει ολοκληρώσει την προπώληση της ανοιχτής έκδοσης της LaFerrari και έτσι δεν μπορεί να την κάνει δική του!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ ( newsauto.gr, instagram.com/SeitanF1)

O Αμερικανός που πλέον είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, φέρεται να έστειλε στο Μαρανέλο μία επιταγή ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο όνομα του προέδρου της ιταλικής Sergio Marchionne. Μαζί με αυτό και μία επιστολή που μαρτυρούσε την αγάπη του για τη Ferrari.

Μόνο που μερικές φορές οι αγάπες πληγώνουν, έτσι ο Henn είδε την επιταγή να…. Γυρίζει πίσω, συνοδευόμενη από μία άλλη επιστολή που ενημέρωνε πως όλα τα κομμάτια της LaFerrari Aperta που θα κατασκευαστούν, έχουν ήδη προπωληθεί!

Έτσι ο Henn κάνει τώρα μήνυση στη θρυλική μάρκα ζητώντας περισσότερα από 75 χιλιάδες δολάρια για ηθική ζημία, υποστηρίζοντας πως τον ντρόπιασε η στέρηση της δυνατότητας να αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Ειδικά από τη στιγμή που έχει στη συλλογή του πολλά ακόμα «τέκνα» του Μαρανέλο, όπως ένα μονοθέσιο Formula 1 του Michael Schumacher, θρυλικά μοντέλα όπως η Daytona Spyder, την κλειστή έκδοση της LaFerrari, μία F40, μία F50, μία Enzo, μία 275 GTB αλλά και μία 458 Speciale.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.