Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Σοβαρά προβλήματα από την επέλαση του χιονιά, που «σαρώνει» τη χώρα

Σοβαρά προβλήματα από την επέλαση του χιονιά, που «σαρώνει» τη χώρα

Ελλάδα | 04/01/2019 - 19:27
Σοβαρά προβλήματα από την επέλαση του χιονιά, που «σαρώνει» τη χώρα
«Σαρώνει» τη χώρα η «Σοφία», με πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο

Έντονες χιονοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες προκαλεί η «επέλαση» της «Σοφίας», που θα συνεχίσει να πλήττει τη χώρα μέχρι και το Σάββατο.

Οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται, θα ενταθούν μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική, την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στέρεα, την Εύβοια, τις Σποράδες, βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και από αργά το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το κύριο χαρακτηριστικό της «Σοφία» θα είναι το δριμύ ψύχος, καθώς αέριες μάζες πολικής προέλευσης σαρώνουν τη χώρα από βορρά προς νότο, με αποτέλεσμα τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και αύριο, Σάββατο, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), η χιονοκάλυψη θα είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη σήμερα.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές προκαλώντας προβλήματα από τον ισχυρό παγετό, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Στα «λευκά» το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Από το πρωί χιονίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την κυκλοφορία στην πόλη και τα περίχωρα, όμως, να διεξάγεται κανονικά σε όλα τα σημεία, πλην του δρόμου Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, που είναι κλειστός.

Πληροφορίες του voria.gr, αναφέρουν πως χιόνι πέφτει στο κέντρο, στα ανατολικά της πόλης, στην Καλαμαριά, στην Περαία, στη Θέρμη, στη δυτική Θεσσαλονίκη, (Συκιές, Εύοσμος, Αμπελόκηποι), ενώ στα ορεινά, στα Πεύκα, στον Χορτιάτη, στο Φίλυρο η χιονόπτωση είναι εντονότερη, χωρίς όμως να υπάρχουν ζητήματα.

Πυκνή είναι η χιονόπτωση και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με αποτέλεσμα χθες, Πέμπτη, να ακυρωθούν προσγειώσεις πτήσεων.

Σφοδρή χιονόπτωση από το μεσημέρι στην Ήπειρο

Σφοδρή χιονόπτωση σημειώνεται σε όλη την Ήπειρο και ιδιαίτερα έντονο είναι το φαινόμενο στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου σε διάστημα μιας ώρας το ύψος του χιονιού έφτασε τα 20 εκατοστά, μέχρι το μεσημέρι

Προκειμένου να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι προς τα νοσοκομεία της πόλης επιχειρούν 15 αλατιέρες.

Σφοδρή είναι επίσης η χιονόπτωση και στην Ιονία Οδό και ιδιαίτερα στο ύψος της Φιλιππιάδας.

 

Κέρκυρα: Μετά από 13 χρόνια στα λευκά

Στα λευκά ντύθηκε και η πόλη της Κέρκυρας, καθώς μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή, «κύμα» χιονόπτωσης κάλυψε μέσα σε λίγα λεπτά όλη την πόλη και τα προάστια.

Οι Κερκυραίοι, που είχαν να δουν τόσο χιόνι στην πόλη τους, εδώ και 13 χρόνια, έζησαν σήμερα απίστευτες στιγμές καθώς κατάφεραν πολλοί από αυτούς να παίξουν και χιονοπόλεμο.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού, παρ’ όλα αυτά η Τροχαία συνιστά την προσοχή των οδηγών καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί.

Λάρισα: Πυκνή χιονόπτωση από το μεσημέρι

Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα πυκνή χιονόπτωση στη πόλη της Λάρισας, δίνοντας συνέχεια στο καιρικό φαινόμενο που έχει πλήξει ολόκληρη την περιοχή της Θεσσαλίας.

Οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές, ενώ μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται αύριο Σάββατο, όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο υδράργυρος θα βρίσκεται κάτω από το μηδέν για αρκετό διάστημα της ημέρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έχει δοθεί εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας σε φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων στην ΠΑΘΕ, από 320ο (όρια με Ν. Μαγνησίας) έως 400ο

χλμ. (όρια με Ν. Πιερίας), ενώ απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις εξής περιοχές του νομού:

- Επαρχιακό και Εθνικό δίκτυο Ελασσόνας και Φαρσάλων

- Επ. Οδός Αγιόκαμπου - Σκλήθρου

- Επ. Οδός Ελάφου - Σκλήθρου.

- Επ. Οδός. Συκουρίου - Σπηλιάς, από 5ο χλμ.

- Επ. Οδός Δήμητρας - Ανατολής, από 3ο έως 18ο χλμ.

- Επ. Οδός Μεγαλόβρυσου - Ανατολής.

- Π.Ε.Ο. Φαρσάλων - Βόλου

-Π.Ε.Ο. Φαρσάλων - Λάρισας

- Π.Ε.Ο. Φαρσάλων - Λαμίας

- Eπ. Οδός Γόννων - Καλλιπεύκης, από το 10ο χλμ

- Επ. Οδός Τεμπών - Αμπελακίων, από το 5ο χλμ

- Επ. Οδός Στομίου - Καρίτσας

- Δημ. Οδός Στομίου - Καρυτσάς

- Δημ. Οδός Πυργετού -Κρανέας

- Δημ. Οδός Κάτω Αίγανης - Αίγανη

- Επ. Οδός Αγιάς - Μελίβοιας, από 3ο έως 8οχλμ

- Επ. Οδός Σωτηρίτσας - Μελίβοιας, από 8ο έως 15ο χλμ

 

Κατερίνη: Απαγόρευση κίνησης οχημάτων στην εθνική οδό

Απαγόρευση της κίνησης των οχημάτων στην εθνική οδό χωρίς τη χρήση αντιολοσθητικών αλυσίδων, αποφάσισε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η αστυνομική διεύθυνση Πιερίας.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενημερώνει τους πολίτες ότι για περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr), με έκτακτες ανακοινώσεις για κάθε μεταβολή του καιρού και συμβουλεύει τους κατοίκους του νομού να καλούν τον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό «112» για όλες τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εγνατία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση-παγετός), αποφάσισε σε τμήμα της Εγνατίας Οδού η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, από τη 1 το μεσημέρι και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων, ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Εγνατία Οδό, από την Χ/Θ 366+000 (Κ-25Α) Κόμβος Βαγιοχωρίου έως την Χ/Θ 394+000 (Κ-27) Κόμβος Ασπροβάλτας.

Η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και των λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων θα γίνεται ως εξής:

*για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα: έξοδος από την Εγνατία Οδό μέσω του Κόμβου Βαγιοχωρίου, κίνηση στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά - Ρεντίνας, εν συνεχεία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, και έξοδος στην Εγνατία Οδό από Κόμβο Ασπροβάλτας

*για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη: έξοδος από την Εγνατία Οδό μέσω του Κόμβου Ασπροβάλτας, κίνηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, εν συνεχεία στην Επαρχιακή Οδό Ρεντίνας - Λαγκαδά και έξοδος στην Εγνατία Οδό από Κόμβο Βαγιοχωρίου.

Από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Λαμία: Έντονη η χιονόπτωση - Μάχη για να κρατηθεί ανοιχτή η Εθνική οδός

Μια ιδιαίτερη μάχη δίνουν άνθρωποι και εκχιονιστικά μηχανήματα μετά τις 5 το απόγευμα για να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό δίκτυο Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λαμίας.

Από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων μέχρι την περιοχή της Στυλίδας η χιονόπτωση την τελευταία ώρα είναι ιδιαίτερα έντονη με συνέπεια εκτός από την απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών που αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας από τα διόδια της Τραγάνας μέχρι τα διόδια της Πελασγίας σε όλο δηλαδή το εθνικό δίκτυο που διαπερνά τη Φθιώτιδα ακινητοποιούνται και τα λεωφορεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τμήμα από Μώλο μέχρι τη Λαμία η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη, μέχρι στιγμής έχουν πέσει δεκάδες τόνοι αλατιού αλλά ωστόσο η ένταση της κακοκαιρίας συνεχίζεται.

Μέσα στην πόλη της Λαμίας το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά ενώ με μεγάλη δυσκολία και μόνο με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από Λαμία προς Καρπενήσι, από Λαμία προς Δομοκό και από Λαμία προς Άμφισσα.

Ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Δυτικής Φθιώτιδας παραμένει αυτή τη στιγμή αποκλεισμένο και τα μηχανήματα της Περιφέρειας προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτές τις βασικές οδικές αρτηρίες.

Στην περιοχή του Μαρτίνου και στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία λίγο μετά τις 5 το απόγευμα υπήρχε αραιή χιονόπτωση ωστόσο εντείνονται τα καιρικά φαινόμενα καθώς όλα συγκλίνουν ότι η κακοκαιρία μεταφέρεται προς την Βοιωτία.

Θερμαινόμενοι χώροι για όσους έχουν ανάγκη

Απόφαση με την οποία από σήμερα θα είναι διαθέσιμοι κλειστοί θερμαινόμενοι χώροι θα στο κτίριο του ΥΜΑΘ, στο Διοικητήριο, ώστε να παρασχεθεί προσωρινή φιλοξενία σε όσους το έχουν ανάγκη, έλαβε η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως υπογραμμίζεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, οι χώροι αυτοί θα διατίθενται σε όσους τους έχουν ανάγκη, για όλο το χρονικό διάστημα που οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές.

Προβλήματα στη Λάρισα

Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο που οδηγεί στη Σπηλιά του Κισσάβου, καθώς παραμένει αδύνατη μέχρι αυτή την ώρα η πρόσβαση στην περιοχή. Στο σημείο το χιόνι ξεπερνάει το ένα μέτρο, ενώ το φαινόμενο συνδυάζεται με δυνατούς ανέμους.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος σημείωσε πως γίνεται προσπάθεια να ανοίξει ο δρόμος, όμως προς το παρόν επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων μόνο σε όσους πρέπει επειγόντως να μετακινηθούν.

Σημειώνεται, πως στο σημείο επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα, ώστε να πετύχουν την διαπλάτυνση του δρόμου ώστε να μπορέσει να δοθεί στη κυκλοφορία.

Στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Τεμπών επιχειρούν επίσης αυτή την ώρα οκτώ μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του δήμου και ιδιωτών σε Αμπελάκια, Καλλιπεύκη, Ραψάνη, Κρανιά, και Αιγάνη για να διατηρήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Στα Χανιά

Σε 24ωρη λειτουργία τίθεται από σήμερα το απόγευμα, λόγω της πρόβλεψης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες (χιονοπτώσεις σε χαμηλό υψόμετρο), το νυχτερινό καταφύγιο αστέγων του Δήμου Χανίων ενώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση εάν χρειαστεί θα παραταθεί η 24ωρη λειτουργία της δομής και τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Παλιάς Πόλης (Δασκαλογιάννη 62) θα παραμείνει ανοικτό αύριο, Σάββατο από νωρίς το πρωί καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

neakriti.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.