Σεμινάριο από την Kappa Studies
Οι εργασίες του σεμιναρίου θα ξεκινήσουν στις 4.00 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν στις 9.00 το βράδυ με εισηγήτρια τη chef Φωτεινή Μαστοράκη.
Χρώματα και αρώματα, από πολλές χώρες του κόσμου, θα πλημμυρίσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΔΒΜ Kappa Studies, στο Κοκκίνη Χάνι.
Κάθε συμμετέχων, παρακολουθεί τις οδηγίες της chef Φωτεινής Μαστοράκη και σε ατομική θέση εργασίας, με τα δικά του υλικά και τα δικά του εργαλεία και σκεύη, θα δημιουργήσει τις σαλάτες του, με την προσωπική του πινελιά.Διεθνείς και ελληνικές σαλάτες, με ανανά, ροκφόρ, νουντλς, κατσικίσιο τυρί, κοτόπουλο και πολλά άλλα υλικά, θα κοσμήσουν τα πιάτα των συμμετεχόντων.Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες μόνο τριάντα και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από την KAPPA STUDIES. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ και 20 ευρώ για τους σπουδαστές.
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2810 361361, 14.00 21.00,
Υπεύθυνη Σεμιναρίων: Ράνια Ντουλάκη