Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete PlusΠρώτα απαγόρευσαν τις γουρούνες, έπειτα έδωσαν το ελεύθερο να κυκλοφορούν παντού

Πρώτα απαγόρευσαν τις γουρούνες, έπειτα έδωσαν το ελεύθερο να κυκλοφορούν παντού

Ηράκλειο | 19/08/2018 - 13:54
Πρώτα απαγόρευσαν τις γουρούνες, έπειτα έδωσαν το ελεύθερο να κυκλοφορούν παντού
Ασυλία για ένα ακόμη καλοκαίρι. Αντιδράσεις μετά από τον θάνατο του 20χρονου στα Μάλια

Μια από τα ίδια με τις επικίνδυνες... “γουρούνες”! Απόλυτη “φούσκα” αποδείχτηκε ο πολυδιαφημισμένος περιορισμός των 4τροχων μηχανών για το φετινό καλοκαίρι...

Με το βλέμμα στραμμένο εδώ στην Κρήτη, και μετά από παρασκηνιακές πιέσεις, η κυβέρνηση, που αρχικά απαγόρευσε την κυκλοφορία των τετράτροχων μηχανών, στη συνέχεια έδωσε το ελεύθερο για να κυκλοφορούν κανονικά σε όλους τους δρόμους μέχρι τη λήξη της τουριστικής σεζόν.

Σε αυτό το τραγελαφικό σκηνικό, είχαμε και πάλι πολλά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις εντός και εκτός συνόρων... Αντιδράσεις μάλιστα που έχουν σε κεντρικό φόντο το νησί μας.

Καταπέλτης για το “ελεύθερο” που δόθηκε και πάλι στις “γουρούνες” από την κυβέρνηση εμφανίζονται πανελλήνιοι σύλλογοι για τα τροχαία ατυχήματα, ενώ την ίδια ώρα, εστιάζοντας σε δυστύχημα που σημειώθηκε στα Μάλια, ο Σύνδεσμος Βρετανικών Ταξιδιωτικών Γραφείων εξέδωσε ειδικές οδηγίες-προειδοποιήσεις προς τους Βρετανούς τουρίστες...

Το υπουργείο Υποδομών (σε νομοσχέδιο που είχε περάσει τον Μάρτιο) απαγόρευσε το να κυκλοφορούν οι περίφημες “γουρούνες” στο ασφαλτοστρωμένο οδικό δίκτυο. Η εξέλιξη είχε πυροδοτήσει αντιδράσεις εκ μέρους μερίδας επαγγελματιών του τουρισμού, είχε γίνει ωστόσο σε γενικές γραμμές αποδεκτή με ιδιαίτερη ανακούφιση από τις τοπικές κοινωνίες, τους τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, όπως ο δήμαρχος Χερσονήσου.

Πάνω λοιπόν που δημιουργήθηκαν ελπίδες ότι θα έμπαινε τάξη στο χαώδες κυκλοφοριακό σκηνικό με τις “γουρούνες”, οι ελπίδες γκρεμίστηκαν! Ένα 3μηνο μετά τη ψήφιση του νέου νομικού πλαισίου, με τροπολογία του υπουργείου Μεταφορών, που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για τον “Κλεισθένη”, παρατάθηκε ως τις 31 Οκτωβρίου η δυνατότητα να κυκλοφορούν οι τετράτροχες μηχανές σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, από το δημοτικό δίκτυο μέχρι τις επαρχιακές οδούς και μέχρι τον... ΒΟΑΚ!

Από ’κει και πέρα, η κυβέρνηση πέταξε το “μπαλάκι” της ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση.

Στην ίδια τροπολογία δίνεται το δικαίωμα στις τοπικές δημοτικές Αρχές να απαγορεύσουν με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου την κυκλοφορία των 4τροχων κάτω των 125 κυβικών, αν διαπιστώσουν ότι η κυκλοφορία τους επιβαρύνει το οδικό δίκτυο της πόλης. Οι δημοτικές Αρχές, με την ίδια διάταξη, αποκτούν επίσης το δικαίωμα να καθορίζουν τον αριθμό των μηχανών αυτού του τύπου που μπορεί να αντέξει το τοπικό οδικό δίκτυο.

Παρασκηνιακές πιέσεις

Είναι αυτονόητο πως δεν τρελάθηκαν στα καλά καθούμενα στο υπουργείο Υποδομών-Μεταφορών και αναίρεσαν δικό τους σχεδιασμό. Ούτε τρελάθηκε προσωπικά ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος, σημειωτέον, κατά τις προ καιρού διαδοχικές επισκέψεις του στην Κρήτη είχε υπογραμμίσει σε αυτοδιοικητικά στελέχη πως επιμένει στο να μπει τάξη με τις “γουρούνες”.

Προφανώς μεσολάβησε πολύ πιεστική παρέμβαση του υπουργείου Τουρισμού στο υπουργείο Υποδομών, κατόπιν σχετικών πιέσεων εκ μέρους επαγγελματιών του κλάδου ενοικίασης 4τροχων.

Επαγγελματιών από διάφορα νησιά, όπως εδώ από την Κρήτη, με την οποία άλλωστε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού αλλά και εκείνη του υπουργείου Υποδομών έχει μια άλλη, πιο στενή σχέση και έναν πιο ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας...

Τραγελαφική ανακολουθία

Το κυβερνητικό αυτό “ράβε-ξήλωνε” για το καθεστώς κυκλοφορίας των επικίνδυνων 4τροχων έχει προκαλέσει θυμηδία και αντιδράσεις σε τοπικό, εγχώριο, αλλά και διεθνές επίπεδο!
Μιλώντας στη “Νέα Κρήτη”, ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης έκανε λόγο για τρεγαλαφική ανακολουθία εκ μέρους της κυβέρνησης.

«Θεωρώ ότι τα όσα συνέβησαν από πλευράς κυβερνητικών χειρισμών γύρω από το ζήτημα αυτό αποτελούν τον ορισμό της ανακολουθίας του κράτους. Τον ορισμό μιας ανεύθυνης πολιτικής. Μιας πολιτικής που τελικά προέταξε το συντεχνιακό συμφέρον έναντι της οδικής ασφάλειας των πολιτών, κατοίκων και επισκεπτών των τουριστικών περιοχών.

Χώρια το ότι μας πετάτε και το “μπαλάκι” σε εμάς τους Δήμους. Με αυτά και με αυτά, έχουμε μια από τα ίδια για ένα ακόμα καλοκαίρι. Το πρόβλημα θα μπορούσε πάντως να είχε λυθεί μια και καλή, χωρίς να χρειαστούν όλα αυτά, με μια απλή κίνηση. Αν είχε θεσπιστεί νομικά η πρόβλεψη για ειδικό δίπλωμα οδήγησης για να μπορεί κανείς να οδηγήσει ή να ενοικιάσει τις 4τροχες αυτές μηχανές», ανέφερε ο κ. Μαστοράκης.

Καταπέλτης ο Σύλλογος “SOS Τροχαία Εγκλήματα”

Καταπέλτης κατά της κυβέρνησης εμφανίζονται πανελλήνιοι σύλλογοι, όπως ο Σύλλογος “SOS Τροχαία Εγκλήματα”, που εξαπολύει ευθέως αιχμές ότι η κυβέρνηση “υποκύπτει” σε επιχειρηματικά συμφέροντα, έναντι της δημόσιας ασφάλειας και της ανθρώπινης ζωής!

«Εκατό ημέρες κράτησε η “αντίσταση στα συμφέροντα” και η “προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή”. Από ’δω και μπρος αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο υπουργός θα κληθούν να το κάνουν (κάποτε) οι Δήμοι... Φοβερό εφεύρημα, αν αναλογιστεί κανείς πως στους Δήμους που υπάρχει πρόβλημα (Χερσόνησος, Σαντορίνη κ.λπ.) είναι τέτοια η υπερσυσσώρευση “γουρουνών” και επαγγελματιών, που τα λόμπι τους είναι πανίσχυρα. Αφού δεν τολμά ο κ. Σπίρτζης, να δούμε ποιος δήμαρχος θα τολμήσει... Είναι ενδεικτικό πως στη σχετική συζήτηση στη Βουλή (απ’ όλους τους εμπλεκόμενους αιρετούς), μόνον ο δήμαρχος Χερσονήσου Κρήτης είχε το θάρρος να εμφανιστεί και να υποστηρίξει τον περιορισμό στη χρήση τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος “SOS Τροχαία Εγκλήματα” και σημειώνει:

«Τι ακολούθησε λοιπόν την αναστροφή τού κ. Σπίρτζη;

Τίποτα περισσότερο από ένα αναμενόμενο μπαράζ τροχαίων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, πολλά από τα οποία θανατηφόρα:

- 23 Ιουλίου: νεκρός 20χρονος Βρετανός οδηγός “γουρούνας” στα Μάλια της Κρήτης, τραυματίας ο συνομήλικος, ομοεθνής συνεπιβάτης, μετά από εκτροπή από την πορεία της.

- 24 Ιουλίου: νεκρός 18χρονος Ισπανός οδηγός “γουρούνας” στην Ίο, τραυματίας συνομήλικος, ομοεθνής επιβάτης, μετά από σύγκρουση με Ι.Χ. λεωφορείο.

- 29 Ιουλίου: νεκρό ζευγάρι Ιταλών που επέβαιναν σε “γουρούνα” στη Ρόδο: 42 ετών ο άνδρας, 40 ετών η σύζυγός του, μετά από μετωπική σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο.

- 30 Ιουλίου: νεκροί δύο φίλοι, ο Frederic Boone 31 ετών και ο Kevin Vanterwyngen 29 ετών, Βέλγοι, που επέβαιναν σε “γουρούνα” στην Κω. Ο οδηγός της έχασε τον έλεγχό της και συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.

- 31 Ιουλίου: νεκρή μία 26χρονη οδηγός “γουρούνας” και τραυματίας η συνομήλικη συνεπιβάτης της στη Σαντορίνη, μετά από σύγκρουση με μοτοποδήλατο, εκτροπή στο αντίθετο ρεύμα και σύγκρουση με λεωφορείο»...

Βρετανικές προειδοποιήσεις: Αντιδράσεις μετά από τον θάνατο 20χρονου στα Μάλια

Έντονος είναι, την ίδια ώρα, ο προβληματισμός στους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και στα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας! Ορμώμενος από το θανατηφόρο δυστύχημα στα Μάλια, όπου έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Kieran Roche από το Σουίντον, ο Σύνδεσμος Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων εξέδωσε ταξιδιωτικές οδηγίες, προειδοποιώντας τους Βρετανούς τουρίστες να είναι προσεκτικοί.

Τα επίσημα στοιχεία των ταξιδιωτικών εταιρειών αναφέρουν πως έγιναν 36 ατυχήματα με “γουρούνες” και 7 με μοτοποδήλατα το 2017, ωστόσο ο Σύνδεσμος Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ABTA δήλωσε ότι ο πραγματικός αριθμός ενδέχεται να είναι πολύ υψηλότερος...

«Πολλοί από τους Βρετανούς που ενοικιάζουν “γουρούνες” έχουν πολύ μικρή εμπειρία από την οδήγησή τους και δεν είναι εξοικειωμένοι με το τοπικό οδικό δίκτυο και τα πρότυπα οδήγησης», επισημαίνει ο ABTA...

neakriti.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Σχόλια

comments powered by Disqus
Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"Ειδήσεις Ηράκλειο

Ηράκλειο: Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο και δύο δίκυκλα

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν τα ξημερώματα δύο δίκυκλα και ένα αυτοκίνητο.

"Το πάθος της και το χαμόγελό της θα μας συντροφεύουν"

Συλλυπητήρια επιστολή για τον τραγικό χαμό της Κάλλιας Μηλιαρά στις 2 Σεπτεμβρίου στο φαράγγι του Αμπά στέλνουν οκτώ σύλλογοι της Κρήτης.

Κέρδη - μαμούθ από τη διακίνηση αδασμολόγητων προϊόντων

Είκοσι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταίους μήνες - Καίριο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίου καπνού

Οι γονείς θα... πληρώσουν το λίφτινγκ στο κολυμβητήριο

Πέντε ευρώ ζητά το ΕΑΚΗ και προκάλεσε αντιδράσεις σε σωματεία και γονείς

Ηράκλειο: Και δεύτερος Γραμμικός Επιταχυντής στο Πανεπιστημιακό…

Σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 2018 και μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών μετρήσεων και των δοκιμών που προβλέπονται και την αδειοδότηση από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής…

Ένα αντιπλημμυρικό έργο έχει σκορπίσει ανησυχία στην Κορώνη…

Για ένα έργο που θα βελτιώσει τη κατάσταση και που δεν θα δημιουργήσει προβλήματα, κάνουν λόγο από την ΔΕΥΑΗ.

Κατέρρευσε στο δικαστήριο η μάνα που κακοποιούσε ο ίδιος…

Μια απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αναβίωσε σήμερα στις δικαστικές αίθουσες

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε χωράφι

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Πέθανε ο άνδρας που έκανε την τελευταία του βουτιά στου…

Παραλίγο να πνιγεί ο άνδρας ο οποίος στη συνέχεια εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του

Για το θάνατο του 16χρονου Πέτρου, θλίψη και στο Σωματείο…

Τι αποφάσισαν οι συνάδελφοι της μητέρας του Πέτρου που σκοτώθηκε στο βόρειο λιμενοβραχίονα Ηρακλείου

Λουκέτο μπήκε σε μπαρ-ρεστοράν στη Χερσόνησο

Έλεγχοι ακόμα και σε οχήματα-αντίκες με πλαστές πινακίδες που μετέφεραν νύφες

Ηράκλειο: Μήνυμα για την Πανελλήνια Ημέρα Επισκεπτών Υγείας

Η 17η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4486/2017 ως η Πανελλήνια Ημέρα Επισκεπτών/τριών Υγείας.

Μετανιωμένος ο «hi tech»... ματάκιας

Ο 40χρονος έχει μετανιώσει για όσα του αποδίδονται - Σοκαρισμένες οι τρεις τουρίστριες αποκάλυψαν το αρρωστημένο σκηνικό

Μικρό θαύμα για τον Κρητικό που τραυματίστηκε βαριά σε…

Έσωσαν το χέρι οι χειρουργοί του ΚΑΤ με αποτέλεσμα ο 30χρονος να χαμογελάει ξανά

Ηράκλειο: Χειροπέδες και στον 20χρονο αλλά και στον ανήλικο

Χειροπέδες σε έναν ανήλικο καθώς και σε έναν 20χρονο, φόρεσαν οι αστυνομικοί του αεροδρομίου Ηρακλείου.

Αναβάλλεται θεατρική παράσταση στο Ηράκλειο

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι η παράσταση «Οι Στοιχειωμένοι»

Αποχαιρετούν τον Πέτρο που έσβησε στον λιμενοβραχίονα…

Συγκλονίζει ο θάνατος του 16χρονου το απόγευμα της Κυριακής στο βόρειο λιμενοβραχίονα.

Βιντεοσκοπούσε τουρίστριες στο δωμάτιο τους στην Χερσόνησο!

Ο άνδρας που εργάζεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου συνελήφθη μετά από καταγγελία τουριστριών ότι βρέθηκε κάμερα μέσα στο δωμάτιο τους.

Έπαθε ρήξη ανευρύσματος ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα!

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο μια 50χρονη αλλοδαπή που ενώ έκανε το μπάνιο της, έχασε τις αισθήσεις της με την κατάσταση της να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Παραμένει στην εντατική ο ανήλικος που τραυματίστηκε σε…

Αισιοδοξούν οι γιατροί – Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Ηράκλειο: Συναγερμός για 16χρονο που έπεσε στη θάλασσα από…

Ένας 16χρονος έπεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου από τον λιμενοβραχίονα, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των αρχών!

Αερογέφυρα ζωής για 55χρονο άνδρα

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠαΓΝΗ

Ηράκλειο: Δωρεάν μαστογραφίες στα Δύο Αοράκια

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία

Ακόμα δεν...στρώθηκαν και ήδη διαλύονται!

Καλό θα είναι να έχουμε το νου μας όταν θα βαδίζουμε στον....στρωμένο δρόμο!

Κραυγή μάνας: Το παιδί μου ζει πάνω από τον H/U, ζητούσε να…

Συγκλονιστική εξομολόγηση: ...Το παιχνίδι τον απορροφούσε. Δεν΄άκουγε, δεν έβλεπε

Ακρωτηριάστηκε σε μηχάνημα κοπής το χέρι 30χρονου

Σε μηχάνημα κοπής εγκλωβίστηκε το χέρι ενός εργαζομένου, σε βιοτεχνία άρτου στο Ηράκλειο

Ξανά στο Ηράκλειο ο "Καζαντζάκης" του Γιάννη Σμαραγδή

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού στις πρώτες προβολές της ταινίας «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» του Γιάννη Σμαραγδή, και μετά από παράκληση πολλών Ηρακλειωτών για συνέχιση…

Κόβουν το ρεύμα σε ανάπηρη μητέρα πέντε παιδιών (φωτο)

«Πέφτω στα πόδια τους, παρά του ότι είμαι σε καροτσάκι και τους παρακαλάω για τα παιδιά μου», λέει η κυρία Αθηνά Πλερωνάκη

Μονοδρομείται η οδός Μενεξέδων στις Μεσαμπελιές

Το Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι θα προχωρήσει στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τοποθέτηση νέων πινακίδων στα Νεώρια

Με πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου τοποθετήθηκαν στα ανατολικά Νεώρια νέες καλαίσθητες κατασκευές με φωτογραφίες του λιμένα Ηρακλείου και σύντομες…

Νέα χρηματοδότηση για την συντήρηση σχολικών κτιρίων του…

Τι επισημαίνει ο βουλευτής Σ. Βαρδάκης

Ηράκλειο: Πένθος στην οικογένεια του Κώστα Βενέτη

Δύσκολες ώρες για τον καλό συνάδελφο Κώστα Βενέτη, ο οποίος θρηνεί τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας, η οποία έφυγε χθες το πρωί από τη ζω,ή, σε ηλικία 86 ετών.

Έρχονται επιπλέον πρόσφυγες στο Ηράκλειο

Υπεγράφη σύμβαση στη Λότζια παρουσία του εκπροσώπου της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ

Αποτελέσματα Βρεφών και Νηπίων για τα ΚΕΠΑ του Δήμου Ηρακλείου

Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή

Καταγγελία για αδιαφάνεια στην τοποθέτηση δασκάλων "παράλληλης…

Γονέας καταγγέλλει οτι άφησαν παιδί με μαθησιακές δυσκολίες που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, χωρίς δάσκαλο ειδικής αγωγής

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Έπεσαν τρία δέντρα

Αναστάτωση επικράτησε στο σημείο μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα

Ενοχλημένοι οι κάτοικοι της οδού Κονίτσης για τη μετονομασία…

Έντονα ενοχλημένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Κονίτσης στον Πόρο οι οποίοι διαφωνούν με την απόφαση μετονομασίας της οδού Κονίτσης σε οδό Φαίδων Βαρδαβά.

Σε "κλοιό" κεραυνών το Ηράκλειο (φωτογραφίες)

Από το βράδυ της Τετάρτης το Ηράκλειο βρέθηκε σε κλοιό κακοκαιρίας, με κεραυνούς και αστραπές να φωτίζουν τον ουρανό.

Νέα κραυγή αγωνίας για την ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ

Το σωματείο των εργαζομένων πραγματοποιεί ανοικτή συγκέντρωση με πάγιο αίτημα την ενίσχυση του τμήματος.

Συνεχίζεται το ξήλωμα στο κέντρο του Ηρακλείου

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου κατεδαφίζουν τις αυθαίρετες κατασκευές των καφετεριών του Ηρακλείου.

Ηράκλειο: Σκουπίδια, λακκούβες και κατσαρίδες σε μια γειτονιά…

Εικόνες εγκατάλειψης περιγράφει αναγνώστρια

Ηράκλειο: Εκδήλωση στήριξης της Ομάδας Βιβλίου με αφορμή…

Η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης την Παρασκευή…

Λαϊκή Αλικαρνασσού: Μια μετακομίζει, μια σταματά

Σε διαβούλευση η παύση της λαϊκής των Καμινίων και η μετακόμιση της λαϊκής Ν. Αλικαρνασσού

Στα σκουπίδια βρήκαν τις ταυτότητες νεκρών στον Πατσίδερο…

Κάτοικοι εντόπισαν στους κάδους δημόσια έγγραφα που φυλάσσονταν στην παλιά κοινότητα

Ηράκλειο: Ισόβια στην 27χρονη που σκότωσε τον γείτονά της

Χωρίς να της αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, το δικαστήριο επέβαλε στην 27χρονη χρήστη ναρκωτικών που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 35χρονο Αλβανό γείτονά της,

Τριπλή διάκριση για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο

για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές

Κρήτη: Μάχη για την ζωή του δίνει ο ρακοσυλλέκτης μετά το…

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά χθες το πρωί και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων
Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.