Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Προχωράει ασφαλτόστρωση των εναλλακτικών δρόμων του έργου "Αγία Βαρβάρα-Απομαρμάς"

Προχωράει ασφαλτόστρωση των εναλλακτικών δρόμων του έργου \"Αγία Βαρβάρα-Απομαρμάς\"

Δήμος Γόρτυνας | 26/01/2013 - 11:20
Προχωράει ασφαλτόστρωση των εναλλακτικών δρόμων του έργου \"Αγία Βαρβάρα-Απομαρμάς\"
Ναι στην πρόταση του Δήμου Γόρτυνας, για την ασφαλτόστρωση των δρόμων Απομαρμάς - Ράφτης και Απομαρμάς - Αμπελούζος, που θα χρησιμοποιούνται ως εναλλακτικοί δίοδοι κυκλοφορίας των οχημάτων μόλις ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής της εθνικής οδού \"Αγία Βαρβάρα-Απομαρμάς\" και διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος του Πανασού, είπαν από κοινού οι άνθρωποι του ΒΟΑΚ και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.

Στην  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίας Βαρβάρας, ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης επισήμανε στους συνομιλητές του την ανάγκη να γίνουν οι ασφαλτοστρώσεις, ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων από τους παρακαμπτήριους δρόμους να γίνεται χωρίς προβλήματα και να μην ταλαιπωρούνται οι διερχόμενοι οδηγοί.

"Υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών και ήμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την θετική διάθεση των ανθρώπων του ΒΟΑΚ και του εργολάβου, που δεσμεύτηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημά μας. Σαν Δημοτική Αρχή Γόρτυνας, επιθυμούμε την όσο δυνατό μεγαλύτερη διευκόλυνση των πολιτών, κατά το διάστημα που ο δρόμος στον Πανασό θα παραμείνει κλειστός και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τους παρακαμπτήριους δρόμους" σχολίασε ο Δήμαρχος Γόρτυνας αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης.

Να σημειωθεί πως στην συνάντηση έδωσαν ακόμη το παρών ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας, Μανώλης Δρετάκης, οι πρόεδροι και τοπικοί φορείς από τη Δημοτική Ενότητα Ρούβα, καθώς και εκπρόσωποι από τις εταιρείες εμφιάλωσης νερού, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και χρησιμοποιούν το δρόμο για την μεταφορά των εμπορευμάτων τους. Αξίζει να τονιστεί πως πέρα από τις ασφαλτοστρώσεις των δρόμων Απομαρμάς - Ράφτης και Απομαρμάς - Αμπελούζος, αποφασίστηκε ακόμη να αποκατασταθεί κι ο αγροτικός δρόμος στην περιοχή "Λενικά"


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Δήμος Γόρτυνας

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.