Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Πόλος έλξης η έκθεση ζωγραφικής «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» (pics)

Πόλος έλξης η έκθεση ζωγραφικής «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» (pics)

Ηράκλειο | 10/11/2017 - 12:40
Πόλος έλξης η έκθεση ζωγραφικής «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» (pics)
Πόλο έλξης αποτελεί η έκθεση ζωγραφικής «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» που φιλοξενείται στο Ηράκλειο

Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργος Καλούδης

Η έκθεση φιλοξενείται στο "Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας", με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά, 09:00-21:00, μέχρι τις 24 Νοεμβρίου

Σχολεία, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2810-274115 και στο e-mail adirakliou@astynomia.gr

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται η έκθεση παιδικής ζωγραφικής, με θέμα: «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Η έκθεση εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, το απόγευμα, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον Γενικό Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργο Καλούδη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο “Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας", το οποίο φιλοξενεί την Έκθεση. Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθηνε ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας Νίκος Μυρτάκης, o oποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή για τη Τράπεζά μας, η φιλοξενία αυτής της έκθεσης και συγχαίρουμε την Ελληνική Αστυνομία για την πρωτοβουλία της, να διαλέξει αυτό το σύγχρονο, πρωτοπόρο και πρωτότυπο τρόπο για να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η οδική ασφάλεια….

…..Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο χάνουμε στην Κρήτη συντοπίτες – φίλους, ανησυχούμε για τα παιδιά μας. Σίγουρα δεν υπάρχει μία λύση αφού απαιτούνται σχεδιασμένες ενέργειες, όμως η αρχή αυτής της προσπάθειας ξεκινάει κατά την γνώμη μου βάζοντας στα παιδιά μας οδική συμπεριφορά. Να τα ευαισθητοποιήσουμε για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται σαν πεζοί αλλά και σαν αυριανοί οδηγοί ώστε μέσα από τα δικά τους μάτια και με τη δική τους προτοπή να σταματήσει η περίεργη αυτή κατάσταση, που βιώνουμε στο τόπο μας. 

Για αυτό η συγκεκριμένη σημερινή πρωτοβουλία είναι σπουδαία και αυτό είναι και χρήσιμο και με χαρά η Παγκρήτια Συνεταιριστικής Τράπεζας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αγκάλιασε και πάντα θα καλοδέχεται τέτοια εγχειρήματα….

…..Τέλος δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και σαν Πρόεδρος της τράπεζας αλλά και σαν Κρητικός τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και την τοπική ηγεσία και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που αποδεικνύουν καθημερινά ότι η  παραβατικότητα στον τόπο μας και εξιχνιάζεται και δεν μένει  ατιμώρητη.» 

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" Γιώργος Καλούδης, στην ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία. 

Θα είμαι πάρα πολύ σύντομος, δεν θα σας πω για τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», γιατί μπορείτε να πάρετε ένα έντυπο και να διαβάσετε, θα σας πω μόνο ότι είναι μια κίνηση ιδιωτικής πρωτοβουλίας για να βοηθήσουμε τη χώρα μας στις δύσκολες στιγμές που περνάει. 

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις της Κρήτης, οι οποίες ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ ζεστά σε αυτή την προσπάθεια, ιδιαίτερα τη Παγκρήτια τράπεζα και τον Πρόεδρο, ο οποίος μας βοήθησε και τους συνεργάτες του για να στήσουμε αυτή την ωραία εκδήλωση. 

Θέλω να σας κάνω μία πρόταση - στον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης και στον κύριο Πρόεδρο - μπορούμε να συνεργαστούμε με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» και αυτή η πρωτοβουλία, η σημερινή να πάρει συνέχεια, δεν χρειάζονται χρήματα, χρειάζεται φαντασία και εργασία. Κύριε Πρόεδρε και εσάς και τους συνεργάτες σας θέλω να σας ευχαριστήσω.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.»

Ακολούθως ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφέρθηκε σε πρόσφατη έρευνα Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την οδική συμπεριφορά, στην οποία καταγράφεται ότι «η υπευθυνότητα στην οδήγηση των Ελλήνων οδηγών είναι στην προτελευταία θέση. Στη χειρότερη θέση είναι οι Ιταλοί και στη συνέχεια οι Έλληνες οδηγοί»

«Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να ανεχόμαστε την υπερβολική ταχύτητα ως μία από τις βασικές αιτίες θανάτου  στα τροχαία, αν μπορούμε να ανεχόμαστε οδηγούς που δεν ανάβουν φλας, δεν τηρούν την απόσταση ασφαλείας, οδηγούν στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ», σημείωσε ο Νίκος Τόσκας και συμπλήρωσε: «Μπορεί κάθε οδηγός να έχει και έναν τροχονόμο για να τον επιτηρεί; Ειδικά εδώ στην Κρήτη, με τον ένα άξονα -με αυτό τον προβληματικό άξονα που έχετε και που διανύει την Κρήτη από ανατολή προς δύση- με οδικό δίκτυο και επαρχιακούς δρόμους με προβλήματα που τα έχω δει και εγώ αρκετές φορές και εσείς τα ξέρετε καλύτερα από όλους μας και δεν μπορούν να ελεγχθούν απόλυτα, μπορούμε να αφήνουμε τους ανθρώπους να χάνονται στο όνομα του φτωχού οδικού δικτύου;». 

«Νομίζω το καταλαβαίνουμε όλοι: μέχρι εδώ στην επιπολαιότητα, που άλλοτε τη θεωρούμε μαγκιά και άλλοτε παλικαριά. Πρέπει να αποδεχτούμε τον έλεγχο αλλά και να αναζητήσουμε τον αυτοέλεγχο». Αναφερόμενος στις ζωγραφιές των παιδιών είπε: «Να διδαχτούμε και το ξαναλέω πάλι από το δίδαγμα των μικρών παιδιών και από τα μηνύματα που μας στέλνουν» έτσι ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις της μάστιγας των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα, «δηλαδή της επιπολαιότητάς μας και της μη τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας».

Στο μείζον θέμα της οδικής ασφάλειας αναφέρθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Σίγουρα, ανάμεσά μας, υπάρχουν αρκετοί που έχουν βιώσει την οδύνη του χαμού κάποιου συγγενικού, φιλικού ή γνωστού τους προσώπου σ’ ένα τροχαίο ατύχημα.

Υπάρχουν, ασφαλώς, αρκετοί που έχουν θρηνήσει την απώλεια κάποιου δικού τους, νέου ανθρώπου, που η ζωή του σταμάτησε απότομα και άδικα, σε κάποιο σημείο του οδικού δικτύου· εξαιτίας μιας στιγμιαίας, ίσως, αβλεψίας, μιας οδηγικής επιπολαιότητας, της υπερεκτίμησης των ικανοτήτων του ως οδηγού, της αδιαφορίας προς τους κανόνες της  οδικής κυκλοφορίας που εντέλλει συνιστούν αδιαφορία προς την ίδια τη ζωή και σε πολλές περιπτώσεις όχι μόνον της δικής τους ζωής αλλά και της ζωής των συνανθρώπων του….

….Οι προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας σε επιχειρησιακό επίπεδο δεν αρκούν, δεν είναι δυνατόν να αρκούν, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνον αστυνομικό· είναι πρόβλημα ευρύτατα και βαθύτατα κοινωνικό.

Ούτε οι μεμονωμένες πρωτοβουλίες και οι προσπάθειες ορισμένων κοινωνικών φορέων και ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας είναι αρκετές.

Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια, απαιτούνται περισσότερες κοινωνικές πρωτοβουλίες, απαιτείται ευρύτερη κοινωνική συμμετοχή προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν η κοινωνία, οι πολίτες, όλοι μας, αναφορικά με την αδιαμφισβήτητη ανάγκη να διαμορφώσουμε σωστή αντίληψη ως προς την οδηγική μας συμπεριφορά, να συναισθανθούμε την υποχρέωσή μας να τηρούμε τους κανόνες του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και να σεβαστούμε περισσότερο, και κατά την οδήγηση, την αξία της ανθρώπινης ζωής· 

της ζωής μας, της ζωής των μελών της οικογενείας μας, της ζωής των συνανθρώπων μας….

……Η συμβολή των παιδιών στην επίτευξη του σκοπού αυτού υπήρξε καθοριστική. Στις 214 ζωγραφικές τους δημιουργίες που εκτίθενται σ’ αυτόν εδώ το φιλόξενο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της Παγκρήτιας Τράπεζας, αποτυπώνουν σκέψεις και επισημαίνουν πράγματα που μας προβληματίζουν. 

Γι αυτό, οφείλω ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και ως ένα από τα μέλη μιας κοινωνίας που βλέπει, που βιώνει, που αντιμετωπίζει καθημερινά τις συνέπειες της κακής οδικής και οδηγικής συμπεριφοράς, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ, για μια ακόμη φορά τους μικρούς μας φίλους για τη συμμετοχή τους και τις ζωγραφικές τους δημιουργίες – μηνύματα. 

Να τους ευχαριστήσω για το «μάθημα» που έδωσαν σ΄εμάς τους μεγάλους· να ευχαριστήσω τους γονείς τους για τη στήριξή και την καθοδήγησή των παιδιών τους.»

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος,  οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Ηρακλείου, Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης αντίστοιχα, του νομού Λασιθίου, Εμμανουήλ Θραψανιώτης, ο Βουλευτής νομού Ηρακλείου του κόμματος «Το Ποτάμι», Σπύρος Δανέλης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναράκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Ιωάννης Στεφανάκης και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς επίσης και συνδικαλιστικών ενώσεων, φορέων, συλλόγων και οργανισμών.

Από την Ελληνική Αστυνομία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνου και Ηρακλείου, Ταξίαρχοι  Αντώνιος Ρουτζάκης και Ιωσήφ Κανακουσάκης αντίστοιχα, οι Βοηθοί του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Αστυνομικοί Διευθυντές Στυλιανός Γάσπαρης και Νικόλαος Σπυριδάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Λυμπινάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Εμμανουήλ Παπαδάκης, ο Διοικητής του Τμήματος Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Παπαδάκης καθώς και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Την «αγκάλιασαν»

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ακόμα, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, που στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή και συγκεκριμένα ο  Εντεταλμένος Οικονομικού Τομέα «ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ», Αρτέμης Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε», Ιωάννης Λεμπιδάκης, μέλος του Δ.Σ. και ο υπεύθυνος Marketing των «SUPER MARKETS ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» Χριστίνα Χαλκιαδάκη και Μιχάλης Τζαγκαράκης αντίστοιχα, η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της «ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ BAKERY & PATISSERIE», Ευαγγελία Σαβοϊδάκη, η Διευθύντρια Karenta Ηρακλείου και ο Προϊστάμενος της «SKODA KOSMOCAR», Κατερίνα Κουμουτσάκου - Αρώνη και Ζαχαρίας Σταυρακάκης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος Δ.Σ της «ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ», Αντώνης Μπουμάκης, ο κ. Αντώνης Σωμαράκης της «ΗΧΟΣ & ΦΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ» και ο Προϊστάμενος Δ/νσης Ασφάλισης Αυτοκινήτου της «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», Γεώργιος Παπαντωνόπουλος.

Παραβρέθηκαν επίσης, πολλοί γονείς και παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης και να δουν τις παιδικές δημιουργίες.

Στο χώρο της έκθεσης λειτουργεί και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, όπου οι μικροί μας επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, από έμπειρους τροχονόμους. Επιπλέον τα παιδιά που επισκέπτονται την έκθεση μπορούν να ζωγραφίζουν τις δικές τους δημιουργίες, με θέμα την οδική ασφάλεια.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά από 09:00-21:00 ώρας.

Σημειώνεται ότι σχολεία, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2810-274115 και στο e-mail adirakliou@astynomia.gr

Επίσης υπενθυμίζεται ότι η έκθεση στο Ηράκλειο Κρήτης υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών-επιχειρήσεων: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Μεγάλος Χορηγός), ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., ΚΕΝ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε., SUPER MARKETS ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ BAKERY & PATISSERIE, ΕΚΟ, SKODA KOSMOCAR, ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., J.WALTER THOMPSON ATHENS, HERTZ, ΗΧΟΣ & ΦΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

(Πληροφορίες για τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" μπορείτε να βρείτε στο http://www.symmaxiagiatinellada.gr και στο τηλέφωνο 2130230137.)


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.