Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Παραλίγο "δικίνητη" έκπληξη στον Αλμυρό (pic)

Παραλίγο "δικίνητη" έκπληξη στον Αλμυρό (pic)

Auto Plus | 11/07/2016 - 16:48
Παραλίγο "δικίνητη" έκπληξη στον Αλμυρό (pic)
Η πρώτη εκδοχή του ασφάλτινου Ράλλυ Αλμυρού ολοκληρώθηκε με νικητές τους "Nikon"-Γρηγόρη Ανδριανόπουλο με Mitsubishi Lancer EVO IX.
Το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος συνεχίστηκε στις 9-10 Ιουλίου με το 1ο Ράλλυ Αλμυρού, που αποτέλεσε τον 3ο γύρο του θεσμού και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας" (Ο.Μ.Α.Θ.). Ο αγώνας αποτελούνταν από πέντε Ειδικές Διαδρομές, με τους Αγίους Θεοδώρους που είχαν μήκος 12,65 χιλιομέτρων να διεξάγονται το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου, καθώς επίσης και δύο φορές την Κυριακή 10 Ιουλίου πλαισιωμένοι από την γρήγορη Ειδική Διαδρομή "Νηές" που είχε μήκος 6 χιλιομέτρων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι "Nikon"-Γρηγόρης Ανδριανόπουλος (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4), οι οποίοι στέφθηκαν και νικητές στη μονομαχία με τους Γιάννη Πλάγο-Άλκη Ρέντη (Honda Civic Type-R, C3-A7). Το πλήρωμα του ιαπωνικού αυτοκινήτου που κατέκτησε τη νίκη στην Κατηγορία F2, προηγούνταν και στη γενική κατάταξη έως το πρώτο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή "Νηές", όταν στράβωσαν τον πίσω δεξιά τροχό του αυτοκινήτου και έχασαν χρόνο, υποχωρώντας στη δεύτερη θέση.

Στο βάθρο των νικητών, ανέβηκαν και οι Ανδρέας Ντόφης-Μάριος Τσαούσογλου (Mitsubishi Lancer EVO VIII, C2-A8) οι οποίοι τερμάτισαν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης. Μια θέση πιο πίσω, βρίσκονται οι Ανδρέας Μαργαρώνης-Μιχάλης Αφαλωνιάτης (Citroen Saxo, C5-A6) που κατέλαβαν τη 2η θέση στην F2 και επικράτησαν στην ανταγωνιστική Κατηγορία C5 μετά από μάχη με τους "Filon"-Γιώργο Γονάκη (Peugeot 206, C5-A6) οι οποίοι συμπλήρωσαν την τριάδα της F2 και κατέκτησαν την 5η θέση της γενικής κατάταξης.

Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Γιώργος Αθανασόπουλος-Σπύρος Μπαρδάκης (Citroen C2 R2, C5-R2), οι οποίοι ξεπέρασαν με μικρή διαφορά τους Βασίλη Καραθανάση-Θανάση Καραθανάση (Opel Astra, C3-E11). Τέλος, στη μάχη της C6 επικράτησαν οι Μίλτος Πλατώνης-Γιάννης Λιλλής (Toyota Yaris, C6-A5), με τους τοπικούς Σταμάτη Μιχαήλ-Γρηγόρη Κορίνθιο (Peugeot 106, C6-N2) και τους Γιάννη Σύλλα-Τάκη Κουκλιαμπή (Citroen Saxo, C6-N2) να διαμορφώνουν την τριάδα ακόμη μιας πολύ ανταγωνιστικής κατηγορίας.

Η πρώτη διοργάνωση του Ράλλυ Αλμυρού ήταν επιτυχημένη και η συνέχεια του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος θα δοθεί μετά το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 10-11 Σεπτεμβρίου, με το Ράλλυ Σπριντ Αγίου Μερκουρίου. 

Αποτελέσματα

(Φωτογραφίες: ΟΜΑΕ / GRally Klamouris)


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.