Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Τσίπρας: Η Κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε το χρόνο της

Τσίπρας: Η Κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε το χρόνο της

Πολιτική | 13/09/2013 - 20:33
Τσίπρας: Η Κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε το χρόνο της
Με στίχους του Βάρναλη ξεκίνησε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρα στο Λευκό Πύργο ενώ επισήμανε πως η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έκλεισε το χρόνο της!

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται και o κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του τον έκλεισαν το χρόνο τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο.

«Κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα, τελειώνει η κοροϊδία. Έκλεψαν μισθούς, έκλεψαν συντάξεις, έκλεψαν δουλειές, έκλεψαν δικαιώματα, έκλεψαν ακόμα και το οξυγόνο της δημοκρατίας. Και, ταυτόχρονα, έκαναν το ψέμα σύμμαχο, μέσο και όπλο τους», ήταν το δριμύ κατηγορώ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της συγκυβέρνησης.

«Εμείς», είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ, «δεν πιστεύουμε ούτε μας συγκινεί η εξουσία για την εξουσία... είμαστε κόμμα εξουσίας, μόνο όταν ο λαός είναι σε θέση να διεκδικήσει την εξουσία. Ώριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής του λαού μας, όπως λέει κι ο Βάρναλης».

«Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Δεν αντέχουμε άλλο πλεόνασμα ψεύδους, υποκρισίας, κυνισμού και αναλγησίας. Έφτασε η ώρα της μεγάλης ανατροπής. Κανείς πια δεν θα πιστέψει τα παραμύθια της Χαλιμάς. Ούτε οι δικοί τους άνθρωποι τους πιστεύουν πια. Γιατί όλοι τώρα ξέρουν ότι το μόνο σχέδιο του κυρίου Σαμαρά είναι η υποταγή στους δανειστές», υποστήριξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει στον ίδιο τόνο:

«Έβαλαν στην Ελλάδα πωλητήριο. Ξεπουλάνε τα πάντα. Ακόμα και το νερό, πηγή ζωής και αγαθό που δικαιούται κάθε άνθρωπος σ' αυτή τη χώρα. Έβαλαν πωλητήριο στην ΕΥΑΘ ».

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής: «Πάρτε επιτέλους ένα μάθημα από τις Σκουριές κ. Σαμαρά. Γιατί εκεί αποδείχτηκε ότι έχουν και οι πολίτες τις κόκκινες γραμμές τους. Και όταν έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στην καταστροφή και την αντίσταση διαλέγουν την αντίσταση».

Πηγή: iefimerida.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Πολιτική

Μ. Συντυχάκης: "Να καθαριστεί ο ποταμός Γιόφυρος στο Ηράκλειο"

Στη βουλή συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που…

Τη στήριξή της στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία, στην πλατεία Συντάγματος, εξέφρασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας,…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.