Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Όλο το χρονικό των συγκρούσεων στη Βιρτζίνια: Τρεις νεκροί μετά από «μάχες» εθνικιστών- αντιρατσιστών (pics)

Όλο το χρονικό των συγκρούσεων στη Βιρτζίνια: Τρεις νεκροί μετά από «μάχες» εθνικιστών- αντιρατσιστών (pics)

Διεθνή | 14/08/2017 - 08:45
Όλο το χρονικό των συγκρούσεων στη Βιρτζίνια: Τρεις νεκροί μετά από «μάχες» εθνικιστών- αντιρατσιστών (pics)
Δύο αστυνομικοί και μία γυναίκα έχουν χάσει την ζωή τους μετά από τα βίαια επεισόδια που προκλήθηκαν το Σάββατο στο στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, εξαιτίας της διοργάνωσης μιας συγκέντρωσης λευκών εθνικιστών.

Η γυναίκα έχασε την ζωή της μετά την πτώση οχήματος πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος στο Σάρλοτσβιλ,  όπου εκτός των νεκρών τραυματίστηκαν περισσότεροι από 30 άλλοι άνθρωποι.


Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο θάνατος δύο αστυνομικών προήλθε όταν το ελικόπτερο στο οποίο μετείχαν σε επιχείρηση για την αποκατάσταση της τάξης, συνετρίβη.

 Το χρονικό

Σύμφωνα με το BBC στην πόλη ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε ακροδεξιές ομάδες και ομάδες αντι-διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν απέναντι τους. Συγκεκριμένα, οι ακροδεξιές ομάδες θα συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της «Unite the Right» ενάντια στα σχέδια απομάκρυνσης του αγάλματος του στρατηγού του Εμφύλιου Robert E Lee ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της δουλείας, ωστόσο η αστυνομία απαγόρευσε την συγκέντρωση λόγω των συγκρούσεων.

Την ώρα των βίαιων συγκρούσεων, ένας διαδηλωτής φέρεται να πέταξε μία πέτρα στο αυτοκίνητο, κίνηση που προκάλεσε τον οδηγό να ρίξει το όχημα πάνω στον κόσμο και στη συνέχεια να απομακρυνθεί.

Αμέσως μόλις το αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω στο πλήθος και το προπορευόμενο όχημα, ο κόσμος άρχιζε να φωνάζει και να καλεί απεγνωσμένα για ιατρική βοήθεια.

«Ναι, ήταν σκόπιμο. Με περίπου 65 χιλιόμετρα την ώρα, χτύπησε περίπου 15 -20 άτομα, τράκαρε δύο αυτοκίνητα μπροστά του και στη συνέχεια έκανε πίσω και έφυγε επιτάχυνε ενώ οι αστυνομικοί στέκονταν στην άκρη του δρόμου και δεν έκαναν τίποτα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Τρεις νεκροί, περισσότεροι από 30 τραυματίες

Μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στην περιοχή είδε τραυματισμένους ανθρώπους πεσμένους στο οδόστρωμα, άλλους ανθρώπους να κλαίνε, ενώ ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα σπεύδουν στην περιοχή.

«Περπατούσαμε στον δρόμο όταν ένα αυτοκίνητο, μαύρο ή γκρι, έπεσε πάνω μας. Παρέσυρε όλο τον κόσμο. Κατόπιν έκανε όπισθεν τραυματίζοντας και άλλους. Εκεί πίσω είναι ένα κορίτσι, προσπαθούν να το επαναφέρουν» αφηγήθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Ένα κορίτσι που κείτεται στο έδαφος έχει ακρωτηριαστεί. Ήταν εσκεμμένη ενέργεια, σκόπιμα έκανε όπισθεν», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Εναν 20χρονο, τον Τζέιμς Αλεξ Φιλντς, συνέλαβε η αστυνομία, ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός που έριξε το όχημά του στη διαδήλωση στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία 32χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το CNN, σε βάρος του Τζέιμς Άλεξ Φιλντς απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο, τραυματισμούς και απόπειρα διαφυγής από τους αστυνομικούς.

Η μητέρα του, η Σαμάνθα Μπλουμ, δήλωσε στην εφημερίδα Toledo Blade πως ο γιος της, της έστειλε την Παρασκευή ένα SMS στο οποίο της ανακοίνωνε πως σκοπεύει να παρευρεθεί στη συγκέντρωση της εθνικιστικής δεξιάς στη Βιρτζίνια.

«Του είπα να είναι προσεκτικός» και, αν πάει να διαδηλώσει στη Σάρλοτσβιλ, «να το κάνει ειρηνικά», είπε η γυναίκα.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ καταδικάζουν το «μίσος» στη συγκέντρωση των ακροδεξιών


Τα επεισόδια στη Βιρτζίνια προκάλεσαν και την παρέμβαση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ η οποία σε μήνυμά της ανέφερε: «Η χώρα μας ενθαρρύνει την ελευθερία του λόγου, αλλά ας επικοινωνήσουμε χωρίς μίσος στις καρδιές μας. Κανένα καλό δεν βγαίνει από την βία».

Και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε σήμερα το μίσος και τις βίαιες ταραχές που ξέσπασαν σε μια εκδήλωση ακροδεξιών οργανώσεων στο Σάρλοτσβιλ.

«Πρέπει ΟΛΟΙ μας να ενωθούμε και να καταδικάσουμε όλα όσα αντιπροσωπεύει το μίσος. Δεν υπάρχει θέσει στην Αμερική για αυτού του είδους τα βίαια επεισόδια» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης

και την κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη Βιρτζίνια.

Νέο μήνυμα Τραμπ: Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε σήμερα τις βίαιες ταραχές που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό τουλάχιστον 19 στο Σάρλοτσβιλ, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης ομάδων ακροδεξιών, χωρίς να θέλει ωστόσο να αποδώσει ευθύνες στους ακροδεξιούς ή τους αντιρατσιστές διαδηλωτές με τους οποίους συνεπλάκησαν.

«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αυτήν την τεράστια επίδειξη μίσους, δογματισμού και βίας που προήλθε από διάφορες πλευρές» τόνισε ο Ρεπουμπλικάνος από το Μπέντμινστερ (Νιου Τζέρσεϊ), όπου βρίσκεται σε διακοπές. «Έχει περάσει πολύς καιρός που η χώρα μας γνώρισε κάτι τέτοιο. Δεν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν είναι ο Μπαράκ Ομπάμα, αυτό δε συνέβη εδώ και πολύ καιρό» τόνισε.

«Πιστεύω, όπως όλος ο κόσμος, ότι οι πληγές της χώρας μας θα επουλωθούν και θα επουλωθούν» διαβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η αστυνομία της Βιρτζίνια και το FBI θα διεξαγάγουν έρευνα για τη φονική βία στο Σάρλοτσβιλ

Oι αρχές των ΗΠΑ θα διεξαγάγουν έρευνα για τα βίαια επεισόδια που προκλήθηκαν εξαιτίας της διοργάνωσης μιας συγκέντρωσης λευκών εθνικιστών το Σάββατο (χθες) με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα και να τραυματιστούν περισσότεροι από 30 άλλοι άνθρωποι.

Η αναταραχή στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια (βόρεια) παρουσιάζει μια εσωτερική κρίση στον Τραμπ, με πολλούς τόσο από την αριστερά όσο και από τη δεξιά να τον επικρίνουν επειδή καθυστέρησε να εκδώσει ανακοίνωση για το περιστατικό και, όταν το έκανε, απέφυγε να καταδικάσει σαφώς τους διαδηλωτές υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής που υποκίνησαν τα επεισόδια.

«Αναμφίβολα θα έχουμε περισσότερες διαδηλώσεις στο Σάρλοτσβιλ, επειδή μας αρνούνται συνταγματικά δικαιώματά μας», δήλωσε ο Τζέισον Κέσλερ, ο οποίος, σύμφωνα με οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι ένας λευκός εθνικιστής μπλόγκερ. Δεν διευκρίνισε πότε θα γίνουν αυτές.

Ο Κέσλερ διοργάνωσε τη συγκέντρωση «Ενώστε τη Δεξιά» στο Σάρλοτσβιλ εναντίον ενός σχεδίου να απομακρυνθεί ένα άγαλμα του ήρωα του αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου Ρόμπερτ Λι από ένα πάρκο, λέγοντας σε τηλεφωνική συνέντευξη πως εκείνοι που εξέφρασαν την υποστήριξή τους δεν θα υποχωρήσουν.

Τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν για τα βίαια επεισόδια, περιλαμβανομένου του Τζέιμς Φιλντς, ενός 20χρονου λευκού άνδρα από το Οχάιο ο οποίος προφυλακίστηκε επειδή φέρεται να έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω σε ένα πλήθος αντιδιαδηλωτών το Σάββατο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 32χρονη γυναίκα και να τραυματιστούν άλλοι 19 άνθρωποι, οι πέντε από τους οποίους σοβαρά.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει ποιο ήταν το κίνητρο για το περιστατικό ωστόσο εισαγγελείς των ΗΠΑ και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας ξεκίνησαν έρευνα για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων, ανέφερε το FBI.

Οι ομοσπονδιακές αρχές ερευνούν επίσης τη συντριβή ενός ελικοπτέρου το Σάββατο που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο πολιτειακοί αστυνομικοί της Βιρτζίνια οι οποίοι συνέδραμαν τις προσπάθειες για την καταστολή των ταραχών.

Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Βιρτζίνια, Τέρι Μακόλιφ, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και απαγόρευσε τη συγκέντρωση των λευκών εθνικιστών, όμως η απόφαση αυτή δεν σταμάτησε τη βία.

«Παρακαλώ πηγαίνετε στα σπίτια σας και μην ξανάρθετε», ήταν το μήνυμα του Μακόλιφ προς τους λευκούς εθνικιστές, το οποίο απηύθυνε σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεν υπάρχει θέση για εσάς εδώ, δεν υπάρχει θέση για εσάς στην Αμερική», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ είπε πως «πολλές πλευρές» ενεπλάκησαν στα περιστατικά του Σάρλοτσβιλ, σχόλια που προκάλεσαν επικρίσεις σε όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος επειδή δεν περιελάμβαναν μια ρητή καταδίκη των λευκών εθνικιστών.

«Καταδικάζουμε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, αυτή την τεράστια επίδειξη μίσους, δογματισμού και βίας που προήλθε από διάφορες πλευρές», δήλωσε το Σάββατο στους δημοσιογράφους ο Τραμπ από το γήπεδο γκολφ που διαθέτει στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η συγκέντρωση των λευκών εθνικιστών απηχεί μια μακρά διένεξη στον νότο των ΗΠΑ για τη μάχη για τη σημαία της Συνομοσπονδίας και άλλα σύμβολα της πλευράς των εξεγερμένων στον Εμφύλιο Πόλεμο για την κατάργηση της δουλείας.

Η βία στο Σάρλοτσβιλ είναι η πιο πρόσφατη σύγκρουση ανάμεσα σε ακροδεξιούς, ορισμένοι από τους οποίους έχουν δηλώσει πίστη στον Τραμπ, και στους αντιπάλους του προέδρου μετά την ορκωμοσία του τον Ιανουάριο, όταν ντυμένοι στα μαύρα διαδηλωτές κατά του Τραμπ στην Ουάσινγκτον έσπασαν βιτρίνες, πυρπόλησαν αυτοκίνητα και συγκρούστηκαν με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 200 προσαγωγές.

Περίπου 24 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Σάρλοτσβιλ τον Ιούλιο όταν η Κου Κλουξ Κλαν πραγματοποίησε συγκέντρωση κατά της απομάκρυνσης του αγάλματος του Λι. Λευκοί εθνικιστές κρατώντας πυρσούς είχαν διαδηλώσει επίσης τον Μάιο κατά της απομάκρυνσης του αγάλματος.


Πηγή iefimerida.gr

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Διεθνή

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Συγκίνηση στην κηδεία του Αφροαμερικανού…

Ο θάνατος του προκάλεσε κοινωνικές αντιδράσεις σε όλο τον πλανήτη

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία

Δυνατός σεισμός λίγο μετά τις 9 στην Τουρκία

Δολοφονία Φλόιντ: Ακόμη τρεις νεκροί – Έκρυθμη η κατάσταση…

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε σχεδόν 40 πόλεις

Οργή & αναταραχές σε 20 πόλεις των ΗΠΑ - Σοκάρει το νέο βίντεο…

Νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη σύλληψή του, που έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα αντιδράσεων στις ΗΠΑ, δίνει βίντεο που…

ΗΠΑ: Μειώνονται οι θάνατοι και τα κρούσματα κορωνοϊού στη…

Κοινό πρόγραμμα ιχνηλάτισης των ασθενών με άλλες δύο Πολιτείες ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο

Χαραμάδα φωτός για την Ιταλία: Μειώνεται αισθητά ο αριθμός…

Μειώνεται αισθητά ο αριθμός αύξησης των νέων κρουσμάτων και των νεκρών, σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο

Μεγαλώνει η λίστα των νεαρών θυμάτων του κορωνοϊού

«Κανείς δεν είναι άτρωτος», επισημαίνουν οι ειδικοί και επιβεβαιώνουν τα ανατριχιαστικά στοιχεία

Κορωνοϊός: 919 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα 24ωρο στην…

Αρνητικό ρεκόρ νεκρών στην Ιταλία - Μικρή μείωση των κρουσμάτων

Νεκρή 36χρονη μητέρα στη Βρετανία, γιατί δεν ήταν «προτεραιότητα»

Ο άντρας της είπε ότι η 36χρονη υπέφερε από βήχα, υψηλό πυρετό και οξύ πόνο στο στήθος και στο στομάχι την Παρασκευή.

Κορωνοϊός: Σε εξέλιξή δοκιμή εμβολίου

108 εθελοντές από την Ουχάν συμμετέχουν στις δοκιμές

Κορωνοϊός: Βίντεο δείχνει πώς μεταδίδεται ο ιός

Το βίντεο έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου

Κορωνοϊός: Το 93% των κρουσμάτων ανάρρωσε - Μόνο το 7% απεβίωσε…

Η παγκόσμια εικόνα του κορωνοϊού - Ξεπέρασαν τις 133.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

ΠΟΥ: Κήρυξε πανδημία για τον κορωνοϊό

Επίσημες ανακοινώσεις μετά την αύξηση θανάτων και κρουσμάτων

Κορωνοϊός – Κίνα: Κατέρρευσε ξενοδοχείο με ασθενείς

Δεκάδες είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια

Κορωνοϊός: Δεύτερο κρούσμα στην Κροατία

Δεν αναμένεται μεγάλη εξάπλωση του ιού σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας

Κορωνοϊός: Επτά οι νεκροί από τον φονικό ιό στην γειτονική…

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας 62 ετών στην Λομβαρδία της Ιταλίας

Κορωνοϊός: Στη Γαλλία ο πρώτος νεκρός της επιδημίας για…

Πρόκειται για 80χρονο Κινέζο τουρίστα

Κορωνοϊός: Αγωνία για κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο με…

Επιβεβαιώθηκαν πάνω από 10 κρούσματα πάνω στο κρουαζιερόπλοιο

Κόμπι Μπράιαντ: Το video με την επικοινωνία του πιλότου με…

Ποια ήταν η πορεία του μοιραίου ελικοπτέρου και ποιος ο διάλογος μέχρι να χαθεί από το ραντάρ…

Παγκόσμιο σοκ για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ – Πώς έγινε…

Νεκροί 9 άνθρωποι ανάμεσα τους και η 13χρονη κόρη του

Πολύ ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Τουρκία - Τουλάχιστον…

Σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών στην επαρχία Ελαζίγ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας - Τουλάχιστον 4 νεκροί - Κτίρια κατέρρευσαν - Τι λένε Έλληνες σεισμολόγοι

Αυστραλία: Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος - Νεκροί…

Σκοτώθηκαν ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν φωτιά

Κοροναϊός: Παγκόσμια αγωνία για το νέο ιό που «σκορπά»…

Εξαπλώνεται ο νέος κοροναϊός που προκαλεί επιδημία πνευμονίας

Αλβανία: Στους 30 έφτασαν οι νεκροί από τον σεισμό

Η προσπάθεια ανεύρεσης επιζώντων στα χαλάσματα εντείνεται

Σεισμός στην Αλβανία: Το συγκλονιστικό βίντεο της διάσωσης…

Το αγοράκι βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της γιαγιάς του

98χρονος γιατρός αρνείται να συνταξιοδοτηθεί

Συνεχίζει να «βλέπει» ασθενείς καθημερινά

Πολύ ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Ινδονησία - Προειδοποίηση…

Φόβοι για τσουνάμι μετά τον πολύ ισχυρό σεισμό

Νεκρός έφηβος από εγκεφαλικό λόγω εθισμού σε βιντεοπαιχνίδι

Ο πατέρας του τον βρήκε νεκρό πάνω στον υπολογιστή

Thomas Cook: Εξαγοράστηκε από την Fosun έναντι ποσού 12,7 εκατ. €

Παράλληλα, η συμφωνία αφορά και τα brands των ξενοδοχειακών αλυσίδων Casa Cook και Cook's Club

Εσσεξ: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία και σωματεμπορία προς…

Ο 25χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του όταν είδε τα πτώματα

Λονδίνο: Ματωμένα ίχνη - Χτυπούσαν τις πόρτες για να σωθούν…

Βρέθηκαν ματωμένα ίχνη από παλάμες σε όλη την πόρτα του φορτηγού

Λονδίνο: Αυτά είναι τα πιο πιθανά σενάρια για τα 39 πτώματα…

Αποτροπιασμό προκαλεί η φρικτή ανακάλυψη 39 νεκρών, σε κοντέινερ φορτηγού, στο Εσεξ της Βρετανίας

Σεισμός στην Αλβανία: Ζημιές και δύο τραυματίες στο νοσοκομείο

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το πρόβλημα στη γειτονική χώρα

Αμαζόνιος: Οι πυρκαγιές αυξάνονται και επεκτείνονται -…

Οι φωτογραφίες από το φλεγόμενο δάσος σοκάρουν

ΗΠΑ: Ο πρώτος θάνατος που συνδέεται με την χρήση ηλεκτρονικού…

Ο θάνατος αυτός καταγράφεται την ώρα που οι ΗΠΑ είναι αντιμέτωπες με την έξαρση μιας ανεξήγητης πνευμονολογικής ασθένειας, την οποία οι αρχές συνδέουν με το ηλεκτρονικό…

Ινδονησία: Τσουνάμι ύψους 3 μ. περιμένουν στην Ιάβα μετά…

Μετά τον ισχυρό σεισμό στην Ινδονησία τσουνάμι ύψους 3 μ. περιμένουν στην Ιάβα

Mε τα δαχτυλικά αποτυπώματα θα «χτυπούν» κάρτα στην Ιταλία

Τέλος στο χτύπημα της καρτέλας από συνάδελφο

Ισχυρός σεισμός 7,1 βαθμών στην Καλιφόρνια - Δείτε βίντεο…

Σπίτια άλλαξαν θέση ενώ υπήρξε ένας τραυματισμός εξαιτίας του σεισμού στη νότια Καλιφόρνια, κατά τις πληροφορίες

Σεισμός 7,5 βαθμών «ταρακούνησε» την Ινδονησία

Τι ανακοίνωσε το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό

Τραγωδία στο Δούναβη: Νεκροί και αγνοούμενοι, μετά τη βύθιση…

Το ποταμόπλοιο βυθίστηκε έπειτα από σύγκρουση

Τσέρνομπιλ: Η «κληρονομιά» με τους καρκίνους και οι χιλιάδες…

«Υπήρχε και ένα καλό από το πυρηνικό ατύχημα του 1986»

Σικάγο: Σκότωσαν έφηβη έγκυο και της πήραν το μωρό

Ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα διαπράχθηκαν στο Σικάγο

Παναγία των Παρισίων: Ανείπωτη θλίψη για το εμβληματικό…

Tέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων

Συντριβή Boeing στην Αιθιοπία: Έλληνας σώθηκε από θαύμα γιατί…

Ο κ. Μαυρόπουλος θεωρήθηκε μάλιστα ύποπτος λίγο πριν αποκαλυφθεί η τραγωδία

Τουρκία: Νεκρή 13χρονη, θύμα της «Μπλε φάλαινας» - Το γράμμα…

«Η αυτοκτονία είναι διέξοδος» «Η αυτοκτονία είναι διέξοδος»...

Ο πιο φονικός σεισμός στην ιστορία της ανθρωπότητας

Θύματα του Εγκέλαδου 830.000 υπήρξαν άνθρωποι!

«Βρέχει» αράχνες στη Βραζιλία

Τι συμβαίνει με αυτό το ανατριχιαστικό φαινόμενο στη Μίνας Ζεράις της νότιας Βραζιλίας;

Σοκ στο Μεξικό: 10χρονη αυτοκτόνησε για να είναι χαρούμενη…

Αναζητείται η μητέρα της – Γνωστοί του κοριτσιού δεν έβλεπαν ένα παιδί θλιμμένο

Παιδί κάλεσε την αστυνομία επειδή… δεν του άρεσαν τα δώρα…

Κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε 9χρονος στη Γερμανία - Η… λύση των αστυνομικών

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.