Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Οι… κρυφοί δρόμοι που οδηγούν στις ειδικές διαδρομές του EKO Racing Rally Κρήτης (pics)

Οι… κρυφοί δρόμοι που οδηγούν στις ειδικές διαδρομές του EKO Racing Rally Κρήτης (pics)

Auto Plus | 22/05/2015 - 15:45
Οι… κρυφοί δρόμοι που οδηγούν στις ειδικές διαδρομές του EKO Racing Rally Κρήτης (pics)
Φέτος οι ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Κρήτης θα κλείσουν από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα, έτσι οι θεατές θα πρέπει να βρουν τους δρόμους που οδηγούν μέσα σε αυτές αν δεν θέλουν να εγκλωβιστούν.

Αυτό συμβαίνει γιατί την Κυριακή ο αγώνας αποτελείται από δύο ειδικές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές έκαστη. Και αν στην ειδική της παραλιακής του Σαββάτου μπορεί εύκολα κάποιος να βρει τις προσβάσεις βλέποντας τον παρακάτω χάρτη…

...οι κυριακάτικες ειδικές διαδρομές «Επισκοπή» και «Καστέλι» θέλουν μελέτη:

Επισκοπή κλείνει από 10:00 έως 16:00

Ακολουθείτε τη Νέα Εθνική Οδό Ηρακλείου-Αγ. Νικολάου, λίγο πριν το παλιό ΚΤΕΟ στρίβετε δεξιά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ, αριστερά κάτω από την γέφυρα της Εθνικής, σε 50μ πάλι αριστερά, σε 400μ πάλι αριστερά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Μετά από 5.30χλμ σε στρογγυλή νησίδα μπορούμε να ακολουθήσουμε 2 κατευθύνσεις.

Α) Για να βρεθούμε στην αρχή της ΕΔ στρίβουμε στην πρώτη έξοδο του στρογγυλού, δεξιά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ, μετά από 3.7 χλμ μπαίνουμε ΕΠΙΣΚΟΠΗ, στρίβουμε αριστερά, πάλι αριστερά μετά από 70μ προς ΓΑΛΙΦΑ, και πάλι αριστερά μετά από 200μ προς ΓΑΛΙΦΑ πάλι. Σε άλλα 250μ βρισκόμαστε στην αφετηρία της ΕΔ.

Β)  Για να βρεθούμε στην μέση της ΕΔ στρίβουμε στην δεύτερη έξοδο του στρογγυλού, δεξιά προς ΠΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ, μετά από 1,5 χλμ περίπου μπαίνουμε ΠΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ, μετά από άλλα 2 χλμ περίπου περνάμε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΩΡΙΟ, μετά από άλλα 2 χλμ περίπου περνάμε την ΓΑΛΙΠΕ και μετά από άλλα 2,5 χλμ περίπου φτάνουμε στην μέση της ΕΔ.

Καστέλι κλείνει από 10:30 έως 16:30

1.  Από Ηράκλειο πάμε ΚΑΣΤΕΛΙ μέσω ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΙΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ, μέσα στο ΚΑΣΤΕΛΙ στρίβουμε για ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ και στην έξοδο του ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ συναντάμε την αφετηρία της ΕΔ.

2.  Από Ηράκλειο μέσω Εθνικής οδού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ πάμε στην διακλάδωση για ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΗΘΙΟΥ και στρίβουμε δεξιά για ΟΡΟΠΕΔΙΟ. Μετά από 4 περίπου χλμ στρίβουμε δεξιά σε διακλάδωση προς ΚΑΣΤΕΛΙ και σε 1,5 χλμ περίπου βρισκόμαστε στην μέση της ΕΔ.

3.   Από Ηράκλειο μέσω Εθνικής οδού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ πάμε στις ΓΟΥΒΕΣ. Στην παλιά εθνική στρίβουμε στην διακλάδωση δεξιά για ΠΑΝΩ ΓΟΥΒΕΣ. Σε 7,5 χλμ περίπου φτάνουμε στο χωριό ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, που στην έξοδο του για ΚΑΣΤΕΛΙ είναι το τέλος της ΕΔ.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε το ωράριο και τις συμμετοχές του αγώνα


Συντάκτης: Μάνος Καστρινάκης


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.