Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Οι νικητές του ράλλυ σπριντ Μάλλια-Κράσι

Οι νικητές του ράλλυ σπριντ Μάλλια-Κράσι

Auto Plus | 26/09/2016 - 11:21
Οι νικητές του ράλλυ σπριντ Μάλλια-Κράσι
Με νικητές τους Γιώργο Αναπολιωτάκη – Θανάση Τσιούκα με SEAT Ibiza kit car ολοκληρώθηκε το ράλι σπριντ Μάλλια-Κράσι που διοργάνωσε της Κυριακή 25/9 ο Α.Ο.Κρήτης.

Aρκετός κόσμος βρέθηκε κατά μήκος των 9,5 χιλιομέτρων της διαδρομής τόσο στο πρώτο τεχνικό κομμάτι με τις γρήγορες στροφές, όσο και στις ανηφορικές φουρκέτες με την πανοραμική θέα. Η διοργάνωση που έγινε με την υποστήριξη της ΑΝΕΚ-Blue Star Ferries, της SYM Καντηφεδάκης και την αρωγή της Αστυνομίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δεκαεννέα πληρώματα πήραν εκκίνηση από τα Μάλλια στις 11 το πρωί και δεκαπέντε κατάφεραν να τερματίσουν λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι και αφού πραγματοποίησαν τρία περάσματα από τη μοναδική ειδική διαδρομή του αγώνα.

Τους νικητές του αγώνα, ακολούθησαν στη γενική κατάταξη οι Περουλάκης-Σαρρής με Mitsubishi EVO IX, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Κακεπάκης-Μπαρδάκης με ίδιο αυτοκίνητο.

Την πρωτιά στην κατηγορία F2 πήραν οι Φραντζεσκάκης-Κλαριδόπουλος με Ford Fiesta ST, οι οποίοι ήταν παράλληλα και τέταρτοι γενικής. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της F2 ανέβηκαν οι Γομπάκης-Γομπάκης με Honda Civic Type R και στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Ιωαννίδης-Γονάκης με Citroen AX 1,4.

Στην κατηγορία C5 οι Ιωαννίδης-Γονάκης (Citroen AX) ήταν νικητές, με τους Πόλια-Κοροβέζο (Citroen Saxo VTS) και Νικολίτση-Πετράκη (Peugeot 106 S16) να ακολουθούν.Tέλος στη C6 η πρωτιά πήγε στους Μαραγκάκη-Μαραυγάκη (Peugeot 106 S16). Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Πουλάκης-Προβιδάκης (Toyota Yaris) και στην τρίτη οι Παρθενιάδης-Χατζάκης (Citroen Saxo VTS).

Επόμενο ραντεβού των φίλων των αγώνων Ράλλυ είναι το ΕΝΕΟS Ράλλυ Κρήτης 2016 που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου σε ειδικές διαδρομές στο νομό Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα:

Results.pdf


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.