Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Οι καλύτερες προτάσεις της αγοράς είναι στο click2deal.gr, το νέο διαδικτυακό κατάστημα

Οι καλύτερες προτάσεις της αγοράς είναι στο click2deal.gr, το νέο διαδικτυακό κατάστημα

Τεχνολογία | 24/05/2015 - 16:45
Οι καλύτερες προτάσεις της αγοράς είναι στο click2deal.gr, το νέο διαδικτυακό κατάστημα
Το click2deal.gr αποτελεί ένα νέο διαδικτυακό κατάστημα, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του προïόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ιδιαιτερότητα; Οι δημιουργοί του είναι από το Ηράκλειο!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα click2deal.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του με σκοπό την προσφορά προïόντων στις ευνοïκότερες τιμές της αγοράς, καθώς καθημερινά ελέγχουμε, συγκρίνουμε και ανανεώνουμε τα προïόντα μας.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να βρει τα προïόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες του, αφού διαθέτει μεγάλη γκάμα προïόντων και αποκλειστικότητα σε επιλεγμένα είδη.

"Κύριο μέλημά μας είναι να εξασφαλίσουμε της εμπιστοσύνη του καταναλωτή σε συνάρτηση με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Φιλοδοξούμε σε ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι θα επισκεφτούν ξανά το κατάστημά μας και θα το προτείνουν στην οικογένειά και στους φίλους τους...", αναφέρουν οι δημιουργοί του, που παραχώρησαν την παρακάτω συνέντευξη στο CretePlus.gr.

Το click2deal.gr είναι η νέα πρόταση για την πραγματοποίηση σειράς αγορών μέσω διαδικτύου. Ποιο είναι το μεγάλο σας όπλο, με το οποίο επιτυγχάνετε και προσελκύετε ολοένα και περισσότερους πελάτες;

Το ισχυρότερο όπλο μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες. Όταν ο πελάτης μείνει ικανοποιημένος θα μας προτείνει στους κύκλους του. Έτσι οι γνώμες μεταφέρονται από στόμα σε στόμα σε άλλους νέους πελάτες.

Επίσης, ο επισκέπτης πρέπει να έρθει στο διαδικτυακό μας κατάστημα, όπως πηγαίνει σ’ ένα παραδοσιακό «επίγειο» μαγαζί. Αυτό επιτυγχάνεται, εκτός από το γεγονός ότι η διαδικτυακή αγορά είναι πιο φθηνή, αλλά και με τη διαφήμιση. Απαραίτητο είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Τέλος, εφόσον ο πελάτης επισκεφτεί το κατάστημά μας θα διαπιστώσει και ο ίδιος ότι όντως τα όσα «ακούγονται» και τα όσα «γράφονται» για το click2deal.gr είναι πραγματικότητα: προσφέρουμε τα προϊόντα μας στις ευνοϊκότερες τιμές της αγοράς.

Πως γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του συγκεκριμένου διαδικτυακού σας καταστήματος;

Είναι γνωστό ότι τα καταστήματα λιανικού εμπορίου βρίσκονται σε παρακμή, ενώ αντίθετα τα ηλεκτρονικά καταστήματα, δίχως ωράριο και δίχως βιτρίνα, προσελκύουν καθημερινά κόσμο που αναζητά προϊόντα, υπηρεσίες, λύσεις, συμβουλές, ιδέες! Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει πλέον ανθίσει και απασχολεί ολοένα και περισσότερους επιχειρηματίες.

Έτσι κι εγώ, ήτοι νέος και εξοικειωμένος με την τεχνολογία και το διαδίκτυο, αποφάσισα να το τολμήσω. Άποψη μου είναι ότι χειρότερο από την ίδια την αποτυχία είναι ο φόβος για αποτυχία.

Εκείνο που αντιλήφθηκα αρκετά νωρίς είναι ότι το κόστος δημιουργίας ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι μικρό και ότι η κυριότερη επένδυση που έχω να κάνω είναι σε χρόνο και σε όρεξη για δουλειά!

Ο κόσμος κυνηγάει τις προσφορές και αναζητά τις ευκαιρίες που συνδυάζουν "τιμή και ποιότητα". Τι να περιμένει από click2deal.gr προς αυτή την κατεύθυνση;

Ανέκαθεν το βασικότερο κριτήριο του καταναλωτή για την αγορά ενός προϊόντος είναι η τιμή. Όπως είναι γνωστό η τιμή καθορίζεται από την ποιότητα. Στο click2deal.gr θέλοντας να καλύψουμε τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στην αγορά. Αυτό το επιτυγχάνουμε διατηρώντας καλή συνεργασία με τους προμηθευτές, συνεχή ενημέρωση για τα προϊόντα και επαφή με τον πελάτη. Έχουμε σαν γνώμονα το γεγονός ότι ένα φθηνό προϊόν χωρίς ποιότητα είναι τελικά πιο ακριβό από ένα προϊόν σε λογική τιμή με υψηλή ποιότητα. Γι’ αυτό το λόγο εμπορευόμαστε προϊόντα που περικλείουν υψηλή ποιότητα και προσφέρουν και στον πιο απαιτητικό καταναλωτή ανυπολόγιστα οφέλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ωφέλιμης ζωής τους.

Τι μπορεί να βρει κανείς μέσα από το διαδικτυακό κατάστημα και σε πόσο χρόνο από την παραγγελία, έχει ο καταναλωτής το προϊόν στα χέρια του;

Στο click2deal.gr μπορεί ο επισκέπτης να βρει προϊόντα τεχνολογίας που θα καλύψουν τις ανάγκες του, αφού διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και αποκλειστικότητα σε επιλεγμένα είδη. Αναλυτικότερα, εμπορευόμαστε smartphones, είδη ήχου και εικόνας, laptops, tablets και κονσόλες παιχνιδιών. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, συνεχώς προστίθενται νέα είδη προϊόντων.

Η παράδοση των προϊόντων στα χεριά του πελάτη πραγματοποιείται εντός 4-7 εργάσιμων ημερών. Εξαιρούνται τα προϊόντα με την ένδειξη «κατόπιν παραγγελίας», τα οποία καταφθάνουν σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες. Είναι προφανές, ότι για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εταιρία ταχυμεταφορών, καθώς επίσης και από αστάθμητους παράγοντες όπως καιρικά φαινόμενα, αργίες, απεργίες εορτές, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Τεχνολογία

Στην τεχνητή νοημοσύνη επενδύει η Xiaomi

Kαι στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων

Ημέρα του Παιδιού 2018: Η Google την τιμά με το σημερινό της Doodle

Η παιδική εργασία, η κακοποίηση και η φτώχεια πλήττουν τα παιδιά

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο Twitter – Τι θα μπορούν να κάνουν…

Θα αποφασίσουν οι ίδιοι πώς θα είναι το timeline τους

Ένας στους τέσσερις διέγραψε το Facebook από το κινητό του…

Η διαγραφή της εφαρμογής από το κινητό δεν συνεπάγεται ωστόσο και διαγραφή από το Facebook.

iPhone: Τα μοντέλα του 2018 δεν θα προσφέρουν σημαντικές αναβαθμίσεις

Θα διαθέσει τρία νέα μοντέλα iPhone για το 2018

Oχι, τα ρομπότ δεν θα νιώσουν αληθινή αγάπη

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Η αλήθεια για τον αλγόριθμο στο Facebook που έγινε viral

Το γύρο του ελληνικού facebook κάνει μια ανάρτηση που έγινε viral.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.